Hae Anna.fi-sivustolta

Pargan hotellit

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Pete&Piia, 14.09.2006.

 1. Pete&Piia Vierailija

  Ensi kesää jo suunnitellen: kannattaako ottaa hotelli Valtoksen puolelta vai Pargan kaupungin läheltä? Lähdössä perhe ja Parga olisi uusi tuttavuus. Hotellit, joita olemme katselleet ovat Valtos´s Beach, Magda´s, Bacoli, Rezi ja Enetiko?
  Olisi kiva lukea kommentteja Pargassa lomailleilta.
   
 2. nikke Vierailija


  Itse en ottaisi hotellia Valtoksen puolelta, siellä on iltaisin tosi hiljaista ja on ylitettävä aikamoinen kukkula jos mielii keskustaan. Tietysti jos iltaelämä ei kiinnosta niin sitten kyllä. En muista kuinka myöhään veneet kulkevat Valtokselle mutta muistaakseni eivät kovin myöhään. Onhan sitten tietenkin taxit. Toisaalta taas Valtoksen ranta on Pargan rannoista paras ja sinne varmaan jopa mahtuu ellei loma satu elokuulle.
   
 3. manta Vierailija

  Olimme nyt kesällä dimitri huoneisto hotellissa se oli kaupungin puolella tosi kiva paikka perheellekin pieni viihtyisä ja uima-allas ja parasta kaikessa ihana hotellin pitäjä perhe.Valtos on pimeä paikka iltaisin ,eikä ollut katu valoja meillä oli joten iltaisin oli hyvä liikua,pimeys tuli yhdeksän aikaan ainakin elokuulla. Hotelli oli sen verran keskustasta että yöt oli rauhallisia (n.1km).Valtos on muutenkin kalliimpi paikka ruoka sama 3-5 EUROO kalliinpaa kuin sama ihanassa pikku ravintolassa. Paikka ei ole kovin suuri mutta tosi viihtyisä ja kiva sinne voi eksyä vielä uudelleen itsellämme oli auto käytössä joten tuli 3 päivän aikana nähtyä muitakin paikkoja.Tietenkin lasten iät kannattaa ottaa huomioon
   
 4. Possu Vierailija

  Mietimme myös Pargaa ensi kesäksi ja mietimme onko nuo Valtoksen lähellä olevat hotellit jotenkin hankalan matkan päässä. Kaupungissa tulisi käytyä usein iltaisin kävelemässä, joten onko tuo matka Valtokselta kaupunkiin kypsyttävä? Entäs sitten nuo hotellit rinteillä, siis matka rannalle ja kuinka kovat nousut niihin on? Rinteillä olisi kai ihanat näköalat?
   
 5. Muru Vierailija

  Voisiko joku suositella huoneistoja tai mistä kannattaisi katsella omatoimisesti varaavalle Pargaan.
   
 6. -Hellu- Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.06.2006
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei,

  tein oman perheeni kanssa muutaman vuosi sitten lomareissun Pargaan ja kirjoitin silloin matkakertomuksen tänne Matkalaukkuun. Löysin sen arkistosta, joten laitan sen tähän perään.

  Ihan kiva, jos tästä on teille jotain hyötyä ja löydätte vinkkejä omaa lomaa ajatellen. Mutta, tässäpä tämä:

  Terveiset Pargasta
  Hellu 29.5. 19:04
  Palailimme alkuviikosta kotiin Pargasta, ja ajattelin laittaa jälleen kerran kertomuksen reissustamme.

  Matkat varattiin jo hyvissä ajoin viime syksynä Aurinkomatkoilta. Matkaan lähti oman perheeni (minä, mieheni ja 5-vuotias Samuli) lisäksi sisareni miehensä ja 16-vuotiaan tyttärensä kanssa.

  Aikainen ajankohta matkan varaamiselle selittyi sillä, että halusimme varmistaa hotellin, jossa oli uima-allas. Me saimmekin huoneiston hotelli Rezistä, joka osoittatui oikein hyväksi valinnaksi. Sisareni perhe ei enää onnistunut saamaan huoneistoa Rezistä, vaan he majoittuivat keskustassa olevaan Olympic -hotelliin. Onneksi Parga on välimatkoiltaan sen verran pieni kaupiunki, ettei eri hotelleissa asuminen ollut todellakaan ongelma.

  Parga on siis pieni kaupunki Kreikan mantereella länsirannalla. Lento menee Prevezan kentälle ja sieltä on n. tunnin bussimatka kohteeseen. Aiemmin bussimatkaan sisältyi lauttamatka, joka pidensi ajoaikaa Pargaan puolella tunnilla, mutta nyt lauttamatka poistui ja uusi tunneli meren alta nopeuttaa matkaa mukavasti. Tiet ovat hyväkuntoisia ja mutkittelee korkealla vuoristossa, mutta maisemat jo matkalla Pargaan ovat huikean kauniit. Lentoaikataulutkin osui mukavasti molempiin suuntiin, aamusta lähdettiin matkaan ja perillä oltiin jo hyvissä ajoin ennen iltaa.

  Olin lukenut jo paljon Pargasta ennen reissua ja katsellut upeita valokuvia netistä (www.parga.com), joten minulla oli aika hvyä kuva siitä, minne oltiin matkalla. Siitä huolimatta Parga sai minut hämmästelemään sitä, miten kaunis pieni kaupunki se olikaan. Kaikki palvelut oli lähellä, kävelyetäisyydellä. Varsinainen keskus oli satama-alue, jonne kaikki kerääntyi iltasella etsimään sopivaa ruokapaikkaa. Toki satama oli vilkas myös päiväsaikaan.
  Me nautimme kuitenkin toukokuun rauhasta, sillä turisteja oli vielä suht' vähän. Oppaamme kertoi, että heinä-, elokuussa turistit valtaa Pargan pikkukujat ja sataman niin, että eteenpäin mennään kyynärpää taktiikalla!

  Pargan kaupungissa on kaksi rantaa, Kaupungin ranta Krioneri ja vähän kauempana pienempi ja rauhallisempi(aivan lähellä hotelliamme Reziä) Piso Krioneri. Me vietimme aikaa enemmän tuolla ""omalla"" pikku rannalla, joka oli mielestäni jollain tavalla kauniimpikin kuin kaupungin ranta.
  Ranta on hiekan ja pikkukiven sekoitusta, ja merivesi TODELLA kirkasta. Me ostimmekin paikallisesta sulkelluskaupasta (sijaitsi aivan lähellä pikku rantaa) kunnon snorklaus välineet ja tutkimme upeita kaloja, ja teimmepä muutamia löytöjä, mm. 21 Eur selvää rahaa!
  Mutta, yksi seikka pisti sekä pikku- että kaupungin rannalla silmään; siellä oli aika paljon lasin sirpaleita! Eli, uimatossut kannattaa ottaa mukaan, kun näille rannoille suunnistaa.

  Hieman kauempana Pargan kaupungista (1-2 km), suuren kukkulan päällä olevan linnakkeen toisella puolella, oli suurempi ranta, Valtos Beach, jolla on pituutta n. kilometrin verran. Upea hiekkaranta! Pargasta sinne on vaan aikamoinen kapuaminen kukkulan yli, mutta rannalle pääsee myös taksiveneellä (meno-paluu 2-4Eur). Valtos Beachillä oli myös Tango -baari, jossa sai käydä syömässä ja juomassa päivän aikana, ja baarin alueella oli iso uima-allas, joka vapaasti asikkaiden käytössä.

  Mikään himoshoppajan paratiisi Parga ei ole, mutta löytyy sieltä näitä kulta-, nahka- ja matkamuistokauppoja yllin kyllin. Kapeilla kujilla rappusia kävellessä ylös alas, kyllä siellä sai aikaa menemään uskomattoman kauan. Kauppiaat, ja kreikkalaiset yleensäkin, ovat erittäin ystävällisä ja antaa sinun rauhassa katsella ja tutkia kauppojen valikoimia. Myöskään ravintoloissa emme törmänneet siihen, että ravintoloiden ""sisäänheittäjät"" olisivat olleet ahdistelevia....mm. viime kesänä Santorinin Kamarissa tämä ärsytti meidän matkaseuraa jonkin verran. Nyt saimme rauhassa katsella ravintolan ulkopuolella ruokalistoja ja tehdä rauhassa itse päätöksen siitä, missä ravintolassa halusimme ruokailla.

  Ruoka olikin todella hyvää, jälleen kerran! Maistelimme kreikkalaisia herkkuja ja mielestämme ihan kohtuu hintaan.
  Kuuden hengen seurueemme söi alkupalat, pääruoan ja juomat (vedet ja valko- ja punaviinit) ja keskimäärin lasku koko seurueen ruokailusta oli n. 45-60Eur. Välillä söimme vähän ""hienommin"" ja silloinkin saimme menemään korkeintaan 80Eur, joten en sanoisi ruokaa kalliiksi Pargassa. Yhdessäkään paikassa emme saaneet huonoa ruokaa, ja kaikissa palvelu pelasi ja oli muutenkin ystävällistä. Jos pitäsi suositella jotain ravintolaa, niin yksi jäi mieleen; satamassa laiturilta vähän matkaa linnakkeelle päin oli ravintola Zorbas. Todella hyvää ruokaa ja edullinen! Oli muuten joka ilta täynnä, eli oli muutkin huomanneet hyvän hinta-laatu suhteen.
  Linnakkeen luona oli tasokas ravintola Kastro, jossa oli myös hyvä ruoka, ja Pargan upein näköala!

  Hotelleista vielä, Rezi oli siis mukava hotelli. Joku kertoikin täällä matkalaukussa aikaisemmin, ettei ollut koskaan ollut Kreikassa yhtä siistissä hotellissa...kyllä, siivous pelasi hyvin. Meillä oli siis huoneisto, eli teimme itse aamupalan, joten en osaa sanoa millainen aamiainen hotellin asukkaille kuului. Keittiövarustus oli todella niukka...ei siis mitään gourmet kokkauksia voi ajatella, mutta kyllä niillä semmoset perussysteemit syntyi. Tosin, me emme tehneet koskaan varsinaisesti ruokia vaan valmistimme ainoastaan aamupalat ja joskus iltapäivällä keiteltiin kahvit.
  Hotellin uima-allas oli ihan hyvän kokoinen, ja altaan toinen pääty oli sen verran matalaa, että pienemmät polskuttelijat selvisi ihan mukavasti. Altaassa ei siis ollut erotettu laspille omaa aluetta, eli vaatii kyllä vahtimista ainaskin pienempien lasten kanssa.

  Olympic -hotelli sijaitsi ihan lähellä keskustaa ja oli erittäin siisti sekin. Huoneet olivat melko pienet, mutta huoneesta löytyi ilmastointi ja minibaari, jossa juomat pysyi kylmänä. Yleiset tilat oli siistit, katolla oli auringonotto terassi ja baari...sieltä oli ihan mukava näköala alas Pargaan. Siskoni kertoi, että Olympicissä oli kuulemma hyvä aamiainen.

  Aurinkomatkojen retkille emme osallistuneet, paitsi Pargaan tulopäivänä menimme tervetulokävelylle, jossa tutustuttiin Pargan kohteeseen ja tämän jälkeen sai osallistua illalla lyhyelle risteilylle ""Lumoava Parga mereltä käsin"", joka kesti tunnin verran ja saimme nähdä Pargan kaupunkia mereltä päin auringon laskiessa. Hinta risteilylle oli vain 4Eur ja se kannattaa kyllä tehdä!

  Kävimme myös päivän reissulla Korfulla. Ostimme liput paikallisesta matkatoimistosta, tosin Aurinkomatkat järjestää saman retken ja ihan samaan hintaan. Korfun retki on ns. omatoimiretki, sillä Korfun kaupunki kieltää matkatoimistoja tekemästä opastettuja retkiä Korfun kaupunkiin ja tästä syystä Aurinkomatkojen opas on mukana tavallaan turistina, ja opastaa kyllä ""salaa"" näitä aurinkomatkalaisia. Hinta aikuiselta 35Eur ja alle 12-vuotiaat laspet puoleen hintaan.
  Pargasta lähtee kerran viikossa, torstaisin, laiva Korfulle. Matka Pargasta Korfulle kestää 2,5 tuntia ja meillä menomatka oli ihan kamala! Merenkäynti oli sen verran kova, että pienehkö laiva keinui sen verran ""mukavasti"" aalloissa, että vessa oli käytössä aika tiuhaan. Päästyämme perille, ajattelin jo kauhulla tulevaa kotimatkaa illalla, mutta onneksi meri oli huomattavasti tyynempi, joten matka Pargaan päin sujui jo paljon paremmin.....jollei ota huomioon sitä vesisadetta, joka ajoi kaikki ulkokannellakin istuneet sisätiloihin, jossa ei ollut kaikille istumapaikkoja....ja koska sisätiloissa oli tupakointi sallittua, oli kaikki ""mukavan matkustamisen eväät"" jo kassissa!
  Korfu oli minulle jo aikasemmin tuttu muutamien vuosien takaa, jolloin vietimme mieheni kanssa lomaa saarella ja kiersimme sen ympäri skoottereilla. Hyvin pienen ja suppean kuvan saivat nyt ne, jotka tuli kaupunkiin ja shoppailivat siellä muutaman tunnin ja lähti takaisin Pargaan. Toki Korfun kaupungissa onkin hyvät ostosmahdollisuudet ja kyllä sieltä lähti meidänkin mukana ostoksia kotiin.

  Korfulta toimme tuliaisiksi Pargaan myös sadepilvet, jotka pysytteli jopa kolme päivää meidän harmiksi Pargan yläpuolella. Välillä satoi vettä ja välillä aurinko pilkahti pilvien välistä, mutta ilma viileni selvästi muutamaksi päiväksi ja aloimme kaivata jo lämmintä ylle. Opas kertoi, että edelliset kolme viikkoa oli ollut todella kuumaa ja aurinkoista....no, joskus näinkin. Vaan me otimme ilon irti sateesta huolimatta, istuimme rantakuppiloissa ja joimme vuoron perään joko frappea tai ouzoa....katselimme ohikulkevia ihmisiä ja nautimme pelkästään siitä, kun ei ollut kiire minnekään! Onneksi pilvet kuitenkin väistyi lopulta ja lopun lomaa saimme taas nauttia lämpimästä ja aurinkoisesta säästä.

  Miehet vuokrasi skootterit ja kierteli lähiympäristössä. Skootterin vuokrat oli 15Eur ylöspäin/päivä ja se onkin hyvä menopeli Pargan ympäristössä. Jos olisi ollut lisää lomapäiviä jäljellä, olisin itsekin halunnut lähteä tutkimaan Pargan lähiympäristöä. Monta mielenkiintoista paikkaa jäi vielä näkemättä...ehkä sitten seuraavalla kerralla.

  Loppu kaneettina voisin sanoa, että Parga oli todella positiivinen lomakohde. Monesti olen tälläkin palstalla lukenut kysymyksiä siitä, soveltuuko kohde lapsille ja miten on niiden rattaiden kanssa? Parga soveltuu kaikille...vaan enpä itse lähtisi heinä-, elokuussa rattaiden kanssa Pargan kujille, jos siellä todellakin mennään kyynärpää taktiikalla eteenpäin. Toukokuu, kesäkuun alku on sitten toinen juttu....huumoria mukaan, kun kannatte rattaita kukkulan yli Valtos Beachille!

  Oikein mukavaa lomaa kaikille matkalaukun lukijoille, missä ikinä sitten sitä vietättekään!

   
 7. Minni45 Vierailija

  Kiitos mielenkiintoisesta kertomuksesta! Me suunnittelemme jo ensi kesän matkaa, ja Parga on yhtenä vaihtoehtona ollut esillä. Kertoisitko vielä lisää tuosta Rezistä. Millainen allasalue, sijainti, huoneistot jne.

   
 8. Reziin Vierailija

  Haluaisin myös tietoja Rezin sijainnista, millainen on ympäristö ja näköalat huoneistoista?
   
 9. KM Vierailija

  Valtoksen puolelta ei kannata hotellia ottaa.
   
 10. Minsku Vierailija

  Miksi ei mielestäsi kannata? Jotkut palstalaiset pitää sitä suositeltavana.
   
 11. -Hellu- Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.06.2006
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muutamat olivat kiinnostuneita Rezi -hotellista. Yritän kertoa siitä sen mitä vielä muistiin on jäänyt. Ja pitää muistaa, että meidän matka tehtiin muutama vuosi sitten, joten paikallisia muutoksia on saattanut hyvinkin tulla sen jälkeen.

  Hotelli on hyvällä paikalla, n. 200m rannasta, pienestä Piso Krionerista. Rannan ja hotellin välissä on kauppa, paikallinen Super Market, jossa on ihan hyvä valikoima niin ruokia kuin juomiakin.
  Hotellilta Pargan keskustaan on matkaa n. 500m. Matkalla keskustaan ohitetaan mm. kaupungin ranta, Krioneri. Kauniita rantoja molemmat, mutta pienempi Piso Krioneri on mielestäni mukavampi.
  Valtoksen ranta taas on jo pituudeltaankin ihan eri luokkaa näihin kahteen verrattuna.

  Hotelli oli siisti ja viihtyisä. Meillä oli huoneisto, yksiö, jossa oli siis keittomahdollisuus. Yksiöt olivat tilavia ja koska olimme maatasossa, meillä oli kalustettu maaterassi.
  Kalustus oli pelkistettyä, niin kuin yleensä huoneistohotelleissa Kreikassa. Maisemat on joko uima-altaalle tai ympäristöön, mutta ei pitäisi olla pelkoa, että ikkunasta olisi huonot näkymät. Merelle asti tuskin mistään huoneesta näkyy.

  Uima-allas oli ihan hyvän kokoinen, jossa toinen pää oli matalampi, mutta lapsille ei ollut omaa esim. kaiteilla erotettua aluetta. Altaan keskellä kasvaa suuri palmu omalla pienellä saarekkeella. Allas-alue oli myös siisti ja vietimme siellä joskus aikaa iltapäivällä rannalta tullessamme. Pääosin meidän perhe viihtyi paremmin rannalla, ja sillä pienemmällä.

  Valtoksesta on puhuttu paljon, onko se hyvä vaiko ei. Itse majoittuisin mielummin Pargan kaupungin puolelle. Matka Valtokselta on kuitenkin melko pitkä Pargan keskustaan, n. 1,5 -2,5km riippuen siitä, missä hotellisi sijaitsee. Matka Pargaan on kaunis maisemiltaan, mutta hitaasti mennään vuoren yli toiselle puolelle....kyllä se vaan kunnon päälle ottaa, varsinkin jos ei ole ihan kunto terässä tai työnnät lastenrattaita. Urheilulliset ja aktiiviliikkujat on sitten asia erikseen. Tosin, kyllä meidänkin porukka useamman kerran Valtokselle käveli ja mukana oli tuolloin 5 -vuotias pikkupoika!

  Mutta, totta on myöskin se, että vaikka Valtoksellakin varmasti mukavaa lomaa vietetään ihan kivoissa maisemissa, ei se mielestäni vedä vertoja Pargan kauneudelle...satama-alue illansuussa auringon laskun aikaan...on se vaan niin kaunis.
  Ja jos vaan on mahdollista valita se loman ajankohta, niin touko -kesäkuu on paras mahdollinen.

   
 12. Mari Vierailija

  Mene sinne vaan jos huvittaa kävellä koko ajan edestakaisin mäkeä ylös alas... on myös likainen ja rauhaton alue verrattuna Pargaan.
   
 13. Magda Vierailija

  Tietääkö kukaan onko tuonne Magda´siin kova kipuaminen?
   
 14. iines1 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heippa!

  Olimme viime kesänä Enetikossa ja voin lämpimästi suositella. Oikein siisti ja hyvä hotelli, siivous joka päivä. Ystävällinen henkilökunta ja kiva pieni allasalue. Lähellä pari minimarkettia ja mielestäni sopiva etäisyys keskustasta (n.1km). Sängyt oikein hyvät! (Tämä mainittakoon, koska Kreikassa usein kivikovat lankut patjojen nimikkeellä) Ainoana miinuksena (tosin meille sekin oli plussaa, sopivaa kuntoilua...;)) jyrkkä mäki hotellille, jalat saavat tehdä töitä tosissaan!:)

  Ihanteellinen hotelli pariskunnille ja myös lapsiperheille (sikäli mikäli jaksaa vaunuja työntää mäen ylös), kumpiakin löytyi.

  Hauskaa lomaa Pargassa!:)
   
 15. ;-) Vierailija

  Pargassa kesällä 2005 hotelli Elenassa. Hotelli oli siisti ja siivoojat ystävällisiä.
  Sopiva kävelymatka Valtosin rannalle mukavaa kujaa pitkin kauppiaiden tarjontaa silmöillen. Ruokailu oli todella edullista joka paikassa, 4 aikuista ja 3 lasta söi aina alle 50 euroa viineinee ja ouzouineen. Ravintoiloissa henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu pelasi lapsiperheille erinomaisesti.
  Palaamme vielä joskus tähän idylliseen kauniiseen paikkaan!
   
 16. parga Vierailija

  Olemme olleet Magdasissa ja Valtos beach hotellissa, viime kesänä elokuun alussa Valtosissa. Molemmat hotellit viihtyisiä, Valtosin etuna lähellä oleva ranta. Elokuussa oli todella kuuma, mutta matka Pargan keskustaan kestää kävellen Valtos hotellista vain noin 15 min, ei ongelma ollenkaan. Jos pidät rantaelämästä Valtos parempi vaihtoehto, Magdasista lyhyempi matka alamäkeen keskustaan. Hotellit muuten hyvin samantyyliset- mukavat omistajat ja hyvä palvelu kummassakin. Kouluikäiset nuoret viihtyivät molemmissa, Pargasta on helppo retkeillä veneellä/kävellen/pyörällä(kuuma!)/autolla lähialuille-paljon näkemistä. Ruoka oli hyvää....
   
 17. VK Vierailija

  Sijainnin saa selville kun katsoo kartasta (löytyy netistä).
   
 18. Adam Vierailija

  Onko nettiosotetta ??????

   
 19. ei Vierailija

  Ei ole, netillä tarkoitetaan matkanaärjestäjän sivuja, joista löytyy kohteen kartta.
   
 20. Adam Vierailija


  Ja ne on ????

   
 21. Achilles Vierailija

  On monia suurkaupunkeja, jotka haluan kokea vielä uudestaan, mutta rantalomapaikoista vain Parga on vaikuttanut minuun vastaavalla tavalla! Olimme myös tuossa Elena-huoneistohotellissa, joka oli uusi, valoisa ja siisti - ei mitään moittimista. Kaksi viikkoa meni kuin siivillä! Ja nähtävää on vaikka millä mitalla. Kannattaa vuokrata auto ja lähteä seikkailemaan. Seuraavalla kerralla aiomme matkata Meteoraan asti, kun viimeksi emme ehtineet.
   
 22. Astmaatikko Vierailija

  Olimme syyskuussa Pargassa,asuimme Valtos beach hotellissa.Hotelli jyrkässä rinteessä,oliivipuiden katveessa,kiipeämistä ja paljon portaita. Matka kaupunkiin käy lievästä kuntoilusta,matka suurimmalta osin portaita.Toiset reitit pitempiä.Silti mielestämme emme löytäneet asuinpaikasta moitteita. Ruoka oli verratonta kreikkalaista kotiruokaa, joten ruokailemaan kaupunkiin emme iltaisin kiivenneet.Rauhallisesta menosta tykkääville,vehreässä ympäristössä sijaitseva idyllinen hotelli. www.valtosbeach.gr
   
 23. Poikaparga Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.05.2013
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hiljan Pargassa lomailleena voin kommentoida ainakin yhtä Pargan huoneistohotellia.

  Hakusessa oli alunperin vähän tasokkaampi huoneistohotelli. Sopiva ehdokas löytyi Tjareborgin kautta. Dalouda -niminen huoneistohotelli oli saanut Tjarebogin mukaan 4,7 arviot aiemmilta hotellissa asuneilta. Asteikko siis on 1-5, eli oletusarvoisesti vähintäänkin hyvätasoinen huoneisto tiedossa. Tjareborgin sivuilla kuvaillaan hotellia mm. sanoilla "Upea, hieno ja hyvätasoinen..."

  Hotelli sijaitsee Valtos rannan lähellä. Pargaan pääsee taksilla / 6e suunta (2013 keväällä) tai sesonkiaikaan venetaksilla 2e suunta. Kävellen pääsee myös, Daloudasta aikuinen kävelee reilussa puolessa tunnissa Pargaan. Reitti on sen verran vaikea, että suosittelen vain hyväkuntoisille. Itse hotelli on ihan asiallisen näköinen, muistaakseni 2009 rakennettu ja alue on ihan siisti. Respa tarkoittaa katettua terassia ja henkilökunta muodostuu, tai ainakin 2013 keväällä muodostui yhdestä nuoresta miehestä. Mitään pientä purtavaa tms. ei hotellilla myydä, toisin kuin ainakin Tjareborgilla mainostetaan. Tämä voi ehkä tulevaisuudessa olla mahdollista, jotain baarin tapaista oli uima-altaan lähellä rakenteilla.

  Kaiken kaikkiaan hotelli oli kuitenkin pettymys ja ohessa pääasialliset syyt.

  Majoituimme Daloudassa seitsemän yötä. Toisena päivänä, hotellin siivooja vaihtoi kaikki pyyhkeet ja lakanat. Tämän jälkeen pyysimme kahteen otteeseen, että siivooja vaihtaisi yhden sängyn lakanan ja kaksi pyyhettä. Lakanaan oli tullut vauvalta vahinko ja pyyhkeillä oli aikalailla sama tarina. Ensimmäisen pyynnön jälkeen luulimme ensin, että lakana oli vaihdettu, mutta likainen lakana olikin vain viritetty pinkeäksi ja kakkaläiskä oli peitetty sängyn peitolla :) Kumpaakaan likaista pyyhettä ei vaihdettu, vaan ne oli nostettu maasta pyyhetangolle, puhtaiden viereen. Toisen selvän pyytämisen jälkeen pyyhkeet, sekä lakana olivat edelleen vaihtamatta. No, sitten pyyhkeitä ei vain käytetty ja likaisen lakanan sängyssä ei enää nukuttu, onneksi sänkyjä oli yksi ylimääräinen vapaana. En vaan oikein ymmärtänyt tätä koko pyyhejuttua, olisimme vaikka maksaneet puhtaista pyyhkeistä ekstraa, jos niin olisi pyydetty. Missään ei ollut tietoa vaihdetaanko pyyhkeet ja lakanat kerran, päivittäin vai minkälaisella systeemillä. Ajan kanssa selvisi, että lakanat ja pyyhkeet vaihdettiin kerran ja huvittavasti toisena päivänä, viikon loman aikana.

  Toinen ärsyttävä juttu Daloudassa on energysaver avain. Aina kun avaimen ottaa pois lovesta, kaikki sähköt sammuvat, myös jääkaappi. Sitten kun reissaat päivän ja palaat hotellille niin jääkaapissa olevat ruoat ovat lämpimiä. Yksi tavallaan huvittava huomio on myös se, että hotellin siivooja sääti jokaisella käynnillään jääkaapin virran minimille. No, sen sai toki takaisin kylmälle ☺

  Ehkä kaikkein ärsyttävin juttu oli kuitenkin se, että joka päivä hotellisiivooja jätti huoneistossa kaikki ovet ja ikkunat auki. Yhdessäkään ovessa tai ikkunassa ei ollut hyttysverkkoa ja yhden sateisen päivän jälkeen huoneisto oli täynnä hyttysiä ja pikkumäkäräisiä. Saattaa olla, että Dalouda saa muita alueen hotelleja helpommin näitä riesakseen, koska sijaitsee pienen joen vieressä. Oli miten oli, aamulla sai herätä täynnä hyttysenpuremia ja tätä iloa jatkui sitten vierailumme loppuun asti. Jotain ovea tai ikkunaa oli kuitenkin pakko pitää raollaan, koska ilma meni huoneessa äkkiä huonoksi. Osassa alueen hotelleissa oli hyttysverkot viimeisen päälle joka ovessa ja ikkunassa, Daloudassa ei.

  Nyt kun on päässyt tilittämisen makuun, niin mainittakoon vielä, että suihkun suutin oli rikki, kuumaa vettä riitti kerralla yleensä max .15min. ja sähköt katkeilivat yöllä useamman kerran (en tiedä oliko joku ajoitettu energiansäästöjuttu).

  No, kaikki on tietysti suhteellista ja kokemukset aina subjektiivisia. Itse kuitenkin sanoisin, että Daloudaa ei hyvällä tahdollakaan voi sanoa upeaksi tai edes erityisen hienoksi. Ihan ok majoituspaikka mutta en tiedä mistä ovat nuo arviopisteet Tjareborgilla saaneet kasattua. Hyvin vaikea uskoa, että Daloudaa olisi oikeasti arvoitu noin korkealle. Juttelimme muiden vieraiden kanssa ja samanlaisia asioita nousi esiin. Aiempien Kreikan matkojen perusteella arvioisin itse Daloudan vastaavan 2-3 tähden perus huoneistohotellia, jossa ei ole hyttysverkkoa ja ilmastointi maksaa extraa.
   
 24. matcaaja Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  80
  Saadut tykkäykset:
  0
  et moiti itse Pargaa, lienet tehnyt vain epäonnistuneen valinnan. Osanottoni.
  Parga on ihana lomakohde niille joille se sopii, eli leppoisa rauhallinen lomakohde ystävällisten ihmisten kylässä.
  Valitettavasti joskus jokainen lyö kirveensä kiveen, harmillista että löysit sen kiven Pargasta.
   
 25. slugi Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.06.2017
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  1
  Olen käyttänyt http://booking.com varauspalveluita viimeisen viiden vuoden aikana noin kymmenen kertaa ilman ongelmia. Varauksia ympäri Eurooppaa. Aina on varaukset olleet kohdillaan hotellissa, ja pari kertaa hotellista on tullut suoraan sähköpostia kun ovat kyselleet jotain lisätietoja huoneen suhteen (twin/double bed). Luottokortilta ei ole koskaan veloitettu etukäteen vaan vasta hotelliin saapumisen jälkeen.
   
  Last edited: 12.07.2017

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti