Hae Anna.fi-sivustolta

PARHAIMMAT SÄÄSTÖVINKIT!!

Viestiketju osiossa 'Säästöpossu' , käynnistäjänä MAMMAVAAN, 12.01.2010.

 1. arja i Vierailija

  Edellisestä kirjoituksesta huolimatta en aio erota kirkosta. Tämä on niitä jokaisen henkilökohtaisia asioita.
   
 2. aa Vierailija

 3. riepureeta Vierailija

  Säästetty on,mutta huomaan, että vielä löytyy,mistä vähentää.Mielenkiintoinen säästökohde on ruoka,kun sähköt, pesuaineet,vaateostot,kosmetiikkatarvikkeet jo vähennetty miltei kokonaan.Vaatteita ostin,että riittävät lopun iän.Olivat tietenkin alennetun alennettuja hintoja.50 senttiä-euron kpl.
  Ruokamenot 200-250 euroa/kk kahdelle hengelle.Tuota yritän vielä puolittaa,katsotaan kuinka käy.Jo nykyisinkin ostan vain huipputarjouksista ja jemmailen,saa nähdä mitä tuleva kuukausi tuo tullessaan.Puolitusta jo sekin,että on saatava kiloja vähemmäksi ja olen puolittanut ruoka annokset.
  Toinen kohde on bensan kulutus.Onkin jo vähentynyt puolella eli yksi tankkaus kestää kaksi kuukautta kuukauden sijaan.Nyt kokeiluna saada kestämään kolme kuukautta.
  Seuraava kohde on vakuutusten ja asumismenojen puolittaminen,mutta sen aloitan myöhemmin.
  Lainat aion maksaa pois kesään mennessä.Tosin korot vain 15 euroa kuukaudessa,mutta turhaa maksua sekin.
  Lainan,polttoaineen ja ruuan puolitus toisi kuukaudessa säästöä vielä n.150 euroa eli ruoka periaatteessa ilmaista tämän hetkiseen kulutukseen verrattuna.No nämä ovat kuitenkin jo nihilistin elämää,mutta seurailen tilannetta tuottaako iloa.
   
 4. No mutta Vierailija

  JOku täällä kirjoitti käyttävänsä vanhoja lakanoita pesurätteinä. En kyllä ala tuollaisissa säästämään. Minulla on konepestäviä Sini-tuotteen lattialiinoja ja ne kestävät monta vuotta. Tiskirättejä en osta mutta ostan ison paketin kuituliinoja. Tykkään kun saan heittää vanhan liinan roskiin sen likaannuttua. Tiskiharjan voi uudistaa laittamalla sen lasiin jossa on kloriittia. Kiehuva vesi on myös hyvä desinfiointiaine. Jos keittää teevettä niin voi kaataa loput desinfioitavan asian päälle vaikka sitten sen itsetehdyn tiskirätin tai hammasharjat voi desinfioida välillä.

  Auto pois. Siinä paras säästö. Pyörä ja julkkarit käyttöön.

  Vaatteissa ei kannata juosta trendien perässä. Ajattomat vaatteet tulevat halvaksi. Ks. myös googlettamalla One dress 365 days -blogi. Asusteita lisäämällä voi mustaa mekkoa käyttää monena päivänä.

  Kun vaihdat lakanat ja pyyhkeet käytä puhtaat järjestyksessä. Eli vastapesty aina alimmaiseksi pinoon.

  Kun on useampia kappaleita lakanoita, pyyhkeitä, yövaatteita yms. niin ei tarvitse jatkuvasti olla pyykkiä pyörittämässä. Säästöä tuo myös se, että pesee valkoiset ja värilliset erikseen vaikka useat säästömielesstä työntävät kaiken mahdollisen samaa aikaa koneeseen säästääkseen vettä ja sähköä. Sitten valkoiset ja vaaleat vaatteet ovat harmaita ja ne menevät vaihtoon.

  Säännöllisyys ja organisointi tuovat myös säästöä.

  Jos harkitset jonkun sisustustavaran ostoa, käy ensin kirpputorilla.
   
 5. BBBB Vierailija

  Vanha ketju, mutta vastaan.
  Minä käytän ruukkuyrttien loput niin, että silppuan vanhan mauste- tai pilttipurtin pohjalle ja kaadan päälle oliiviöljyä niin, että silppu peittyy kunnolla. Käytän tämän maustuneen öljyn sitten ruoanlaittoon tai vaikka salaatinkastikkeeseen. Toimii välillä jopa paremmin, kuin tuoreiden yrttien käyttö (koska Suomessa eivät talvisaikaan ilman kasvilamppua pysy monta päivää "tuoreina")
   
 6. Mamma_019 Vierailija

  Löysin ihan päteviä käytännön vinkkejä säästämiseen https://vertaamo.fi/blogi/5-yksinkertaista-tapaa-saastaa-rahaa/ Malttia säästäminen vaatii ja on pitkälti pikku oivalluksia. Säästötavoite on kyllä ihan must, itse huomannut kun on joku selkeä tavoite niin tulee kyllä eri tavalla laitettua sukanvarteen.
   
 7. VierailijaJJ Vierailija

  En tiedä onko täällä ollut aiemmin juttua, mutta käyttämällä Bonusway ostohyvitys palvelua voi säästää nettiostoissa sievoisen summan.

  uusille käyttäjille lisäksi 10€ liittymis bonus.
  https://www.bonusway.fi/?r=2840363
   
 8. Annikki81 Vierailija

  Oma niksini on se, että kannattaa yrittää etsiä useampi kauppa, jotka myyvät haluamaasi tuotetta ja valita se edullisin. Moni ei tiedä, että pienellä vaivannäöllä voi helposti säästää. Meillä muksuille ostellaan leluja joskus kirpparilta ja joskus netistä. Lelujen ostamiseen liittyvä asiallinen kirjotius tuli vastaan, kun joskus hieman googlen avulla etsiskelin http://www.rantapallo.fi/lelutati/2016/07/27/lelukaupat-ovat-auki-myos-kesaisin/
   
 9. osallistuja123 Vierailija

  Yleisesti voi säästää käyttämällä eri alennuskoodeja, mitä netissä aika usein tarjotaan eri sivuilla. Samoin kannattaa pitää silmät auki eri kilpailuja varten, jos moneen osallistuu voi yllättävän paljon jopa voittaa. Yksi kilpailu jossa voi voittaa kaiuttimet on auki vielä täällä https://black-friday.sale/fi/kilpailu . Jos ei kaikki palkinnot sitten kiinnosta on ne aika hyviä lahjaideoita.
   
 10. Irtipyörästä Vierailija

  Entiedä onko joku jo näitä maininnut, mutta nyt työttömäksi jäädessäni olen kiinnittänyt huomiota säästämiseen. Tässä meidän perheen vinkkejä.
  -pidä mahdollisimman paljon "älä osta mitään päiviä". Korvaa arjen nautinnot jättämällä materiaaliset turhat hankinnat
  -suosi lähileipomoita
  -osta vaatteet kirppikseltä, myy turhat vaatteet/tavarat kirppikselle
  -sammuta turhat valot ja laitteet
  -hyödynnä uunin(ruoat)/saunan(pyykkien kuivatus) jälkilämpöä
  -käytä etiikkaa/soodaa kodin puhdistukseen, pyykinpesussa
  -käytä kosmetiikat ja hyg.tuotteet loppuun
  -lorauta tilkka vettä pyykinpesuainepulloon niin saat vielä yhden pesukerran
  -taittele mainoksista itse biopussit
  -rikkinäisistä lakanoista ym.teen matonkudetta, muut tekatiilijätteet vien kauppaan=alennusseteli
  -lopeta kuntosali/lehtien tilaukset ym. Liiku kävellen/ hölkäten kirjastoon
  - askartele itse kortit
  -keskitä ostokset(bonukset), myös lidl hyvä ja halpa
  -kulje kävellen/pyöräillen mikäli mahdollista
   
 11. muorinmörkö Vierailija

  jäin leskeksi. Eläkkeeni ei ole suuri, käteen jää 1065 euroa. Asumismenot ovat n. 300e /kk, omistus kolmio rivitalo mutta sähkölämmitys, tämä meno on laskettu ympärivuotiseksi. Puhelin, netti ja vakuutukset n. 40/kk, lääkkeet 10e/kk, päivittäisen lehden irtisanoin, lahjaksi saadun Tiede-lehden myötä pääsen lukemaan digi- naisten lehtiä. Auto (ja vakuutusmaksut) meni tyttären käyttöön, pääsen hänen kyydillään asioimaan , jos tarvetta on. Käyn Lidl´issä tai Citymarketissa kerran viikossa ja lähikaupassa myös tarvittaessa. Ruokamenoni ovat pienet, en kuitenkaan osaa vielä ostaa tai laittaa vain yhdelle hengelle sopivaa määrää sapuskaa. Mutta minulla jää n400-500e joka kuukausi säästöön, ainakin toistaiseksi, sillä en ole halukas matkustelemaan, olen jo kiertänyt maailmaa. Käytän pakastinta aika tehokkaasti mutta roskiin menevä ruoka minua harmittaa.
   
 12. vierailija Vierailija

  Säästöjä ruokaostoksista

  Säästin tällä tavalla noin 90 euroa ruokaostosten normaali-hinnasta ja halusin jakaa vinkin. Ohjeet saa hyödyntää.

  Toimivaksi testattu vinkki:
  1. Kirjaudu ilmaiseksi ostoshyvitys sivulle: https://www.bonusway.fi/?r=6615432
  Samalla saat bonustilillesi 10e arvosta rahaa, jonka voi myöhemmin nostaa.
  2. Klikkaa Bonusway-sivuston kautta Offerilla-verkkokauppaan, kirjoita Offerillan hakukenttään fiksuruoka. Osta 10eurolla 20e arvoinen lahjakortti Fiksuruoka-verkkokauppaan.
  Saat hyvitystä Offerillan ostostasi jopa 6% Bonuswayn tilillesi, sekä sait juuri 10e käyttörahaa lahjakortin ostamalla. (20e-10e= 10e)
  4. Klikkaa Bonuswayn kautta Fiksuruoka kauppaan, saat ostoksista jopa 3% bonusta bonustilillesi.
  Fiksuruoka kaupassa myydään ruokaa, käyttötavaraa, hygieniatuotteita, eläintenruokaa ja vauvanruokaa. Ja kaikki tuotteet ovat alennuksessa jopa -50% tai -90%.
  (Osa on kauppojen valikoimasta poistuvia tuotteita ja osa on päiväystuotteita.)
  Jos ostosten loppusumma on yli 59 euroa saat vielä toimituskulut ilmaiseksi DB Shenkerin toimipisteille, eli useille R-kioskeille ja K-kauppoihin, lisää säästöä.
  Syöttämällä Fiksuruoka lahjakortin alennuskoodin kassalla ennen maksua, tuo lahjakortin 20e hyvitetään ostosten loppusummasta.

  Hyödyt:
  + 10e lisäalennus lahjakortin myötä on tuntuva ruokaostoksissa
  + Bonukset tuon sivuston kautta tehdyistä ostoksista ovat suurempia %-osuudeltaan, kuin mitä ruokakauppojen normaaleilla bonuskorteilla saa hyvitystä
  + Sivustolla kaikki ruoat ja tuotteet ovat valmiiksii alennuksessa. Voi tehdä suuria säästöjä siihen verrattuna, jos ostaisi tuotteet normaalihintaisena kaupasta
   
 13. vierailija24567 Vierailija

  Makeiset, sipsit, limut ynnä muut herkut kannattaa tilata netistä sen sijaan että hakee kaupoista yksittäispakkauksia. Tavarat saa jopa -55% halvemmalla. Tilasin juuri useamman kilon satsin karkkia joka meneekin kohtuukäytölläni jouluun asti. Samalla kertyy lentopisteitä 10% ostosten hinnasta, joten tässä tulee tavallaan tuplasäästö samassa paketissa.

  https://tuulipuku.fi/saastovinkit/makeat-lentopisteet/
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti