Hae Anna.fi-sivustolta

Pariisin kartta

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä Epätoivoinen, 14.03.2005.

 1. Epätoivoinen Vierailija

  Osaisiko joku neuvoa mistä voisin tilata Pariisin City-kartan? Ja jotain kohde opasta (läpyskää)? Ois tosi kiva vähän etukäteen suunnitella. Missä lähin Ranskan/Pariisin matkailutoimisto ja sinne vaikka sähköpostiosoite?
  Kiitos kovasti!
   
 2. Pariisitar Vierailija

  Hei,

  Pariisin karttoja saa ostettua kirjakaupoista. Itse löysin ainakin ihan hyvän Suomalaisesta kirjakaupasta (noin 6-7euroa), jossa samassa näkyi Pariisin metroverkoston kartta. Olikin tosi kätevä varsinkin jos joutui monta kertaa vaihtamaan saman reissun aikana metroa.
  Kohdeoppaita lainasin kirjastosta useampia erilaisia ja ostin itselleni WSOY:n Pariisin kaupunkikirjan. Ihan hyvä opas, mutta aika laaja, joten siihen kannattaa perehtyä hyvin jo kotona.
   
 3. Kattis Vierailija

  Stockalta ostin omani; varsin kätevän muovitetun ja taiteltavan kartan, jossa myös metrokartta. Matkaoppaita löytyy myös kirjakaupoista.

  Ranskan kulttuurikeskuksen sivut: http://www.france.fi/ccf/
  Sijaitsee siis helsingissä.
   
 4. Maija Vierailija

  Samaa mieltä kuin Pariisitar: lainaa ensin kirjastosta mahd. monta erilaista kohdeopasta. Niitä läpi kahlaamalla pääsee hyvin alkuun.

  Erinomaisen Pariisin kartan (tai kartaston) saat ostamalla Pariisista pikku kirjasen Paris Circulation (Edition A. Leconte). Siinä on kukin kaupunginosa (arrondissement) omalla aukeamallaan ja lisäksi metro-, bussi- ja RER-kartat. Lisäksi löytyy katunimihakemisto, ja kirjaseen on merkitty myös ne kaikkein pikkuruisimmatkin kadunpätkät. Hinta ei muistaakseni päätä huimannut, ostin sen Lat. korttelin kirjakaupasta. Ja opus on niin pieni että mahtuu takin taskuun eikä tarvi taitella.
   
 5. Epätoivoinen Vierailija

  Hei vaan ja kiitos kaikille jotka ovat kommentteja ja neuvoja kirjoitelleet. Laitanpa vielä tähän Ranskan matkailutoimiston nettiosoitteen kun satuin sen surffaillessani löytämään. Lähin matkailutoimisto siis Ruotsissa ja tässä osoite: http://www.franceguide.com
  Toivottavsti siitä myös muille Ranskaan matkustaville apua.
  Ei muuta kun hyvää kesän odotusta kaikille!!!
  T: Ei enää epätoivoinen
   
 6. à Vierailija

  Pariisn kartan löytää myös ohjelmalla www.mappy.com
  Sen saa myös eri kielillä lippua klikkaamalla. Jos etsit esim. ravintolaa jonkun kadun läheltä, annat osoitteen jne. ja saat kartan lähialueesta tai suuremmasta alueesta.
   
 7. MATS Vierailija

  Jos joku haluaa katsella kotona pariisia tässä hyvä kartta/kuva sivu

  http://photos.pagesjaunes.fr/
   
 8. Plan Vierailija

  Kävelyreittien suunnittelussa Kaupunkioppaiden Pariisi on perin kätevä. Ota vaikka suurennettu kopio mieleisistä, ellet jaksa kantaa koko kirjaa mukanasi. Kopion etu on myös, että siihen voit rauhassa piirrellä omia polkujasi ja suurennoksesta erottuu pienempikin präntti ilman rillejä.

  Kaupunkioppaiden / Eyewitness guidesin vannoutuneena fanina testasin uuden sarjan Näe ja koe Pariisi (iso sininen kirja), mutta uudempi vaikutti hieman hankalalta käyttää, kun olen tottunut toisen kaupunginosakohtaiseen esittelyyn. Uutuuden kunniaksi on mainittava eurohinnat (vanhani on frangiajalta) sekä tietysti tuoreempi yleistieto. Mm. Je t'aime muuria ei vanhassa voisi ollakaan, kun se on pystytetty vasta 2000-luvulla.
   
 9. Parisian Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti