Hae Anna.fi-sivustolta

Parille iltaan

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Routamaa, 10.02.2018.

 1. Routamaa Vierailija

  Haluaisiko joku vaihdella? Keskityn nyt Sinulle tähän ketjuun.

  Minulle on kerrottu ristiverisen miehen saapumisesta elämääni tähän kevääseen. Nyt suureksi yllätyksekseni huomaan, että näin on käynyt. Toivoisinkin katsausta hänestä ja meistä. Mikä miehen tarkoitus on elämässäni ja miten mies minut ja meidät kokee? Hän on jo hieman vanhempi, parrakas, taiteellinen tapaus.
   
 2. Elämää Vierailija

  Hyvin kiinnostunut hän ainakin on. Hänen tarkoitus on herätellä tunteitasi mitä saatoit olla unohtanut että voit tuntea. Hyvin itsenäinen hän on siksi välillä vetäytyykin oman työnsä äärelle mutta palaa taas entistä energisemmin sinun luokse. Hänen kauttaan jokin johdatus idea/oivallus. Oletko itsekin taiteellinen? Jos et niin voi myös merkitä jonkun uuden työprojektin aloittaminen hänen kauttaan.
  Juttunne jatkuu lopputulosta ei vielä näytetä.

  Tuntuu että elämä on kovin hiljaista nyt niin rakkaudessa kuin muissakin ihmissuhteissa. Työkään ei oikeen nyt tuo sitä iloa. Jatkuuko tämä kauankin vai mitä näytetään?
   
 3. Routamaa Vierailija


  Kiitos kaunis. Taiteellisuus on meissä molemmissa läsnä.

  Minulle tulee kaunis kuva herkästä, haavoittuneesta naisesta, joka on istumassa jalat koukussa, kädet niiden ympärillä, pää alaspäin. Kauneus on kuin kätkettynä syliinsä, hohtaa siellä, odottaen että pää nousee, kädet avautuvat avautuvat. Sinun valosi on ainutlaatuinen ja saa ympäristösi hehkumaan. Näytä se <3 Nyt tuntuu että ulkopuolelta tulevat signaalit, kun ihmiset vetäytyvät, saa sinut painumaan koukkuun. Jotenkin sellaista, että alitajuntaisesti tulkitaan ettet kaipaa nyt ketään lähellesi. Sinun voimavarasi on löytymässä ja tämä lepoaika ja tutkiskelu on ollut tarpeen. Työelämä tuntuu nyt puuduttavalta, mutta tarpeellinen tekijä sekin elämässäsi. Ryhmä, harrastus tai muu viiteryhmä nousee merkittäväksi kevään aikana ja saat siitä paljon iloa. Kuin jokin tekeminen minkä olet unohtanut tai jättänyt, tulee uudelleen mielenkiintoiseksi. Rakkaus tulee, kun aika on, sanotaan. Sinun kohdallasi myös rakkautta on tulossa ja se ajoittuu kevätkesään. Sanoisin toukokuuta. Hyvää kevättä Sinulle!
   
 4. Kohta on kevät Vierailija

  Ihana mies, jonka kanssa sinulla on hyvä olla. Hän auttaa sinua avautumaan naisena, joitain lukkoja availette yhdessä. Hänen kanssaan on turvallista tuntea, kokea ja sanoa. Keskustelette jossain vaihteessa hyvinkin paljon, syvällisiä mietteitä puratte toisillenne. Luottamus ja avoimuus nousee tähän tärkeiksi.

  Hän kokee sinut Naisena, joka on kiinnostava ja haluaa tutustua sinuun, jotenkin oikein syvästi.

  Miksi nuorempi mies käväisi elämässäni? Ja toivoisin katsantoa siihen, että milloin elämääni tulisi mies, joka ei lähtisi vaan jäisi.
   
 5. Kiitokset Vierailija

  Kiitos oikein paljon sinulle <3
  Kun katselin sinulle niin istuin juurikin kuvaamasi asennossa lattialla maton päällä :)
  Ihanaa jos on parempaa luvassa.
  Hyvää kevättä sinullekin
   
 6. Routamaa Vierailija


  Kiitän kauniisti katsannostasi. Hienoa, jos voimme joskus jutella syvällisesti, odotan sitä.

  Nuorempi mies tuli tähän nopeasti ja tulisi uudelleenkin vilahtamaan. Hänen kehityksensä on siinä vaiheessa, että Sinun yhteytesi on hänelle tärkeää. Hän on kuitenkin vielä niin eri tasolla ja kuin kiilaten toisianne kohtaatte. Sinulle hän toi aimo annoksen virkeyttä ja iloa ja kokemastasi voit olla kiitollinen, vaikka ymmärrän ettei hän kykene toteuttamaan niitä odotuksia, mitä sinulla on. Olet kuitenkin vahva ja tiedostat ympäristöäsi herkästi ja luot valoa ja tukea. Olemalla juuri oma itsesi. Opettajana toimit täällä maanpäällä muillekin ja vaikka välillä se tuntuu epäreilulta sinua ja tunteitasi kohtaan, Sinut on valittu juuri siihen tehtävään. Vahvaa sitoutumista tulee osallesi kyllä, mutta siihen on vielä matkaa. En saa ajasta kiinni, mutta vahva, herrasmiesmäinen mies astuu elämääsi. Ensin koet hänet muuten kuin potentiaalisena kumppanina, mutta tutustuen avautuu hänestä hyvin syvällinen, pohdiskeleva luonne, joka vetoaa Sinuun. Hyvää kevättä <3
   
 7. Routamaa Vierailija


  Kiitos samoin <3
   
 8. Routamaa Vierailija

  Jos joku haluaa vaihtaa vielä, niin vastaan kyllä tähän.
   
 9. Kelsiturkki Vierailija

  Teillä on hyvä yhteys ja se tuleekin syvenemään. Hänellä on positiivinen asenne ja sinä tunnut hänestä just sellaiselta naiselta, jollaista on kaivannut elämäänsä. Yhdessä pystytte luomaan toimivan keskustelun ja pääsette pitkälle. Hänen on tarkoitus saada sinut iloiseksi ja nauttimaan elämästä. Hän viihtyy kanssasi hienosti.

  Olen törmännyt itseäni vanhempaan ja pidempään mieheen, jonka kanssa yhteistä mm. autoista tykkäys. Hänellä on aikuisia lapsia ja viettää aikaa lapsenlapsensa (poika) kanssa. Hän on puhelias. Tatuoitu. Pitkähköt hiukset.
  Harrastaa kalastamista.
  Millainen suhde tästä voisi kehittyä?
  Ystävyyttä? Vaiko enemmän?
  Hän ei tupakoi, mutta juoko liikaa alkoholia?
   
 10. Routamaa Vierailija


  Kiitos kaunis katsomisestasi.


  Minulle tulee kuvaa rauhallisesta miehestä, enimmät hötkyilyt elämässään taaksejättäneenä. Viisautta sisällään ja harkintaa asioissa yleensäkin. Seurallinen, vaikka yksinäisyyttäkin osittain. Sinä voit tässä häntä auttaa tarjoamalla ystävyyttäsi sillä sellaista hän kaipaa ja Sinäkin olisit valmis. Antoisia juttutuokioita yhdessä. Hyvää kevättä Sinulle!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti