Hae Anna.fi-sivustolta

parvekematto

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä tiina, 17.05.2006.

 1. tiina Vierailija

  Onko kellään niin sanottua parvekemattoa jota voi käyttää myös terassilla.
  Onko kellään kokemusta onko se käytössä hyvä.
  Mistä liikkeistä sitä voi ostaa ja kuinka leveää se on ja jos joku tietää vielä hinnan noin suunnilleen niin olisin kiitollinen.
   
 2. Google Vierailija

  Kokeiles googlea hakusanalla parvekematto,

  Tässä yksi linkki valmiiksi:

  http://www.vapaa-aika.com/aspsivut/051G.asp
   
 3. terassimatto Vierailija

  Laita googleen hakusanaksi terassimatto niin saat hintoja ja mittoja. Hong Kongissa oli hinta 133 leveälle matolle 7,95
   
 4. leveyksiä? Vierailija

  Tietääkö kukaan onko missään enää myynnissä 160 leveetä parvekemattoa. Onhan sitä 2metristä, mutta tuntuu turhalta maksaa siitä ylimääräisestä 40sentistä jonka kuitenkin joutuu leikkaamaan pois. Poikittainkaan en halua laittaa pätkistä, vaan yhtenäisen.
   
 5. Just Vierailija

  Kandee hirveesti ostaa jostain Hong Kong myymälästä ylipäätään mitään, ainakin parveke / terassimatot homehtuvat takuuvarmasti ensimmäisen sateen jälkeen, niin tuppaa käymään muistakin paikoista ostetuille matoille, kandee ottaa ihan johonkin sen alan liikkeeseen yhteys ja maksaa vaikka pikkasen enempi.
   
 6. Tavallinen kaisla- yms. matot kyllä homehtuvat sateessa, mutta ns. terassimatto (se ruohomainen) ei homehdu, vaan kuivuu suht nopeasti sateen jälkeen.
   

 7. Tämä on nyt jo vanhaa juttua mutta kun tuli vastaan niin kerron lisää. Löysin Takkatohtori.fi sivulta Dry Step Termomatto nimisen tuoteen ja on kyllä toimivaa tavaraa ja lämmintä jalkojen alla. Hieman oli kalliimpaa mutta silti kannatti. Meillä nuo nystyrämatot alkoivat murenemaan ja roskaamaan käytössä ja piti hankkia uusi
   
 8. N50* Vierailija

  Minulla on ollut lasitetulla parvekkeella jos jonkinlaista kaislamattoa ja räsymattoa (160 cm leveää), sitä ruohomattoa en halunnut, minusta se on jotensakin ruma....

  Nyt ostin vihdoin 15 vuoden harkinnan jälkeen sinne puuritilät. Maksoihan ne reilut 100 euroa mutta kyllä ne vaan on kivannäköiset ja mukavat ja saa lakaista roskat sinne alle. Eikä haittaa vaikka kastuu, kuivuu samantien.
   
 9. vierailija Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti