Hae Anna.fi-sivustolta

Parvekkeen lattia

Viestiketju osiossa 'Niksit ja vinkit' , käynnistäjänä Tiina, 05.10.2006.

 1. Tiina Vierailija

  Minulla on iso lasitettu parveke jossa on ikävät puiset ritilät, toiveena
  olisi saada jonkinmoinen "kokolattiamatto" tilaan ja kyselenkin onko
  kenelläkään kokemuksia. Mietityttää kestääkö matto vuoden ympäri
  (jättäisin ritilät pohjalle jolloin ilma pääsisi kiertämään) ja onko mattoa
  helppo laittaa itse vai tuleeko tilaus firman kautta asennuksen kera
  suht saman hintaiseksi? Mistä olette löytäneet oman mattonne?
   
 2. Skylla Jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  575
  Saadut tykkäykset:
  0
  Osta terassimaton nimellä olevaa mattoa. Värejä taitaa olla vihreän lisäksi myös ruskea ja harmaa. Sitä on muutamaa eri leveyttä ja myydään metreittäin. Pohjassa on paljon nystyröitä, joten se ei ole aivan parvekkeen lattiassa kiinni. Meillä on ollut vihreä terassimatto parvekkeella jo 5-6- kesää, eikä se ole mennyt miksikään, ei edes haalistunut. Talveksi rullaamme sen kellariin, koska emme omista lasitettua parveketta. Se on 160 cm leveää ja ostettu Hong Kongista Vantaalta.
   
 3. Skylla Jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  575
  Saadut tykkäykset:
  0
  Unohdin mainita, että terassimatto näyttää ihan kokolattiamatolta ja on helppo imuroida. Itse voit leikata siitä sopivan kokoisen jos parvekkeellasi on jotain ulokkeita tai koloja.
   
 4. Lennu Vierailija

  Meillä on ollut terassimatto lasitetulla parvekkeella jo useita vuosia ja on kestänyt hyvänä. On miellyttävä jalan alla ja helppo imuroida. Suosittelen.
   
 5. cilla Vierailija

  Ajatella miten maut vaihtelevat! Minä suorastaan rakastan parvekkeeni "ritilälattiaa" - raot ovat hyvin kapeat kylläkin - joka tehty sentilleen mittojen mukaan. Kuuna päivänä en ottaisi mitään tekonurmea, ennemmin vaikka paperinarumattoa tai mitä bambua niitä nykyisin on.
   
 6. Leena Hännikäinen Vierailija

  Se terassimatto ei siedä sitten yhtään tupakasta tippuvaa tuhkaa.
  Tulee heti reikiä.
   
 7. Paavo Nurmi Vierailija

  Minusta taas semmoinen tekonurmimatto voisi olla tosi kiva lasitetulla parvekkeella. Tuntuu mukavalta sukkasillaan kävellessä ja mielestäni näyttääkin mukavalta.
   
 8. Paavo Nurmi Vierailija

  Niin tarkoitin että olisi koko parvekkeen lattia päällystetty hienosti tekonurmella eikä mitään mattomaisia suikaleita joiden välissä betoni paistaa.
   
 9. Paavo Väyrynen Vierailija

 10. Ro Vierailija

  Mutta ne puuritilät siellä alla tekisivät betonisesta ruohomattolattiasta lämpimän syksymmälläkin...
   
 11. AA Vierailija

  Ei terassimatto ole mitään tekonurmea, vaikka sitä fiilistä on ehkä erittäin epäonnistuneesti yritetty siinä kammotaavassa vihreässä värissä hakea. Puuritilä näyttää toki paljon paremmalta kuin räikeimmät terassimatot, mutta matto tuntuu jalan alla paljon mukavammalta. Terassimatolla voi tepastella vaikka paljain jaloin talvipakkasilla jäädyttämättä jalkoaan.
   
 12. Paavo Nurmi Vierailija

  Se tekonurmimatto mitä minä tarkoitin, näyttää ihan samalta kuin minigolfkenttien päällyste, tai samalta kuin aitojen golfkenttien puttauspaikat. Minusta siinä ei ole mitään kammottavaa vaan se näyttää mukavalta. Mutta makuasioista ei voi kiistellä.
   
 13. Perässähiihtäjä Vierailija

  Kyllä meillä on tuota Dry Step termomattoa joka kestää pakkaset tupakantumpit ja on vielä pestävä ja kestävä. Jos muki kaatuu niin suihkuun pesuun. Meillä tuo matto tehtiin syvyyssuuntaisina paloina metrin rullasta myyjän ehdotuksen mukaan. Meillä on tuo teräksen harmaa väri ja siihen sopii melkein väriltään mikä tahansa kapistus. Cooklaa nyt vaikka maton nimellä niin myyjä kyllä löytyy kuten meilläkin löytyi.
   
 14. Kun katsot tuota mattoa "Termomatto" nimellä niin löydät hakemasi tuotteen kuten tuossa yllä sanotaa. Kestää kesät talvet ja vuosikausia oman kokemukseni mukaan. Voit käydä sukkasillaan talvipakkasella parvekkeella ja aina homma toimii. Niitä ritilöitä ei tarvitse jättää alle vaan maton voi laittaa suoraan sementtilattian päälle kun siinä on hengittävä reijitys mukana. Meillä on ollut jo muutaman vuoden ja vielä hyvää tavaraa. Noissa halvemmissa nystyrämatoissa nup kulat hajoavat ja roskaavat laadusta riippuen ja lämpöominaisuus puuttu.
   
 15. rehellinen Vierailija

  Meillä on sellainen mielestämme kammottava "kokolattiamatto" isolla parvekkeella ja haluamme epätoivoisen nopeasti hankkia tilalle ihanan ja kauniin PUURITILÄLATTIAN!
   
 16. isomumma Vierailija

  Osta TERMOMATTO tai DRY STEPMATTO. Jätä ritilät alle, saathan sinä ne pois kun haluat. Minulla on ollut Termomatto, mutta ei käy minulle, kun ei ole lasitettua parveketta ja sade kastelee maton. On vain pitkä räsymatto minkä rullaan pois, kun sadetta on odotettavissa.
  Ne ovat ihania (Termomatto), kuin kokolattiamatto, pehmeä ja lämmin.
  Ja kun haluaa vaihtelua niin sitten puulattia vain esiin.
   
 17. vierailiajan asseri Vierailija

  Meillä Beranger oy:n terassimatto vihreä. Ollut kesät talvet, mutta viime syksynä jalanpohjiin tuli vihreää pölyä ja kantautui myös sisälle. Eikö matto kestä olla parvekkeella talvella pakkasella vai mistä johtuu tuo vihreän pölyn irtoaminen. Imurin suulakekkin tuli päältä sen pölyn peittämäksi eikä imuroinnista hyötyä.
   
 18. koko ajan, sotkee lattiaa kovasti, työläs siksi. Pitäs ostaa hermomattoa tilalle ja kylmiin talviin.
   
 19. Tuossa nyt sitten hankin Termomaton T:llä eikä H:eek:olla kuten yllä mainittiin. Tämä tuntuu kestävältä ja lämpimältä, eikä varmasti pölyt irtoa. Nuo halvat matot ovat sitten oma lukunsa ja mitä ostatte niitä kun hyvääkin löytyy. Imuroinnit onnistuu hyvin ja on siistiä pintaa, meillä tulee pian Joulu ja kinkut parvekkeelle.
   
 20. rituli-56 Vierailija

  Meillä on termomatto lasitetulla teranssilla on aivan mahtavaa n.30e/metri
  suosittelen.(ei varpaitapalele). saa pestä vesipesulla.palonkestävä ja muuten ihana
   
 21. vierailija Vierailija

  Termomattoa laitettiin täälläkin lasitetulle terassille! Oikein lämmin ja mukava jalalle. Termomattokauppa.fi toimitti nopeasti asennettuna
   
 22. jorma Vierailija

  Lohjan Kumista & Matosta löytyy Suomen halvin Termomatto...Sekä loistavaa palvelua
   
 23. Parvekematto Vierailija

  Minulla on parvekkeella 2x4 m tummanharmaa terassimatto, jonka olemme ostaneet Bauhaussista. Sieltä saa metreittäin ko. mattoa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti