Hae Anna.fi-sivustolta

Pasastar

Viestiketju osiossa 'Kahvitunnilla' , käynnistäjänä jennaemilia, 13.12.2012.

 1. jennaemilia Vierailija

  Moikka! Onko kellään mitään kokemuksia Lahden Pasastarista?
  Ajattelin hakea töihin sinne osa-aikaisesti, mutta vähän arveluttais kun on kuullut
  niin paljon pahaa noista puhelinmyyntifirmoista/niiden esimiehistä...
  Kiitos vastaajalle etukäteen!
   
 2. Lumienkeli Vierailija

  Itte oon ollu lahessa pasastarilla töissä ja hyvä fiilis on siitä jäänny. :) Tein itte iltavuoroa koulun jälkee. Oli eka ihan sika jännittävää mennä haastatteluu mutta kun pääsin sisälle toimistoo ni tuli heti tosi paljon varmempi fiilis! Toimisto oli tosi siisti ja niin kotoisa ja heti oli ovella vastassa porukkaa ku niil oli kahvitauko sillon ja otti kyllä heti hymysuin minutki vastaan ja jutteli. :) Muutenki oli kaikki niin tosi mukavia aina! Esimies lahessa oli tosi rento ja siltä uskalsi kysyä aina tyhmiäkin kysymyksiä ja neuvoja ja apua sai myös muiltaki jotka oli jo pitkää ollu töissä.

  Lopetin siellä ku oli koulussa niin kiirettä etten jaksanu keskittyy molempii mutta ihan varmana menen vielä joku kerta takasin! :)
   
 3. kusetus Vierailija

  Ja saitko yhtään palkkaa? Et. Mikä oli kommentisi tarkoitus ja tärkeys? Mukavaa siellä on mut palkkaa ei tullut yhtään. Päivänselvää et kaikki Pasastarit on kusestusta. Vaikka täällä mun kotikaupungin Pasastarissa oli myös hyvä fiilis ku tuli paikalle. Luvatiin ja kehuttiin mutta ei rehellisesti tullut sitä luvattua palkkaa.
   
 4. Plörö Vierailija

   
 5. Plörö Vierailija

  Surkee palkka, kilpailut epäreiluja koska eri pituisia työpäiviä esim opiskelijoilla ja vakkareilla, työ porukka ja esimies vaihtuu koko ajan, ylempi johto ammattitaidotonta, työntekijöille ei kerrota koko totuutta, mukavat hullut työkamut, miinukset ja plussat ku laittaa vaakakuppiin ni ahistaa. En suosittele.
   
 6. Omistajantytär Vierailija

  Ei ainakaan lahen toimistolle kannata mennä.
   
 7. vierailija Vierailija

  Hei, en missään tapauksessa puolustele Pasaa tai muitakaan alan firmoja, mutta ei yksikään, vähänkään liikeasioita ymmärtävä myyntialan yritys maksa kenellekään siitä, että istuu ja ihmettelee tai soittelee ikään kuin muuten vaan, ja näin aiheuttaa pelkkiä kuluja firmalle. On aivan oikein, että palkkaa saa ko. alalla tuloksesta. Et sinäkään varmaan halua maksaa esim. kiinteistönvälittäjälle siitä, että pitää asuntoasi listoilla, muttei oikeasti yritä kunnolla sitä myydä..
  Se että, jos joku menee em. firmoihin töihin, niin asenteen on oltava kohdillaan eli aina ennen jokaista palkkajaksoa ja jokaista vuoroa on päätettävä, paljonko haluaa tienata ja tehtävä sen mukaan sitkeästi töitä.
  Aikoinaan kun minä aloitin työt alalla, yli 20 vuotta sitten, minäkin katsoin lehti-ilmoituksesta, että mikäs huijariyritys tämäkin taas on, mutta menin kuitenkin haastatteluun ja aloitin heti seuraavana maanataina työt. Yrityksen toimistoilla oli kolmen kuukauden myyntikilpailu alkanut jo kuukautta aikaisemmin, mutta koska halusin tienatakin jotain, niin aloin heti myymään. En siis tätä ennen ollut alalla ollut. Kahden kuukauden kuluttua kun kilpailu päätty, olin tullut muistaakseni kolmanneksi ja sain 5000 Mk riihikuivaa rahaa, kuukausipalkan ollessa silloin min. 6000 Mk, kunhan vaan pääsi tavoitteeseen, eikä se ollut edes kova tavoite. Toki myönnän, että -90 luvulla oli vähemmän kilpailua ja silloin pystyi tunnissa myymään parhaimmillaan jopa viisi tilausta, kunhan tarjous oli kohdallaa. Kaiken lisäksi, myin rehellisesti, en kusettamalla, niin kuin moni tekeee nykyään ja myy puolisokeille- ja kuuroille 85-100 vuotiaille vanhuksille lähes minkä lehden tahansa. Joskus kuulin jopa sellaista, että eräskin myyjä sanoi asiakkaalle hänen kieltäydyttyään ostamasta, että anteeksi vaan rouva hyvä, mutta ehdin tämän tilauksen jo laittamaan eteenpäin, ja siihenhän vanha rouva ei enää kehdannut sanoa muuta kuin että, "no antaa nyt sitten tulla..".
  Summa summarum; jos soitat ahkerasti, luotat itseesi ja tuotteeseen (ja tunnet tuotteen hyvin), sekä asenne on se, "että tulin tänne tienaamaan, en seurustelemaan", niin silloin kyllä noita honmia kandee tehdä. Muuten voi sitten vaikka kerätä tölkkejä tai vaikkapa käpyjä..
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti