Hae Anna.fi-sivustolta

Pe 13. pvä

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä vierailija, 13.07.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Epäonninen työpäivä. Virheitä ja mokia tuli liiankin paljon. Väärinymmärryksiltä ei vältytty. Niitä vielä ennen työpäivän päättymistä selviteltiin. Ymmärsikö vastapuoli asian pointin. Kuinka ensiviikolla työt jatkuvat?
   
 2. Onnenpäivät Vierailija

  Kuulehan, ei ne mokat ja virheet niin pahoja ole kuin miltä nyt tuntuvat. Huoli pois. Asian käsittelyssä toisella osapuolella oli muuten pinna kireällä ja siksi sai suuremmat mittasuhteet kun on tarvis. Vastuun kannat mutta asiaa ei kannata vatvoa tai suurennella. Ensi viikolla työt jatkuvat normaaliin tapaan, saat jonkin pienen kannustavan lauseen joka kertoo että asia on käsitelty ja unohdettu. Kukaan ei jää tätä vatvomaan.

  Onko minulle luvassa lähiaikoina sutinoita?
   
 3. vierailija Vierailija

  Tämähän näyttää ihan positiiviselta. Lämmin kesäkö on laittanu porukat liikkeelle. Ihmisiä ympärillä, naurua ja puhetta,iloinen tunnelma. Siellä myös hän, jatkoille pääset. ;)
   
 4. vierailija Vierailija

  Olen vielä paikalla vaihtamaan...
   
 5. vierailija Vierailija

  Moka tapahtunut ja ilo tipotiessään työstä ja surumielistä oloa .
  Kärkäs henkilö saataa lasketella suustaan sammakoita asia tiimoilta pari muutakin henkilöä puhua pulputtaa .Ensi viikkoon energiaa vie asia jota selvitellään, viestiä joka romanttista työssä tai vapaalla tämä.

  Mies ystävä ilmoitti sukulaisia tulevan kylään puhuiko totta kun oli salaperäinen ja selittelevä ? mustis en ole sitä ei tämä kysymys :)
   
 6. vierailija Vierailija

  Tavallaan hän on sukulainen. Jotain pientä suunnitelmia on heillä jota ei halua paljastaa, ei mitään vääryyttä vaan heidän omia yhteisiä juttuja. Ei kannata olla mustis, vapaata iltaa haluaa viettää.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti