Hae Anna.fi-sivustolta

Pedofiili helluntailiikkeessä.

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä jaska jokinen, 07.07.2014.

 1. jaska jokinen Vierailija

  Lukuisat pedofiilit ympäri maailman ovat tuomitut inhoittavista teoistaan tuomittuna saarnaavina helluntailaisina.
  Heidät on rangaistu mutta hätä keinot keksii. Veljet ovat siunanneet ja pyhittäneet pedofiili veljensä. Riittää kunhan vain myöntää tehneenä heikkoudessaan väärin.
  Haluan kysyä miksi ei noudateta paavin esimerkkiä ikäänkuin paavi olisi joku vapauttaja ja asiamies pedofiileillensa? Ja helluntailaiset pistävätkin paavia paremmaksi.
  Ne vanhimmat jotka eivät ole jääneet kiinni tai eivät ole langenneet pedofiliaan, voisivat mielestäni julkisesti järjestää joukkotilaisuuden uhrien puolesta jossa voitaisiin osoittaa helluntailaisten katumusta joka saattaa olla laadultaan syvempää kuin paavin käden heilautus?
  Lopuksi se kysymys?
  Ovatko pedofiliasta tuomitut uudestisyntyneet helluntailais-saarnaajat menettäneet pyhän henkensä vai palaako henki vanhimmiston yhteisellä vapaaehtoisella päätöksellä, leijuen ilmassa
  siipiä räpyttäen ja pirullisesti hymyillen.
   
 2. lothar..... Vierailija

  Kun henkilö palaa vankilasta hengen seuratessa häntä niin veljien ja vanhemmiston synninpäästö julistaa pedofiiliveljelle kaikki synnit anteeksi.
  Mutta syyllisyys jaetaan siten että uudestisyntynyt näyttävän ratkaisun tehneen teot selitetään pieneksi pahaksi, mutta pedofiilin kohde syyllistetään ja hänen vanhempansa ja koko suku kirotaan jos sattuu olevan luterilainen.
  En ole kaikesta varma, esim. seuraako henki pedofiilisaarnaaja vai seuraako pedofiilisaarnaaja henkeä?
  Onko helluntailaisuus katolisuutta?
   
 3. järvis. Vierailija

  -Lutherin mukaan h-laisuus on katolilaisuutta sis samaa harhaoppista eksytyslaitosta.
   
 4. kuultua puhetta! Vierailija


  kuultua puhetta!
  22.7.2014 15:10
  0
  Raivoisilla aplodeilla tervetulleeksi seurakuntaan toivotettiin eräs mies joka julistettiin uskovaksi ja uudestisyntyneeksi ja joka sai hengen kätten päällepanemisen kautta.
  Hieman myöhemmin paljastui ikävä yllätys. Mies upotuskasteesta ja hengen täyteydestä huolimatta tunnusti olevansa homoseksualisti.
  Kuinka on mahdollista saada usko, uudestisyntymä, kaste ja henki pelkällä vastaanottamisella ja siitä todistamisella?
  Tämän miehen todistaminen sanoessaan olevansa homo kertoo helluntailaisilla olevan uskon jota ei ole taivaasta vahvistettu.
  Ihmisten vakuutteleminen ei ole Raamatullista uskoa vaan se on yleistä uskoa helluntailaisten parissa.
   
 5. jaska jokinen Vierailija

  Ehdotin erään helluntaiseurakunnan uudeksi nimeksi Käymälä.

  Siis siellä vain käydään ja sitten lähdetään kiireesti ulos piru kintereillä.
  Kyllä herätys on lähellä ihmiset ryntäävät "Käymälään" ihmeitä tarkkailemaan.
   
 6. Eenokki 12 Vierailija

  Se rakkaus Jeesukseen, joka syntyy ihmisessä ekstaattisen kokemuksen avulla on keinotekoista ja valheellista, sitä esiintyy helluntailaisuudessa runsaasti. Saman ekstaasin avulla syntynyt halu lukea Raamattua ja rukoilla ja voittaa sieluja Kristukselle on pettävää. Se on hurmoksellista intoa, joka näyttää suuntautuvan oikeaan asiaan, mutta sen motiivi, sen perusta, sen liikkeellepaneva voima on väärä - se on kiihotus, kiihko, hurmahenkisyys. Se on ihmisen omien sielunkykyjen vapautumisen tuomaa voimaa.
  Ne jotka ovat jotain kokeneet käsien alla mumisten ja supisten ja väittävät tunteneensa sähköiskuja he ovat syntymästään saakka alttiita demonisille voimille jotka ovat saapuneet"vastaanottamaan" jokaisen heti kun pää ilmestyy vedestä ja jopa veden alla henki yhdistyy hereetikkoon.
   
 7. jeesus Vierailija

  Näitä" ekstaattisia" kokemuksia sieltä juuri tullaan hakemaan , että päästään tähän hurmostilaan , niin se vatii pätevän huijarisaarnaajan joka osaa kiihottaa melkein hulluuden partaalle.
   
 8. frank white Vierailija

  Enemmän kuin staattista kosketusta haluava helluntailainen pedofiili on valmistanut itsensä kohtaamaan katseista ja epäilyistä huolimatta himonsa kohteita.

  Ensin esiintyy nöyränä ja hengessä palaminen antaa kiitos, kiitos menetelmällä vaikutelman hölmöläisille nöyrästä ja palavasta helluntailaisesta.

  Kun uskon askeleet ovat johdattaneet hänet saarntuoliin, hän ottaa kätensä apuun. Alkaa hivelyt (siunaamiset)ja kähmimiset ja kun alan mies huomaa että kohde on ekstaasin rajamailla, järjen ollessa passiivisena onkin helluntaipedofiilin aika osoittaa "uudesyisyntymisensä" ja uskonsa todellinen luonne. Suoritetaan lain vastainen teko joka yleensä vie helluntaipedofiilit linnaan ja kas kumma kun sieltä aikanaan palaavat niin vanhimmiston päätös johdattaa riemusaatossa pedofiilin takaisin saarnatuoliin ja sinne kelpaa sitten vaikka raitapuku päällä. Tuskin sisaret siellä heittelevät kedon kukkasia pedofiilin astellessa ylpeänä marttyyrin hymy kasvoillaan yleisönsä joukkoon.
   
 9. engel50 Vierailija

  Oletko päässyt läheltäkin seuraamaan näiden vesseleiden edesottamuksia ?
   
 10. frank white Vierailija

  En ole lähemmin tutustunut niihin veijareihin. Kuullut ja nähnytkin heidän toimintojaan kyllä olen ja närkästynyt kuinka kehuttu "uudestisyntynyt" helluntailainen lasten kimpussa. Ensin kieltävät lapsen kasteen ja kun eivät saa sitä pois aina edes noitumallakaan, lähettävät murhaajat ja pedofiilit viettelemään ja tuhoamaan kasvavia lapsia. Yleensä paras ikä viettelemiseen on murrosiän hieman tuolla puolen kun joukolla eksytetään ja autuas se joka on voittanut lahkojen painostuksen.
   
 11. frank white Vierailija

  [​IMG] Eenokki 12
  22.10.2014 21:38
  0
  Käsitellessä helluntailaisuutta ei heiltä voi odottaa asioiden todellista ymmärtämistä. Koska upotetut elävät symbioosissa koettaen saada äsken uskoontulleet luterilaiset valhein ja petoksin tekemään mitä käsketään.
  Luvataan terveys, ex. neitsyt tai rikas leski, sanotaan taivaassakin olet oleva muita kirkkaampi kultainen kruunu päässä ja vanhimmisto takaa sen. Sanovat huumeissaan että ihmisellä on vapaa tahto käytä sitä. Kun luterilainen kysyy miksi sen vapaan tahdon täytyy vielä alistua Jumalan tahdolle oikein sitä on käsketty rukoilla että se olisi todella vapaa Jumalan tahdolle, eikä omalle tahdolle.Helluntailainen hyväksyy vain sellaisia joukkoonsa jotka alistetaan helluntailaisten alaisuuteen ensin hunajalla ja herkuilla sitten kun ammeessa on käyty otetaan herkut pois ja eikun töihin ja sinne kepin ja remmin uhalla lähettävät vastaupotetut ex. luterilaiset. Nuorukainen ihmettelee että missä se morsmaikko luuraa? Olen alisteinen alistettu hyväksynyt helluntailaisuuden veljissä ja sisarissa näkyvät julkisynnitkin mutten saa rakkautta osakseni ja vaikka mielestäni olen hieman samankaltainen kova ja armoton peto kuten helluntailaiset yleensä ovat. Mahtaneeko syynä olla että älykkyyteni kiusaa heitä ja minun pitäisi olla heitäkin arvottomampi osoittaakseni nöyryyteni ja tunnustaa polvillaan tyhmyyteni.
  Yksilön kehitystä ei sallita heti on helluntaihyeenat kimpussa. Sisäänpäinkääntyneet känsäjalat tahtovat vain nöyryyttää niitä heikompiaan joiden vastarinta on heikkoa.
   
 12. vierailija Vierailija

 13. vierailija Vierailija

  Katolisen kirkon piirissä käytettiin hyväksi 4 444 lasta vuosina 1980–2015. Lasten hyväksikäytön uskotaan kuitenkin alkaneen jo 1950-luvulla.

  Australian tutkimuskomission maanantaina julkistamienhttp://www.childabuseroyalcommission.gov.au/case-study/261be84b-bec0-4440-b294-57d3e7de1234/case-study-50,-february-2017,-sydney tietojen mukaan seitsemää prosenttia Australian katolisista papeista syytetään lasten hyväksikäytöstä, joka on jatkunut yli 60 vuoden ajan.

  Hyväksikäyttö on jatkunut katolisessa kirkossa 1950-luvulta asti. Uhreja oli australialaisviranomaisten mukaan tammikuun 1980 ja helmikuun 2015 välillä kaikkiaan 4 444.

  Uhrien keski-ikä oli tytöillä 10,5 ja pojilla 11,6 vuotta. Suurin osa uhreista oli poikia.

  Komission uusista tiedoista uutisoivat muun muassa australialainen ABChttp://www.abc.net.au/news/2017-02-06/royal-commission-into-child-sexual-abuse-begins-in-sydney/8242600 ja brittilehti Guardianhttps://www.theguardian.com/australia-news/2017/feb/06/4444-victims-extent-of-abuse-in-catholic-church-in-australia-revealed?CMP=twt_gu., joiden mukaan hyväksikäyttöä tapahtui noin tuhannessa katolisen kirkon instituutiossa

  Maanantaina saatujen tietojen mukaan hyväksikäyttäjiksi tunnistettiin 1 900 katolisen kirkon toimijaa, joista 572 on katolisen kirkon pappeja. Naisia tekijöistä oli komission mukaan viisi prosenttia.

  Pahimmillaan tietyissä hiippakunnissa hyväksikäyttöön oli osallistunut jopa 20–40 prosenttia papeista. 500 hyväksikäyttäjän henkilöllisyys on kuitenkin yhä tunnistamatta.

  Lasten seksuaalista hyväksikäyttöä tutkivan kirkon komission johtaja Francis Sullivanhttps://www.is.fi/haku/?query=francis+sullivan kuvaili paljastuneita lukuja traagisiksi ja järkyttäviksi ja sanoi, että ne heikentävät pappeuden uskottavuutta.

  – Niitä ei voi puolustaa. Jokainen merkintä edustaa lasta, joka on kärsinyt sellaisen ihmisen käsissä, jonka olisi pitänyt välittää hänestä ja suojella häntä, Sullivan sanoi silmän kyynelissä.

  – Katolisina me painamme nyt päämme alas häpeästä, hän vielä lisäsi.

  CNN:nhttp://edition.cnn.com/2017/02/06/asia/australia-catholic-sex-abuse/ mukaan syytöksiä pappeja kohtaan tutkittu koskaan kunnolla. Toiminta jatkui, koska hyväksikäyttäjiksi syytetyt papit vaihtoivat paikkakuntaa, joilla heidän menneisyydessään ei tiedetty mitään.

  ABC haastatteli Anthonyhttps://www.is.fi/haku/?query=anthony ja Chrissie Fosteriahttps://www.is.fi/haku/?query=chrissie+fosteria, joiden kaksi tytärtä joutuivat hyväksikäytetyiksi. Toinen tyttäristä on jo kuollut.

  – He eivät ole osoittaneet armoa, katumusta. Eivät mitään.

  Vatikaani perusti CNN:n mukaan komitean tutkimaan väitteitä seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuonna 2013. Myös paavi Franciscushttps://www.is.fi/haku/?query=franciscus on ilmaissut useita kertoja tahtovansa kitkeä hyväksikäytön katolisesta kirkosta.

  Kysymyksessä ei ole ensimmäinen laajamittainen lasten hyväksikäyttö katolisessa kirkossa. Yhdysvalloissa alkoi 2000-luvun alussa paljastua katolisten pappien harjoittama lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ja tapausten vuosia kestänyt peittely. Uhriksi arvioitiin vuosien saatossa joutuneen jopa 100 000 lasta.

  Katariina Karjalainen

  [​IMG]   
 14. Katolisen kirkon pedofiilipapit
  Petri Paavola
  Victorian osavaltiossa Australian Melbournessa yhdellä kahdestakymmenestä katolisesta papista on tuomio lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Vuosina 1940-1966 Melbournen Corpus Christi Collegesta valmistuneista 378 papista 14 oli tuomittu lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

  Victorian osavaltion selvityksestä vastannut professori Des Cahill arvioi, etteivät tuomiot anna ilmiöstä koko kuvaa, koska hyväksikäyttörikoksista tulee ilmi murto-osa. Cahill arvioi hyväksikäyttäjäpappien määrän jopa puolet tuomion saaneita suuremmaksi. Cahill on arvostellut katolista kirkkoa kovasanaisesti hyväksikäyttörikosten peittelystä.

  Amerikassa tehtiin laajempi tutkimus, jonka mukaan 105 000 katolisen papin joukossa oli 4362 lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittua pappia.

  Katolisen kirkon papistosta osa (ei kaikki) harrastaa pedofiliaa. Mistä tämä johtuu? Pääosin siitä, että he eivät ole todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia, eikä heillä ole Jumalan voimaa (Pyhä Henki), jonka kautta he voisivat vastustaa syntiä ja kasvaa uskossa Raamatun opettamalla tavalla.

  Katolinen kirkko opettaa, että papisto ei saa mennä naimisiin ja sitä kautta katolisen kirkon papeille opetetaan erittäin negatiivinen kuva naisista. Mariaa Jeesuksen äitiä papisto arvostaa, mutta muista naisista heille opetetaan erittäin negatiivisesti. Tämän takia katolisen kirkon pedofiilipappien seksuaalinen vääristymä kohdistuu pääosin poikia kohtaan, koska heille opetetaan naisista erittäin kielteisesti.

  Katolisen kirkon opetus pappien selibaatista, joka kieltää heitä menemästä naimisiin on varmasti yksi osasyy näin laajalle levinneeseen pedofiliaan. Kun ihmiseltä kieltää oikeuden terveeseen avioliiton seksielämään miehen ja vaimon välillä, niin se purkaantuu esiin usein kieroutuneena seksuaalisuutena. Koska katolinen pappi ei saa mennä naimisiin ja harjoittaa seksiä avioliitossa aikuisen naisen kanssa, niin hän kieroutuu ja alkaa toteuttamaan sisässään olevaa seksuaalisuutta kohdistamalla sen pikkulapsiin. Tämä on todella kieroutunutta seksuaalisuuta ja rikollista toimintaa sekä haureuden iljettävä synti.

  Katolisen kirkon pappien laaja-alainen poikiin kohdistama seksuaalinen hyväksikäyttö osoittaa homoseksuaalista taipumusta. Kun papeilta on kielletty avioliitto ja sen mukana seksielämä aikuisen naisen kanssa, niin se on johtanut osittain pappien homoseksuaaliseen käytökseen, jossa papit ovat seksuaalisesti hyväksikäyttäneet pikkupoikia.

  Katolisen kirkon mukaan suurin osa kirkon sisällä tapahtuneista pedofilia tapauksista on ollut luonteeltaan homoseksuaalista. Esimerkiksi yhdysvalloissa on huomattu katolisen kirkon piirissä lasten seksuaalisissa hyväksikäytöissä neljän tapauksen viidestä liittyneen homoseksuaaliseen hyväksikäyttöön.

  Katolisen kirkon papiston piirissä vaikuttava laaja-alainen pedofilia paljastaa sen että katolinen kirkko on uskonnollinen instituutio ja organisaatio, joka ei edusta Raamatullista uskoa Herraan Jeesukseen. Pedofilian lisäksi katolisen kirkon sisällä vaikuttaa myös nunnien ja pappien seksuaalisyntejä joita ovat mm. lesbous, homous sekä pappien ja nunnien väliset seksisuhteet. Ikävää on se, että monet luulevat katolisen kirkon edustavan Raamatullista kristinuskoa, vaikka todellisuudessa katolinen kirkko on valhejäljitelmä Jumalan seurakunnasta.

  Pedofiliasta lisää sivullani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/pedofilia.html
   
 15. selibaatti Vierailija

  Selibaatti on yksi ongelmien lähde Vatikaanissa

  Tapani Luotola kirjoitti kolumnissaan (Ksml 2.10.) Vatikaanista. Katolinen kirkko on eräs maailman vanhimmista organisaatioista satoine miljoonine kannattajineen. Se katsoo paaviensa olevan jatkuva ja päättymätön Kristuksen sijaisten ketju maan päällä alkaen pyhästä Pietarista.

  Tällä kirkolla on vakava eettinen ongelma, joka liittyy sen pappien selibaattiin eli naimattomuuteen. Kyseessä on kirkon perinne, jolle ei juurikaan ole Raamatullista pohjaa.

  Papit sanovat usein itse, että seurakunta on heidän perheensä. Perheen jäseniä kuitenkin käytetään häpeällisesti hyväksi, kuten nyt on paljastunut suuressa mittakaavassa ympäri maailmaa.

  Kyseessä on järkyttävä tilanne, sanoihan Kristus: ”Minkä te teette yhdelle näistä pienimmistä, sen te teette minulle.”

  Katolisen kirkon johdolla on vaikenemisesta raskas vastuu. Mieleen nousee kirkon vaikeneminen holokaustin aikana. Juutalaisia vietiin jopa Roomasta paavin silmien edestä kaasutettavaksi ilman, että paavi itse reagoi mitenkään tapahtuneeseen. Olisiko Kristus ollut reagoimatta? En usko. Ja juuri Kristuksen sijainenhan paavin piti olla.

  Ehkäpä silloinen paavi hivenen ahdistui, mutta tuskinpa muuta.

  Toivon, että nykyinen paavi tarttuu todella voimakkaasti tähän katolisen kirkon selibaatti-mätäpaiseeseen. Ainoa pysyvä ratkaisu on sallia pappien avioitua normaaliin tapaan. Onneksi ortodoksinen kansankirkkomme on asiassa vapaamielisempi.

  Pertti Kaven
   
 16. vierailija Vierailija

 17. vierailija Vierailija

  Lukekaa tämän sivun sekä alhaalta lisää...:
  Eikö nämä uskovaisten lapsiuhrit todista mitään todellisesta herrasta?
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201808142201137278_ul.shtml

  Pedofiilipappi kertoo teoistaan tänään tv:ssä: ”Pedofilian harjoittajia ei pidä rangaista”
  https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201807242201093343_tw.shtml

  https://yle.fi/uutiset/3-9696201
  Tutkimustulosten mukaan yli 4 000 pappia on epäilty seksuaalisesta hyväksikäytöstä viidenkymmenen vuoden aikana. Tapauksiet koskivat jopa 10 000 lasta, joista valtaosa oli poikia. Korvausvaatimukset nousivat yli 660 miljoonaan dollariin.
  -
  Saksassa hyväksikäyttöepäilyistä alettiin uutisoida laajemmin vuodesta 2010 alkaen. Satoja hyväksikäyttötapauksia paljastui erityisesti jesuiitttakouluissa.

  Erityisen suurta huomiota sai Regensburgissa toiminut poikakuoro, jota oli johtanut yli 30 vuotta Georg Ratzinger. Hän on Joseph Ratzingerin, sittemmin paavi Benedictus XVI:nnen veli .
  ----------------------------
  Joissakin hiippakunnissa jopa 15 prosenttia papeista on väitetty hyväksikäyttäneen lapsia vuosina 1950-2015. Pahimmassa tapauksessa hiippakunnan papeista jopa 40 prosenttia oli hyväksikäyttänyt lapsia.
  -
  Vuosien 1990-2015 välillä hyväksikäytettyjä uhreja on kaiken kaikkiaan 4 444. Hyväksikäyttöä väitetään tapahtuneen yli tuhannessa laitoksessa. Uhrien keski-ikä tytöillä oli 10,5 vuotta ja pojilla 11,6 vuotta. Valtaosa uhreista oli poikia.
  -
  Lähes 1 900 hyväksikäyttäjää tunnistettiin ja 500 heistä jäi tunnistamatta. Komission mukaan tekijöistä 5 prosenttia oli naisia.
  ”Katolisina (kristittyinä) me painamme päämme alas häpeästä”
  (( Siis kristittyinä ja kristittyjen johto Vatikaanissa. ))
  -
  Lisää tietoa: https://yle.fi/uutiset/3-9443738
  ---
  Ovatko alaikäiset lapset syyllisiä?
  https://m.iltalehti.fi/ulkomaat/2013102517647887_ul.shtml
   
 18. vierailija Vierailija

  -
  Totta, panisivat toisiaan...
   
 19. vierailija Vierailija

  -
  Selipaatti ongelmasta ei pidä lapsia rangaista!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti