Hae Anna.fi-sivustolta

Penisrengas

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä utelias, 29.05.2006.

 1. utelias Vierailija

  Onko kellään kokemuksia tuosta penisrenkaasta,pidentääkö se yhdyntä aikaa eli voiko naida paljon pitempään laukeamatta?
  Minkä merkkiset ja malliset olis hyviä ja mistä esim. nettifirmoista niitä sais?
   
 2. Maf Vierailija

  En ainakaa huomannu kestikö pidempään mut kyl suonet pompsahti kunnolla pullolleen...
   
 3. Mies Vierailija

  Olen kokeillut renkaita ihan vaan mielenkiinnosta.
  Kokemukset on hyviä, tai riippuu siitä mitä niiltä odottaa.
  Itselläni kun on muutenkin ""tuhti"" ase, paksuus senkun lisääntyi ja suonet pullisteli oikein kunnolla.
  Kyllä kumppani tykkää.
  Orgasmi kylläkään ei ole yhtä miellyttävä koska koko lasti jää sisälle. Mut naisen saa kyllä nauttimaan jos nainen haluaa paksua ja suonikasta.........kuten niin moni haluaa..;)
   
 4. Rita Vierailija

  Tuntuuko se kuitenkin hyvältä, kun pitää sitä rengasta? Eikö tunto vähene, kun se on niin täynnä verta? Jos esim. puristaa sormeaan lujasti niin vaikkapa tikun pois ottaminen ei tunnu niin paljon.
  Enkä ymmärrä, miten lastikaan voi jäädä sisälle... Ehkä tämä päivä ei ole parhaani. Mutta eihän se nyt niin kovasti voi puristaa, että jopa virtsaputkikin on tukossa.
  Olen ajatellut itsekin, että tuo rengas voisi olla joskus kiva hankita omalle kullalle, hänellä voisi seistä kovemmkin. En vain ole uskaltanut hankkia tai ottaa asiaa puheeksi ettei loukkaannu ja ymmärrä väärin.
   
 5. Liimatainen Vierailija

  Nippuside on paras. Sen kun vetäisee tiukalle
  kullin juureen, niin jopa seisoo tanakasti ja
  pitkään.

  Nippusiteitä myyvät hyvin varustetut rautakaupat.
   
 6. Puh Vierailija

  Tuntuu se hyvältä. Patukka on jotenkin painavan ja ""topakan"" tumtuinen ja tunto hyvä. Myös väri muuttuu tummemmaksi, varsinki terskantatti.
  Lasti voi jäädä sisään. Ajattele nyt Rita itse, jos virtsaputki puristetaan kasaaan? Puristamistahan käytetään myös ennenaikaisen ruikkaamisen estämiseen.
  Mutta esim minä saan niin harvoin, että paine on kova ja mähnäsatsi ohittaa kyllä renkaan. Mitenkään mukavalta se ei kuitenkaan tunnu, kun mähnä paineella joutuu ruikkaamaan. Mukavampi on ruikata vapaasti.
  Ei sitä välttämättä tartte hankkia. Kyllä siihen käy vaikka hätätilassa paksu kumilenksu.
   
 7. Rita Vierailija

  Ajattelen, minkä kerkiän...
  Entä jos sen renkaan poistaa ""jossain"" vaiheessa? Siis kesken. Silloin kait laukeaminenkin voisi tapahtua perinteiseen tapaan? Vai lerpahtaako se sitten jotenkin ennenaikojaan, mikä sitten onkin ennen aikojaan.
  Mistä sitten tietää, kuinka kauan rengasta on hyvä pitää? Ei kai liian kauaakaan ole terveellistä enää. Olen ajatellut, että ""oikeassa"" penisrenkaassa olisi jotenkin sopiva puristus, ei liian kova. Kumirengas voipi olla liian voimakas. Jotenkin epäilen mieheni rohkeutta kertoa minulle, jos ei enää tunnukaan hyvälle.
   
 8. tero Vierailija

  Olen kokeillut. Se oli sellainen seksikaupasta ostettu muovinen, jossa oli nypylöitä naisen klittaa varten. Minulla siitä ei ollut oikeastaan mitään iloa, ei kai ollut tarpeen tiukka. Kyllähän puristus varressa yleensä on hyvä, mutta siihen käy naisen käsi hyvin, joskaan ei naidessa. Erektiohan on sitä, että veri pakkautuu penikseen. Puristus estää verta poistumasta ja erektio tuntuu paremmalta.
   
 9. Puh Vierailija

  Jos emäntä laukeaa aikaisemmin, niin tottakai poistan renkaan.
  Onhan se tietysti vähän epäromanttista, kun lutku vedetään ulos ja rengasta aletaa ujuttaa tatin yli. Noh liukkaus auttaa.
  Patukkani ei paljoa leprsahda, vaan sytkytys ja suonet pysyvät jonkin aikaa. Itseasiassa se on aika miellyttävän tuntuista painaa juuri lauenneeseen pilluun, kun rengas on pois. Yleensä laukean aika äkkiä. Rengas on kuitenkin kasannut painetta, joten ruikkaus on voimakas.

  Joo, ei rengasta saa liian kauan pitää, verenkierto heikkenee. Ehkä parikymmnetä minuuttia on maksimiaika.
  Kumilenksussa on todella se vika, että se puristaa liian pineltä alalta ja uppoaa patukan varteen ja tukkii verenkiertoa vielä enemmän. Melko nopeasti kulli muuttuu tummanpunaiseksi ja kosketusaraksi. Se on merkki siitä, että äkkiä renksu pois, ettei kuolio iske. Tai ei se iske, mutta koko lutku on kipeä ja tehottoman tuntuinen. Seisottaminen koskee ja mähnä ruikkaa huonosti.
  Reippaasti vaan kokeilemaan, pelko pois.
   
 10. Tomppa Vierailija

  Kyllä se ainakin miehestä tuntuu ihan mukavalta. Kokeiltu on. Malleja on todella paljon. kokeiltu on renkaalla ilman nystyröitä. Kaikelaisia nystyröitä näyttää olevan, klitalle ja anukselle. Kertokaa naiset jos kokemuksia, onko niistä mitään iloa?
   
 11. Rita Vierailija

  Kyllähän tuo kieltämättä aika houkuttelevalta tuntuu... Täytyy vielä miettiä. Kukaan mies ei tainnut sanoa, että se tuntuisi itsestä hyvälle. Onko siis niin, että sitä pidetäänkin vain naisen vuoksi, saataisiin isompi ja paksumpi? Ja entäs sitten, jos ensiksi muutaman kerran ""tottuu"" mieheltään tuohon jämäkämpään, niin tuntuuko se normaali enää miltään? Tuleeko tuosta kierre?
  Joo, tiedän kyllä ennenaikaisen laukeamisen estämisestä, että luja puristus peniksen tyvestä auttaa. Tai sitten ei. Mutta eihän sitäkään puristeta kovin kauaa, tuo lenkki on kuitenkin paikalla vaikka kuinka kauan.
  En haluaisi olla miehelleni epäreilu ja antaa mitenkään ymmärtää, että pitäisi olla enemmän miestä... Enkä sitten ainakaan, jos liikutaan jo jossain kivun ja tuskan rajamailla.
  Eikä tuossa ""lutkun ulosvetämisessä"" mitään epäromanttista ole! Minusta ainakin on tosi kiva huomata, että mieheni on todellakin antanut kaikkensa minuun! Se pieni ja pehmeä on ihan yhtä ihana kuin se iso ja kova :)
   
 12. Mies Vierailija

  Itse parhaaksi olen todennut seksikaupasta hankkimani renkaan joka ei olekkaan varsinaisesti rengas, vaan noin 20 senttiä pitkä ohut kumiletku, jonka molemmat päät ujutetaan puukuulassa olevan rijän läpi.
  Puukuulan reikä on niin tiukka että kumiletku pysyy tiukkana ""lenkkinä"".
  Letku menee kuulasta läpi samalta puolelta.
  Sen saa nopsaan nykäistyä pois kun tempaisee vain kuulasta kiinni ja nyppää, letkun molemmat päät vapautuu ja koko puristus loppuu. Sitä pystyy myös säätämään halutulle kireydelle, ehdottomasti paras mitä olen löytänyt.
  Kiitos seksiliikkeen naiskauppiaan joka kertoi kokemuksiaan oman kumppaninsa kanssa ;)
   
 13. Kokeiltu on Vierailija

  Tuntuu ihan hyvältä! Osta ihmeessä, ei sellaisesta voi loukkaantua jos toinen suunnittelee jotain yhteistä mukavaa. Eikä lasti jää sisään sellaisella pehmeällä renkaalla.
   
 14. Puh Vierailija

  Jaa, ei ole sanonut ?
  No nyt sanoo. Hyvältä se tuntuu miehestäkin. Johtunee siitä, että sykkivä tunne lutkussa saa sen tuntemaan eri tavalla ja tietenkin ajatus siitä, että rouva saa nyt vähän jämäkämpää ja extraa.
  Mikäettei, renkaaseen voisi jäädä ""koukkuun"". Mies ehkä ei, mutta naisista en tiedä.

  Hahaa, älä nyt kuvittele, että se vaikutus kokoon on luokkaa: pieni/pehmeä ja iso/kova. Vaikutus kokoon on pieni, mutta tunne siitä jämäkyydestä ja sykkiminen suonineen on suurin muutos. Patukka tuntuu painavammalta.

  En ole kuullutkaa noista ""pikalukolla"" toimivista letkuista. Pitääkin kysellä.
  Ei tarvitse vetää lutkua ulos, vaan voi lähes vahdista vapauttaa kalun.
   
 15. Mies / Rita Vierailija

  Kyllä minusta tuntuu kivalta kun nainenkin nauttii kunnolla, se onkin tärkeää. Suonikas ja jykevän tosikova on suussakin ilmeisesti pikkasen erilainen kuin ""normmali"" ase,.......niin oletan nasten kiihottuneisuudesta päätellen.
  Enkä usko että siihen tulee tapa. Käytän sitä joskus harvoin kun molempia haluttaa pikkasen olla tuhma, irrotellaan rivommin.
   
 16. kana + muna Vierailija

  Kokeiltu on - toimii. Tosin hätävarana käytän joskus tukka donitsiakin. :)) , sattuu sopimaan tiukkuus kullan kapulaan aika hyvin.. niin ja on toiminut loppuun saakka tosin menee paljon pitempään ennenkuin mies laukee.. (donitsin kanssa). on kulemma sama kumpaa käyttää..
  Patukasta tulee siis tosiaan kapula. Kova punainen ja seisoo pitkään..
   
 17. Julli Vierailija

  Ei pensirengasta tarvitse mistään ostaa. Otat kahdesta kondomista sen renkaan ja laitat ne molemmat kaksin kerroin kullin juureen, niin toimii hienosti. Ei häviä tunto ja lasti lentää, kuten ennenkin, mutta kulli on paksumpi ja kovempi ja pysyy paksuna vielä lastin lennettyäkin.
   
 18. sini Vierailija

  Siitä on pitkä aika kun tuota vekotinta on kokeiltu. Minusta se ei tuntunut kivalta, jotenkin hankasi, niin että taidettiin ottaa lopulta pois. Mutta taidan olla liian herkkä kokemaan enemmän negatiivisiä juttuja kun niitä autuaita fiiliksiä.Löytyisikö mistään
  joku pehmeä mukava sellainen?
   
 19. Rita Vierailija

  En ole tyhmä. Huomasin itsekin, että viestistäni sai sen kuvan, että en osaa lukea ollenkaan. En nähnyt noita kaikkia viestejä ennenkuin kirjoitin omani. Niin... seliseli.

  Minulle jotenkin iso turvonnut ja vielä tumman punainen alkaa jo muistuttaa kipua. En ole ihan varma onko sellaisen paikka sittenkään minussa.

  Ette muuten osaa arvatakaan kuinka helposti matkapuhelininsinöörit voivat loukkaantua. Ei tämä kaikille ole niin kevyt asia. Renkaan ojentaminen miehelleni ja sen käyttämään vaatiminen voi saada aikaan sen, että taas kännykät tilttaa... Tiedätte sitten, mistä haetaan syypäitä.
   
 20. Xy Vierailija

  Olen kokeillut, enkä pitänyt, eikä vaimokaan. Jo muutenkin kovana seisovaan kaluuni rengas ei tuonut sanottavaa vaikutusta. Syynä voi toki olla kaluni muotokin. Kalun alapuolella oleva suuri paisuvainen on sen verran järeä ja alas jatkuva, että jo muutenkin paksu kalu on tyvestä n. sentin paksumpi ympärysmitaltaan. Tämä aiheuttaa sen, että rengas valuu pari senttiä keskemmälle kalunvartta, joten rengas haittaa naimista, kun se on tiellä. Näin kummallakaan ei ole mukavaa.
   
 21. Puh Vierailija

  Kukaan ole tyhmäksi väittänytkään, kunhan innostuin olemaan eka.

  Tummanpunainen on jo varmaan kipuinen, mutta tummentunut ja paivava ja suonikas ja paksunoloinen ei sitä ole. Se vaan on seksikkään oloinen. Se vaappuukin eri tavalla.

  Ei ei ja vielä kerran ei.
  Et sinä voikaan mennä kauppaan ja ostaa rengasta, ja sitten vaan muina naisina viedä sitä miehen kouraan, että pujotas tuo.
  Ensin puhut asiasta ja sitten yhdessä kokeilette, vaikka silkkihuivilla tai millä hyvänsä. Kyllä hän ymmärtää ja lähtee leikkiin mukaan. Leikkiähän se vaan on.
   
 22. Tomppa Vierailija

  Kyllä alanliikkeistä löytyy, todella venyviä ja pehmeitä mitä on mukava käyttää. Ne ei ole koskaan liian tiukkoja vaikka vehje olisi vähän paksumpi.
   
 23. Tomppara Vierailija

  Eilen kokeilin ensimmäistä kertaa. Laitoin sen kaksinkerroin naiseni neuvosta. Kulli meni tummaksi ja himot hävisivät siihen paikkaan. Yleensä saan erektion helposti ja nautin yhdynnästä täysillä. Naisen kannattaa hyväillä klitorista yhdynnän aikana, sitä ennen ja sen jälkeen, jos haluaa varmistaa orgasmin. En käytä penisrengasta toiste, koska en myöskään kärsi erektio-ongelmista, pikemminkin päinvastoin: naiseni sanoo, että onko tuo sinun kestoseisokki ihan normaalia? Joku aika sitten hommasin penispumpun. Siitä on positiivinen kokemus näin kahden viikon käytön jälkeen: seisokki on kova, ja orgasmi on parempi. Naiseni vähän vieroksuu vekotinta, koska luulee sitä itsetyydytysvälineeksi, ja se käy hänen itsetunnolleen. Hän ehkä epäilee, että hän ei kiihota minua riittävästi, ja siksi hommasin penispumpun.
   
 24. olavi Vierailija

   
 25. pirpana Vierailija


  Käytimme sellaista pupun mallista värisevää rengasta. Korvat olivat naista varten ja rengas-no.......Minusta tuntui ikävälle kun oli ns kovaa välissä(patterit varmaankin tuntui läpi) ja tuntui että välillä nipisteli kun vauhtiraidan karvat jäi väliin tai "huulet". En osaa sanoa auttoiko se touhuumme mitään. Lähinnä toivon hiukan kestävyyttä enemmän, en ole paksun ja suonikkaan perässä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti