Hae Anna.fi-sivustolta

Pennulle tekemistä

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä Rlotta, 05.10.2013.

 1. Rlotta Vierailija

  Meillä on kahdeksankuinen russeli jolle saa koko ajan olla keksimässä tekemistä ja leluista ei oikein innostu niin mitä voisi tehdä koiraa ei voisi vähempää kiinnostaa esim. Piilotetut herkut ja esteitähän se EI hypi niin mitä tekemistä hänelle keksisi koko ajan vaan vinkuu vieressä
   
 2. Me annettiin pennulle tyhjä muovinen cola- tms. pullo, jonka perässä se juoksi ja kolisteli pitkin huoneita. En tiedä kestättekö sitä kolinaa ja kerrostalossa haittaisiko naapureita, mutta tuota voisitte kokeilla.

  Toinen leikki oli tyhjä pahvilaatikko, sellainen, johon pentu mahtuu, sinne voi piiloutua, sitä voi repiä ja työntää kaikkialle. Pitää vähemmän kolinaa.
   
 3. opitte Vierailija


  Menkää koiran kanssa koira kurssille, niin siellä opetetaan MYOS teille, siis koirien omistajille ,
  eli miten hoitaa ja kasvattaa koiraa.
   
 4. Rlotta Vierailija

  Niin sille on annettukkin ja se innostuu niistä aina välillä jugurttipurkkeja se on kova raatelemaan mutta se haluis että sen kanssa tehään jotain niin oisko jotain miten sen kanssa vois leikkii
   
 5. tytön koira Vierailija

  Varmasti leikitättekin koiraa ulkona, mutta kun meillä oli tytön pentukoira hoidossa, väsytimme sen ulkona totaalisesti heittämällä keppiä aina vaan uudestaan. Aina se jaksoi innostuneena tuoda sen meille. Tämän jälkeen nukkui tunteja väsyneenä korissaan. Tämä on kuitenkin vain ulkoleikki, sisällä en taida keksi mitään. Tosin meillä taisi olla joku sen kumilelu kädessä, jota se sitten yritti repiä meiltä pois, aina uudelleen ja uudelleen. En tiedä onko tuo oikeaoppista leikkimistä, mutta ei se meidän koiria ainakaan vahingoittanut.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti