Hae Anna.fi-sivustolta

Peppu ja tissi

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä Skippaaja, 30.08.2016.

 1. Skippaaja Vierailija

  Onkohan nyt kesän aikana ip-lehdillä ollut kova pula uutisista vai miten minusta tuntuu, että hyvin iso osa jutuista käsittelee isokokoisia peppuja ja tissejä? Näin ainakin tuntuu kun selaa ip-lehtiä netistä. Milloin ihmetellään onko jonkun takamus aito, milloin pääosassa ovat Super isot pompulat. Aina löytyy joku neitokainen, tähtönen, hyvin säilynyt 5-kymppinen jne., joka auliisti vilauttelee sulojaan.

  Juhlissakin eniten huomiota näyttää saavan se, joka tulee sinne kaikkein vähiten pukeutuneena. Viimeksi näkyi olevan kuva raskaana olevasta naisesta vatsa ja osa rinnoista näkyvillä.

  Tiedän, että olen vanha mamma, mutta en kauhistele tiukkapipoisesti alastomuutta sinällään. Ihmettelen vaan miksi se on yhä niin ihmeellinen asia, että se kelpaa lehdille aina ja ikuisesti!
   
 2. Rooman tuho Vierailija

  Ulkonäkökeskeisyys kun kaikki pyörii vain sen ympärillä miltä joku näyttää ja näyttääkö nuorelta & hyväksytyltä. Toinen juttu on se kun ihminen on ikäänkuin jo enemmän kuin riisuttu julkisuudessa eikä ole mitään järjellistä kerrottavaa.
  Uskonpa, että jos pääsisimme vilkaisemaan mitä tapahtui Rooman valtakunnassa ennen sen tuhoa voisi yllätys olla melkoinen. Kivaa on mutta kuinka pitkään se kiva meitä pitää hengissä.
   
 3. hyväksyntä Vierailija

 4. Vilahtaa Vierailija

  Niinpä, vilahtaa ja pullahtaa siellä sun täällä. Joillakin estradeilla kuljetaan ilman pikkareita - hurjaa:)

  Jotenkin minusta tuntuu, että näillä jutuilla pannaan halvalla ja rahastetaan vain ja ainoastaan perisuomalaista ja vähän yksinkertaista miespuolista yleisöä. Lukijakunta löytynee sieltä Uuno Turhapuron kantapaikan turinaporukasta:)
   
 5. Terävälehti Vierailija

  Miesten takia naiset niitä pyhiä paikkoja näyttelee tai pukeudutaan vähiin vaatteisiin miehiä varten. Jotkut tietysti myös naista varten. Kun on kaikki mahdolliset keinot käytetty niin näytetään sitten ensin lähes kaikki ja sitten roskalehtien sivuilla lopulta kaikki sisältäkin. Sitten voikin alkaa käyttämään päihteitä ja poistua takavasemmalle suremaan kun ketään ei enää kiinnosta.

  Nyt on muodissa lähes läpinäkyvät kuteet. Mehän ei enää semmoisia voida käytää ettei mene muilta ruokahalu :)
   
 6. hehjoo-o Vierailija

  Menee se se ruokahalu jos on vaikka nuorempikin. Meikä oli jotain kolmenkympin tietämillä ja silloin oli legginsit muotia 90- luvulla. Laivas oli hieno herra syömäs ja siltä meni ruokahalu kun se näki mun läskisen pömppövattan, vaikka muuten oon ihan nätti ja hoikka. Ois varmaan pitäny laittaa löysempi paita. Vilkuili sitä mahaani kun söi, melkein alkoi yökkäämään. Kyl meni totaalisesti siltä ruokahalu.
   
 7. perro Vierailija

  Miten sinä voit olla hoikka, jos sinulla on läskinen pömppömaha?
   
 8. kakko Vierailija

  Onhan niitä strutsinmallisia naisia. Hoikat raajat, huono ryhti, ja pömppämaha.
   
 9. hehjoo-o Vierailija


  No, mulla on takakeno ryhti ja läski kerääntyy mahaan, jalat ja yläkroppa hoikat sekä naama. Painoa on 60 kiloo ja pittuutta 170 elikkäs en oo lihava. No, se hiano herra oli itekin hiukan pulska, ninku noi ministerit on esimerkiks, mutta sen tyylinen, että vie nättejä huoria hotellihuaneeseen. Niillä on kroppa kohillaan. Oon nähny.
  Mutta kyllä oli hupaisaa, kun eräs heistä tuli vessasta, niin pitkä vessapaperi oli kengänpohjas kiinni. Käveli oikein arvokkaasti vielä, hihhih. Oon tollasia juttuja kuullu, mutta ihan omin silmin tuli myös nähtyä tämmönen tapaus.
   
 10. no jaa näinköhän Vierailija

  Miksi te vanhalla iälläkin keskitytte itseänne aliarvioimaan. Toki USA:n markkinoilla pitää olla timmi pi**usta lähtien, mutta saammehan me olla muutakin.
  Suomessa Tarja Halonen on huutanut letti punaisena tasa-arvon ja klobalisaation nimiin, huutaa kai veläkin ja Pena pesaa tätä lässyttäjää. Samaan aikaan hutumajoissa raiskataan ja tapetaan naisia yhä enenevässä määrin. Meille otetaan lapsimiehiä turvaan, kun sota painaa päälle ja lapsimiehillä iskee pelko perseeseen? Täällä heitä hoidetaan ja palvotaan, naiset petaavat pylly pystyssä vuoteen missä maata, ja palinnoksi meitäkin raiskataan.
  Suomessa on ollut asunnottomia vuosikymmeniä ja nyt sitten kirkko avaa ovensa, syöttää ja juottaa näitä omasta maastaan sotaa/velvollisuuksia paenneita?
  Kiesus sentään mitä hulluutta, kuinka tähän saadaan loppu..
  kopio Mv -lehden sivuilta
  "Jari Tervo julistaa kirkon joulutervehdyksen
  Suomen evankelisluterilainen valtiokirkko on julkistanut jouluevankeliumin. Siinä valtiovarainministeri Petteri Orpo lukee jouluevankeliumin alusta keisari Augustuksen käskyn verollepanosta ja Jari Tervo taivaallisen sotajoukon ilmoituksen Jumalan kunniasta ja rauhasta – joulupukin hahmossa.
  14.12.2016 20:22, 1983 lukukertaa"
   
 11. liikaa ihmisiä Vierailija


  Noissa kehitysmaissa ja lähi-idässä pitää kyllä laittaa pakolliseksi syntyvyyden rajoitus, niinkuin on Kiinassa. Kyllä sitten riittäis ruokaa kaikille ja sodatkin vähenis. Panevat kaikkea mikä liikkuu. Sterilisaatio kahden kakaran jälkeen.
   
 12. liikaa ihmisiä Vierailija


  Noissa kehitysmaissa ja lähi-idässä pitää kyllä laittaa pakolliseksi syntyvyyden rajoitus, niinkuin on Kiinassa. Kyllä sitten riittäis ruokaa kaikille ja sodatkin vähenis. Panevat kaikkea mikä liikkuu. Sterilisaatio kahden kakaran jälkeen.
   
 13. liian vähän Vierailija


  Jos näin pitää menetellä kehitysmaissa, niin
  vastaavasti Suomessa syntyy liian vähän ihmisiä, eikä tänne pakolaisiakaan saa ottaa.
  Pitäisikö täällä sitten olla synnyttämispakko sen takia, että kansantalous pyörii, 4 kersaa per lisääntymiskykyinen nainen?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti