Hae Anna.fi-sivustolta

Perjantaille vaihdan

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Kristallin kirkas, 18.05.2018.

 1. Kristallin kirkas Vierailija

  Tummahko virkamies, mikä nyt on tilanne, kun kommunikointi kanssaan tökkii, mihin tällä pyrkii, ettei kunnolla vastaa viesteihin ym. Mikä hiertää? Kun kuitenkin taas vakuuttaa, että kaikki on hyvin. Tunnen hänet ja mielestäni kaikki ei nyt ok, jotain tällä ”ajaa takaa”.. Katsotko jos saat kiinni?

  Vapaapäivä, aikaa vaihdella :)
   
 2. Tuomituoksuu Vierailija

  Loukkaantunut on jostakin. Sanoistasi? Kyse tuntuu olevan pienestä asiasta, jotain mielessään suurennellut. Ei saa sanoitettua, hänelle hankala ilmaista loukkaantumista. Kun sen ilmaisee, tuntuu kuin tunteet vyöryisivät yli. Sinulta vaaditaan aika isoa rivien välistä lukutaitoa.

  Mitä näet romantiikassa tulevaksi? Yksi tässä harkinnassa, mutta voi kääntyä mihin vaan. Tai olisiko pysyvämpää kumppania tulossa?
   
 3. Kristallin kirkas Vierailija

  Kesän puolivälissä, loma-aikaa tai vapaa-aikaa. Tutustut pitkään, ristiveriseen mieheen, joka luonteeltaan rehellinen ja päättäväinen. Hänen kanssaan suhde, ensin tutustumista ja satunnaisempaa, mutta sitten tiivistyy ja on aika pohtia vakavan parisuhteen olemassaoloa. Tavallaan yhteinen koti, mutta kaksi kotia näkyy kuitenkin käytännössä. Pidemmälle ei näytetä. Ennen tätä jotain, mutta enemmän hetkellisiä tai ei niin merkityksellisiä.
   
 4. Matta Vierailija


  Mies on näreissään jostain, tietää että tiedät että hän osoittaa tällä tavalla mieltään. Silti ei halua myöntää olevansa loukkaantunut. Ei puhua asiasta. Joku poikkipuolinen sana ei vakavaa, menee ohi.

  Mitään kivaa tulossa erään tietyn kanssa?
   
 5. Kristallin kirkas Vierailija

  Tähän nousee vähän yllättäin mies, jolla tummahkot tai tummat, hieman kihartuvat lyhyet hiukset. Iltaiseen aikaan, jokin tapahtuma tai illanvietto. Meri liittyy tähän mieheen. Ihan kuin olisi tullut ”meren kautta” eli jollain veneellä tai purjehtimalla. Ei ole samalta paikkakunnalta. Mies on kiinnostunut sinusta, mutta tunnelma on tässä kevyt, ei niinkään sitoutuva, että olisikohan enemmän seikkailullista. Tällainen tähän nousi, en tiedä kenestä kysyit.
   
 6. Tuomituoksuu Vierailija

  Minua kiehtoo pitkä, ristiverinen mies, jonka kanssa emme ole vielä jutelleet. Katseet kuitenkin kertoo kiinnostuksesta. Voisiko hän olla tuleva kumppanini?
  Vastaan sinullekin täsmään.
   
 7. purppuran punerrus Vierailija

  Miehellä nyt tulee useammasta suunnasta painetta. Toki olet häntä hieman loukannut, myös työssä on ollut negatiivista ja kaiken päälle sukuun liittyvä juttu närästää. Tällaisessa tilanteessa se pieni asia tai sana, minkä sanoit väärällä äänen painolla, voi nousta suuremmaksi mitä onkaan. Mutta joka syyttää suuttuu se lahjatta leppyy. Tämä asia ratkeaa. Mies itse myöhemmin kertoo ja itsekin saattaa naurahtaa asialle. Menee jokunen päivä ennen kuin taas kaikki on kuin "ennen".
  Mitä minulle näkyisi seuraaviin viikkoihin? Olen ristiverinen punaiseen vivahtavin hiuksin sekä sosiaalinen ja pyöreä. Kiitos vastauksestasi.
   
 8. Kristallin kirkas Vierailija

  Kyllä hän voisi olla juuri tämä mies, vihreää valoa näkyy kysymykseesi :)

  Minua mietityttää, että lähennymmekö uudestaan tumman miehen kanssa ja leppyykö hän, mikäli nyt suuttunut?
   
 9. Rentukoita Vierailija

  Ei virkamies ole varsinaisesti sinulle loukkaantunut, vaan asialle. Se ei ole ylitsepääsemätön ongelma, mutta hän tarvitsee aikaa, että myöntää loukkaantuneensa. Vähän hankala selittää, eikä hän ryhdy siihen, vielä.
  Mutta myöhempänä menee mukavasti, tämä aika jää unholaan. Kivoja asioita teille jatkossa sitten.

  Onkos entinen urheilija (nykyäänkin harrastaa samaa lajia) millainen luonteeltaan? Hän minua vanhempi, paljon maailmankolkkia käynyt ja monissa jutuissa mukana ollut. Vapautensakin välillä menettänyt, mutta suorittanut sen, täällä Suomessa.
  Koulutettu teknisesti. Kouluikäinen poika, lapsistaan nuorin. Minulla ei ole lapsia. Ei myöskään avioliittoa takana, kuten hänellä.
  Miten meillä jatkossa menisi?
   
 10. Kristallin kirkas Vierailija

  Hän näkyy vakaana ja varmana. Mies katsoo eteenpäin. Hänellä on elämässä vielä tavoitteita ja suunnitelmia. On sen luonteinen, ettei ”pysähdy” koskaan. Tämä koskee vain tekemisiä. Luonteeltaan näkyy oikein hyvänä kumppanina ja osaa kyllä sitoutua. Teille näkyy kyllä tutustumista ja yhteistä aikaa, sovitte hyvin yhteen. Kyllä tässä olisi ihan parisuhteen mahdollisuus, kannattaa panostaa tähän.
   
 11. kieloja kummulla Vierailija

  Miehellä on monta syytä olla käärmeissään, sinä vain yksi monien joukossa. On sattunut kärhämiä tai muutama muukin asia on ärsyttänyt. Niinpä mitätön sanomisesi on tulkittu väärin ja siitä vedetty herne nenään. Mies on loukkaantunut, vaan ei halua myöntää. Tämä asia selviää ja kaikki palaa ennalleen. Nyt vaan miestä pännii niin moni muukin kuin tämä sanomisesi. Muutamia päiviä niin asiat selkiintyy. Saat vielä selvillekin mikä se asia oli.
  Mitäs minulle lähiviikkoihin? Kyselee pyöreä, aikuinen ruskeaverikkö.
   
 12. Kristallin kirkas Vierailija

  Vanhempi mies, jolla musta koira liittyy lähitulevaan, ottaa sinut vastaan, kuin menisit vierailulle hänen luokseen. Kesäinen, isompi ok-talon piha. Sukulaisiin liittyvää tapaamista. Jokin meno, kesäiset paremmat vaatteet ja hajuvettä, olet odottavalla kannalla tämän menon suhteen ja siihen tulee romanttista kohtaamista ristiveristä tummempi mies ojentaa sinulle käden. Työhön liittyvää jotain ”rutistusta” ennen kuin helpottaa. Tässä pääkohdat, mitä näin. En katso korteista vaan tulkitsen selväkuvina. Voit kysyä tarkemmin jotain jos haluat :)
   
 13. #Unna Vierailija

  Suoraan sanottuna, lapsellisuutta. Olisi jossain tilanteessa toivonut enemmän huomiota kuin mitä annoit. Et tehnyt mitään väärää, mies oletti/odotti vain jotain,mistä sinä et voinut tietää. Eli mies oli luonut jostain tilanteesta mielikuvan, joka ei sitten toteutunutkaan niin kuin hän luuli sen toteutuvan. Menee ohi, mies ei kuitenkaan ihan heti hoksaa, että hänessä on nyt ”vika”.

  Toteutuuko toiveeni kevyemmästä elämästä? Nyt on itsellä hyvä vire, mutta perussairaus vaikeuttaa kipeytymistä.
   
 14. Kristallin kirkas Vierailija

  Kiitos :) Hirmu hyvät, kevyet ja liikkuvat energiat tuli sinulle tähän, kuin lämmintä tuulta menisi kotisi lävitse ja sinä istuisit tyytyväisenä sen keskellä nauttien siitä, mitä on ja mitä kaikkea on tulossa. Näyt piristyneenä ja tyytyväisenä elämään, vaikka se ei joka hetki helppoa olekaan. Asutko nyt yksin vai näytkö tässä vain niin itsenäisenä ja pärjäävänä omillasi. Kuitenkin tässä näkyy mies, joka on tukenasi ja arvostaa sitä, mikä ja millainen olet. Hyvin rauhallinen ja lempeä mies. Yhdessä myös teette matkaa ja nautitte elämästä. Tästä tuli oikein hyvä olo myös itselle, kun katsoi sinulle :)
   
 15. kieloja kummulla Vierailija

  Kiitos. Vanhempi mies taitaa olla sukulainen tai sinnepäin? Eräät lakkijuhlat mielen päällä, vähän vielä epävarmaa menenkö. Pitäisi mennä. Olen tällä hetkellä ilman työtä, mutta keskeneräiset opintojen loppuunsaattaminen on nyt kesällä työn alla (syksyllä myös) vaikka työtä etsinkin. Löytyykö ja onnistuuko?
  Rakkautta kyllä kaipaisin.
   
 16. Tuomituoksuu Vierailija

  Mieli tyyntyy, vaikka pinnan alla herkästi kuohuu. Kovin helpolta ei jatko näytä. Miehen puolelta tulee mustasukkaisuuden tunteitakin. Jotain vielä tulee, mutta jää vaisuksi. Ehkä se olet sinä lopulta joka luovutat.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti