Hae Anna.fi-sivustolta

Perjantain vaihdot

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Näkijä Aliisa, 10.08.2018.

 1. Näkijä Aliisa Vierailija

  Varattu olen avoliitossa ristiverisen, pitkän ja kaljun miehen kanssa, pitkä suhde ja perushyvä, mutta tunne, ettei olisi se loppuelämän suhde kuitenkaan, enkä menisi naimisiin hänen kanssaan. Olen ajoittain miettinyt eroakin, kun tuntuu, että muitakin elämääni tulijoita olisi tosi monta ja kiinnostavia. Tärkeimmät heistä ja mitä näistä tästä kuviosta nousee rakkauteen liittyen ja onko joku tuleva uusi puoliso?

  A) pitkä, roteva, vatsakas, ristiveri, siniset silmät, puhelias, nauravainen, tekee bisnestä.

  B) keskimittainen, atleettinen, tumma, vihreät silmät, partaa, vähän hiuksia, rauhallinen, asiallinen, virkamies.

  C) pitkä, tumma, siniset silmät, harmahtavat hiukset, urheilullinen, hyväntuulinen, johtaja.

  D) keskimittainen, tummahko, siniset silmät, tuuheat hiukset, empaattinen, hyötyliikunta, pitää koirista ja kesämökki, valtion virkamies.
   
 2. sirpa Vierailija

  Entisessä jatkat vielä jonkun aikaa, paljon hyvää siinäkin. En näe näistä ketään potentiaalisena ehdokkaana. Jatkat entistä suhdetta haet siihen syvyyttä ja omaa aikaa,omia juttuja. Minulla on ketju.
   
 3. nti bee Vierailija

  Nyt pitää miettiä, että kannattaako lähteä, sillä usein ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella, vaikka oikeasti se ei olisikaan. SE vain näyttää.
  Näistä herroista A:lla taitaa olla naisia muitakin, B on aika itsekeskeinen, C haluaa vain lyhytaikaista suhdetta ja D:lläkin on muita naisia. Eli mielestäni näistä kukaan ei olisi tuleva puolisosi. Et kuitenkaan mielestäni ole vielä lähdössä tästä nykyisestä suhteesta. Otin kortit avukseni, eikä sieltäkään tullut eroa. Ehkä ero tulee myöhemmin. Tähän hetkeen en sitä saa.
  Jos ja kun eroaa, niin kannattaa kyllä olla yksikseen vähän aikaa, ettei hyppää suoraan uuteen suhteeseen.
  Mitä näkisit yksinäisen aikuisen naisen rakkauselämään? Pitkästi olen ollut jo yksin, vaikka ehdin olla pitkästi aviossakin. Lapset jo maailmalla ja omaa aikaa olisi. Vähän ehkä olen ollut varuillani, enkä ole niin ollut vastaanottavainen, nyt on tullut sellainen ajatus, että ottaisin kyllä kivan miehen, jos vain jostain löytäisin. Mutta mitä sinulle kerrotaan ?
   
 4. Vatruska Vierailija

  Aliisa, minä näin saan välittää sinulle tämän asian.
  Mies jonka kanssa olet nyt, teidän kasvutarinanne ei ole vielä lopussa. Sillä on tarkoitus, että olette löytäneet toisenne. Nyt pitäisi vain katsoa ja punnita, mitä hyvää on suhteessanne ja mikä ei. Mistä puute ja tyhjyyden tunne nousee. Mitkä arvot sinulle tärkeitä jne. Uuden suhteen aivan varmasti löydät jos tahdot, mutta kasvutarinanne jäädessä kesken, uusi suhde alkuhekuman jälkeen saattaa taas tuntua tyhjältä.

  Tapasin työneuvottelujen merkeissä kaksi vaaleahkoa itseäni nuorempaa miestä. Kovin olivat täysillä ja varmoina ideoidensa kanssa. Syntyykö näistä neuvottelujen tuloksista minulle töitä?
   
 5. Näkijä Aliisa Vierailija

  Nousee tähän mies, joka ei ole hirmu pitkä, hiekanväriset tai vähän tummemmat hiukset. Saattaa käyttää silmälaseja. Ei ole mikään hienostelija ja huumorimielessä kuvailisin tätä aika ”maalaisen” näköiseksi ihan kaikella hyvällä. Mutta se luonne! Hyvin älykäs ja syvällinen, analyyttinen. Tietää valtavasti kaikesta. Hiljaisella tavalla itsevarma lähes karismaattinen. Häntä ja juuri tätä tietämystä ja osaamista kunnioitetaan. Huumorintajuinen ja huumorin laatu voi olla vähän erikoinen. Rehellinen eikä voi sietää epärehellisyyttä. Sisimmässään jopa herkkä ja hyväsydäminen. Jostain maaseudulta päin kotoisin. Mutta muuttanut sieltä pois. Toimii jossain asiantuntijatehtävässä. Myös sana vakuutukset tuli tähän tai muita papereita. Tapaatte jonkin harrastuksen tai muun yhteisen (tilaisuuden) kautta ja kiinnitätte toistenne huomion, olisiko juuri tämän huumorin kautta. Mies on eronnut ja ollut jonkin aikaa yksin. Haluatte tutustua ja edetä rauhassa, mutta huomaatte pian viihtyvänne hyvin toistenne seurassa. Mielenkiintoinen suhde, jossa paljon yhteisiä harrastuksia ja lämpöä. Jokin yhteinen paikka tulevassa, jossa viettää aikaa, ehkä kesämökki.
   
 6. Bluer Vierailija

  Kuuntele sydämesi ääntä. Perushyvästä suhde riittää vielä hetken. Mutta pakottava tarve muutokseen yhä kovempi. D on se joka tiensä sydämeesi löytää..

  Mies jonka kanssa fysiikkaa käyty vuorovaikutuksessa.... mitä meihin?
   
 7. Näkijä Aliisa Vierailija

  Kyllä tästä näyttää ihan hyvää poikivan vaikka ei ehkä nyt ihan siltä tuntuisi. Näen toisen näistä hieman hiljaisempana ja harkitsevampana ja hänen kauttaan/sanomansa on vahvalla pohjalla. Vähän aikaa tässä menee ja epävarmuutta sillä aikaa kuvioissa, mutta ihan hyvä ratkaisu tulee ja olet siihen tyytyväinen.
   
 8. Fenixlintu Vierailija


  Sinulla on käynnistynyt vaihe sisäiseen tutkintaan ja mietintään asioista mitä haluat säilyttää elämäsaäsi ja mistä luovut. Jotain suhteessanne kaihertaa niin paljon, että se ei tyydytä sinua ja katselet vaihtoehtoja. Vaihtoehto tähän tuleekin ja kirjaimena b . Hänellä on isompi merkitys elämässäsi tässä vaiheessa. Hän ikänkuin nostaa sinut seuraavalle askelmalle. Valintojakin teet, mutta niiden aika ei ole nyt vaan jatkaa uteliasta tutkintaa.

  Minulla on mietinnässä suhde vaaleapiirteiseen kahden lapsen isään. Miehen ajatukset ja toiveet kiinnostaisi. Miten hän kokee tilanteen? Ottaako askelia vai vetäytyykö?
   
 9. vierailija Vierailija

  Tilanteesi näyttää olevan siinä pisteessä että et vielä olisi aivan valmis tekemään suurempìa muutoksia. Näistä muista miehistä nousee enemmän sellaiset seikkailufiilikset. Mitään pidempää ei ole näköpiirissä. Toisaalta en voi tietää mitä suhteelta haet. Kyllä siellä noissa potentiaalia olisi kaikissa mutta koen silti että noista kukaan ei sinulle "se oikea" olisi. Lisäksi päätös erosta jää sinulle. Mien tuntuu olevan tyytyväinen.
  Menisi noin vuosi että olet suurinpiirtein valmis miettimään isompia muutoksia. Sitä ennen oma prosessisi olisi käytävänä. Tässä tärkeäksi nousisi myös ettet silmiksi päällekkäisiä suhteita.
  Eli vanha ei ole ihan vielä takana. Jatkoa näkyvissä.

  Minulle näetkö miestä ja millaista? Milloin? Sinkku olen ollut jo pitkään. Nyt tuntuu että olen valmis uuteen. Miltä näyttää. Kaiken esille nousevan voi kertoa.
   
 10. Näkijä Aliisa Vierailija

  Mies näyttää olevan mietinnän tilassa. Mutta hän näyttää olevan sitä positiivisesti ja innostuneesti. Vähän haluaa makustella tunteitaan ja on vähän yllättynytkin niistä. Nauttii kuitenkin tilanteesta ja kyllä tässä selkeästi on toivetta jatkosta ja suhteen kehittymisestä sinun kanssa. Jotain käytännön asioita välillä selvitettävänä. Jatkossa tulee selkeyttä ja onnistumisen mahdollisuutta. Tunteita ei tästä puutu.
   
 11. Minibonsai Vierailija

  Kiitos vaihtomahdollisuudesta. Katsoin näitä vaihtoehtoja, kukaan ei noussut puolisonasi esille. Sinulla näyttäisi olevan tunnusteluja toisaalle vuoden sisään, mutta et kuitenkaan hyppää nykyisestä suhteesta. Tämä ratkaisu näkyy hyvänä, miehesi näkyy suurena apuna ja tukena elämässäsi muutaman vuoden päästä, ei näy taloudellisena tukena,vaan konkreettisena apuna. Olet silloin onnekas mietteissäsi kun et lähtenyt suhteesta. Onko suvullasi jokin periytyvä juttu, se nousee. Voin yrittää tarkentaa jos kysyt.

  Minulle, kuinka uusi ystävyys tulee etenemään vaalean,vanhemman naisen kanssa?

  Kiitos.

   
 12. Näkijä Aliisa Vierailija

  Mitähän tuo konkreettinen apu olisi tai tuo periytyvä juttu, en ole sellaisesta tietoinen tai mitä tarkoittaisi, tarkoittaako jotain negatiivista? Onko psyyken vai fysiikan puolella? Vai mitä..

  Tähän näkyy ystävyyttä ja harmoniaa tämän naisen kanssa. Merkityksellinen, ehkä karmallinen suhde. Nainen on väliin vähän arvoituksellinen tai vetäytyvä mikä kuuluu hänen luonteeseensa, mutta aiheuttaa hämmennystä ajoittain. Mutta näkyy muuten ihan hyvänä ja viisaana ihmisenä, jolta saa myös paljon ystävyydessä. Voin myös katsoa lisää mikäli haluat kysyä tarkemmin.
   
 13. vierailija Vierailija

  Jäinkö välistä? Nimim. Vierailija.
   
 14. Näkijä Aliisa Vierailija

  Pitkähkö tumma mies hieman laineikkaat hiukset. Näen teidät kävelevän yhdessä syksyiseen aikaan, mutta en tiedä onko tämä syksy. Tulee tunne, että miehellä on ollut jotain murhetta tai vaikeutta, joissa sinä olet tukenut tai auttanut häntä ja siitä saa suhde alkunsa. Hyvin läheisinä näytte ja lämmin luottamuksellinen, pitkä suhde.
   
 15. sirpa Vierailija

  Unohdit vastata ketjuuni!
   
 16. Bluer Vierailija

  Tässä jäin minäkin välistä <3
   
 17. Bluer Vierailija

 18. Minibonsai Vierailija

  Näkyy jokin sairaus, fyysinen, mutta voitat sen. Nykyinen miehesi on korvasmaton tuki sinulle siinä. Suhteeseesi näkyy molemminpuolinen rakkaus, yhteenkasvaminen ja kunnioituskin. Tämä tapahtuma lähentää teitä ja hitsaa teit yhteen lopullisesti. Hän näkyy hyvänä miehenä sinulle.

  Lähdemme myös pitkälle matkalle naisen kanssa,saatko näkyä siihen? Voinko luottaa häneen täysin? Molemmat olemme kovan tien kulkeneet. Toivomme nyt iloa tulevan kaiken surun jälkeen ja kevyttä hauskanpitoakin, onko mahdollista? Löytääkö kumpikasn meistä miestä vuoden sisällä, olemme sinkkuja? :)

  Kiitos sinulle

   
 19. Tttttt Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti