Hae Anna.fi-sivustolta

Perunalaatikko

Viestiketju osiossa 'Juhlaruoka' , käynnistäjänä S R, 17.12.2007.

  1. vierailija Vierailija


    Valmistan useammallakin erilaisella tavalla ja sähköuuni on ylivoimaisesti helpoin ja varmin. Ei muuta kun jauhot 76-77 asteiseen soseeseen ja sose 70-75 asteiseen uuniin 3-5 tunniksi.
     
  2. Teen hapatetun perunakiisselin juur noin. Happanee just sopivaksi kun jättää keittiön pöydälle yöksi.
     
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti