Hae Anna.fi-sivustolta

Pettäjän käyttäytyminen

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä vierailija, 26.05.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Varmaan laidasta laitaan käyttäytyy. Voi olla poissaoleva, seksi ei kiinnosta. Äreä, ei puhu, tiuskii. Tai sitten käyttäytyy tosi ihanasti, puhuu paljon, iloinen, seksissä uusia temppuja.
  Onko kokemuksia. kyseessä vanhempi mies. meillä parin vuoden hyvin mennyt suhde ja nyt ilmaantui merkkejä joista vedin johtopäätöksiä. Hänellä ollut tilaisuus pettämiseen muutaman kerran. En ota asiaa vielä puheeksi, seurailen "merkkejä".
   
 2. vierailija Vierailija

  Mä en osannut aavistaa mistään, oltiin oltu naimisissa 15v.

  Sitten kerran kun mies vaihtoi puhelinta ja oli jättänyt vanhan puhelimen lojumaan laatikkoon ajattelin, että katsonpa mitä siellä vanhassa puhelmessa on. Ja sieltä se paljastui. Ei ollut tyhjentänyt vanhaa puhelintaan ja sieltä löytyi rekisteröitymistiedot seuranhakupalstoille.

  Eli jos haluat saada varmuuden niin tee itse salapoliisin työ. Pettäjä ei kerro totuutta ennen kuin sulla on mustaa valkoisella. Tutki puhelin , sieltä se yleensä löytyy. Mä löysin pettämistiedot puhelimen "roskakorista", jota mies ei ollut muistanut tyhjentää. Oli kuitenkin tyhjentänyt netin selaushistorian.

  Ja tietysti jos pääset kurkkamaan salaa miehen messsengerin, facebookin tms niin sieltä keskusteluista ne yleensä löytyy.
   
 3. vierailija Vierailija

  Puhelin taitaa olla yleisin mistä jää kiinni, tosin en haluaisi sitä tutkia, tiedä saisinko edes auki. Kyllä mä vielä keinot keksin, ihmetyttää vaan tuo muuttunut käytös. Ja kun me puhutaan tästä ketä epäilen salasuhteekseen (ei ole oma tuttuni) huomaan miehen puhuvan tästä mielellään, jopa kun puhutaan muista puheensa kääntyy kummasti taas tähän henkilöön.
   
 4. vierailija Vierailija

  Itseäsi sinä piinaat jos et selvitä asiaa. Asia pyörii mielessäsi ikuisesti jos et selvitä. Tiedätkö puhelimen tunnusluvun? Tietysti jos sormenjälkitunnistus niin sitten hankalaa.

  Mun mies ei tietenkään kieltänyt sen jälkeen kun kerroin mitä löysin puhelimesta. Tosin yritti selittää että vaikka oli pyörinyt seksinhakupalstoilla niin ei etsinyt seksiä vaan keskusteluseuraa. Sanoin että ihan tyhmänä mua ei tarvii pitää.

  Jos miehellä on oma tietokone tai tabletti niin tsekkaa sieltä netin sivuhistoria, roskakori, valokuvat, facebook, messenger ja sähköposti. Pettäjät ei yleensä ymmärrä piilottaa jälkiään.

  Ja jos löydät todisteita niin ota omalla kännykällä valokuvat niistä niin sulle jää todisteet.
   
 5. vierailija Vierailija

  On sormenjälkitunnistus, mutta tietokoneelle pääsen joskus, ja kun pääsen tiedän kyllä mitä sieltä katson sitten. Ei asuta yhdessä joten pitää vielä odotella.
   
 6. Teekutsuton Vierailija

  Avioliitot taitavat perustua taloudellisiin hyötyihin, keiden kustannuksella (?), kun ihmissuhteiden tunnepuoli on niin etäistä, ettei toisesta tiedetä mitään, muuten kuin puhelinta ja tietokonetta vakoilemalla.
  Kannattaa "pettää" itse ensin, niin ei jää altavastaajaksi. Biologinen tosiasia on, etteivät ihmiset, varsinkaan miehet, ole yksiavioisia. Lisääntymisen ja lasten takia, ei kannata kylmiä kulisseja pystyssä pitää.
  Rakkaus, välittäminen ja aidot tunteet ovat paras kasvualusta lapsille. Salailu, etäiset talouteen perustuvat välit, saavat aikaan surullisia, yksinäisiä lapsia. Rahalla ja markkina-leluilla ei voi ostaa sydämen lämpöä.
  Puhukaa avoimesti, kysykää suoraan, kyllä se vastaus sieltä tulee, kun katsoo silmiin ja kysyy. Eri asia tietenkin, jos ei halua kuulla totuutta.
   
 7. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 202
  Saadut tykkäykset:
  488
  Älä ole huolissasi, seuranhakupalstoilla on vain työntekijöitä, ei siellä oikeita naisia ole. Huijaavat miestäsi.
   
 8. vierailija Vierailija

  Eikös ne työntekijät ole juuri niitä oikeita naisia, joita miehet havittelevat seksikumppaneiksi?
   
 9. vierailija ap. Vierailija

  Jaahans, nyt sitten menee jännäksi. Eilen mies oli äreä kuin perseeseen ammuttu karhu (puhelimessa). Selvisi ettei mies ehkä pääse näkemään tätä naista, työskentelevät samassa paikassa silloin tällöin. Tuli näet meistä riippumattomista syistä muutoksia matkaan. Minähän tietty hykertelin itsekseni vahingoniloisena.
  En ole päässyt koneelleenkaan, vielä, jostain syystä ei ole ottanut sitä viime aikoina enää mukaansa tullessaan, ennen oli aina ja sain käyttää sitä. Ei hän silti niin tomppeli ole etteikö osaisi poistaa keskusteluja. no ehkä jotain voisi jäädä näkyviin...
   
 10. vierailija Vierailija

  Kannattaa myös tutkia miehen lompakko ja takin/housujen taskut. Mun miehellä oli jäänyt eräs käyntikortti lompakkoon, ei ollut minun silmille tarkoitettu. Ja taskuista voi löytyä mielenkiinstoisia kuitteja (kaksi lounasta tmv).
   
 11. vierailija ap. Vierailija

  Aika vaikea päästä lompakolle, ja kännyyn. Taskuihin kyllä pääsen. Viimeksi kun näimme hän vahti kännyään, sitä ei ole ennen tehnyt. Yhtäkaikki viime tapaaminen oli melko outo. Alan olla huolissani.
   
 12. vierailija Vierailija

  Miksi et kysy mieheltä suoraan asiasta vai pelkäätkö että vastaus ei miellytä sinua? Tosiasia on että ketään ei voi väkisin pitää ja mitä tiukemmalle kontrolli käy sitä varmemmin työnnät ihmistä luotasi. Mustasukkaisuus on hirvittävä tauti koska se ruokkii kaikkia päämme sisällä olevia ajatuksia ja mustaa ne. Kaunis muuttuu hetkessä rumaksi, rakastettu pettäjäksi ja kaikki muut ympärillään olevat naiset petollisiksi viettelijöiksi. Toisella ihmisellä on oikeutensa ja se sisältää myöskin henkilökohtaisten postien jne koskemattomuuden. Siispä suosittelen keskustelua nokatusten parisuhteenne ongelmista.
   
 13. vierailija ap. Vierailija

  Olisi vastaus mikä tahansa olen siihen varautunut. Siinä on sekin että jos otan asian puheeksi ja olen ollut täysin hakoteillä, suhde ei olisi enää entisensä, pitää siis olla todisteita. JOS toinen nainen olisi en alkaisi miehestä väkisin tappelemaan, antaisin mennä. Ketään ei pidetä väkisin, eikä siinä luottamusta enää olisi.
   
 14. vierailija Vierailija

  Näin juuri. Ja voi olla, että toinen ei varsinaisesti ole pettänyt vielä. Mutta kun se oma puoliso muuttuu vahtivaksi kateelliseksi noita-akaksi, niin siitäpä se mies viimeistään saa hyvän syyn pettää.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti