Hae Anna.fi-sivustolta

Pettäminen toistuvasti

Viestiketju osiossa 'Ihmissuhteet' , käynnistäjänä vierailija, 04.02.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Hei,
  Tuttavani on seurustellut noin 10 kuukautta ja on umpirakastunut tähän naiseen, viime vuoden heinäkuussa menivät kihloihin ja syksyllä muuttivat yhteiseen asuntoon.
  Tuttavalleni on ilmennyt että pettämistä on ollut seurustelun alusta asti, noin 20-30 viime vuoden joulukuuhun saakka (myös valehtelua on ilmennyt useassa asiassa).
  Tuttavani on aina näyttänyt naiselle kuinka paljon hän välittää ja rakastaa tätä naista, mutta nainen ei ole näyttänyt niinkään takaisin samanlaisia tunteita tätä miestä kohtaan. Kummatkin kuitenkin tuntevat että he ovat kuin luodut toisilleen. Suurin pelko miehellä on että valehtelu ja pettäminen jatkuu vaikka nainen toisin väittää. Tuttavani (mies) on menettämässä järkensä, joten mitä hänen teidän mielestä kannattaisi tässä tilanteessa nyt tehdä? Ei trolleja kiitos!
   
 2. vierailija Vierailija

  Vaikuttaa siltä että naisella ei ole aikomustakaan sitoutua kunnolla mieheen. Kummallakin on sairalloinen läheisriippuvuus mutta ilmenee hieman eri tavoin. Mies roikkuu suhteessa koska pelkää jäävänsä yksin jos suhde loppuu ja nainen pitää miestä hätäsatamana jos ulkopuolisissa suhteissa saa siipeensä. Onhan se hyvä että on edes yksi suhde, joka on "pysyvä".
  Tosiasia on että suhde ei tule onnistumaan jos siihen ei saada apua selventämään missä mennään. Valitettavasti suosittelen miehelle että unohtaa koko jutun ja kääntää lehteä elämässään. Parisuhteen tulee olla toista kunnioittava ja sellainen että voit luottaa toiseen. Tässä suhteessa ollaan heikoilla jäillä koko ajan eikä se ole minkään pysyvän suhteen perusta.
   
 3. vierailija Vierailija

  Ei tule onnistumaan. Nainen saa suhteessa kaiken haluamansa ja mies menettää järkensä. Nainen ei sitoudu mieheen, ei kunnioita eikä arvosta tätä ja tämän rajoja.

  Pikaisesti vaihtoon. Kaverisi tuskin omalta läheisriippuvuudeltaan kykenee eroamaan. Joten ainoa keino puhua järkeä, on puhua kykeneekö hyväksymään naisen sellaisena kuin nainen on, kaikkine säätöineen päivineen ja sen elämän mitä nainen tarjoaa?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti