Hae Anna.fi-sivustolta

Phan Thiet, Vietnam - kirppuja rantsussa?

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä mietinnässä Vietnam, 11.12.2012.

 1. Moikka te Vietnamin kävijät!

  Oletteko törmänneet viime aikoina rantakirppuongelmaan rannalla? Muutama vuosi takaperin 10 hengen seurue sai rannalta puremia, joiden hoito kesti toisilla kuukausia :/

  Mutta miten nyt on? Oletteko selvinneet puremilta? Oletteko tutuiltanne kuulleet moisesta? Ajatuksissa matkata Vietnamiin ja Phan Thiet oli toisena kohteena matkasuunnitelmassamme, mutta sitten kuulin moista...

  Kiitos, jos joku vaivautuisi vastaamaan :)
   
 2. pöpö Vierailija


  Mistään kirpuista ei viime talvena ollut haittaa,mutta rannalla kävellessä piti koko ajan varoa astumasta ihmisten jätöksiin. Tämä ongelma oli todella inhottavaa ainakin Pan Thietin Mui Nen kylän lähistöllä. Samoin vedessä lillui millon minkin eläimen ruhoja ym.muuta roinaa. Ei kyllä tuntunut miltään paratiisilta. Nousuveden aikaan näytti ihan puhtaalta,kun ranta puhdistui,mutta taas laskuvesi toi kaikki saasteet näkyville. Riitti yksi kerta tätä paratiisia.
   
 3. kiitos kommentista Vierailija

  ok, ei kirppuja, mutta muuta mukavaa :/ Luulisi kuitenkin, että hotellien omat rannat on siivosti pidetty? Oliko siis yleisestä rannasta kyse?

  Mitenkän Nha Trang? Oletko tai onko joku muu käväissyt siellä viime aikoina. Miten matka sujui?

  kiitos taas etukäteen!
   
 4. mui ne Vierailija


  Hotellimme oli aivan Mui Nen kalastajakylän lähellä ja hotellin ranta kyllä pidettiin puhtaana,mutta ei auta kun mereltä tulee koko ajan rojua samoin kylältä. Meitä haittasi eniten nuo ihmisten sontaläjät pitkin rantaa. Varmaan hotellin valinta kauempana kalastajakylästä olisi ollut viisaampi ratkaisu. Itse hotellit ovat ihan ok.tasoa.
   
 5. kiitos Vierailija


  taidanpa siis harkita Nha Trangia... Phu Quocin saari olisi varmasti muutoin loistava myös, mutta olemme sen verran aktiivista porukkaa, että haluamme elämää ja tekemistä rannan lisäksi ympärillemme.
   
 6. Ne Vierailija


  Jos ei halua lomailla venäläisten kanssa ja lukea ruokalistoja venäjäksi,niin kiertäkää pan thiet kaukaa. Vyölaukkuöykkärit palveltiin aina ensin ja hyvät juomarahat kun jättivät niin sen ymmärsi. Saigonissa oli sentään muitakin kun venäläisiä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti