Hae Anna.fi-sivustolta

PIINAILIJAT 6

Viestiketju osiossa 'Lapsettomuus' , käynnistäjänä Mimmuli79, 02.09.2008.

 1. Sandy78 Vierailija

  Onnea paljon Kinky cat!!!!! Henk.kohtasesti itseäni (ja varmasti monia kanssasisaria) lohduttaa että nyt on jo kaksi peräjälkeen plussannut yhdellä ainokaisella siirrettävällä! Mielettömän hienoa! nyt vaan kädet ristiin että kinkyllä ja lillillä molemmilla kaikki jatkuu hienosti ! :)
   
 2. Iirisrukka Vierailija

  Hienio juttu Kinky cat että plussa pysyi! Isot onnittelut!

  Samoin myös epelille ja lillille, hienoa, että tulee onnistumisia pimeän syksyn keskelle =)

  Mulla on vasta pp7, on se vaan hidasta tämä ajan kuluminen! On se hidasta myös ekaa ultraa odotellessa, jopa ehkä hitaampaa.
   
 3. Sandy78 Vierailija

  Iirisrukalle tsemppiä piinistelyyn, käynkin aina sillon tällön lueskelemassa teidänkin kuulumisia, toivottavasti tällä kertaa tärppäisi sielläkin!!! odottavan aika on aina niiiiiin pitkä..
   
 4. Iirisrukka Vierailija

  Sandy: thänks, kovasti täällä tärppiä toivon minäkin :)
   
 5. uku Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.10.2008
  Viestejä:
  125
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onnea kaikille plussanneille!!
  Luo kyllä toivoa myös itsellekin! Meillä kovasti vitamiineja nappailtu ja yritetty ajatella kaikkea muuta. Joulukuussa sitten alkaa taas sumuttelut. =)
   
 6. Epeli_ Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  157
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos. Toivon sydämestäni samaa teillekin muille! Kaikkea hyvää teille kaikille ja tsemppiä!
   
 7. Caktus. Vierailija

  Onnittelut myös kinky catille!!
   
 8. habibati Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.04.2007
  Viestejä:
  372
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vaude mita uutisia taalla!! onnittelut plussanneille. Perassa tullaan, eikos vain tytot?

  Meilla on nyt tauko menossa, otin itse vapaehtoisesti, etta saisin elimiston kuntoon vakavan hyperin jalkeen. Taalla pas kestaa 2 kuukautta eli ei todella tehda normaaliin kiertoon. pari kuukautta napsin hormooneita ja sitten pas. eli meilla menee helmikuulle, etta on jotakin jannattavaa.

  Nyt kerailen voimia, tulen suomeen lomailemaan kolmeks viikkoa ja koetan pitaa ajatukset itseni hoitamisessa. Taustailen taalla kylla. Tsemppia aktiivivaiheessa oleville piinailijoille.
   
 9. Mariami Vierailija

  Onnittelut myös kinky catille!!! Nyt ropisee taas hyviä uutisia.
   
 10. minerva77. Vierailija

  Fanny:
  oot saanut sähköpostia, käy katselemassa
  tiedät kyllä mistä :)

  hauskaa viikonloppua kaikille Piinailijoille
   
 11. Lilli-75 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.10.2008
  Viestejä:
  101
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onnea Kinky Cat!!! Joo kyllä on mahtava tunne vaikkei tätä vieläkään tajuu... Ei sitä tosissaan tarvii ku sen yhen, vaikka vähän huonommankin alkion.
  Iirisrukalle tsemppejä piinailuun, toivotaan että lisää plussia tulee.
  Ihan hyvä Habibati että pidät tauon, on sun kroppas saanu kokea kaikenlaista... helmikuu tulee nopeammin ku huomaatkaan...
  Viikonloppuja kaikille!
   
 12. minni* Vierailija

  Onnea Kinkylle plussasta! Nuo huonolla alkiolla plussaukset tuo kyllä toivoa omaankin tilanteeseen :)

  Peukut Iirisrukallekin!

  Työt kutsuu taas...onneks on perjantai!
   
 13. Lilli-75 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.10.2008
  Viestejä:
  101
  Saadut tykkäykset:
  0
  Harmi että Sannukka jouduit siirtämään hoitoja, toivotaan että saatte asiat kuntoon ja pääsette pian hoitoihin.
  Epelille kanssa onnittelut!
   
 14. Lilli-75 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.10.2008
  Viestejä:
  101
  Saadut tykkäykset:
  0
  Harmi että Sannukka jouduit siirtämään hoitoja, toivotaan että saatte asiat kuntoon ja pääsette pian hoitoihin.
  Epelille kanssa onnittelut!
   
 15. Lilli-75 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.10.2008
  Viestejä:
  101
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sori tuli tuplaten noi tekstit!!!
   
 16. tinuli71 Uusi jäsen

  liittynyt:
  15.11.2008
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  moikka
  Kirjoitan eka kertaa, olen kyllä ahkerasti käynyt sivuilla lukemassa viestejä. Mulla pp9 ja jännittää aivan hirveesti. Meillä on nyt 3 icsi menossa. Ekasta ei mitään toisesta plussa mut sit tuli pois ihan alussa. Nyt on ollu juilintaa alavatsassa sekä hieman lämmöt koholla ja viluttaa aivan kamalasti sekä rinnat aristaa. Jotenki sitä ajattelee ku on nuo pettymykset takana ettei se meille onnistu, mut sit kuitenki olen saanut täältä vähän lohtua et jospas sittenkin. Vielä olis muutama jännittävä päivä edessä ennekuin teen testin
   
 17. Sandy78 Vierailija

  Tervetuloa mukaan Tinuli! Jännät hetket on sulla käsillä.. kyllä se plussa jo näkyy varmaan jos pp11 testaat.. :) Taidatte mennä Iirisrukan kanssa samassa tahdissa, toivotaan että saadaan lisää plussa uutisia. Onko sulla Tinuli löydetty syytä lapsettomuuteen? Spermassako kun ICSIt on tehty ?

  Sannukalla aika mälsä tilanne että hoito siirtyy,,, tää odottelu on ärsyttävää! Minkä niminen lääkäri sulla on Väestöliitossa? mä meen joulukuussa jollekn Marille.. sukunimeä en muista, jännittäväähän se on lääkäriä vaihtaa, mutta toivotaan että ovat kaikilla klinikoilla ammattilaisia.

  Monella alkaa sitten joulukuussa tapahtua, ainakin Ukulla ja Minnillä.. mulla sitten tammikuussa varmaan ja Fannyllahan on jo kova vauhti päällä. Ja habitati heti kun saatte pas:n tehtyä. Tosi pitkä hormonihoito teillä siellä Pas.ia varten ..

  Miten Mariami jakselet? Entä Leila?
  Alkaako elämä pikkuhiljaa voittamaan? Mulla menee tää mieli tosi vaihtelevasti,
  mies lähti just tänään kaverinsa varpajaisiin ja vähän pahaltahan meistä molemmista tuntui tossa päivällä, vaikka iloisia toisten puolesta ollaankin. Oma suru vaan tulee heti noista jutuista mieleen..

  Mut mukavat viikonloput kaikille! ja hirveesti tsempityksiä jälleen kaikille tärkeille piinailusiskoille!!! :)


   
 18. kinky cat Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.03.2008
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  hei vain tinuli, olen tuossa aikaisemmin maininnutkin keskustelussa että meillä erittäin huono lopputulos ollut aina punktiossa, vaikka saalista olemmekin saaneet hyvästi niin siirrettäväksi ei ole jäänyt kuin yksi "kohtalainen" alkio..mutta kappas vain molemmissa hoidoissa on raskaus kuitenkin lähtenyt, edellinen meni kesken rv7+, ja nyt tässä hoidossa plussasin torstaina (icsi), joten alussa ollaan mut kehnostakin voidaan näköjään jotai tulosta saada, ny vaan varpaat ja peukut pystyyn, stressaamalla kun ei auta asiaa suuntaan eikä toiseen.. :)

  Onko täällä ketään plussannutta joka osaisi sanoa että onko ollut esim huimauskohtauksia, itselläni on aika ajoin, eli siis huone pyörii ja vaikka silmät laittaa kiinni niin heittää huppelia silti..että kuuluukohan mahd oireisiin..heh

  Kc rv4+2
   
 19. tinuli71 Uusi jäsen

  liittynyt:
  15.11.2008
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sandylle: Joo miehen siittiöiden liikkuvuus heikko. Ollaan Oulussa hoidoissa ja Oys:sin puolella, toinen yritys julkiselta puolelta ja yks väestöliiton puolella yksityisellä, mut se tulee nii kalliiks ettei oo varaa kyl montaa kertaa sieltä kautta yrittää. Ja nyt ollaan vähä mietitty et tämä on viimeinen kerta, sit mun pää ei kestä kyl enää. Ite täytän kohta 38 ja mies on 34. Mul on yks poika täyttää kuukauden päästä 16.

  Kinky cat: meillä on ollut kans vähä heikko saalis. On saatu kerättyä vain 5-6 ja sit kahella viimeisellä kerralla on vain kaks lähteny jakautuun eikä mitään hirveen hyviä sellaisia 4 soluisia, molemmat on siirretty ja pakkaseen ei oo jääny yhtään, paitsi eka kerralla jäi pakastettavaakin kaks mut sit ku piti mennä pas:iin nii eivät selvinneet sulatuksesta. meidän hyville ystäville synty isänpäivänä kans vauva ja ei hirveesti innostais vielä mennä kattoon mut pakko kai se on. Sekä mun pikkusisko odottaa vauvaa ja laskettu aika on kuukauden päästä. Mut tottakai olen iloinen myös heidän puolesta. Ens viikolla tulee mun 3v kummipoika hoitoon viikoks ku sen vanhemmat lähtee ulkomaille, saapas jotain muuta ajateltavaa ku sen kans touhuaa. Hyvää viikonloppua kaikille. Pidetään peukut pystyssä
   
 20. Mariami Vierailija

  Sandy, kiitos kysymästä. Kyllä täällä jaksellaan jollakin tavalla. Tai siis arki rullaa normaalisti, mutta vieläkin välillä voi tulla itku:(

  Sellaisen eron huomaan verrattuna aikaan ennen keskenmenoa, että nyt tulen surulliseksi kun näen pieniä vauvoja tms. Toivottavasti tämä ei muutu katkeruudeksi...mutta en usko, luulen että nämä fiilikset vaan kuuluu käydä läpi ja ovat osa keskenmenon jälkeistä surutyötä. On tässä nyt kuitenkin sen verran jo menty eteenpäin, että uutta hoitoa ollaan vähän mietitty. Ehkä sitten joskus ensi vuoden alkupuolella.

  Tinulille tervetuloa mukaan! Sulla rupee olemaan jännät paikat käsillä:)

  Muille mukavaa viikkoa ja tsemppiä eri vaiheisiin!
   
 21. minni* Vierailija

  Tinuli, tervetuloa joukkoon! Jokos testasit?? Peukkuja!

  Kinky, onko sulla luget käytössä? Kun nekin voi aiheuttaa huimausta. Mut muistelisin et täälläkin joku plussanneista ihmetteli tota huimausta eli voihan se olla ihan r-oirekin.

  Mulla oli varmaan ovis viime yönä. Aikamoiset jomotukset ja kipuilut oli illalla, mut tänään ei oo enää mitään. Eipä näistä oviksen bongauksista sinänsä mitään hyötyy ole, mut noin selkeillä oireilla ei voi olla huomaamatta... Onhan se hyvä antaa sille luomu-ihme-plussallekin mahdollisuus! ;)
   
 22. tinuli71 Uusi jäsen

  liittynyt:
  15.11.2008
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi kaikille!
  En oo testannu vielä ku en uskalla, Täs parin päivän päästä varmaan jo uskaltais. Tänään tulee toi veljenpoika hoitoon nii sen kans menee aika varmasti nii nopeesti ettei paljon kerkeä ajattelemaan omaa tilannetta. Mut olo on ollut aika sekava välillä on tunne et nyt on tärpänny ja taas välillä on ettei siellä oo käyny ku tuulahdus vaan. Nyt ei oo rinnat tuntunu edes mitenkään erityisemmin aroiltakaan, et senkin puolesta on ollu vähä sellainen tunne ettei se onnistunu tälläkään kertaa.
  Mut kattellaan nyt ja odotellaan vielä vähän aikaa. Kyl on nii kamala käydä vessassa ku koko ajan pelkää että se täti on tullut kylään kuiteskin.
  Tsemppiä kaikille piinaajille
   
 23. kinky cat Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.03.2008
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minni, joo kyllä minulla luget on käytössä, kohta onneksi loppuu :)
  Niin..ja sitten varsinaiseen asiaan, halusin vaan johonkin purkaa pienoista painetta tuolta ystävärintamalta.. keskustelimme tuossa miehen veljen emännän kanssa avioliitosta (tietää näistä meidän muutaman vuoden kestäneistä lapsettomuushoidoista), että olemmeko ajatelleet mennä vihille, nyt kun on tämä orastava raskauskin meillä.. sanoin että kyllä se olisi tarkoitus mennä, sillä on se itsellekin sellainen pyhä asia perhe yms yms.. johon hän sitten tokaisee että nuo meidän lapsettomuushoidotkin on ns jumalanpilkkaa, ettei se hyväksy tuollaista, joten miten voin avioliittoa pyhänä pitää..joka ei lasta luomusti saa niin sitten ei ole tarkoitettu niin..ja arvatkaa vaan..itkuhan siinä tuli, niin isku vyön alle, että miten voikin ihminen olla ilkeä!! onneks viestiteltiin ettei ainakaa nähny sitä, monotin sitten taholtani takaisin,,ja anteeksi pyyteli mut ne oli kuulema hänen mielipiteitään..ja vielä piristää asiaa se että tulivat luomusti raskaaks yli 2v yrityksen jälkeen tosin, mut ei ikinä, siis ikimaailmassa tulisi mieleenikään loukata ketään tuollatavalla..anteeks en anna, ja turha odottaa multa mitään tukea, paljon paskaa kestän mut en tällaisella asialla vittuilua..että saapa mähdä miten tää menee..niin paha mieli koko ajan, että kai se toivookin et tää menisi kesken kuten edellinenkin..taidan pistää kaverin vaihtoon..

  Kc rv4+4 vai mitälie..
   
 24. minni* Vierailija

  Ohhoh, onpas Kinky saanut törkeetä tekstiä ja vielä (melkein) sukulaiselta!!?! :O Olis pitäny mielipiteensä omana tietonaan. Sapettaa kyllä sun puolesta! Toivottavast sun raskaus jatkuu normaalisti ja saat esitellä "kaverilles" uuden perheenjäsenen ens kesänä! :) Kyllä siitä on jumalanpilkka kaukana, kun sen oman nyytin saa syliinsä...

   
 25. Fanny. Vierailija

  Kinky cat;ensinnäkin kovasti ONNEA!!Ja sitten pahoittelut pöyristyttävän käytöksen johdosta.Hirveää,että kysymyksessä on ihminen,jonka kanssa ilmeisesti joudut olemaan tekemisissä joka tapauksessa.Sanattomaksi vetää!

  Tinulille tervetuloa ja tsempit vikoihin piinaaviin päiviin!

  Minerva-hauska,että kävit!!Käyn "arvaa vaan missä" ;-)

  (.)Aamulla meni nenään eka sumu,siitä se sitten lähtee!Toivon,ettei tule mitään kamalia oireita,migreeni on yksistäänkin jo tarpeeksi inhottava :-/
  Tätä sitten pari viikkoa!

  Mullakin on luvassa tänään lastenhoitoa,reilut 2-v. ylitehokas pikkupoika... ;-)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti