Hae Anna.fi-sivustolta

Piiskaa miehelle

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä viuh, 21.03.2007.

 1. Piiskattu Vierailija


  Meillä vaimoni piiskaa minua sillointällöin, eilen viimeksi. Leikki on yleensä "kurinpalautusta" joka alkaa nuhdesaarnalla, jatkuu useinmiten nurkkatuokiolla ja päättyy selkäsaunaan. Yleensä aloite tulee häneltä jo useita tunteja ennen selkäsaunaa. On kuulemma minulle hyväksi että saan henkisesti valmistautua siihen.
   
 2. masokistimies Vierailija

  tuo kuullostaa hyvältä!Olen kaateellinen!
   
 3. Piiskattu Vierailija

  Eilinen selkäsauna olikin melko kova. Vieläkin tuntuu hiukan istumaosasto hellältä. Ensin hän käytti sellaista leveää nahkaläimäytintä. Lämmittelyksi kuten hän itse sen sanoi. Koskaan ennen ei tällaista ole tapahtunut, mutta eilen jouduin kesken selkäsaunan hakemaan koivuvitsan. Ensin hän vaati minua menemään pylly paljaana vitsaa hakemaan mutta armahti sitten kuitenkin ja salli minun laittaa housut jalkaan. Onneksi asumme ok-talossa puistoalueen laidassa, joten kukaan naapuri ei varmaankaan nähnyt alennustilaani. Varsinkaan kun ensimmäinen tuomani vitsa ei hänelle kelvannut koska oli pajua ja hän oli nimenomaan käskenyt tuoda koivua.
   
 4. masokistimies Vierailija


  Minä olen koko elämä hakenut samanlainen nainen kun sinulla on!
   
 5. *tiipii* Vierailija


  Olisit kyllä sietänyt saada siitä pajuvitsasta ensin ja sitten hakea vielä koivuvitsa ja siitä uusi selkäsauna!
   
 6. Piiskattu Vierailija


  No luulen kyllä että osa siitä koivuvitsalla annetusta tuli juurikin siitä syystä, vaikka sitä ei erikseen mainittu. Vitsa on muuten vieläkin olohuoneessamme uunin päällä muistuttamassa tapahtuneesta.
   
 7. *tiipii* Vierailija


  Kuinka paljon sait vitsasta?
   
 8. Piiskattu Vierailija


  Koko toimitus kesti suunnilleen tunnin, mutta itseensä piiskaamiseen kulunutta aikaa en osaa arvioida. Ikuisuudelta se kuitenkin tuntui! Myöskään lyontien määrää en osaa sanoa, mutta niitäkin oli (ainakin minun mielestäni) ihan varmasti riittävästi viemään sanoma perille. Vitsat ovat muuten yhä edelleen uunin päällä muistuttamassa.
   
 9. Piiskattu Vierailija

  Esitin useamman kerran mielihaluni tulla piiskatuksi, mutta vaimoni ei oikein lämmennyt ajatukselle. Kerran sitten ollessamme seksiliikkeessä, jossa oli myös Domina, hän päätti piiskauttaa minut hänellä. Vaimoni esitti asian hänelle kuulematta minua. Yllätys oli melkoinen, kun Domina haki minut omaan pikku luolaansa. Naamaa kuumotti, hämmennykseni oli jotakin käsittämätöntä ja olisin ollut valmis pakenemaan siitä tilanteesta. Minulla ei ollut minkaanlaisia fyysisiä kokemuksia sitä ennen, ainoastaan omat mielikuvani.

  Domina sitoi minut X-asentoon muovilakanan päälle. Minulla seisoi todella rajusti. Pelkäsin tulevaa, mutta olin ansassa. Hän toimi hyvin, hyvin hitaasti. Odotin jännittyneenä ensimmäistä sivallusta, mutta sen tuleminen kesti piinallisen kauan. Seisova kaluni pakotti kohottamaan takapuolta. Domina määräsi, että lakanaa ei sitten sotketa ilman lisärangaistusta. Vaan minkäs teit, kun pelkkä odotus ja jalkovälin hyväily ja pienet kämmenläpsäytykset jo aiheuttivat siemensyöksyn.

  Lopulta sain piiskaa. Takapuoleni oli kirjavana. Se sattui ja minua kadutti jo koko touhu ja mielihaluni tulla piiskatuksi. Sessio läheni loppuaan. Domina muistutti lisärangaistuksesta, ja minä odotin lisää piiskaa, mutta hän laittoikin hupun päähäni ja sitten tunsin, kuinka hän piirsi tai kirjoitti jotakin tussikynällä piiskatulle takapuolelleni. Lopuksi hän laittoi vaipan ja muoviliinan jalkoväliini.

  Päätin mielessäni, että riisuisin sen niin, ettei vaimoni näkisi sitä, mutta eihän se onnistunut. Menimme suoraan kotiin ja hän halusi nähdä takamukseni. Naurua hänellä riitti. Domina oli kirjoittanut: "Suosittelen vaipankäyttöä ja tiedät tasan tarkkaan, miksi! Terv. Domina X".

  Vaikka yritin kuinka selittää, että minulta lensi vain mällit, vaimoni ei uskonut. Seuraavana päivänä jouduin hankkimaan itselleni vaipat ja hän pakotti pitämään niitä öisin ja päivisin. Hän aloitti myös piiskaamisen.

  Kadutti, mutta totuin ajan kanssa ja en voi kieltää, etteikö se olisi piristänyt seksielämäämme.
   
 10. MindWill Oikeudentuoja!

  liittynyt:
  17.06.2011
  Viestejä:
  213
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyl täält lukee jotain niinkin kieroutuneita juttuja tästä palstasta :D

  Pitää henggittää muutama kerta syvään :D
   
 11. vihtori Vierailija

  Tämä kuuluu leikkin, mutta käytännössä on sitten ihan totisinta totta. Tästä on sovittu aikoja sitten. Koska olen "kotimies" minun kuuluu tehdä "kaikki" ja kun kaikki ei onnistu täydellisesti tai muuten olen ollut tottelematon saan piiskaa. Nykyisin on käytössä kaupasta ostettu nahkaruoska. Pari päivää sitten sain viimeksi; nyt vähitellen ovat jäljet häipyneet ja pystyy istumaan kunnolla. Joudun vielä katselemaan vaimoni itsetyydytystä ja jos minulla seisoo, saan piiskaa elimelleni.
   
 12. On joo Vierailija

  Omituista on, että oletuksena / normaalitilana on alistaa toista, tai tulla alistetuksi. Ymmärrän, että erilaisia mielihaluja on eri ihmisillä, mutta että pääosin tämä olisi normaalitila on kyllä täyttä sumutusta. Itse nautin seksistä ilman alistumista, tai alistamista. =)
   
 13. Surkuttelija Vierailija


  Onko tuo MindWillin omakuva, joka roikkuu tuossa puussa? Onhan se omituista jos katsoo maailmaa ylösalaisin.
   
 14. Kaipaan myös Ankaraa nahkaan pukeutuvaa Dominaa, joka tykkää pitää tiukkaa kuria ja antaa piiskaa silloin kun haluaa.
   
 15. vierailija Vierailija

  Oikein pojalle vain perä punaiseksi ja mieluiten kun on katselijoita paikalla.
   
 16. vierailija Vierailija

  Piiskatuksi tulemisessa kiihottaa eniten häpeän tunne siitä, että on alistunut naisen piiskattavaksi. Saan tietää etukäteen, että piiskaa on tulossa. Odottavan aika on pitkä. Joskus on monta seisokkia päivän mittaan, kun tietää, että illalla remmi heiluu.
  Provosoin itse piiskauksen tunnustamalla katselleeni pornoa, runkanneeni tai jotain vastaavaa. Vaimo viimekädessä sitten päättää selviänkö varoituksella vai tarvitaanko kunnon selkäsauna. Piiskapäivänä ei pillua lohkea, mutta seuraavana päivänä vaimo saa sellaset kyydit, että huomaa, ettei turhaan töitä tehnyt.
   
 17. wetpantiesblog Uusi jäsen

  liittynyt:
  15.08.2018
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep ;) Ensin sillä pajulla, sitten koivulla ja lopuksi viimeistely pihlajan varvulla! ;D Aina vaan selkäsauna kovenee! ;D Kirjoittelen omista seksuaalisista mieltymyksistäni blogissani -> seksiaddiktio.blogspot.fi Edellisessä päivityksessä kävin läpi juuri omia alistaviin fantasioihini liittyviä juttuja. Että kyllä meitä naisia on aika paljonkin jotka tykätään alistaa miestä!
   
 18. strykpojke Vierailija

  Se on hyvä se että on naisia joka halua alistaa meitä!
   
 19. vierailija Vierailija


  No miten on tykkäisitkö itse saada piiskaa pyllylle? Oletko koskaan itse saanut? Eikös se yleensä joka piiskausta harrastaa tykkää saada ja antaa?
   
 20. strykpojke Vierailija

  Ei se on näin jotkut ovat masokisteja ja totkut dominoivat mutta kun minä lupaan antaa piiskaa vaikka olen masokisti se on että nautin harrastaa sellaista poikkeava seksi,sen takia on lupanut annaa piiskaa mutta en koskaan fantasioidaan että minä annan piiskaa kun runkaan!Minä vaan fantasiodaan että minä saan!
   
 21. wetpantiesblog Uusi jäsen

  liittynyt:
  15.08.2018
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Piiskattu persettäni ei ole, vaikka kyytiä se on saanutkin ;D Dominointiin on kasvanut koko ajan enemmän ja enemmän voimakas halu... Näitä juttuja on vaikea järjellä koittaa selittää, joku asia seksuaalisuudessa vaan alkaa kiinnostaa muita enemmän! :D
   
 22. vierailija Vierailija

  Se rupea seisoa minulle kun luen piiskattu perse!Minä haluan että minun perseeni on aina piiskattu mutta sinä näytän olevaan liian nuori minulle!
   
 23. vierailija Vierailija


  Niinpä... kannanttais kokeilla.. vähän kun lämmittelee ensin ( kevyemmin) .. Niin hyvä tulee et vissiin kersana saanut? Tosin eroottinen piiskaus eri juttu vähän kuin hierontaa tai vihtominen saunassa...
   
 24. Kyllä, itku tulee ja häpeä kasvaa, mutta piiska viuhuu.
   
 25. matkailija Vierailija

  Se on kuin huumetta. Käyn n. kerran vuodessa yksin eräässä rantakohteessa. Oikea syy on siellä eräs alan asiantuntija, jonka luo menen heti ensimmäiseseksi. Viikossa kerkiää ainakin valtaosa jäljistä häipyä ennen kotimatkaa. Sitten sitä miettii että on sitä hullu, kun vapaaehtoisesti menee tuollaiseen, mutta muutamien kuukausien kuluttua mieli vähitellen muuttuu, ja sitten taas...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti