Hae Anna.fi-sivustolta

Piiskaa miehelle

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä viuh, 21.03.2007.

 1. piiskaamullekin Vierailija

  Minäkin olen niitä piiskalla kasvatettuja poikia. Kun olin alle 10 minut piiskattiin
  aina vitsalla ja vaikka missä paikassa. Kun vanhenin ja tuli niihin mun kolttosiini
  himo oikein eli pahaa tekemään eikä mitään väliä jäänkö kiinni vai en. No yleensä
  minulle tuli käry ja mut sinne "rikos paikalle", Äiti kailotti jokaiselle mikä osui kohalle nyt hänen poikansa on kohta munat paljaana tulkaa katselemaan ja ne tuli
  tosi mielellään, Äitini antoi mut sille henkilölle joka oli mun äitiäni valistanut. Tee pojalle mitä vain tahdot sehän on omasta mielestään jo iso poika ja kohta me nähdään kuinka iso se on tolla pojalla. Mut riisuttiin alapääni paljaaksi ja välillä myöskin kokonaan ja sitten alkoi mun kuulusteluni ja lopuksi tuli selkään mulle,
  Eikä ollut harvinaista mulle että olin suututtanut monta ihmistä,Eli kun oli yksi
  saanut pojan piiskatuksi tuli suraava ja poika sai uusinnan siltä. Eikä heiltä jäänyt
  mun munani huomaamatta eli sekin kopeloitiin, Tai runkattiin jos se vain toimi.
  Ja kun olivat valmiit mun kanssani mut laitettiin seisomaan johonkin ja annettiin
  mulle mukaan pyyhe mihin sain pyyhkiä mun silmiäni. POIKA ne huusi mulle joka
  kerta kun mulla meinas mennä pyyhe munieni eteen eli ne tahtoivat nähdä mun peli välineeni koko ajan kun seisoin arestissa pallin päällä. Kun vanhenin mulle jäi
  päälle se piiskaus vaihde eli mun takapuoleni on tuli linjalla, Ja vaimolleni tai ano-
  pille tai äidilleni tekemään synnin tunnustusta. Eli menen heidän eteen ja katselen
  mun varpaitani sekä en puhu heille mitään. Minä nostan mun penikseni usein yläs
  kun olen siinä heidän edessä katuvaisena. Mitäs on sulla piilossa tuolla ja joku on
  heti mun housujani availemassa, Oletkos antanut sun vaimosi omaisuutta muille
  lainaksi ne kyselevät multa. Minä vahdin mun varpaitani ja vain nyökkäilen heille. Ja sitten se riemu mun kohallani alkaa ja istuminen tuottaa tuskaa mulle.
   
 2. Järjestystä Vierailija

  Meillä on normaali aamunavaus, että minä saan. Joko pi..llua tai piiskaa. Käytännössä siis piiskaa. Heti aamupalan jälkeen takamus viiruille, niin päivä alkaa hyvin ja sitten illalla nukkuu hyvin, kun tietää mitä aamulla on odotettavissa.
   
 3. vierailija Vierailija

  Itse olen myös kunnon piiskausta paitsi, mutta siihen liittyy sellaisia häpeän kokemuksia, että jää helposti hankkimatta. Aikuisena en ole koskaan saanut oikeaoppista kunnon piiskausta, sellaista jonka antaa toinen mies väkisin. Sielu kaipaisi sellaista löylytystä mutta esteet on monet:
  - jos törmään pystyvään mieheen ja rupean moisia ehdottelemaan, niin luultavasti saisin turpaani
  -melkoinen häpeä on, jos ei pysty itseään puolustamaan ja tulee piiskatuksi
  -hävettäisi olla tekemisissä sellaisen mihen kanssa, jolta on saanut oikeasti selkäsaunan
  - entä jos parku karkaa piiskauksen aikana

  Kaikesta huolimatta haaveilen joka päivä, että joku jämäkkä mies piiskaisi minut oikeasti. Mutta kävisiköhän tuossa niin, että fetissi piiskaamisesta häviäisi kokonaan.
   
 4. Köpiksessäkäynyt Vierailija

  Kokeile mennä köpikseen eli Kööpenhamn tanskan pääkaupunkiin ja asemalta lähtee katu Istegata noin 100-200 metriä ja monta ihanaa Gay baaria tai kapak-
  kaa ja sieltä yksi herras mies mukaasi. Se valistaa sinua kunnolla ja jos osaat
  puhua englantia on vain plussaa sulle. Mutta älä puhu ruotsia saat selkääsi helpos-
  ti on kokemusta kun näin aitio paikalta kun svensoni sai selkäänsä. Ja vain yksi
  pieni propleema on sulla ne naivat sinua perseeseen porukalla. Mutta sehän on vain elämää. Kukka rintaan ja kohti uusia seikkailuja.
  (mulla oli perse kipeenä remmistä ja KYRVISTÄ)
   
 5. vierailija Vierailija


  Millä tavalla sen svenssonin selkäsauna erosi sinun saamastasi?
  Kai se porukka käyttää kortsua naidessaan? Eivät kai sentään ilman lupaa nai, sehän olisi ihan intialaista menoa?
   
 6. vierailija Vierailija

  Vaimo antaa minulle piiskaa kerran viikonlopussa, se kiihottaa minua kovasti kun komentaa housut nilkkoihin ja polviensa päälle poikittain. Penikseni on todella kova. Piiskauksen jälkeen komentaa minut hakemaan hieromasauvan, jolla tyydyttää itsensä, kerran kuukaudessa pyllistää minulle ja jos onnistun nuolemaan molemmat aukkonsa häntä tyydyttävästi, saan mennä häneen takaa, mutta laueta en saa ennenkuin hän antaa siihen luvan, joten se on minulle aika tuskallista.
  Muutamia kertoja en ole pystynyt pidättelemään ja rankaistus on nöyryyttävä, hän tarttuu korvastani, vie kerrostaloasuntonsa(kaikki omaisuus on hänen), porraskäytävään alastomana useiksi tunneiksi,olen siellä kasvot seinää vasten ja takamukseni on täynnä punaisia piiskan jättämiä juovuja. Olen 35 vuotias ja vaimo 60.Tätä on jatkunut jo pitkään, mutta uhkeamuotoista vaimoani en ole ajatellut jättää. Jos minulla on vapaapäivä töistä hän lukitsee kaikki housuni kaappiin etten kehtaa edes pizzakuskia tuomaan minulle pizzaa.
   
 7. strykpojke Vierailija

  Olen kateellinen sinua
   
 8. Wierailijat Vierailija

  Vaimo kännipäissään möläytti, kun meillä oli kyläilemässä vaimon luokkakaveri miehensä kanssa, että hän aina antaa piiskaa minulle. Yritin vähän lieventää, mutta hän lisäsi vaan ja kertoi miten usein ja miten ja tänäänkin taas, kun vieraat lähtee. Näin kävi, mutta piiskaa saikin vaimo, ja oikein "isän kädestä"
   
 9. vierailija Vierailija

  Mun vaimoni antaa remmiä paljaalle perseelle. Mutta ne tanskalaiset hakkasi sitä svenssonia paljaalla nyrkeillä, En tiedä mitä se oli tehnyt heille. Ja mut vietiin sen kapakan taakse johonkin huoneestoon missä oli penkit seinän vieressä ja pöytä keskellä huonetta. Mut riisuttiin kokonaan alaste ja ne kehuivat suomi pojan penistä. Sen jälkeen pöydälle selälleen ja kintut levälleen ja runkkaus sekä perseseen nainti oli heillä itsestään selvyys. Ja kortsua ne eivät käyttäneet minuun.
  Ne pesivät mut ja se oli eka kerta kun mulle työnettiin vesi letku perseen reijästä sisälle. Mutta en kadu yhtään sitä reissuani silloin nuorena poikana. Mutta uusintaa en kyllä tahdo heiltä.Oma maa mansikka aineskin mulle.
   
 10. strykpojke Vierailija

  Minä tykkään että kun joku lyö toinen nyrkillä eli potkin se ei ole mitään seksiä eli mitään kiihottava ollenkaan!Se on pahoinpitely mutta jos joku löy remmillä eli muuta kuin vaan kirvele pakaroillani silloin se on kiihottava seksi!
   
 11. vierailija Vierailija

  Penskana minulle on lähinnä näytetty piiskaa, ei sen kummempaa. Murkussa kerran meni sukset pahasti ristiin veljen kanssa, minä oikein härnäämällä härnäsin sitä. Veli uhkasi selkäsaunalla, mutta minä haistasin asialle.

  Niinhän siinä populta kävi, että veli rupesi kasvatustoimenpiteisiin ja homma loppui vasta sitten kun minä housut polvissa makasin sen polvilla ja persusta melkein höyrysi. Minun oli lopulta pyydettävä anteeksi ja luvattava ettei asia enää toistu. Kyllä hävetti, veli oli muutaman vuoden minua vanhempi ja romuluinen, jos minuun vertasi, painoikin lähes parikymmentä kiloa enemmän kuin minä. Olisihan minun pitänyt arvata kuinka siinä käy jos me tosissaan mittaa otetaan.

  Yöllä kun en oikein saanut nukuttua tuli veli mieleen. Ne ajatukset eivät kuitenkaan olleet normaaleja, mietin veljen voimia, leveitä harteita, hauista, pakaroitaja sitä kuinka se minut kellisti ja kunnolla piiskasi. Minun olisi pitänyt täyttyä raivolla, mutta minulla ei täyttynyt muu kuin se.

  Siitä se alkoi ja pikkuhiljaa kauna muuttui ihailuksi. Iltaisin ajatukseni täyttyi fantasioista, joissa veli antoi minulle piiskaa. Minä kasvoin ja vankistuin ja niin teki velikin, siksi minä aina päivitin tilanteen, arvioin, että kuinka kävisi, jos veli rupeaisi minua piiskaamaan. Pitkän aikaa homma onnistui, vielä parikymppisenä kuvittelin kuinka hän antaisi koivuvitalla paljaalle pyllylleni. Se olisi varmaankin vielä onnistunut, jos vetoa olisi pitänyt lyödä, niin minä olisin pistänyt rahani hänen puolesta.

  Saamaani selkäsaunaa en ole enää ollenkaan hävennyt, olen ollut siitä kiitollinen, koska se avasi munulle oven mielenkiintoiseen maailmaan. Mitä veljeen tulee, hän painaa toistasataa kiloa ja jokainen näkee ensimmäisellä silmäyksellä, että siinä on riski mies. Ja vaikka olemme jo keski-ikäisiä, niin minulle on selvää edelleen, että suvussa on sellainen mies, että hän pystyisi minulle vieläkin piiskaa antamaan. Siksipä elelen siivolla.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti