Hae Anna.fi-sivustolta

Piiskausta

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Leikittelijä, 08.04.2014.

 1. Piiskaa vailla Vierailija


  Minulla sama tilanne mutta toisin päin, itse haluaisin että naiseni antaisi minulle piiskaa. Olen sitä myös monta kertaa pyytänyt mutta ei kuulemma halua satuttaa, en ymmärrä miksi ei voi toista piiskata jos toinen sitä itse haluaa ja saa siitä tyydytyksen. En itsekkään haluaisi naista vaihtaa, mutta olen ruvennut harkitsemaan että ehdotan sellaista järjestelyä jossa kävisin silloin tällöin luvan kanssa saamassa piiskaa joko maksudominalla tai parempana vaihtoehtona jos löytyisi joku joka sitä piiskaa voisi antaa ihan vaan siksi että tykkää alistaa miestä. En tiedä kuinka tuollainen ehdotus otetaan vastaan ja luokitteleeko hän sen sitten pettämiseksi?
   
 2. masikistimies Vierailija

  Kuule!Se on vaikea löytä joku naisia joka halua annaa piiskaa!Siis rupea hakea sinä vaan!Luultavasti et lötdä ketään,siis murehdin turhaan että naisesi suutu!
   
 3. Piiskattavavaimo Vierailija

  Minä saan noin kuukauten välein piiskaa mieheltäni ototan oikein jotta pääsen mieheni syliin saamaan kunnon höykytyksen koivuvitsa temmeltää alapäässäni pitkään lopuksi pimppaani työnetään kovakalu sähisen,vongun kuin kiimainen kissa (olen kovassakiimassa) pimppi sylkee nesteensä laukean yhtenään tätunnetta ei voi sanoinkuvailla.
   
 4. Piiskastapitävä. Vierailija

  Olen piiskaa saava 40kymppinen Rouva Akka Tai Eukko pyrstöni kaipaa vitsaa joskus viikottain pisimmät välit ovat olleet noin kuukaus Kultani tietää käytöksestäni milloin tarvitsen pyrstöhoitoa kiukuttelen,temppuilen olen valmistautunut tulevaan olen pukeutunut pelkkäänkylpytakkiin olen heti piiskattavissa pyrstöpyörii piiskatessa,punehtuu tulen kiimaan pimppani antaa nesteitään laukean monasti.
   
 5. Rouvapiiskaa Vierailija

  Viikon lopulla olimme kahtestaan Rakas Rouvani oli hakenut vitsat valmiiksi halusi antaa minulle rankaisu piiskaa sain riisua itseni nakuksi rouva oli liivit japikkarit asunaan ottiminut reisilleen pyöritteli minua piiskaten alapääni kokonaan lopuksi riisui pikkarit levitti reitensä oli kiimainen annoin juuresta kullalle.
   
 6. strykpojke Vierailija

  Onko ei täällä on muita naisia joka nautisi anna minulle piiskaa?
   
 7. vierailija Vierailija

   
 8. vierailija Vierailija

  Yli puolivuosisataa ollaan oltu naimisissa ja vaimo on aina ollut piiskaamassa. Saat kyllä piiskaa jne. vakiolause. Jossakin vaiheessa aikoja sitten se muuttunut sanoista tekoihin ja saan piiskaa milloin mistäkin syystä aika usein. Ihan oikeasti ja kipeästi. Tavallaan tykkäänkin siitä. Ja siitä tykkään, kun vaimo saa toteuttaa itseään etten urputa.
   
 9. apuri Vierailija

  Mies on jonkulainen masokisti ja käy varmaan aina joskus jossakin rääkättävänä, mutta joskus pyytää minuakin piiskaamaan takapuoltaan. Viimeksi sai ainakin kunnolla, kun kulki pari päivää seinänvieruksia pää painuksissa, kun varmaan hävetti. Kannikat oli sinipunaiset ja verisiä juomuja täynnä. Eipä tarvi ainakaan vieraille maksella, kun saa paremman palvelun kotona.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti