Hae Anna.fi-sivustolta

Pillun nuoleminen abc?

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä MindWill, 03.10.2011.

 1. vastaajan Vierailija


  Tottakai tuo nyt on selvillä, ja tosiaan normaalisti pidänkin ne alkkarit jalassa kosketellessa ja se tuntuu hyvälle. Tämä ei siis ole mikään parisuhdeongelma vaan mielestäni ihan oma ongelmani. Kun siis olisi kiva oppia mm. suuseksistä nauttimaan. (Siksi sitä joskus edelleen on kokeiltu, mutta harvoin. Nyt oikeastaan jäänyt kokonaan kun ei siitä tule kuin **ska fiilis...)

  Enkä ole mielestäni "normaalia miestä moittinut"...
   
 2. Xy1 Vierailija

  En suosittele häpyhuulien levällään pitämistä. Tämä jos joku voit tehdä gyne-tunnun. Häpyhuulet avautuvat kiihoituksen lisääntyessä ihan itsestään. Jos ei avaudu, niin nuolee ja kiihoittaa ympäristöä niin kauan, että aukeaa. Kyllä ne sen verran turpoaa, ettei tarvitse erikseen venytellä. Ensin kevyesti kielellä ja sormilla vain häpyhuulien ympäristöä. Sitten kun oikeasti alkaa avautumaan, niin voi kokeilla joko sormenpään saisi sisälle. Siitä sitten hiljaa hivuttaen ja voimistaen. Kumpaakaan, niin klittaa kuin g-pistettäkään ei saa jatkuvasti hinkata, vaan pitää pitää hyväilyt monipuolisena koko alueella. Parempi kiinnittää välillä huomiota vaikka välilihan puolelle ja sieltä sitten takaisin. Jos tuntuu ettei irtoa, niin keskittyy pidemmän aikaa muualle ja hyökää sieltä yllättäen takasin entistä määrätietoisemmin. Pitää "kuunnella" naistaan, niin oppii vetämään oikeista naruista. Suusormileikkiä jatketaan tietysti niin kauan, kuin nainen haluaa tai tarvistee.

  Meillä tässä aiemmin vaimo valitti naimaorkkujen puutetta ja ainaisia suuseksiorkkuja. Seuraavalla kerralla jätettiin suuseksi sitten vähemmälle ja yritettiin naimaorkkua tavalla jos toisellakin. Vaan eipä onnistunut. Nyt eilen kelpasti taas suuseksiorkku, joka tuli tavallistakin voimakkaampana ja vielä jäi pillu pinkeäksi ja odottavalle kannalle naimaan ryhtyessä. Mikäs miehestä sen parenpaa, kun tiukka jännittynyt odottava pillu. Hilkulla oli, ettei naimaorkkukin tullut. Tai jos tuli, niin ainakin laimeampana. En kysynyt, kun toinen kehräsi muutenkin. :))
   
 3. minä taas Vierailija

  Voi hyvä ihme. Tuntuu, että toisilla on seksiä yllin kyllin että voi jatkuvasti jotain laatuvaatimuksia esittää :0

  Kaikkein parasta on se, jos joutuu toisen ihmisen läheisyyttä kovasti odottamaan ja toivomaan. Silloin kun saa, minusta ainakin tuntuu hvyältä kaikki se, mitä mies haluaa ja jaksaa minun kanssa tehdä.

  Mutta toisaalta. Voihan olla, että toisilla on niin herkkä klitoris, että sitä ei tarvitse edes koskea. Ja voihan olla, että toiset naiset saa valita ja valittaa minkälaisen orgasmin saa.

  Hyvä ja lämmin olo toisen vaikka vain silittäessä saattaa myös tuoda hyvän olon, jos ei ole ns. seksiriippuvainen tai jotain muuta.

  Terveisin ilman pilaaja, ei täällä pelkkää seksiä varten eletä..
   
 4. vastaajan Vierailija

  Olet kyllä harvinaisen hyvin perillä, täytyy sanoa.
   
 5. minä myös Vierailija


  Mutta jotkut kiihottuu just siitä niin maan paljon. Ei sopisi yleistää. Toki ette kai sitä tehneetkään, mutta minä tykkään kyllä, ja teen sen ite jos mies ei tee.
   
 6. vastaajan Vierailija


  Joo, toki ihmisillä on eri mieltymyksiä, eikä varmaan ole mitään juttua, josta kaikki tykkäis. Itse yhdistän tuon levittämisen gynefiiliksen lisäksi siihen, että aletaan liian voimalla nuolla -ja oikeastaan mikä tahansa on liian voimalla, jos heti alussa levittää ja alkaa nuolla arimmista paikoista.
   
 7. minä myös Vierailija

  Juu, niin on. Tykkäisitkö sinä sitten esim reisien, vatsan tai rintojen hyväilystä (ensin) ? Joskus itsekin haluan vain sivelyä ja halailua. Jos on ymmärtäväinen mies, hän kuulee naisensa toiveita ja joskus jo se tunne auttaa rentoutumaan ja kiihottumaan jos tietää että mies välittää ja malttaa ehkä vähän hidastellakin.
   
 8. vastaajan Vierailija


  Se vähän vaihtelee, tykkään sivelyistä ja halailuista, mutta ne eivät varsinaisesti kiihota, tuntuvat vain mukavalle. Varmaan kyllä ihan lähtökohtaisesti haluttomuus on jo yksi ongelma sinällään, eli jos himoja olisi samaan tapaan kuin mitä sinkkuaikoina joskus viisi vuotta sitten, niin todennäköisesti se kiihottuminenkin olisi vähän helpompaa. Nykyään jos haluttaa niin oikeastaan haluan vaan panna, koska se kuitenkin tuntuu hyvälle halukkaana (vaikken edes laukea siitä -enkä tosin mistään muustakaan). Se on vaan niin masentavan harvinaista, että haluttaisi edes.
   
 9. aikuinen_nainen Vierailija


  Kuulostaa aika sadistiselta ja siltä että haluat hallita kaikkea, jopa naisen orgasmia ja seksuaalisuutta?

  Vedättäminen ei ainakaan minua kiihoita, ja ehkä vähiten juuri sängyssä, se on vaan sitä että sinä saat siitä omia fiksaantuneita kiksejäsi, eikö?

  Luulen että olet sinkku, tai jos et vielä ole, pian olet koska et kunnioita naista etkä naisen seksuaalisuutta.

  Seksuaalista kiihoittuneisuutta voi lisätä muutenkin kuin kiusaamalla ja piinaamalla, mutta ehkä sinä et sitä tiedä tai halua tietää.
   
 10. vastaajan Vierailija


  No olipas jyrkkää... Moni tykkää ihan masturboidessaankin pitkittää nautintoa eikä syöksyä mahdollisimman nopeasti päämäärään. Tulkitset tuon ehkä aika eri tavalla kuin minä. "Piinaamisella" Xy1 tuskin tarkoittaa mitään kirjaimellista. Minä ainakin ymmärsin asian niin, että hän haluaa kiihottaa naisen äärimmilleen, mikä on mielestäni ihan plussaa. Ei kyllä vaikuta ollenkaan vallankäyttäjältä minun mielestäni tämä nimimerkki Xy1 vaan päinvastoin, harvinaisen "valveutuneelta" ja huomaavaiselta ja siltä, että osaa ottaa toisen osapuolen tarpeet huomioon.
   
 11. aikuinen_nainen Vierailija


  Se on eri asia jos itse masturboidessaan pitkittää itseään tulemasta, se onkin mukavaa, mutta se ei ole jos joku toinen sen tekee, eli päättää koska minä saisin tulla tai olla tulematta ja nauttii kiusaamisesta. kun tiedän että on toisenkinlaisia tapoja kiihottaa ja kiihottua, sellaisia jossa ei alisteta toista tai luulla tietävän toisen puolesta mitään. Minulla herää agressio tuollaisissa tilanteissa ennemmin kuin kiihotus. No ehkä en olekkaan mikään normi nainen joka odottaa miehen tekevän kaiken.
   
 12. Xy1 Vierailija

  Aika pihalle meni arvauksesi. Olen ollut saman naisen kanssa 35 vuotta. Keksin joskus aikoinaan, miten ujosta harmaavarpusesta saa sängyssä kiimaisen nartun. Enkä tarkoita tällä pelkästään naisen psyykkistä haluamista, vaan koko kropan. Ja totta, naiselta katoaa hallinta, kun kroppa alkaa vaatimaan nautintoa. Vallankäyttöä hyvinkin, mutta mikään ei ole miehelle niin suuri nautinto, kuin "kädestä syövä" pillu ja naisen kiimainen haluava kroppa, joka huutaa "hädissään" sisään.. Ymmärrän kyllä, että monet naiset haluaisivat pitää päätösvaltansa itsellään. Mutta totuus vain on, että nautinto vain kasvaa, kun kropan vaatimukset ajaa mielen ohi, eikä pysty enää itse hallitsemaan himoaan. Annan toki vaimonkin päättää ja ratsastaa itselleen orkkuja. Silloinkin kiima on jo ajanut pelkästä antamisesta ohi oman nautinnon vaatimiseen. Silloin mieskin saa parasta seksiä ikinä. Siksi en siitä myös tingi. Eikä ole tarvinnut vieraista lähteä hakemaan, kun parempaa ei ole edes saatavilla.

  Kunnioitan todellakin naistani ja naiseni seksuaalisuutta yli kaiken. Siksi myös panostan seksuaalisen minän löytymiseen ja nautinnon tuottamiseen. Olen tehnyt sitä aikojen alusta useita kertoja viikossa, tuhansia kertoja kerta toisensa jälkeen. Eikä ole kovin helppoa onnistua vuodesta toiseen. Mutta enpä ole montaakaan asiaa opetellut yhtä paljon, yhtä säännöllisesti ja yhtä kauan. Ja uskoisin todella omaavani tyytyväisen vaimon.
   
 13. Xy1 Vierailija

  Tuosta naisen voimakastahtoisuudesta vielä. Tuli vain mieleen, että miten muuten mies voi voittaa tullaisen naisen luottamuksen, kuin viemällä sängyssä naisen päätäntävallan ja johdattamalla hänet seitsemänteen taivaaseen. Olen tuollaisen naisen kanssa naimisissa. Kesytin itseään kylmänä pitävän voimakastahtoisen naisen. Kun tuollaisen itsepäisyyden ja tulisuuden saa vietyä yli "rajan" niin vaikutus orgasmiin suunnattuna on tuhat atomipommia.
   
 14. aikuinen_nainen Vierailija


  "Keksin joskus aikoinaan, miten ujosta harmaavarpusesta saa sängyssä kiimaisen nartun. Enkä tarkoita tällä pelkästään naisen psyykkistä haluamista, vaan koko kropan"

  Kumpi on totta, oliko vaimosi siis harmaavarpunen vai voimakastahtoinen?? entten tentten.

  Mielipiteeni ei ole vieläkään muuttunut, haluat kontrolloida ja olla vallassa, koska vaimosi ei mielestäsi osaa itse kiihottua tarpeeksi lujasti itse. Voi vaimo parkaa, tyhmäkin vielä. Jos vaimosi olisi oikeasti tulinen ja itsepäinen ei hän olisi alistunut vuosikymmeniksi ;D en minäkään ole vaan vaihtoon menee ukko joka kuvittelee hallitsevansa minut tai minun kropan.
   
 15. Xy1 Vierailija

  Sinuna en menisi haukkumaan ketään tyhmäksi. Varsinkin kun vaimoni sattuu olemaan tavallista viisaampi. Eikä nuo ominaisuudet ole mitenkään toisiaan poissulkevia. Voi olla vaatimattoman oloinen, mutta silti voimakastahtoinen. Taitaa ennemmin olla yleistä suomalaisissa naisissa.

  Et ilmeisesti ole vielä löytänyt itsesi kesyttäjää, joten jatka vain etsintää. Ei vaimoni ole alistunut mihinkään, on kanssani ihan vapaasta tahdostaan. Hyvässä seksissä pelataan tunteilla ja alkukantaisella himolla, ei järjellä. Hän on voinut heittää aivot narikkaan ja antautua vietäväkseni, ihan vapaasta tahdostaan. Kun voi luottaa toiseen täydellisesti seksissä, niin voi luottaa missä tahansa asiassa. Siitä tässäkin on kysymys. Tokkopa on ainut nainen, joka tällaista haluaa.
   
 16. minä myös Vierailija

  Nyt on varmaan jo keskustelu vaihtunut pillun nuolemisesta yleiseen seksualisuuteen, vaan eipä kai se haittaa ?

  Tuo, että mies tykkää "kiusoitella" ja antaa naisensa odottaa että mies tulee sisälle. Se varmaan toimii, jos nainen todella luottaa, että häntä ei jätetä puolitiehen nautinnon kanssa.

  Joskus itsekin olen suuttunut, kun en ole luottanut mieheen ja hän on halunnut pitkittää seksin aloittamista. Kun luottamus rupesi paranemaan, opin tykkäämään siitä että mies voi hieman "alistaa" tai puhua vähän "rivoja" juttuja. Alkuun en ymmärtänyt kuinka huumorintajuinen ja huomaavainen hän on. Hänen kanssaan olen todella oppinut paljon omasta seksualisuudestani. Hän on vahva persoona (mutta toisaalta myös harmaavarpunen, kyllä ne piirteet voi löytyä samasta ihmisestä yhtä aikaa mielestäni). Hänen vahvuutensa, huomaavaisuutensa ja herkkyytensä innoittamana olen uskaltanut alkaa jopa ääntelehtiä seksin aikana, mitä en ennen häntä juurikaan tehnyt.

  Mies saa olla mies seksinkin aikana, eikä aina tarvitse kysellä kaikkea tai odottaan neuvoja ja käskyjä. Juuri niin, että jos himo on tarpeeksi kova, ei tule niin ajatelleeksi miltä näyttää ja kuulostaa, ja se voi olla hyvinkin kiihoittavaa. Minulla tosin kiihko häipyy ja joskus häpeilenkin itseäni kun lähden sängystä pois ja pitää alkaa kotihommia yms. tekemään. Kontrasti eri fiilisten välillä on niin iso.
   
 17. vastaajan Vierailija

  Voisitko hyväksyä sen, että ihmisillä on erilaisia mielipiteitä? Moni nainen nimenomaan syttyy siitä, että mies "ottaa tilanteen haltuun". Sinusta se on jotenkin tyhmyyden tai muun huonommuuden merkki, ja sängyssä itsepäinen nainen on jotenkin kehittyneempi ja parempi? Eikä mielestäni toisen antamalle nautinnolle heittäytyminen tarkoita samaa kuin alistuminen, eikä myöskään sitä, etteivätkö osat voisi olla toisin päinkin välillä.

  Onko sinulla ehkä ollut suhde jonkin sairaalloisen kontrolloivan ihmisen kanssa, kun suhtaudut noin jyrkästi "antautumiseen"?
   
 18. aikuinen_nainen Vierailija


  Joo joo mutta miksi sen pitää olla "antautumista" ? Miksi ei tasavertaista, ottamista ja antamista, jakamista, miksi toisen pitää olla se joka " tekee" ja toinen on "tehtävänä" ?? Selitä mulle.

  Jos minä olen se jota aina vaan duunataan niin aika nopeasti menee into sellaisenn.
   
 19. minä myös Vierailija

  Ei mun mielestä hyvälle miehelle, sopivassa tilanteessa antautuminen ole ollenkaan epämiellyttävää. Mielelläänhän sitä antaa toiselle vaikka mitä, jos homma toimii molemmin päin. Jos sana antautuminen on jotenkin ikävä, eikö tilalle voisi keksiä vaikka sanan rentotuminen tai nauttiminen ? Ja tosiaan tuo "antautuminen" toimii, jos ei antaudu vasten omaa tahtoaan.
   
 20. Xy1 Vierailija

  Vaikea sinun on siinä mitään tehdä, jos mies antaa suuseksiä ja sormettaa. Kuusysissä kunnollinen sormettaminen ja suuseksi on liki mahdotonta, joten nainen joutuu makaamaan selällään mies jalkopäässä. Silloin ei nainen voi tehdä muuta kuin antautua nautinnolle ja olla täysin miehen armoilla. Näin ollen mies pystyy aika helposti päättämään antaako naiselle orgamin vaiko ei ja milloin sen antaa. Tietysti nainen voi lopettaa miehen suuseksin kesken, jos ei halua orkkua. Tietyn rajan ylitettyään tuo on vain naiselle vaikeaa lopettaa kesken.
   
 21. Nuorempi nainen Vierailija

  Täällä taas. Kommentoisin edellistä (Xy1:n) kirjoitusta; komppaan aika pitkälle, siis vain omalta osaltani. En toki halua dissata tai kyseenalaistaa naisia, jotka kokevat asiat toisin.

  Niin, minun viisikymppisestäni ei sitten ole kuulunut, ja vain ja ainoastaan sen vuoksi, että uskalsin kertoa hänelle, että mielestäni sen ikäisen miehen tulee jo ymmärtää, ettei naiselle suuseksi ole vältämättä vain pakollinen nopea alkulämmittely.

  Olen itse vahvaluonteinen nainen, ja yleensä vien, mies vikisee, arkielämässä. Sängyssä olin nuorempana melko kontrollifriikki, mutta tielleni osui mahtava mies, joka vei minut tilaan, jossa ei todellakaan ollut muuta mahdollisuutta kuin antaa periksi nautinnolle. Siihen asti olin ikäänkuin jarrutellut aina; pitänyt suuseksiäkin hieman ahdistavana jne. Vain siksi, koska en halunnut antautua kokonaan. Olin silloin paljon nuorempi.

  Tänä päivänä olisin iloinen miehestä, joka aloittaisi varovaisesti, etenisi hellästi ja määrätietoisesti, toimisi kuin mies, eli tulkitsisi minua, mutta silti johdattaisi kohti tuota kontrollinmenetystä.
  Suuseksillä tämä käy loistavasti, ja vasta orgasmin jälkeen olen itse valmis sellaiseen yhdyntään, jossa voin todella nauttia, olla rento ja pitää miestä epäitsekkäänä ja taitavana.

  Mutta tälle vanhemmalle miehelle se ei sitten käynyt. Ei poika tiedä, mitä menetti :))))
   
 22. aikuinen_nainen Vierailija


  En edes pidä siitä että sormia työnnetään sisään, ennenkuin olen siihen itse valmis. Saat tuon kaiken kuulostamaan todella vastenmieliseltä.

  Miehen armoilla en ole ollut ja tuskin olen vastakaan :) huvittaa jo ajatuskin. Se on pikemminkin niin että mies tekee parhaansa :)
  Jos mies alkaa päättelemään minun orgasmeistani niin silloin alan minä miettimään toisia vaihtoehtoja.
   
 23. Xy1 Vierailija

  Kuka on väittänyt, että pitäisi työntää sormia sisään, ennenkuin nainen on valmis. Oikein suoritettuna nainen haluaa sitä ihan itse.

  Enkä muuten ollenkaan ihmettele, että haikaile nuorten miesten perään. Sinä et uskalla ilmeisesti olla määrätietoisen miehekkään miehen vietävänä. Toivottavasti joku nuorimies omaa sen verran itseluottamusta, että näyttää närhen munat. Sillon sinä ihan itse haluat, että sinua viedään kohti taivaita.
   
 24. vastaajan Vierailija


  Kuten jo sanoin edellisessäkin vastauksessani, niin eihän toisen tarvitse olla se jota aina vaan duunataan. Mikä estää vaihtamasta osia myös? Ja tosiaan moni kokee sen "antautumisen" ja jopa kevyen valta-asetelman kiihottavana seksissä, vaikka muuten olisi ihan tasaveroinen suhde. Minustakin seksi on kiihottavampaa, kun toinen dominoi vähän enemmän (ja osia VOI vaihtaa). Kuitenkin sellaisesta täysin korrektin tasa-arvoisesta seksistä puuttu helposti se jokin, ei toki kaikilla ja jokaisella on makunsa. Siispä ihmetyttääkin miksi Xy1:n ja hänen naisensa seksielämä sinua noin paljon riepoo.
   
 25. vastaajan Vierailija


  Joo, olin tätä samaa myös sanomassa ja lisäisin vielä, että jos tämä pari on ollut 35 vuotta yhdessä, niin naisensa tunteva ja naisen nautinnosta välittävä mies todennäköisesti on tuossa ajassa oppinut jo aika hyvin aistimaan, milloin nainen on valmis siihen sormien työntämiseen sisään. Vai ärsyttääkö sinua sekin, että joku mies tuntisi sinut ja reaktiosi ja saisi näin "otteen" sinusta?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti