Hae Anna.fi-sivustolta

Pillun nuoleminen abc?

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä MindWill, 03.10.2011.

 1. aikuinen_nainen Vierailija


  Höpö höpö minun kroppa on minun kroppa ja minuun on aivan turha kokeilla mitään niskalenkkejä ;D
  Minä arvostan tasa- arvoa, ensitä että joku kuvittelee tietävänäs minun orgasmeista ja minun kropasta paremmin kuin minä.
   
 2. aikuinen_nainen Vierailija


  Miksi pitäisi riepoa, muu kuin se että pyrkii soveltamaan kaikkiin naisiin samaa menetelmää jonka on kerran oppinut ja joka sopii hänen vaimolleen. Kuten sanottu me jokainen nainen ollaan yksilöitä, niin fyysisesti, psyykkisesti kuin henkisestikkin. Siinä ei silloin voi alkaa painostamaan yhden ja ainoan menetelmän oikeutta, vai voiko sinusta?
   
 3. Xy1 Vierailija

  Sitä voi oppia seksissäkin yllättäviä asioita. Oma kosketus ei ole sama, kuin toisen kosketus, joten et voi tietää kaikkea mikä vaikuttaa mihinkin. Saahan sitä luulla tietävänsä. Toisekseen pätevä mies saattaa naisen siihen tilaan, ihan naisen vapaasta tahdosta, että pillu syö miehen kädestä ja tottelee ehdoitta. Sinä voit kuvitella, että itse määräät milloin orkun saat, mutta esim suuseksiä antaessa mies määrittelee pitkälti antaako tulla aikaisemmin vain tuottaako vähän myöhemmin. Sen tulemista voi halutessan pitkittää ja piinata naistaa vähän pidemmälle, tai jättää kokonaan antamatta. Siinähän sitten määräilet. Sama se on naidessakin, mies voi naisen ollessa tulossa vaihtaa sellaiseen asentoon, ettei nainen tule. Sanonpa vaan, että jos et heittäydy toisen vietäväksi ja pysty toiseen täysin luottamaan, niin jäät paljosta vaille. Minäkin heittäydyn useinkin vaimoni vietäväksi. Tämä tuottaa lisää nautintoa, kun ei itse pysty vaikuttamaan milloin tulee. Joskus vaimokin piinaa pitkään, ennenkuin vapauttaa orkkuun.
   
 4. vastaajan Vierailija


  Häh, tässä on nyt kaksi juttua jotka olen itse tulkinnut ihan eri tavalla. (Tai useampikin, mm. tämä "vain toinen on kohteena" -oletus, mutta siitä kirjoitinkin jo...) Ensinnäkään en tiedä missä kohtaa tässä kukaan on painostanut yhden ja ainoan menetelmän oikeutta..? Jos syytät kirjoittajaa sadistiksi, on luonnollista että hän haluaa puolustaa omaa kantaansa. Mielestäni tuollainen sadistiksi nimittäminen jos jokin on toisen toimintatapojen oikeutuksen kieltämistä ja oman toimintatavan pitämistä ainoana oikeana.

  Kukin kertoo omasta kokemuksestaan ja ei se minun mielestäni sitä tarkoita, että pyrkii soveltamaan kaikkiin naisiin samaa menetelmää. Toinen asia jonka näen eri tavalla on se, kun sanoit "ensitä että joku kuvittelee tietävänäs minun orgasmeista ja minun kropasta paremmin kuin minä". Ei kai kukaan kuvittelekaan tietävänsä paremmin, mutta toisen tunteminen auttaa aina asiaa. Eli minusta -vaikka toinen ei tietäisikään PAREMMIN kuin minä- on yleisesti ottaen hyvä asia, että kumppanit tuntevat toistensa kehot ja reagointitavat ja ne orgasmit, silloin voi aidosti antaa eikä vaan olla asenteella "näinkö.. ?saako tehdä näin..? riittääkö vai vieläkö lisää..? mitäs nyt teen...? saako jatkaa vielä..?". Minusta on erityisen seksikästä, jos mies ns. tietää mitä tekee ja pystyy "ottamaan naisen" niin että nainenkin nauttii. Eikä se silti tarkoita sitä, että mies tuntisi naisen kropan PAREMMIN kuin nainen itse. Ehkä siinä missä sinä näet vallankäyttöä ja pelkoa alisteiseen asemaan joutumisesta, minä näen seksikkyyttä...
   
 5. vastaajan Vierailija

  Ja tosiaan, minä en näe mitään epätasa-arvoista siinä, jos kumppanit kumpikin "hallitsevat" toistaan hiukan. En edes siinä, vaikka roolit olisivat aina samoin päin, jos siitä kumpikin tykkää sillä tavalla. Tunnut olevan jotenkin ylireagoiva tuon tasa-arvon suhteen.
   
 6. Xy1 Vierailija

  Kyllä tuo vaimo näyttää meidän perheessä päättävän ja hallitsevan asiota paljon enemmän kuin minä. Sängyssä on sitten roolit toisinpäin. Minun itsetuntoani tuo ei heikennä missään suhteessa.
   
 7. aikuinen_nainen Vierailija


  Jonkin verran on tässä elämässä tullut opskeltua erilaisia kosketuksia ja vaikutuksia, parisuhteita tai suhteita muuten vaan joten jätetään ne luulottelut sikseen.

  Sinä alat olla kyllästyttävä, jauhat yhtä ja samaa, mene jo sen yli! Voitko kuvitella että on toisenkinlaista seksielämää mitä sinä olet kerran oppinut vaimosi kanssa nuoruudessa? Voitko oikeasti ja vieläkö yrität pakottaa kaikkea samaan kaavaan?

  Tottelee ehdoitta,, niinpä niin, tottelee varmaan jos ei mistään muusta tiedä, mutta heti kun tietää alkaa vertailla,, ja luojan kiitos minä tiedän muustakin ;D

  Miksi muuten täällä roikut jankaamassa jos kaikki on siellä kotona ja sängyssä hyvin?
   
 8. aikuinen_nainen Vierailija  Oletko sinä Xy1.n vaimo vai miksi puhut ja puolustelet hänen puolestaan? Puhu omasta puolestasi vaan, ei noin "pätevä" mies tarvitse puolustelijaa ;D ;D
   
 9. Xy1 Vierailija

  Ihan sinunlaisesi vuoksi ja iloksi. Kun suuseksistä on kysymys, niin sen alueen hallitsen kyllä. Taitava mies pystyy suuseksillä saamaan naisensa pauloihinsa orkkujen taivaisiin. Pystyy siten myös dominoimaan sängyssä, halusi nainen sitä tai ei. Harvempi nainen taitaa jättää haluamatta, jos mies osaa ottaa ja tietää mitä tekee. Mutta tietysti, jos en nautinnot kelpaa, niin joutaa olla ilman.
   
 10. vastaajan Vierailija


  No puolustelen ja puolustelen, olen vain samaa mieltä. Sitä mieltä en ole, että olisi jokin yksi oikea tapa, joka sopii kaikille, mutta nuo sadismikommenttisi vaan menivät niin yli ja olivat niin lapsellisia, että teki mieli avata suuni asiasta myös. Ja niin, en ole Xy1:n vaimo.
   
 11. vastaajan Vierailija


  Niin ja puhun ihan omasta puolestani kyllä, niin kuin varmaan olisit huomannutkin ellet tulkitsisi toisten kirjoituksia vähän oudosti ja vetäisi päätelmiä omasta päästäsi.
   
 12. aikuinen_nainen Vierailija

  Minunlaisien vuoksi olet täällä, mitähän kiksejä kuvittelet siitäkin saavasi että sinua lyödään korville kerta toisensa jälkeen, taidatkin olla salaa masokisti ;)
   
 13. Hu hu huu Vierailija

  Hurjaksi on mennyt naisten pätemisen tarve, kun seksissäkin on pidettävä ohjat käsissä ja säilytettävä hallinta. Minusta on pelkästään kiva, jos nainen onnistuu tekemään minulle jotain, jota en osaa odottaa ja jonka kyydissä en pysy. Luen sen naisen ansioksi enkä omaksi tappiokseni.

  Joskus on lupa hellittää. Jos mies osaa hommansa, niin nauttikaa siitä. Turha nautinnon leikkiin on ruveta valtasuhteita rakentelemaan.
   
 14. aikuinen_nainen Vierailija

  "Turha nautinnon leikkiin on ruveta valtasuhteita rakentelemaan. "


  No tätähän minä olen alusta asti toitottanut, mutta ei vaan mene perille!
   
 15. Xy1 Vierailija

  Hah, kuka minua muka lyö tässä asiassa korville. Ei kukaan. Joitain asioita tietää osaavansa niin hyvin, ettei paremmasta väliä. Ei ole edes ollut tarvetta lähteä kokeilemaan muilla naisilla.
   
 16. Nuorimies Vierailija

  Tämä oli sitä mitä hain. Kiitän. :)
   
 17. JJ80 Vierailija

  Nimenomaan. Joka tyttö on erilainen.
   
 18. Tyttö vain Vierailija

  Pakko vastata vielä tähän vanhaan ketjuun. Olen kokenut täysin saman kuin sinä vastaaja. Olen 32 -vuotias nainen ja tähän päivään saakka en ole I K I N Ä nauttinut miehen antamasta suuseksistä. Minulla on liian herkkä alapää/klitoris, eli kielenkärki sattuu ja tuntuu ERITTÄIN epämiellyttävältä!! Jos olisi alushousut välissä voisi EHKÄ toimia, kiitos vinkistä =) Tästä syystä mulla on ihan automaattinen itsesuojelurefleksi laittaa jalat kiinni jos mies siirtyy alakertaan ja en pysty olemaan vastustelematta. Tästähän miehet on ihan että täh?? Ja voin luvata että mulla on ollut taitavia miehiä jotka on tehnyt ihan kaikki bravuurinsa mutta kun ei niin ei. Siis mä oikestikin vaan odotan että koska lopettaa...en mä nyt ikinä orgasmia siitä voisi saada. Ja niinkuin joku kirjoitti että jos mies vaan osaa niin orgasmia ei voi estää...haha sori mutta niin se EI OLE. Orgasmi on hyvin paljon naisen pään sisällä. Eniten mua vie orgasmiin syvälle takaapäinnainti, tai todella voimakas paino alapään päälle (siis reippaasti klitoriksesta YLÖSPÄIN), niin että on periaatteessa paljon ihoa ja ihan "lihaa" siinä välillä. Et tavallaan jos klitorikseen mennään OLLENKAAN suoraan niin se sattuu... =( Oon miettinyt että mikä mussa on vika mutta nyt alan ymmärtämään että mua pitää vaan käsitellä eri lailla. Pitää vielä oppia kommunikoimaan se miehelle ;) Jos suuseksiä haluan jatkossa niin siinä tapauksessa ISOLLA KIELELLÄ koko pillua nuolemista, ja IMEMINEN kuullostaa ihanalle! Eläimellisyyttä nimenomaan kehiin, se kiihottaa.
   
 19. Rekku Vierailija


  näyttelijät käyttää ElmuTuorekelmua siinä välissä. On ohut, suojaa ja ennenkaikkea ei näy kameroille.
  Koitappa sitä, vaikka kaksinkerroin.

  Annatko itse suuseksiä ?
   
 20. Tyttö vain Vierailija


  Kiitos vinkistä, en oo ikinä kuullutkaan että oikeestikin muut käyttää jotain siinä välissä =) Tykkään tosi paljon antaa suuseksiä miehelle, ongelma on sitten toisinpäin. Tosin tässä pikkuhiljaa opetellaan nyt avaamaan näitä estoja =) Muuten tykkään kyllä tosipaljon rajuudesta seksissä, rintoja saa hieroa tosikovaa ym, mulla on korkea kipukynnys muutenkin... mutta alapäätä ei... =)
   
 21. Tyttö vain Vierailija

  sana mitä hain tossa yllä (klitoriksen yläpuoli, sori suomeni ei oo täydellinen) on siis häpykumpu. Onko ketään muuta jolle se on paras tapa saada orgasmi, että häpykumpua hierotaan, painellaan...sehän tuntuu klitoriksessa asti. ??
   
 22. kutreiktr Vierailija

  Kuka työntäisi vaikka kullin suuhusi jotta saataisiin sut hiljaiseksi.
   
 23. aatu Vierailija


  kukaan ei puhu siitä sormien asetelmasta mitään. täytyykö työntää sormi peppuun vai ei?
   
 24. NuolijaM Vierailija

  Nuole ylhäältä alas, mutta varo peräreikää
   
 25. liukas Vierailija

  mäkin pidän nuolemisesta. mun kaverini kyllä haluaa sitä tehä ja nautin siitä. kun tulee orgasmi se ihana tunne. siinä unohtuu kaikki päivän huolet ja murheet samantien.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti