Hae Anna.fi-sivustolta

Pippuripihvit

Viestiketju osiossa 'Omat ruokaohjeet' , käynnistäjänä arkajalka, 09.05.2008.

  1. AmariAa Vierailija

    Jos sinulla oli mainittu hella 20 vuotta, niin kuinka et vieläkään osaa kirjoittaa sen nimeä oikein? On taidettu tutkia vähän liikaa Red Hot Chili Peppersin levynkansia.
     
  2. Jx Aktiivinen jäsen

    liittynyt:
    03.07.2006
    Viestejä:
    21 102
    Saadut tykkäykset:
    17
    En ole nähnyt yhtään kyseisten henkilöiden levynkansia. Ei minulla tuota hellaa noin kauaa sentään ollut vaikka kaasuhellaa olenkin käyttänyt lähes tuon ajan. Aikaisempien hellojen merkkiä en tosin enää muista.
     
  3. kerberosK Vierailija

    Suomalaiset yleensä nauttivat pihvinsä läpikypsinä. Tämä on faktaa, näin kertoi eräs ravintolanomistaja. Uskon tuon, niin haluan itsekin pihvini nauttia. Verenimijät varmaan ovat toista mieltä...mutta miksi pitää tuosta hellasta aina jankuttaa, se ei kuulu ap:n haluaman tiedon piiriin lainkaan..
     
  4. kerberosK Vierailija

    Etkä tule kirjoittamaan noilla taidoilla (koskee sekä ruokaa että kirjoittamista).
    "ravintoppikirjan"...?
     
  5. piff a la Biff Vierailija

    Niin on eli meillä aina täyskypsät pihvit ja lopuksi uuniin. Ravintloissa myös käytetään pihvit nopeasti uunissa erittäin usein ellei sitten halua raakaa pihviä .
     
  6. Jx Aktiivinen jäsen

    liittynyt:
    03.07.2006
    Viestejä:
    21 102
    Saadut tykkäykset:
    17
    Eipä ole mitään tarvetta kirjoitta kirjoja muutenkaan, joten mitään ongelmaahan ei ole edes.
     
  7. Jx Aktiivinen jäsen

    liittynyt:
    03.07.2006
    Viestejä:
    21 102
    Saadut tykkäykset:
    17
    Kannattaako hyvää lihaa pilata liialla kypsentämisellä? No makuasia tämä on, mutta minulle ei maistuisi läpikypsä naudanpihvi.
     
  8. Kuules muija, anna jo olla ja laittaa itsekunkin mitä haluaa!

    [viestiä moderoitu]
     
  9. ...mutta veikkaan, että jos Jx olisi kirjoittanut, että hän haluaa pihvinsä läpikypsänä, tänne riennettäisiin kirjoittamaan, että ei kai kukaan voi sellaista kengänpohjaa syödä, kunnon pihvi on korkeintaan medium...

     
  10. Jx Aktiivinen jäsen

    liittynyt:
    03.07.2006
    Viestejä:
    21 102
    Saadut tykkäykset:
    17
    Juuri tuota tarkotineräässä kommentissani, jonka kirjoitin muistaakseni eilen (tällä viikolla joka tapauksessa).
     
  11. ,- Vierailija

    Ketähän se täällä oikeasti on joka jankkaa.. Kysynpähän vaan.
    Kyllä nimimerkillä Jx: kin on oikeus itseään puolustaa. Joka käänteessä jollakin on aina pakko takertua pienimpäänkin asiaan mitä kyseinen nimim. kirjoittaa. Ja miksi? Mitä se hyödyttää?
     
  12. Itsekin pidan pihvista puoliraakana, mutta en silti menisi sanomaan sita lihan pilaamiseksi, jos joku toinen haluaa pihvinsa kypsana. Sinulla Jx on kovin jyrkat mielipiteet asioiden oikeasta laidasta ja joskus toivoisin sinulta hieman suvaitsevaisuutta :)
     
  13. Suhmuran santra Vierailija

    Suvaitsevaisuuteen tarvitaan useita elementtejä. Esim. näitä: aikuisuutta, sopivasti älykkyyttä, elämänkokemusta, hyvää kasvatusta, monipuoliuutta... tuossapa joitain aineksia. Mutta tiukkapipoista ei kannata välittää, omat ovat ongelmansa.
     
  14. puoliraaka nainen Vierailija

    En kyllä oikeasti ymmärrä miksi joku syö pihvinsä läpikypsänä! Jos joskus "joutuu" syömään läpikypsää lihaa, on kyseistä kengänpohjaa syötävä hyvin suuren kastikemäärän kera, kun se on muuten niin kuivaa. Ja jos pihvin syö suuren kastikemäärän kera, niin koko pihvin idea jää taka-alalle, kun lihan maku peittyy raskaasti kastikkeen alle. Siksi minulle aina medium.
     
  15. arkajalka ap. Vierailija

    No niin, pihvit ovat paistettu ja syöty. Täytyy sanoa, että onnistui hyvin. Eivät olleet läpikypsiä, mutta sillä rajalla. Kermaisten valkosipuliperunoiden kanssa syötiin. Ja kastiketakin tuli juuri sopivasti. Mies ei muuta tehnyt söi ja hoki "Kyllä on hyvää, on sit' hyvää"
    Ja Kiitos kuuluu teille Elleille.
    Hyvää äitienpäivää, tai viikonloppua, mitä kellekin sopii.
     

Tilaa Ruoka.fi-uutiskirje!

Ruoka.fi-uutiskirje tuo sähköpostiisi usimmat artikkelit, ruokablogit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti