Hae Anna.fi-sivustolta

pitkä nainen/lyhyt mies?

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä 170cm, 08.06.2005.

 1. N yli 180cm Vierailija

  Itselleni en ottaisi lyhyempää miestä. Tunnen oloni itsevarmemksi, kun liikun itseäni pidemmän ihmisen kanssa. Mitä pidempi, sen parempi! :)

  Tottakai siinä tilanteessa, kun etsitään oikeaa sielun kumppania, ei pituuden tai muiden ulkoisten ominaisuuksien pitäisi olla esteenä. Esimerkkinä minä ja lyhyempi mies. Mutta niin kauan, kuin tulevaa aviomiestä ei näy lähistöllä, ''tyydyn'' pitempiin miehiin!
   
 2. Jokotai174 Vierailija

  En minäkään mielelläni ottaisi itseäni lyhyempää miestä. En halua tuntea itseäni jättiläiseksi/körilääksi. Toisaalta jos mies olisi muuten mulle täydellinen, niin mikä ettei. ;)

  Lyhyen miehen täytyy olla sinut pituutensa kanssa. En yhtään kyllä innostu sellaisista, jotka yrittää kehonrakennuksella kompensoida lyhyyttään, se on hölmön näköistä!
   
 3. kokeilin Vierailija

  Minä kokeilin jossain vaiheessa seurustella lyhyen miehen kanssa. Minua asia vaivasi, ehkä kun on tottunut pitkiin miehiin.

  Kai se on joku ihmeellinen biologinenkin juttu luolamiesajoilta, pitkän miehen kanssa tuntuu turvallisemmalta. Siitä tulee tunne vahvasta miehestä, joka taas jollaintavalla luo seksikkyyttä. Onkohan tässä nyt päätä tai häntää. Makuja on monia,mutta minun kroppani ja mieleni saavat sävärit minua pidemmästä miehestä.
   
 4. Mies_82 Vierailija

  Biologia niitä vaatimuslistoja tekee aivan yhtä paljon, kuin aivot. Myös naisilla, vaikka eivät halua sitä yleensä myöntää. Ei ole "oikein" vaatia pinnallisia ominaisuuksia, mutta niin se vain menee. Täälläkin sanotaan tyyliin "ei pitäisi olla tärkeintä, mutta kuitenkin haluan pitkän miehen" jne. Sama juttu se on miehillä, kun kauniita naisia havittelevat. Geenit käskee.
   
 5. eräsperäs Vierailija

  Jos tuntuu että geenit kovasti käskyttää, niin kannattaa mennä johonkin päivystykseen ja pikaisesti..

   
 6. geeneistä Vierailija

   
 7. eräsperäs Vierailija

  Tjoo, toi Michael oli kyllä sellainen geneettinen ihme, että se ihmeellisyys periytyi vissiin myös jälkikasvulle :)

  Aikaisempaan kommenttiini. Se että on erilaisia ulkonäköviehtymyksiä on tosi asia. Mutta jotenkin tympii tuon geenikortin jatkuva käyttö, Sillä dissataan se tosiasia, että ihminen on ajatteleva ja valintoja tekevä eläin.

  Varsinkaan kun siihen geeniperimään ja sen velvoittamaan käytökseen vedotaan kovin selektiivisesti

  Kas kun miehet eivät keksi vedota vielä siihen, että miehen kyky siemansyöksyyn lähes sekunneissa on ollut aina suuri geneettinen etu ja sitä tulee vaalia kaikin tavoin ja naisten on turha vaatiakaan mitään muuta, periytyyhän se jo luolamiesajoilta.. :p

  Eläköön suojelevat luolamiehet!

  .
   
 8. miehet ja luolat Vierailija

   
 9. eräsperäs Vierailija

  No eiköhän meidät erota luolamiesajoista jo sekin seikka, että myöskin lajin heikoimmat saavat lisääntyä ja heikot jälkeläiset jätetään henkiin.

  Eli meillä on ollut vara kehittää inhimillisyyttä, tunteitaja järkeä. Tämän on taas taannut usko ravinnon riittävyyteen lauman jokaiselle jäsenelle.

  Koska nykyihminen käyttää parinvalinnassaan muitakin kuin "ugh, ugaa panetta pugh" ajatusrakenteita, niin luulenpa että parinvalinta on hiukan järjellisempi prosessi nykyään.

  Paitsi tietysti aivan primitiivireaktioitaan seuraavilla ihmisillä. Löytyyhän noitakin.   
 10. ex yh Vierailija

  "Paitsi tietysti aivan primitiivireaktioitaan seuraavilla ihmisillä. Löytyyhän noitakin."

  Tässä ketjussa moni kommentti aiheutti netin ääressä naurunpyrähdyksen.
  Tunnen yhden erittäin pitkän tyypin. En tunne oloani turvalliseksi tuon miehen rinnalla kohvihuonekomerossa. Oloni on lievästi sanoen vaivautunut. Miehellä on jatkuvasti
  omituiset jutut ja en miellelläni heittäydy small talkiin. Tulen vain huonolle tuulelle.

  Kun tutustuin exääni istuimme ruokapöydässä vastakkain. Kun pitkän rupattelutuokion jälkeen nousimme ylös pituuseromme oli huikea, mutta se ei ollut enää ratkaiseva tekijä primitiivireaktiossani. Se oli vanhaa klisettä lainatakseni menoa. Eli jalat alta meininkiä.

  Joskus näen kaupungilla tosi lyhyitä ihmisiä. He kai ovat kääpiöitä. Tietääkseni maailman lyhyin ihminen on alle 50 senttinen ja painaa alle viisi kiloa. Luin jostain vähän aikaa sitten. Sellainen mies sopisi minulle nykyiseen elämäntyyliini. Voisin laittaa miehen vaikka kissankoppiin tai ottaisin kainalooni.

  Kuten huomaatte juttuni ovat aika hervottomat. Elleissä on tullut pyörittyä lähes vuosikymmen ja tunnemme jo toisemme melko hyvin.
   
 11. stgsdgsdgsdg Vierailija

  Huvittavan näköistä on pitkä mies ja lyhyt nainen. Se näyttää siltä kuin pedofiili veisi pikku irmaa uusiin seikkailuihin.
   
 12. Realistinen Nainen Vierailija


  Vai niin. Huvittavaa on lukea näitä turhiakin turhempia kommennetteja siitä miltä jotkut
  aivan tuntemattomat ihmiset näyttää.

  Ahdas pipo näyttää monella olevan, mutta nyt kevään koittaessa sen voi ottaa pois...
   
 13. Anssi Vierailija

  Mikään ei voi olla hassunkurisempaa kuin majakka ja perävaunu yhdistelmä ukkeli pätkänä

  Lenni-Kalle Taipale
   
 14. Sääliksi käy Vierailija


  No kyllä sinunlaisesi pöntöt huvittaa vielä enemmän. HAH HAH. Pidä suusi kiinni, ettet paljasta
  tyhmyyttäsi.
   
 15. ehei Vierailija


  pitkä nainen ja pätkä mies on kyllä hassun näköinen pari, ja tuleepi niska pitkälle naiselle kipeäksi kun pitänee katsoa alaspäin..
   
 16. HIH Vierailija


  no sun vaimo voipi ottaa sut syliin sit, sopisi kyllä toisinpäin, nainen kuuluu istua miehen sylis eikä toisinpäin, pieni mies pitkän naisen sylissä on aika hassua.. ;D
   
 17. Liki 190cm juippi Vierailija

  Ajattelinpa tässä kirjoitella omia ajatuksiani tästä aiheesta.
  Käsittääkseni itseään pidemmän naisen kumppaniksi ottaneet miehet ovat vähintäänkin sinut itsensä kanssa. Ja niin se pitääkin olla, kuitenkin varmaan eri asioista, kuin mitoista, kiinni tämä yhteiselo.
  Toisekseen sen verran täytyy kehua, että onhan pitkä nainen todella kaunis näky, jos muutenkin vielä hyvä vartaloinen. Enkä tällä tarkoita isotissistä blondia, vaan normaalia naisellista naista.
  Itse mieluiten ottaisin pitkän naisen elämänkumppanikseni, jos vain kaikki muukin toisessa natsaa kohdalleen.
   
 18. Ihmettelevä Vierailija


  Just joo. Tärkeintähän onkin se miltä pari näyttää. Maailma on täynnä idiootteja. Heidän mukaansa ei kannata elämäänsä elää ja mietiskellä heidän typeriä mielipiteitään.
   
 19. pamela8 Vierailija


  No harvanpa geenit sitä rumia käskevät haikailemaan! :D
   
 20. Nainen Hesasta Vierailija


  Ei lyhyt mies on välttämättä ruma. Sarjassa Ketonen & Myllyrinne herra Ketonen on todella kauniskasvoinen ja muutenkin miehekäs vaikka onkin aika lyhyt.
   
 21. reilumetri ja risat Vierailija


  Kyllä ton voi kääntää toisinkin päin, pitkä mies saa niskan rikki lyhyen naisen kanssa.
  Kokemusta on, olen seurustellut parinkin lyhyen naisen kanssa. Ensimmäinen on 150 cm ja toinen 156cm, itse olen kuitenkin liki 190cm kloppi.
  Että eiköhän puntit oo tasan..?????
   
 22. dafjojogij Vierailija


  Aika alkukantaista touhua vielä nykyäänkin tuon kumppanin haku näyttäs olevan.
  Viimeistään vkl-yöelämässä sen näkee, äijät juoksee joka paikka kankeena kaiken liikkuvan perässä ja hameväki juoksuttaa sen minkä ehtii.
  Sitten ei muuta kuin kimpassa veskiin jos ei kotiin asti malta odottaa.
  Ja ihminen on olevinaan niin fiksu ja sivistynyt..??
  No, onneks ei vanha viitti enää ilveillä:)
   
 23. JDKLCV Vierailija

  Itse olen 175cm ja mieheni 154cm. Eikä minua haittaa yhtään.
   
 24.  
 25. varmaan Vierailija

  karvanen turkkilainen. Itteäni ällöö kun kassajonossa joku turkkilainen pätkä vilkuilee. Ei vois vähempää kiinnostaa tollanen tynnyri. Iso pää ja paksu niska, töppöjalat ja lihava keskivartalo.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti