Hae Anna.fi-sivustolta

Plantanias/Hania

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä ???, 16.07.2005.

 1. ??? Vierailija

  Olemme suunnitelleet matkaa Haniaan Plantaniakselle. Millainen paikka on? Rannat? Palvelut? Yöelämä? jne...
  Vastailkaapa, jos on kokemuksia ko. paikasta!
   
 2. Crete Vierailija

  Hyvä ranta, punainen lippu taisi vain liehua monena päivänä meidän kunniaksemme. Paljon ihmisiä ainakin heinä-elokuussa, niin kuin joka paikassa tähän aikaan. Yöelämä ok. Pari baaria, Club Tropicano ja Splendid jäi mieleen. Sellainen perinteinen turistipaikka, jossa kauppoja ja ravintoloita vieri vieressä. Mukava paikka sekä perheille että juhlimaan lähteville nuorille. Olimme Finnmatkojen Castle Suitessa, jota suosittelen lapsiperheille ja pariskunnille. Nuorisolle joku hotelli rannan puolelta. Siellä tuntui olevan enemmän menoa.

  Lähtisin uudelleenkin!
   
 3. horse Vierailija

  Katso arkistosta, löytty satoja viestejä ja yksityiskohtaisia. On kerrottu hotellihuoneitten tapettien värit, jokaisen pizzerian hyvät puolet jne.
   
 4. Kouros Vierailija


  Hotellihuoneitten tapettien värit saattavat vaihtua vuodesta toiseen. Hanialaiset ovat erittäin väritietoista kansaa. Varsinkin tapetit ovat heidän suuria värirakkauskohteitaan.

  Tiedän eräänkin hotellin, jossa tapettien värit vaihdettiin kolme kertaa kauden aikana, aina asiakkaiden parhaaksi. Siksi ei aina voi luottaa vanhoihin arkistosta löytyviin komnenteihion ja artikkeleihin. Niissä voi olla akkuraattia tietoa.

  Samoin pizzerian omistajan vaihdos saattaa vaikuttaa hinta/laatu suhteeseen. Varsinkin kroaatteja alkaa olla haniassa paljon töissä pizzerioissa ja näinollen uhdessä yössä saattaa tapahtua muksmaks - laatu muuttuikin perusteellisesti, ja jos ei maku, niin ainakin pizzan somistelu.

  Siksi on tärkeätä, että täällä vastataan kysymyksiin asiallisesti ja rehellisesti omaan tietoon perustuen, eikä muilta kirjoittajilta kopioiden. Valheella ja kateudella on lyhyet jäljet Haniassakin!

   
 5. Asiaa Vierailija


  Onko nimimerkki Kouroksella ns. nuppi löysällä?
   
 6. piukku Vierailija

  olemme olleet plataniaksessa hotelli santa helenassa ja oli erittäin hieno ja hyvä. Täysyn meren rannalla. Ilmat hyvät samoin ruoka oli nastaa joka puolella. Olimme kaksi vuotta sitten syyskuussa ja voin suositella täysin. Menemme ensi vuonna uudelleen koska tänä vuonna on suuntana toinen paikka
   
 7. Ei ole Vierailija

  Ei ole ja piste. Monella muulla näyttää olevan. Kouros on asiallisimpia kirjoittajia tällä foorumilla.
   
 8. Kouros Vierailija


  Kiitoksia. Löytyipä sentään yksi, joka antaa minulle arvoa, eikä ole vainoharhaisen kateellinen minulle, niinkuin eräät tälläkin palstalla kärkkyjät, jotka eivät ikinä matkusta minnekkään itse.   
 9. -0- Vierailija


  on pakko epäillä jonkun järkeä
   
 10. niin Vierailija

  HJN-Kouros epäilee aina muiden pollaa, omassaan on vikaa. Siks on avohoidossa ja ""kunnan elättinä"".
   
 11. Kouros Vierailija


  Ettekö te idiootit usko, että MINÄ en ole sama henkilö kuin HJN! Se , että HJN on aivan loistava kirjailija-tason nettikirjoittaja ja maailmanmatkojensa ansiosta ansioitunut matka-asiantuntija EI TEE HÄNESTÄ MINUA!

   
 12. Tuo Vierailija

  Tuo oli selvää puhetta. Luulisi tyhmemmänkin jo ymmärtävän, että HJN ja Kouros ovat eri henkilöitä. Hyvä Kouros, älä lannistu moisista tölväisy-yrityksistä. Syksyn jatkoa Kourokselle ja HJN:lle sekä oikeille matkailijoille. Syyskuussa sitten matkaamme nimenomaan Plataniakseen nauttimaan auringosta.
   
 13. Lati Vierailija

  Yhtäläisyys Kouroksen ja HJN:n kirjoituksissa on huomattava (skeidaa, rumaa kieltä,haukkumista,sivistymättömyyttä) joten siitä vedetään johtopäätökset. HJN on kyllä pohjasakkaa, Kourolta tulee joskus pieni asiantynkääkin. Monipersoonasta on kyse eli jakautuneesta persoonallisuudesta.
   
 14. ttttt Vierailija

  ihana paikka.. hyvää ruokaa, mukavia ihmisiä ja splendid baari
   
 15. johanna Vierailija

  Hei vaan! olin viime vuonna plataniaksessa ja pidin siitä todella paljon. ihanat ja todella pitkät hiekkarannat, jos pitää uimisestä. hyviä skootteri vuokra paikkoja ja ehdoton missä täytyy käydä on elafonis ( kuin mauritius...valkoista hiekkaa ja vaalean sinistä vettä...paratiisi) hotellimme oli blue jasmin village. lapsi perheiden suosima ja todella siisti. joka päivä oli paikat siivottu. suosittelen..
   
 16. Kouros Vierailija


  Oletkohan sinä ainakaan ollut Mauritiuksella??? Päästävätkö ne sinne noin huonosti kirjoittavaa ihmistä hiekkarantoja katsomaan?

  Plantaniaksessa et varmasti ole käynyt. Sen nimistä PAIKKASEUTUA ei ole olemassa, tai jos on, niin sitten ihan muualla kuin Kreetalla. Älä suosittele mitään!

   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti