Hae Anna.fi-sivustolta

plataniaksen kylä

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä mango, 26.12.2004.

 1. mango Vierailija

  onko joku käynyt plataniaksen pienessä kylässa jossa on kuulemma paljon kaikenlaista? eikö plataniaksessa muka ole mitään? monet ovat kirjoittaneet että siellä on vaikka mitä... onko plataniaksessa paljon nuorisoa?
   
 2. Markku Vierailija

  Hei, kyllä siellä on vaikka mitä tavalliselle matkailijalle, iltaisin ei meinaa sekaan mahtua. Lähes kaikki olellinen keskittyy pääkadun varteen ja sen läheisyyteen sekä vähän ylempänä olevalle vanhalle kylälle. Jos paikallinen meno ei riitä niin Hania on aivan lähellä ja sieltähän sitten löytyy, bussit ja taksit eivät paljoa maksa vähän yli kymmenen kilometrin matkasta.
   
 3. myö vaan Vierailija

  Platanias on maailman napa. oon ollunna siellä 25 kertoo ja meen kyllä vielä lissää. Yxi hyvä puoli on se että pärjööpi ihan savon kielell. Kaljat tulee pöytään vaikket ossoo sannookoon mitään muuta.
  Suomalaisii heimolaissii on muitakkii, ei tunne ittiänsä orvoks. Kaikki ompi lähellä eli ei tarvi oikeestaan 100 metriä pitempää matkaa lampsia päivässä kun oot jo saanut päivän sapuskat ja juomat naamasi etteen.
  Yhtään alkuasukasta en oo siellä nähnyt mutta mitäpä niistä.
   
 4. här-veli Vierailija

  juu, härvelit pyörii, pizzaa paistetaan,altaalla maataan. Ei tarvi altaalta välttämättä mihinkään mennä,tarjoilu pelaa. Viina on samanlaista kun muuallakin eli kännin saa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti