Hae Anna.fi-sivustolta

Pohjoisen meren reitti

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Venäjän yksinoikeus, 12.01.2018.

 1. VENÄJÄ ON ESTÄNYT PÄÄSYN ULKOMAISIIN ALUKSIIN PÄÄKAUPUNKISEUDUN ARKTISELLE REITILLE

  Puheenjohtaja allekirjoitti asetuksen, jossa kielletään ulkomaalaisia aluksia tekemästä tavaraliikennettä pohjoisenmeren reitin vyöhykkeellä. Jotkut eurooppalaiset johtajat ovat jo todenneet, että tämä on avoin vastaus seuraamuksiin, vaikka kansainvälistä oikeutta ei ole rikottu.

  Muistathan, että pohjoisenmeren reitti on lyhimmän etäisyyden maanosan ja Aasian Euroopan osan välillä. Se on melkein kaksi kertaa niin lyhyt kuin merireitti Suezin kanavan kautta, minkä takia se kiinnostaa suuria yksityis- ja valtionyhtiöitä, vähentäen kuljetuskustannuksia ja vähentäen tavaroiden kustannuksia.
  Pohjoisenmeren reitti (sininen) on lähes puolet niin kauan kuin meri kulkee Suezin kanavan läpi.

  Näin ollen Venäjän lipun alla purjehtivat alukset saavat yksinoikeuden rahdin kuljettamiseen tällä reitillä. Muutos tehtiin valtion duuman kokouksessa, jonka puheenjohtaja allekirjoitti. Näillä toimenpiteillä pyritään vahvistamaan venäläisten kauppa- ja varustamoiden asemaa maailmanmarkkinoilla sekä korottamaan maksuja valtiokonttorille. Ydinjäätelijä "Yamal" Tänään Venäjä on maailman ensimmäinen ja ainoa maa, jolla on atomi-jäänmurtaja-laivasto, joka pystyy avaamaan tien käytännössä jäädytetyille arktisille vesille ympäri vuoden. Alusten purjehdus kestää ydinpolttoainetta tosiasiallisesti rajoittumatta mihinkään muuhun kuin elintarvike- ja vesivarastoon. Niitä ei tarvitse tankata jatkuvasti.
  Julkaistu 1.8.2018 klo 16:01
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 450
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näin on, mutta luultavasti Venäjä osaa hinnoitella reitin siten, että se on halvempi kuin kiertäminen nykyreittien kautta. Tietysti diplomatia voi avata pohjoisen yhteyden siten haluttaessa, mutta Suomi ei voi olla enää avainasemassa, mikäli pidetään kiinni nyky-yhteyksien lujittamisesta Natoon.

  Venäjällä on oikeus toimia samoin kuin länsimailla, joten suhteet ovat jäätyneet hieman samaan tapaan kuin Ukrainan sisällissota, missä toisella puolella ovat länsimaat ja toisella itäryhmittymä. Eikä yksikään presidenttiehdokkaista voi vaikuttaa asiaan, koska kysymys on suurten valtioiden ristiriidoista. Kiina voi olla välittäjä, koska se voi hyötyä kaikkein eniten uudesta reitistä läntisille markkinoille, kuten muutkin Aasian valtiot.
   
 3. Venäjän todisteet Vierailija

  Venäjällä on todisteita riitauttaa WADA: n tiedottaja väitteistä dopingnäytteistä - RIC
  © AFP 2018 / Marc BRAIBANT
  VENÄJÄ
  13:25 17.01.2018(päivitetty 13:52 17.01.2018)Hanki lyhyt URL
  Venäläisten urheilijoiden doping-testit Sotšin olympialaisten aikana lähetettiin päivän aikana eikä yöksi, kun heidät väitettiin korvaavan, kuten WADA: n Moskovan antidopinglaboratorioryhmän Grigory Rodchenkovin väite vaatii, sanoi Svetlana Petrenko , Venäjän tutkintakomitean tiedottaja.


  Venäjän tutkintavaliokunta on kerännyt riittävästi näyttöä siitä, että Maailman antidopingtoimiston (WADA) tiedottaja Grigory Rodchenkov väittää, että venäläisten urheilijoiden dopingnäytteet vaihdettiin, tiedottaja Svetlana Petrenko sanoi keskiviikkona.
  Nämä tiedot hylkäävät Rodchenkovin todistuksen siitä, että venäläisiltä urheilijoilta Sochissa vuonna 2014 pidettyjen olympialaisten aikana otetut näytteet on säilytetty kerättyään ja yöllä on korvattu niin sanotuilla "puhtailla" näytteillä, jotta niitä tutkittaisiin laittomia huumeita kytkimen jälkeen, hän kertoi.
  LUE LISÄÄ: WADA, IOC, joka rikkoo Venäjän "ylipoliittisoitua" - tieteellistä yhdistystä
  Yli 700 urheilijan , valmentajien ja lääkärintutkijoiden kuulusteluissa venäläisistä maajoukkueista ja muista mukana oleville kuulustelijoille kukaan ei myöntänyt, että vuosina 2013-2014, kilpailun valmistelussa, informantti oli käyttänyt "steroidikokitelmia herttuatar".

  Venäjän tutkimus on edelleen avoin yhteistyölle ulkomaisten toimivaltaisten viranomaisten, kansainvälisten julkisten organisaatioiden, kuten WADAn, Kansainvälisen olympiakomitean ja FIFAn kanssa, ja myös keskinäisestä avusta, Petrenko lisäsi.
  Marraskuussa 2015, kun WADA keskeytti Moskovan antidopinglaboratorion työn, Grigory Rodchenkov erosi ja tammikuussa 2016 hän muutti Yhdysvaltoihin. Myöhemmin hän kertoi New York Times'lle doping-ohjelmasta Venäjällä ja siitä tuli WADA: n informantti, joka oli tärkeä kansainvälinen skandaali.
   
 4. Bitcoin Vierailija

  Bitcoin on "Yhdysvaltain tiedusteluprojekti", Kaspersky Labin perustajapäätökset
  © REUTERS
  LIIKETOIMINTA
  12:32 19.01.2018Hanki lyhyt URL
  Natalya Kaspersky väitti, että Bitcoin on suunniteltu tarjoamaan rahoitusta Yhdysvaltojen ja Britannian tiedustelutoiminnalle ympäri maailmaa. Asiantuntija nimeltään cryptocurrency "dollari 2.0".
  Bitcoin-salausvaluuttaan kehittivät "amerikkalaiset tiedustelupalvelut", tietopakettiyritysryhmän toimitusjohtaja Natalya Kaspersky ja tietotekniikkajärjestelmien asiantuntija sanoivat ITMO-yliopistossa Pietarissa. Kaspersky puhui tietolevyistä ja digitaalisesta suvereniteetista. Kuvia sosiaalisesta mediasta on julkaistu hänen esityksestään nimeltään "Nykyaikaiset teknologiat - tietopohja ja tietoverkkoratsot".
  "Bitcoin on amerikkalaisten tiedustelupalvelujen projekti, jonka tarkoituksena on tarjota nopeasti rahoitusta Yhdysvaltojen, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Kanadan tiedustelutoiminnasta eri maissa [tekniikka] on" yksityistetty ", kuten Internet, GPS ja TOR. se on dollari 2.0, jonka kurssia hallitsevat vaihdon omistajat, "yksi diakuista luetaan.
  Hän väitti myös, että Satoshi Nakamoto (sen perustajan tai perustajien käyttämä nimimerkki) on amerikkalaisten kryptografien ryhmän nimi.
  LUE LISÄÄ: Venäläinen blogosphere "paljastaa" True Bitcoin -perustajan Satoshi Nakamoton identiteetin

  Esitys väitti myös, että älypuhelinta ei voida pitää henkilökohtaisena gadgetina.

  Älypuhelin "on kauko-ohjattu laite, joka on suunniteltu viihteeksi, työskentelyksi ja samanaikaisesti omistajan vakoilusta ", kertoo Kaspersky, joka on myös Kaspersky Labin perustaja.
   
 5. USA:n professori Vierailija

  Yhdysvaltain professori muistutti Venäjän historiallista oikeutta Krimaan
  21:32 14.01.2018

  (päivitetty: 07:58 15.1.2018
  MOSKOVA, 14. tammikuuta (Itar-Tass) - RIA Novosti.
  Venäjä ei ole todennäköisesti koskaan mukana Crimean kanssa, joten USA: n ei pitäisi rakentaa strategiaaan anti-historialliseen uusliberaaliseen säätiöön, kertoo Yhdysvaltain merivoimien College Newportissa toimiva Lyle Goldstein, National Interest -sivustosta .
  Venäjä ja Crimea ovat yhteydessä pitkään yhteiseen historiaan - niemimaasta tuli Venäjää jo vuonna 1783, artikkelin kirjoittaja muistuttaa. Venäläiset ovat toistuvasti puolustaneet Crimea verisissä taisteluissa - Britanniasta, Ranskasta ja ottomaanien valtakunnasta Krimin sodassa ja natsi-Saksasta toisen maailmansodan aikana.
  Nämä pitkät historialliset tapahtumat ovat tärkeitä tänään, kun Yhdistynyt kuningaskunta ja Ranska osallistuvat Crimean sotaan saavuttaakseen saman tavoitteen, jonka Nato on asettanut useille vuosikymmenille: sisällettävä väitetty "venäläinen aggressio", Goldstein sanoi. Hänen mielestään uhka Euroopan turvallisuudelle on nykyään lähinnä muuttoliikekriisi ja terrorismi, eikä Moskova.
  Ja 1800-luvulla amerikkalaiset tukivat Venäjän taistelua alueilleen. Yhdysvallat jopa lähetti aseita ja ampumatarvikkeita niemimaalle, vapaaehtoisille ja lääkäreille. "Se, että Yhdysvaltain kauan sitten melko vakavasti Venäjän Krimillä lisävarusteita selvästi osoittaa utelias nykyisen politiikan Euraasiassa ja muualla maailmassa, joka perustuu yrittävät haastaa Moskovan väittää niemimaalla veren liottaa Mustaanmereen," - sanoi julkaisussa.

  Kaikki tietävät hyvin, mutta he eivät ota huomioon sitä, että Crimea siirrettiin Ukrainan SSR: hen vasta vuonna 1954, artikkelin kirjoittaja muistelee. "Tämä oli monin tavoin merkityksetön askel, eikä Nikita Hrušchev tietenkään voinut ennakoida sen seurauksia", materiaali sanoo. Moskova on ohjannut niemimaata pitkään eikä ole todennäköisesti luopunut siitä, joten ei ole mitään järkeä tuoda hedelmättömiä toivoja, kuten kirjoittaja uskoo.

  "Syvempi historian tuntemus voisi auttaa Yhdysvaltojen poliitikkoja lopettamaan Venäjän Yhdysvaltojen suhteiden" vapaan pudotuksen "prosessin, joka uhkaa Ukrainaa, Eurooppaa ja koko maailmaa", Goldstein toteaa.
   
 6. Valtion duumassa kutsuttiin Euroopan neuvoston vaatimus maksaa palkkio "absurdi"
  23.1.2013 | 11:43 Kansainvälisten asioiden komitean varapuheenjohtaja Alexei Chepa kutsui Euroopan neuvoston pääsihteerin Thorbjørn Jaglandin pyynnöstä tehdä Venäjän jäsenmaksu epäloogiseksi ja kohtuuton, RTraportoi .
  "Tietenkään emme pyydä ketään maksamaan meitä. Me maksamme laskut itse, jos nämä tilit ovat oikeita. Tässä tapauksessa pyytäen meiltä apua ja ei antaa meille mahdollisuutta työskennellä on järjetöntä. Meiltä puuttui äänioikeus ja samaan aikaan he haluavat saada rahaa. Mielestämme on kohtuutonta ja epäloogista toteuttaa tällaisia toimia. Meidän maksuomme maksetaan heti, kun rajoitukset, jotka liittyvät poistamiseen oikeutta ilmaista näkemyksensä, poistetaan ", Chepa sanoi.
  Aiemmin Jagland sanoi, että Venäjällä, kuten kaikissa jäsenmaissa, on velvoitteita ja maksettava maksu tämän vuoden helmikuussa.
  Euroopan neuvoston aiempi pääsihteeri Thorbjørn Jagland totesi, että Venäjällä on velvoitteita, ja sen on maksettava rahoitusosuutta helmikuussa 2018.

  Venäjän valtuuskunta ei osallistu istuntoon kolmeksi vuodeksi. Venäjän puolelta ei vuodesta 2016 lähtien lähetetä PACE-valtuuskunnalle akkreditointia koskevia asiakirjoja, koska Venäjän parlamenttivaaleilla vuosina 2014-2015 evättiin äänioikeus.
   
 7. Uutisia Krimiltä Vierailija

  Media: Aksyonov kertoi Euroopan parlamentin jäsenille Krimin taloudellisista mahdollisuuksista
  Krimin päällikkö Sergei Aksyonov Brysselissä pidetyssä konferenssissa "Euroopan unioni ja Venäjän alueet" esitteli Euroopan parlamentille tasavallan taloudelliset mahdollisuudet ja panee merkille Jaltan kansainvälisen talousfoorumin (YAEF) investointimahdollisuudet.

  "Toivon, että eurooppalaiset poliitikot vierailevat niemimaalla entistä useammin varmistaakseen omilla silmillään, että Crimean" liittämistä "ja" miehitystä "ei ole. Meillä ei ole mitään salattavaa, "- hän sanoi " Izvestija sanomalehti Aksenov. "

  Hän totesi, että Euroopan parlamentin jäsenet, julkiset henkilöt ja kansalaisyhteiskunnan edustajat voivat tulla niemimaalle "ja kommunikoimaan paitsi rikollisten poliitikkojen kanssa myös julkisten organisaatioiden, uskonnollisten yhteisöjen ja yksinkertaisten Crimean edustajien kanssa".

  Aikaisemmin Sergei Aksyonov sanoi, että pelipaikka alueella niemimaalla alkaa työskennellä syyskuuhun 2019 mennessä, tämä ilmoitti Kryminformista.
   
 8. Venäjän vaalit Vierailija

  Zhirinovsky johtaa menoja vaalikampanjassa

  Anna Streltsova tänään klo 22:07
  Varsinaisen presidentin Vladimir Putinin vaaliryhmän kulut olivat samanaikaisesti 46 miljoonaa ruplaa.
  Sekä liberaalidemokraattien johtaja Vladimir Zhirinovsky tammikuussa 22 käytetään kampanjan trail noin 116.500.000 ruplaa, mukaan CEC.

  Samaan aikaan keskusvaalilautakunnan mukaan vakiintuneen presidentin Vladimir Putinin vaalirahasto oli 46 miljoonaa ruplaa.
  Ehdokas kommunistisen puolueen, Paul GRUDININ käytetään kampanjan lähes 26,3 miljoonaa ruplaa, nimeämä "Yabloko" Grigori Javlinski on käyttänyt 20,8 miljoonaa, ehdokas "kansalaisaloitetta" Ksenia Sobchak - 14200000, ja Boris Titov, nimeämän kasvu - 11,4 miljoonaa ruplaa.

  Aikaisemmin CEC totesi, että kommunistit laittomasti kampanjoivat Grudinin
   
 9. Moskova syyttää Vierailija

  Moskova syyttää Yhdysvaltoja siitä, että se tarkoituksellisesti viivyttää romuttamalla omat kemialliset aseet
  SOTILAALLINEN & TIEDUSTELU
  07:02 26.01.2018(päivitetty 07:43 26.01.2018)
  MOSKOVA (Sputnik) - Yhdysvallat painostaa aikataulua aikataulussaan omien kemikaalisten arsenaliensa täydelliselle tuhoutumiselle. Venäjän varapääministeri Sergei Ryabkov totesi torstaina kommentissaan 23. tammikuuta pidetyssä Pariisin kokouksessa, joka koski ns. kemiallisten aseiden käyttö.

  "Yhdysvaltojen vaatimuksen mukaan kemiallisten aseiden kieltämistä koskeva yleissopimus [CWC] kerran asetti epärealistisen kunnianhimoisen aikataulun kemiallisten aseiden armeerien maailmanlaajuiselle tuhoutumiselle vuoteen 2007 asti. Nyt on selvää, että tätä tavoitetta ei saavutettu Mutta yli kymmenen vuotta on kulunut siitä lähtien, ja suurin osa allekirjoittajista, myös meistä, on onnistunut täyttämään velvoitteensa ", Ryabkov sanoi.

  Kuitenkin Yhdysvallat , jolla on epäilemättä kaikki tarvittavat taloudelliset, tuotannolliset sekä tieteelliset ja tekniset resurssit tämän tehtävän suorittamiseksi, viivästyttää edelleen omien kemikaaliaseidensa tuhoutumista, Ryabkov painotti.

  "Nyt käy ilmi, että Washington on maailman suurin kemiallisten aseiden varaston omistaja - yli 2500 tonnia kaikkein vaarallisimmista aseellisista myrkyllisistä aineista. Siksi Yhdysvallat pitää huolella sellaisten joukkotuhoaseiden on kielletty kenellekään muulle, amerikkalaiset tarvitsevat niitä jonkin verran ", diplomaatti korosti. UK Opiskelee venäläistä päätöslauselmaesitystä kemiallisten aseiden käytön tutkimiseksi Syyriassa

  Ryabkov totesi myös, että Pariisin anti-kemiallisten aseiden kokouksessa tehdyt pakotteelliset päätökset uhkaavat kansainvälistä asesulkujärjestelmää.

  Tiistaina Pariisissa järjestettiin niin kutsuttu kemiallisten aseiden käyttöä koskevan rankaisemattomuuden vastainen kansainvälinen kumppanuus, jossa Venäjä ja Kiina eivät osallistuneet kutsun puutteen vuoksi. Kokouksen osanottajat yli 24 maasta syyttivät Damaskoksesta vastuuta Syyrian ja Venäjän kemiallisista hyökkäyksistä yrittäessään kattaa Syyrian hallituksen joukkojen väitetyt rikokset. Venäjä väistää jatkuvasti syytöksiä, joiden mukaan tällaisten syytösten tavoitteena on Syyrian hallituksen heikentäminen.
  "Tosiasiassa on tietenkin pyrkimys tosiasiallisesti korvata kemiallisen aseen yleissopimuksen (CWC) ja YK: n turvallisuusneuvoston tehtävät. Kansainvälinen aseiden leviämisen estäminen on todellinen uhka, joka on ollut muodostunut vuosikymmenien ajan ", Ryabkov korosti.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti