Hae Anna.fi-sivustolta

Pohjoisen meren reitti

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Venäjän yksinoikeus, 12.01.2018.

 1. VENÄJÄ ON ESTÄNYT PÄÄSYN ULKOMAISIIN ALUKSIIN PÄÄKAUPUNKISEUDUN ARKTISELLE REITILLE

  Puheenjohtaja allekirjoitti asetuksen, jossa kielletään ulkomaalaisia aluksia tekemästä tavaraliikennettä pohjoisenmeren reitin vyöhykkeellä. Jotkut eurooppalaiset johtajat ovat jo todenneet, että tämä on avoin vastaus seuraamuksiin, vaikka kansainvälistä oikeutta ei ole rikottu.

  Muistathan, että pohjoisenmeren reitti on lyhimmän etäisyyden maanosan ja Aasian Euroopan osan välillä. Se on melkein kaksi kertaa niin lyhyt kuin merireitti Suezin kanavan kautta, minkä takia se kiinnostaa suuria yksityis- ja valtionyhtiöitä, vähentäen kuljetuskustannuksia ja vähentäen tavaroiden kustannuksia.
  Pohjoisenmeren reitti (sininen) on lähes puolet niin kauan kuin meri kulkee Suezin kanavan läpi.

  Näin ollen Venäjän lipun alla purjehtivat alukset saavat yksinoikeuden rahdin kuljettamiseen tällä reitillä. Muutos tehtiin valtion duuman kokouksessa, jonka puheenjohtaja allekirjoitti. Näillä toimenpiteillä pyritään vahvistamaan venäläisten kauppa- ja varustamoiden asemaa maailmanmarkkinoilla sekä korottamaan maksuja valtiokonttorille. Ydinjäätelijä "Yamal" Tänään Venäjä on maailman ensimmäinen ja ainoa maa, jolla on atomi-jäänmurtaja-laivasto, joka pystyy avaamaan tien käytännössä jäädytetyille arktisille vesille ympäri vuoden. Alusten purjehdus kestää ydinpolttoainetta tosiasiallisesti rajoittumatta mihinkään muuhun kuin elintarvike- ja vesivarastoon. Niitä ei tarvitse tankata jatkuvasti.
  Julkaistu 1.8.2018 klo 16:01
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 200
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näin on, mutta luultavasti Venäjä osaa hinnoitella reitin siten, että se on halvempi kuin kiertäminen nykyreittien kautta. Tietysti diplomatia voi avata pohjoisen yhteyden siten haluttaessa, mutta Suomi ei voi olla enää avainasemassa, mikäli pidetään kiinni nyky-yhteyksien lujittamisesta Natoon.

  Venäjällä on oikeus toimia samoin kuin länsimailla, joten suhteet ovat jäätyneet hieman samaan tapaan kuin Ukrainan sisällissota, missä toisella puolella ovat länsimaat ja toisella itäryhmittymä. Eikä yksikään presidenttiehdokkaista voi vaikuttaa asiaan, koska kysymys on suurten valtioiden ristiriidoista. Kiina voi olla välittäjä, koska se voi hyötyä kaikkein eniten uudesta reitistä läntisille markkinoille, kuten muutkin Aasian valtiot.
   
 3. Venäjän todisteet Vierailija

  Venäjällä on todisteita riitauttaa WADA: n tiedottaja väitteistä dopingnäytteistä - RIC
  © AFP 2018 / Marc BRAIBANT
  VENÄJÄ
  13:25 17.01.2018(päivitetty 13:52 17.01.2018)Hanki lyhyt URL
  Venäläisten urheilijoiden doping-testit Sotšin olympialaisten aikana lähetettiin päivän aikana eikä yöksi, kun heidät väitettiin korvaavan, kuten WADA: n Moskovan antidopinglaboratorioryhmän Grigory Rodchenkovin väite vaatii, sanoi Svetlana Petrenko , Venäjän tutkintakomitean tiedottaja.


  Venäjän tutkintavaliokunta on kerännyt riittävästi näyttöä siitä, että Maailman antidopingtoimiston (WADA) tiedottaja Grigory Rodchenkov väittää, että venäläisten urheilijoiden dopingnäytteet vaihdettiin, tiedottaja Svetlana Petrenko sanoi keskiviikkona.
  Nämä tiedot hylkäävät Rodchenkovin todistuksen siitä, että venäläisiltä urheilijoilta Sochissa vuonna 2014 pidettyjen olympialaisten aikana otetut näytteet on säilytetty kerättyään ja yöllä on korvattu niin sanotuilla "puhtailla" näytteillä, jotta niitä tutkittaisiin laittomia huumeita kytkimen jälkeen, hän kertoi.
  LUE LISÄÄ: WADA, IOC, joka rikkoo Venäjän "ylipoliittisoitua" - tieteellistä yhdistystä
  Yli 700 urheilijan , valmentajien ja lääkärintutkijoiden kuulusteluissa venäläisistä maajoukkueista ja muista mukana oleville kuulustelijoille kukaan ei myöntänyt, että vuosina 2013-2014, kilpailun valmistelussa, informantti oli käyttänyt "steroidikokitelmia herttuatar".

  Venäjän tutkimus on edelleen avoin yhteistyölle ulkomaisten toimivaltaisten viranomaisten, kansainvälisten julkisten organisaatioiden, kuten WADAn, Kansainvälisen olympiakomitean ja FIFAn kanssa, ja myös keskinäisestä avusta, Petrenko lisäsi.
  Marraskuussa 2015, kun WADA keskeytti Moskovan antidopinglaboratorion työn, Grigory Rodchenkov erosi ja tammikuussa 2016 hän muutti Yhdysvaltoihin. Myöhemmin hän kertoi New York Times'lle doping-ohjelmasta Venäjällä ja siitä tuli WADA: n informantti, joka oli tärkeä kansainvälinen skandaali.
   
 4. Bitcoin Vierailija

  Bitcoin on "Yhdysvaltain tiedusteluprojekti", Kaspersky Labin perustajapäätökset
  © REUTERS
  LIIKETOIMINTA
  12:32 19.01.2018Hanki lyhyt URL
  Natalya Kaspersky väitti, että Bitcoin on suunniteltu tarjoamaan rahoitusta Yhdysvaltojen ja Britannian tiedustelutoiminnalle ympäri maailmaa. Asiantuntija nimeltään cryptocurrency "dollari 2.0".
  Bitcoin-salausvaluuttaan kehittivät "amerikkalaiset tiedustelupalvelut", tietopakettiyritysryhmän toimitusjohtaja Natalya Kaspersky ja tietotekniikkajärjestelmien asiantuntija sanoivat ITMO-yliopistossa Pietarissa. Kaspersky puhui tietolevyistä ja digitaalisesta suvereniteetista. Kuvia sosiaalisesta mediasta on julkaistu hänen esityksestään nimeltään "Nykyaikaiset teknologiat - tietopohja ja tietoverkkoratsot".
  "Bitcoin on amerikkalaisten tiedustelupalvelujen projekti, jonka tarkoituksena on tarjota nopeasti rahoitusta Yhdysvaltojen, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Kanadan tiedustelutoiminnasta eri maissa [tekniikka] on" yksityistetty ", kuten Internet, GPS ja TOR. se on dollari 2.0, jonka kurssia hallitsevat vaihdon omistajat, "yksi diakuista luetaan.
  Hän väitti myös, että Satoshi Nakamoto (sen perustajan tai perustajien käyttämä nimimerkki) on amerikkalaisten kryptografien ryhmän nimi.
  LUE LISÄÄ: Venäläinen blogosphere "paljastaa" True Bitcoin -perustajan Satoshi Nakamoton identiteetin

  Esitys väitti myös, että älypuhelinta ei voida pitää henkilökohtaisena gadgetina.

  Älypuhelin "on kauko-ohjattu laite, joka on suunniteltu viihteeksi, työskentelyksi ja samanaikaisesti omistajan vakoilusta ", kertoo Kaspersky, joka on myös Kaspersky Labin perustaja.
   
 5. USA:n professori Vierailija

  Yhdysvaltain professori muistutti Venäjän historiallista oikeutta Krimaan
  21:32 14.01.2018

  (päivitetty: 07:58 15.1.2018
  MOSKOVA, 14. tammikuuta (Itar-Tass) - RIA Novosti.
  Venäjä ei ole todennäköisesti koskaan mukana Crimean kanssa, joten USA: n ei pitäisi rakentaa strategiaaan anti-historialliseen uusliberaaliseen säätiöön, kertoo Yhdysvaltain merivoimien College Newportissa toimiva Lyle Goldstein, National Interest -sivustosta .
  Venäjä ja Crimea ovat yhteydessä pitkään yhteiseen historiaan - niemimaasta tuli Venäjää jo vuonna 1783, artikkelin kirjoittaja muistuttaa. Venäläiset ovat toistuvasti puolustaneet Crimea verisissä taisteluissa - Britanniasta, Ranskasta ja ottomaanien valtakunnasta Krimin sodassa ja natsi-Saksasta toisen maailmansodan aikana.
  Nämä pitkät historialliset tapahtumat ovat tärkeitä tänään, kun Yhdistynyt kuningaskunta ja Ranska osallistuvat Crimean sotaan saavuttaakseen saman tavoitteen, jonka Nato on asettanut useille vuosikymmenille: sisällettävä väitetty "venäläinen aggressio", Goldstein sanoi. Hänen mielestään uhka Euroopan turvallisuudelle on nykyään lähinnä muuttoliikekriisi ja terrorismi, eikä Moskova.
  Ja 1800-luvulla amerikkalaiset tukivat Venäjän taistelua alueilleen. Yhdysvallat jopa lähetti aseita ja ampumatarvikkeita niemimaalle, vapaaehtoisille ja lääkäreille. "Se, että Yhdysvaltain kauan sitten melko vakavasti Venäjän Krimillä lisävarusteita selvästi osoittaa utelias nykyisen politiikan Euraasiassa ja muualla maailmassa, joka perustuu yrittävät haastaa Moskovan väittää niemimaalla veren liottaa Mustaanmereen," - sanoi julkaisussa.

  Kaikki tietävät hyvin, mutta he eivät ota huomioon sitä, että Crimea siirrettiin Ukrainan SSR: hen vasta vuonna 1954, artikkelin kirjoittaja muistelee. "Tämä oli monin tavoin merkityksetön askel, eikä Nikita Hrušchev tietenkään voinut ennakoida sen seurauksia", materiaali sanoo. Moskova on ohjannut niemimaata pitkään eikä ole todennäköisesti luopunut siitä, joten ei ole mitään järkeä tuoda hedelmättömiä toivoja, kuten kirjoittaja uskoo.

  "Syvempi historian tuntemus voisi auttaa Yhdysvaltojen poliitikkoja lopettamaan Venäjän Yhdysvaltojen suhteiden" vapaan pudotuksen "prosessin, joka uhkaa Ukrainaa, Eurooppaa ja koko maailmaa", Goldstein toteaa.
   
 6. Valtion duumassa kutsuttiin Euroopan neuvoston vaatimus maksaa palkkio "absurdi"
  23.1.2013 | 11:43 Kansainvälisten asioiden komitean varapuheenjohtaja Alexei Chepa kutsui Euroopan neuvoston pääsihteerin Thorbjørn Jaglandin pyynnöstä tehdä Venäjän jäsenmaksu epäloogiseksi ja kohtuuton, RTraportoi .
  "Tietenkään emme pyydä ketään maksamaan meitä. Me maksamme laskut itse, jos nämä tilit ovat oikeita. Tässä tapauksessa pyytäen meiltä apua ja ei antaa meille mahdollisuutta työskennellä on järjetöntä. Meiltä puuttui äänioikeus ja samaan aikaan he haluavat saada rahaa. Mielestämme on kohtuutonta ja epäloogista toteuttaa tällaisia toimia. Meidän maksuomme maksetaan heti, kun rajoitukset, jotka liittyvät poistamiseen oikeutta ilmaista näkemyksensä, poistetaan ", Chepa sanoi.
  Aiemmin Jagland sanoi, että Venäjällä, kuten kaikissa jäsenmaissa, on velvoitteita ja maksettava maksu tämän vuoden helmikuussa.
  Euroopan neuvoston aiempi pääsihteeri Thorbjørn Jagland totesi, että Venäjällä on velvoitteita, ja sen on maksettava rahoitusosuutta helmikuussa 2018.

  Venäjän valtuuskunta ei osallistu istuntoon kolmeksi vuodeksi. Venäjän puolelta ei vuodesta 2016 lähtien lähetetä PACE-valtuuskunnalle akkreditointia koskevia asiakirjoja, koska Venäjän parlamenttivaaleilla vuosina 2014-2015 evättiin äänioikeus.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti