Hae Anna.fi-sivustolta

Pohjolan Ekotalo Ekotalo Rent

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä Mikäfirma, 22.06.2017.

 1. Mikäfirma Vierailija

  Onko kenelläkään yhtään positiivista kokemusta kyseisestä firmasta? Haaveena olisi rakennuttaa tulevaisuudessa talo ns. avaimet käteen-periaatteella...

  Nyt siis kiinnostaisi nimenomaan kuulla muiltakin kokemuksia, sillä ainakin yhdeltä sivustolta löytyi tällaiset palautteet:
  "Unohda koko firma. Tuttu rakennutti niillä talon ja nyt käy oikeutta niitä vastaan. Täys huijari. Rakennusvirheitä on todella paljon...osa jopa todella vaarallisia."
  Ja toinen:
  "Harkitsisin tosissaan, kannattaako tältä putiikilta hankkia yhtään mitään vaikka ilmaiseksi saisi. Tietysti jos haluatte suuria ongelmia, rakennusvirheitä ja tappelua, niin antaa mennä vaan."

  Myös seuraava kommentti löytyi:
  "Hei,
  Olemme mieheni kanssa vierestä seuranneet uusien naapureiden taloyhteistyötä kyseisen firman kanssa ja voin sanoa, että kaikki asiat ovat menneet alusta loppuun asti pieleen. Tai talohan ei mwnnyt lopputarkastuksesta läpi joten pistettä tällä tarinalla ei vielä ole.
  Amatöörimäisiä virheitä joita ei firma ole halunnut edes korjata vaikka säädöksethän ovat olemassa. Kukaan ei tiedä oikein minkä alan ihminen yrittäjä edes on mutta rakennuspuoli ei tunnu olevan oikein hanskassa.
  Sääliksi käy naapureita mutta toki jos on ylimääräistä rahaa niin tältä firmalta saa kyllä "monien mahdollisuuksien" talon koska miltei kaikki täytyy tehdä uusiksi.
  Keskustelutaito itse yrittäjällä on aika uhkaavaa kun puhe kohdistuu epäkohtiin. Täälläkin suunnalla huuto raikunut meidän naapureidenkin pihamaalla.
   
 2. kaalisoppa Vierailija

  Helpottaisi paljon, jos olisi myös tietoa mitä virheet ovat olleet. Itseä ärsyttää tämä, että kerrotaan kyllä nimi, mutta ei sitä, että mitä ne ongelmat ovat olleet. Ei näihin keskustelupalstoihin oikein voi luottaa. Itsekkin olen etsinyt tietoa ko. firmasta, mutta mitään kovin konkreettista ei ole tullut vastaan. Moni kyllä valittaa, mutta ei kerro syytä.
   
 3. Mariia8 Vierailija

  Esim. tuuletusrako puuttuu ja mm. sen takia ei läpäise lopputarkastusta. Tämä tieto löytyi ainakin. Tuskin ihan tyhjästä ihmiset antavat palautetta. Oli se positiivista tai negatiivista.
   
 4. PTM Vierailija

  On löytynyt aika paljon ympäri suomen, Ekotalon ja perustuspalvelun huijaamaksi tulleita ihmisiä. Vika- ja virhelistat kuulostavat olevan hurjan pitkät ja MIHINKÄÄN ei vastausta/ takuuta näy eikä kuulu. Fi Mikäli haluatte lisätietoa, kuten Kaalisoppa, niin laittakaa viestiä [moderoitu]
  Myös te, jotka olette joutuneet kyseisten henkilöiden huijaamaksi, mietitään yhdessä, mille aletaan!
   
  Lasted edited by : 11.09.2017
 5. Syy Vierailija

  Hyvä, että tätä asiaa nostetaan esille. On harmittanut pitkään toisten puolesta, mutta onneksi tuttaviltamme on ilmestymässä blogi tapahtuneista. Eiköhän sieltä selviä aika paljon ja monelta suunnalta.
   
 6. kaalisoppa Vierailija

  Kertokaa nyt jo tarkempia tietoja, missä näitä taloja on sössitty ja millä tavalla??
   
 7. Vappo Vierailija

  Kun on näitä kirjoitteluja seurannut niin päätyy helposti päätelmään, että talotoimituksesta alkaa heti löytyä niitä vikoja kun tilaajalta alkaa rahat loppumaan.
   
 8. Syy Vierailija

  Tää tapaus on eteläsuomesta. Onneksi rakennusvirasto on hyvin tukena selvittelyissä. vastaavia tapauksia löytyy kuulemma pohjoissuomesta ainakin neljä, tuuletusrako puuttuu, mikä on riskirakenne.
   

Nämä merkit paljastavat, että sinut on kasvattanut vahva nainen

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti