Hae Anna.fi-sivustolta

Pohjolan Ekotalo Ekotalo Rent

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä Mikäfirma, 22.06.2017.

 1. vierailija Vierailija

  oulun huonoimmat rakennusliikkeet googleen !
   
 2. vierailija Vierailija

  Nyt alkaa olemaan jo niin paljon ekotalojen huijaamia ihmisiä, että meidän kannattaisi kyllä vahvistaa joukkomme ja mietintämyssyyn mille aletaan... Laittakaa ihmeessä spostia ekotalon.perustuspalvelunhuijaamat(at)openmailbox.org
   
 3. vierailija Vierailija

  Urakoitsijallahan se vastuu on, mutta tämä urakoitsija se on semmonen joka ei korvaa yhtään mitään, vaan häipyy perävalot vilkkuen! Veikkaanpa, että aika monella papereista ja suunnitelmista löytyy myös p-s perustuspalvelun tj:n nimi. Pääsuunnittelijalla on muuten henkilökohtainen vastuu jos sattuu esim.löytymään tuuletusraoton seinä....
   
 4. Jotta ihminen kykenee häpeämään, häneltä täytyy löytyä nöyryyttä ja käsityskykyä siitä, mikä on oikein ja mikä väärin...
   
 5. vierailija Vierailija

  Tää on just niin tätä yrittäjää klaaneineen: mitään muuta ei osata, vain valehdella ja jauhaa p.....
   
 6. jullotossi Vierailija

  Aivan samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa! Itse asiassa se lehtijuttu kertoikin ihan kaiken tarpeellisen näistä kaveruksista ja heidän tarkoitusperistään :/ toivottavasti saavat vielä ansionsa mukaan
   
 7. Jos eroat narsistista – mitä siitä seuraa?

  Ero narsistista ei ole koskaan lopullinen. Narsisti kuvittelee omistavansa uhrinsa vielä eronkin jälkeen, hänelle uhri on aina hänen miehensä/ vaimonsa. Entisen puolison uusi kumppani on "vienyt häneltä puolison" ja uusi kumppani mitätöidään, halvennetaan merkityksettömäksi.

  Eron jälkeen narsisti kostaa lopun elämäänsä kuvittelemiaan kokemiansa vääryyksiä. Silti hän samalla kuvittelee että hänellä on valta ottaa entinen puoliso takaisin niin halutessaan. Välillä hän saattaa sitä yrittääkin, eli eron jälkeen narsistin suunnasta seuraa vuoroin vihaa ja kostoa ja vuoroin "lepyttely-yrityksiä" ja sovinnonelkeitä.

  Yhteinen omaisuutenne on erossa narsistin. Narsistin uhri ei todellakaan saa pitää omaa taloaan ja tavaroitaan, vaan ne kuuluvat narsistille. Narsistin uhria et näe asumassa entisessä kodissa lasten kanssa, siellä asuu narsisti joko lasten kanssa tai ilman. Narsisti riitelee yhtä raivoisasti, jopa raivoisammin rahasta erotilanteessa. Hän ei neuvottele, hän vaatii. Hän ei voi hyväksyä mitään normaalia tasajakoa, hänen on saatava kaikki itselle ja mielellään toisen tulee lähteä yhteisestä talosta tyhjin käsin pelkät velat mukanaan.

  Eron jälkeen narsistille on tärkeää saada yhteiset ystävät ja tuttavat, omat sukulaiset, puolison sukulaiset ja viranomaiset omalle puolelleen. Niinpä narsisti aloittaa entisen puolison mustamaalaamisen kaikille tahoille. Hän esittää säälittävää uhria, joka on sinnikkyyttään kestänyt kauhean kumppanin kanssa. Tavoitteena on että uhrilta viedään kaikki kontaktit läheisiin, saadaan hänet viranomaisten silmissä näyttämään rikolliselta ja syylliseltä.

  Jos teillä on yhteisiä lapsia, silloin olet liemessä. Narsisti tietää, että lasten kautta kostaminen toimii varmasti ja sitä voi tehdä hamaan hautaan saakka. Narsisti tietää, että uhri rakastaa lapsia ja sitä hän käyttää, mikä sen herkullisempi tilanne. Narsistin tavoite on, että toiselta vanhemmalta viedään mahdollisuus elää lastensa kanssa. Siihen kuuluu usein mm. yksinhuoltajuuden hakeminen, tapaamisten kanssa pelaaminen, lasten ja toisen vanhemman yhteydenpidon estäminen, Narsistin tavoite on myös, että lapset alkaisivat myös vihata toista vanhempaansa kuten hänkin vihaa. Siinä ei narskulle ole mitään merkitystä sillä, mitä se lapsille tekee, eikä hän sitä näekään. Narsisti ei osaa erottaa itseään ja lapsia. Usein narsistin lapset ovatkin jossain vaiheessa psykiatrisen hoidon tarpeessa: masennusta, syömishäiriöitä, häiriökäyttäytymistä, itsetuhoisuutta jne. Ja tästä narsisti syyttää toista vanhempaa – tietenkin. Toinen vanhempi on hänen mukaansa huono ja vaaraksi lapsille.

  Ja miten hän itse sitten hoitaa lapsia? Niistä itsekkäistä lähtökohdista kuin kaikki muukin hänen elämässään. Ei narsisti lapsistaan piittaa, hän alkaa elää uutta, omaa elämäänsä. Siihen kuuluvat alati vaihtuvat uudet kumppanit (jotka lasten pitäisi hyväksyä "uudeksi äidiksi/ isäksi"), pakeneminen arkipäivästä matkailuun ja kaikenlaisen tavaran osteluun sekä hauskanpitoon, riitely kaikkien mahdollisten kanssa, biletys. Lapset ovat vain se välttämätön paha, joka hoidetaan vain kulissien ylläpitämiseksi.
   
 8. vierailija Vierailija

  Kyllä näissä on muittenkin firmojen toimitusjohtajia toiminu suunnittelijoina kuin perustupalvelun. Perustupalveluilla on myös muita osakkaita, jotka eivät ole millään lailla näissä ekotalon jutuissa osallisina!
   
 9. vierailija Vierailija

  Nyt vaan kaikkien näiden huijarifirmojen ja toimijoiden nimet tänne tiedoksi, jotta tietää välttää yhteistyötä ja turhia ongelmia niiden kanssa. Eihän se tämmöinen peli vetele, että ihmisiä saa huijata mielin määrin!
   
 10. vierailija Vierailija

  Se lehtijuttu ja blogi erittäin bueno!
   
 11. vierailija Vierailija

  luvataan 25v takuu talolle ja sitten pyyhitään lapulla persettä häpeä J*** E**** ja pääsuunnittelia I**** I****
   
  Lasted edited by : 11.07.2018 klo 13.30
 12. vierailija Vierailija

  siis meidän talossa oli kovassa vastuussa RMp-service oy
   
 13. vierailija Vierailija

  Just! Eli kaikki nämä firmat, Pohjolan ekotalo oy, Ekotalo rent oy, Pohjois-Suomen perustuspalvelu, RMP Service Oy pyörittävät nätisti tätä palettia... On se kätevää
   
 14. vierailija Vierailija

  Ja vastuuta ei ole syyllinen on yksin joka näiltä herroilta ostaa jotain myös suomen laki takaa
  sen kokemusta on.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti