Hae Anna.fi-sivustolta

poikani 19-vuotis tarjottavat

Viestiketju osiossa 'Omat ruokaohjeet' , käynnistäjänä keittiönpääemäntä, 04.05.2007.

 1. Höh Vierailija

  Nyt on kyllä jollain liikaa aikaa, kun jaksaa kaivella yli vuoden vanhoja ketjuja esiin...
   
 2. SA-Int Vierailija

  Palvelukseen astutaan pääsääntöisesti kahdesti: tammikuussa ja heinäkuussa.

  Muutama poikkeus tähän on, Uttiin laskuvarjojääkärijoukkoihin mennään huhtikuussa, mutta sinne on kovat pääsykokeet, sinne ei niin vain vapaaehtoisena mennä. Urheilukouluun Lahteen astutaan kesäkuussa ja syys-lokakuun tienoilla ja lisäksi Ilmavoimilla on erikoiskoulutusta, johon on poikkeava palvelukseenastumisaika. (Tätä en muista nyt tarkemmin, enkä jaksa alkaa googlata asiaa, sorry). Myöskään Urheilukouluun ja Ilmavoimien erikoiskoulutuksiin ei kävellä vapaaehtoisesti, vaan mennään - jos päästään - pääsykokeiden kautta.
   
 3. tavallinen intti+ Vierailija

  Tavallisesta intistä oli tarkoitus olla kyse, oletan. Ei mistään erikoiskoulutuksesta. Jos olisi ollut urheilujoukot tai muut, siitä olisi saatu kuulla ja isoin kirjaimin!!
   
 4. vierailija Vierailija

  kyllä te aikuiset olette vastuuttomia.miksi jotain viinoja 19 vuotiaalle tarjotaan ,onko tarkoitus että alkais joku alkoholistin ura,ei se täysikäsyys edellytä että pitää juopotella.kyllä parempaakin tarjota vois,toi antaa tietynlaista viestiä.toisaalta raittiille nuorelle on kiusallista jos seurassa kaikki juo.on alkoholittomiakin juhlajuomia,vai onko vanhemmat järkkäämässä itselleen ryyppyjuhlia,kyllä saatte hävetä ja varmaan lapsennekin häpeää teitä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti