Hae Anna.fi-sivustolta

Poikani varastaa alusvaatteitani

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä Huhhuh, 27.11.2018.

 1. Huhhuh Vierailija

  Mitä kannattaisi tehdä, kun pojallani joka on juuri täyttänyt 12, on taipumus varastella sukkahousujani. Hän hakee joskus myös rintaliivejäni ja alushousujani. Onko kellään omakohtaista kokemusta ym.
   
 2. vierailija Vierailija

  No sittenhän se on selvästi tullut isäänsä eli sinuun.
   
 3. vierailija Vierailija

  Kannattaisi varmaan jutella pojan kanssa ja ostaa pojalle omia sukkahousuja, ettei tarvitse sinulta varastaa.
   
 4. vierailija Vierailija

  Suosittelen että laitat pojan kallonkutistajan juttusille.
   
 5. vierailija Vierailija

  jos vaikka kysyisit miksi tekee sitä? syy voi olla esimerkiksi transsukupuolisuus?
   
 6. vierailija Vierailija

  Ei murrosikä ole mielisairaus.
  Asia vaan nyt alkaa kiinnostamaan. Menee ohi muutamassa kuukaudessa
   
 7. Kyllä 12-vuotiaalla on jo alkava sukupuoli-identiteetti. Kiinnostuksen kohteet kertovat, mihin suuntaan kehitys on menossa. Kannattaa ottaa asia puheeksi nätisti ja tietenkin puhua asiasta pojan isän kanssa. Tuomitseminen voi pahentaa asiaa. Pojalla on jokin salaisuus, koska hänen täytyy varastaa alusvaatteitasi. ???
   
 8. Näinhän se on. Oma poikani on kertonut aikuisena, että hän on aina tiennyt, ettei ole kokonaan poika, lapsuudesta asti. Hän oli tosi mukava ja helppo lapsi ja äidinmielessäni vaistomaisesti olin ymmärtänyt sen myös. Ulkoisesti hän on ollut täysin poika ja aikuisena komea mies, mutta mieli ja sielu naisellinen.

  Sinun poikasi voi olla joko kokonaan väärässä habituksessta, ehkä trans- tai homoseksuaalinen tai vaikka vain ihminen, joka tykkää "tyttöillä" vaatteilla joskus. Yhtäkaikki hän on aito ja hyvä ihminen sellaisenaan, eikä tee pahaa kenellekään. Me itseämme "normaaleiksi" kutsuvat olemme ainoita, jotka luokittelevat ihmisiä, sillä normaalia tässä luomakunnassa ovat kaikkinaiset variaatiot.

  Sinä voit helpottaa poikasi nuoruutta ja aikuisuuteen kypsymistä juuri noin kuin edellinen, lainaamani kirjoittaja: Hyväksymällä hänet ja kertomalla sen lempeästi myös pojallesi, olemalla tukena, kun koulussa tms. väistämättä hän saa kuraa niskaansa. Lapset ja nuoret ovat ajattelemattomia ja julmia.

  Voisitte yhdessä lukea ja jutella ihmisyydestä, käydä kirjastossa hakemassa sopivaa kirjallisuutta tueksi. Kirjastonhoitajat opastavat oikeille hyllyille ja ehkä etsivät teille sopivia oppaita. On tärkeää, että koko perhe tietää, tukee ja valistaa itseään. Loukata ei saa koskaan, lapsi on syntymässään saanut kaikki geeninsä vanhemmiltaan!!!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti