Hae Anna.fi-sivustolta

Pojan myöhästynyt murrosikä

Viestiketju osiossa 'Vanhempana' , käynnistäjänä Sallabella, 23.01.2012.

 1. Sallabella Vierailija

  Olen aina tiennyt, että liian aikaisin alkava murrosikä voi olla ongelma, mutta en tiennyt, että myöhästynytkin murrosikä voi aiheuttaa pysyvää haittaa. Pojallani todettiin myöhästynyt murrosikä, ja lääkäri oli todella harmissaan siitä, että emme olleet mieheni kanssa hoitaneet asiaa aikaisemmin. Niin harmittaa minuakin nyt.

  Haluan vain sanoa, että jos yhtään epäilette pojallanne myöhästynyttä murrosikää, niin hoitakaa asia! Viivyttely saattaa monella tapaa vaikeuttaa hänen elämäänsä.

  Jos haluatte vaihtaa kokemuksia tai haluatte neuvoja, niin vastailkaa tänne foorumille tai lähettäkää minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected] (Vastailen oman kokemukseni pohjalta.)
   
 2. kysyy Vierailija

  Mitä haittoja siitä voi koitua? Ja missä vaiheessa murrosikä on myöhästynyt? Eli missä iässä pitäisi ottaa lääkäriin yhteyttä?
   
 3. Pepita Vierailija

  Myöhästynyt murkkuikä johtuu siitä, et on liian ankarat vanhemmat, eikä lapset uskalla kapinoida.
  Miehelläni alkoi murkkuikä vasta sitten, kun muutti lopullisesti pois kotoaan, eli tos 17-vuotiaana. Nyt ikää jo kohta 23v, ja vieläkin välillä murkuttaa.. <3
   
 4. Huuli Vierailija

  Leikittä: murkkuikä on aika suurella vaihtelulla. Joillakin se alkaa jopa 12 vuotiaana, meidän suvussa se kulkee äidin puolelta 16-17 v tienoilla ja isän puolelta perimänsä saaneella se alkoi 13 täytettyä saman tien. Tuo on mielestäni normaalivaihtelu, ainakin nämä kaverit kehittyivät ihan reilun miehen kokoisiksi ja näköisiksi molemmat, vaikka eri rytmeissä.
   
 5. Tumppi Vierailija

  Meidän pojallamme murroiskä viivästyi pahasti ja sitä käynnisteltiin hormonihoidoilla. Hoidot käynnistivät puberteetin, mutta koska hoito aloitettiin liian myöhään, poika jäi melko lyhyeksi ja hänen seksuaalinen kehityksensä tavallaan kesken, mikä minua isänä surettaa kovasti. Viivästynyt puberteetti kannattaa siis ottaa vakavasti. Minuunkin saa olla yhteydessä, jos joku kaipaa tukea tai neuvoja: [email protected]
   
 6. holopainen Vierailija

  Viivästynyt puberteetti kannattaa juu ottaa vakavasti. Itselläni murrosikä viivästyi ja sitä piti käynnistellä hormoneilla mutta kehitys ei koskaan mennyt ihan loppuun asti.
   
 7. Mietiskelijä Vierailija


  Kun miehellesi koitti armeijan aika ( n.20v ) niin näyttikö hän ikäiseltään vai oliko selvästi nuoremman näköinen ja jos oli niin joutuiko hän kiusan kohteeksi?
   
 8. 13v Vierailija

  Onko alkanut mulla murrosikä jos on tullut iha pieniä karvoja mitä ei oo ennen ollut 1cm kokoisia joskus niitä ei edes huomaa sitte kivekset ehkä 2puol cm tai 2,75 cm ei spermaa ja 7-8 muna pystyssä mutta en tiedä onko kivekset ollu aina tommoset ei ainakaan mitään suurempaa muutosta
   
 9. Esipuberteetti Vierailija

  Hien eritys lisääntyy ja hiki haisee, finnejä kasvoihin, alustavaa parran kasvua, pituutta ja massaa lisää, erektioita, ejakulaatioita, masturbaatiota.... kyllä hormonitoiminta on käynnistynyt.
   
 10. Vierailija Vierailija

  Ite täytän 14 joulukuussa karvat ei kasva ei spermaa ei pituutta paitsi 4 cm kesä aikana muna pystyssä 9,4 cm
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti