Hae Anna.fi-sivustolta

Pojan vanha nainen...

Viestiketju osiossa 'Vanhempana' , käynnistäjänä vierailija, 03.06.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Poikamme 15v. vanhempi eronnut nainen lapsensa kanssa katkeroitui, kun emme heti kutsuneet [​IMG]häntä kotiimme emmekä mökillemme - pidämme mieheni kanssa hieman outona suhteena - minkä vuoksi nainen alkoi lähetellä minulle uhkaavia ja alentavia viestejä, teki jopa rikosilmoituksen ja hiljattain mm.uhkasi hakea lähestymiskiellon!!! Mikä on sinänsä naurettavaa, kun en ole edes koskaan tavannut häntä, saati edes yrittänyt lähestyä häntä, päinvastoin! Ko. ilmoitukset eivät tietenkään johtaneet mihinkään, mutta perättöminä silti - saattavat vahingoittaa mainettani jne. Pahinta kaikessa on välimme poikaamme - ne olivat olleet siihen saakka, kun hän tapasi ko.naisen normaalit lämpimät, aikuisen lapsen ja vanhempien välit,soiteltiin,tavattiin aika ajoin ja juteltiin asioista - jo lähes 4-kymppisestä pojastamme tuli erityisesti minua äitiään haukkuva, syyttelevä, ilkeilevä - muuttui aivan täysin, naista myötäilevä jne. Poikani ei uskalla tehdä mitään sellaista - esim.lähteä mökille tms. - ettei nainen vain suutu...
  Onko kenelläkään vastaavanlaisia kokemuksia... eniten surettaa välien katkeaminen poikamme kanssa.
  Sini
   
 2. vierailija Vierailija

  Jopa on sekavaa tekstiä. Mutta sen verran tajusin, että voin vinkata, että n. 40 vuotta nuori poika osaa varmaan itse tehdä omat päätökset omassa elämässään.

  En varmaan minäkään lähtisi jonnekin mökille tms. ellei puolisonikin sinne saisi tulla.
   
 3. vierailija Vierailija

  Sairaaltahan tuo 15v. kuullostaa.n. Yleensä mielisairaat naiset vetoaa jostain syystä miehiin.
   
 4. vierailija Vierailija

  Poikani on saanut ja saa toki vapaasti valita ystävänsä jne. -kyseessä ei ole mikään puoliso eikä kuulemma ole aikomustakaan perhettä perustaa, vaan irrallinen suhde - mitä nyt tarkoittaakin. Kaikki alkoi minulle ilkeilyllä ja komenteluyrityksillä, mikä tietenkin herätti minussa vastenmielisyyttä ja ihmettelyäkin! Kun kysyin syytä poikani outoon käytökseen, hän vihdoin vastasi, että nainen vaatii päästä kotiimme jne. Kaiketi ei kuulosta oikein normaali-tyttöystävältä!?
   
 5. vierailija Vierailija

  Aivan - poikani on fiksu koulutettu alle 40-kymppinen ja nainen siis jo vaihdevuosi-iän ohittanut. En tarkoita, että hänen ikäisensä naiset (itsehän olen häntäkin vanhempi!!) olisivat millään tavalla huonoja tms.tms. - päinvastoin, yleensä elämänkokemuksesta paljon viisastuneita! Mutta pointti on siinä, että mieheni kanssa pidämme tilannetta jotenkin epänormaalina. Ei pelkästään ikäeron vuoksi, vaan jopa meitäkin kohtaan komentelevana ja uhkaillen (puhelimitse ja viestein, koska emme ole tavanneet) hän kohtelee poikaani suurinpiirtein kuin tämä olisi hänen lapsensa.
  Perhettä ei kuulemma ole tarkoituskaan perustaa. Voin olla vanhanaikainen, mutta poikani mahdolliselta tyttöystävältä luulisin voivani odottaa jonkinlaista kohteliaisuutta, mikäli toivoo (ei vaadi!) kutsua.
   
 6. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 564
  Saadut tykkäykset:
  304
  Siinä ei mitään vikaa ole että ottaa itselleen esim. 15 vuotta vanhemman kumppanikseen.
  Se että vanhemmat moittii lapsensa aviosiippaa, se on se joka pistää välit huonoksi.
  Vanhempien ei tulisi kritisoida ja osoittaa mieltään asiasta, sillä ei lapsi hae aviosiippaa miellyttääkseen vanhempiaan, lapsi hakee aviosiipan itselleen ja vanhempien tulisi yrittää sopeutua ja antaa lapsensa elää omaa elämäänsä.
  Tietääkseni se on luonnollista että kumppani mielellään tapaisi myös esim. miehensä perhettä ja jos ei saa, niin kai se ihmetyttää että miksi, etenkin jos ei vielä koskaan ole saanut tavata heitä.
  -
   
 7. vierailija Vierailija

  Amandan mielestä se on luonnollista tehdä toisen osapuolen vanhemmista rikosilmoituksia, jos ei ole päässyt vierailemaan näiden mökillä?
   
 8. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 564
  Saadut tykkäykset:
  304
  Ei, vaan minun mielestä on luonnollista ja ystävällistä olla kanssakäymisissä lasten kumppanien kanssa, sellainen on täysin normaalia.
  Mielestäni se poikkeaa normaalista jos ei kokaan ole halunnut tutustua lapsensa kumppaniin ja pitää ne loitolla pois elämästään. Jos lapsia tekisivät niin kävisi varmasti niin että se nainen ei antaisi lapsensa tavata miehensä vanhempia jos vanhemmat ei ole halunnut tavata sitä naista.
  -
   
 9. vierailija Vierailija

  Perustele tuo "fiksu".
  Tähän mennessä aika typerän kuvan olet pojastasi antanut.
   
 10. vierailija Vierailija

   
 11. vierailijatar Vierailija

  No niin, juttu turpoaa kuin pullataikina. Et usko enää itsekään koko stooriisi.

  Olisi kyllä kiva tietää, mikä siinä "fiksun" pojan "vanhassa naisessa" sinua noin pelottaa, että mollaat häntä täällä tuntemattomille.

  Ja tässähän on sitten taas vain se toisen osapuolen tulkinta asiasta, mitähän poikasi ja naisystävänsä kertoisi tilanteesta?
   
 12. vierailija Vierailija

  23456
  Toivon saavani vinkkejä ja vertaistukeakin kiusanteolle,joka ilmenee hänen taholtaan - todellakin mm. tehnyt perättömiä ilmoituksia poliisille! En voi käsittää, kuinka joku käyttäytyy aivan törkeästi miesystävänsä vanhempiin - eikö hän loukkaa siten myös poikaani, jos kerran on tästä pitävinään. Rakkauttakin on monenlaista, hän tarvitsee kyllä kovasti asuntoa, autoja,rahaa - itselleen ja lapselleen, joita pojallani ja meilläkin on. Ainakin asunto,auto ja mökki. Emme kyllä tuollaisiin ihmisiin halua edes tutustua, on meilläkin jonkinlainen oikeus valita.
   
 13. vierailija Vierailija

  Piina jatkuu kyllä...saan jatkuvasti naiselta viestejä, että "olet hullu", "olet mielisairas " yms. ja linkkejä kriisipuhelimiin yms. Olen kuitenkin vielä mielestäni - ja muiden läheistenikin mielestä - ihan järjissäni! Piinaajani mielestä minun pitäisi lukea milloin jonkun Jeremiaan psalmeja yms. Viimeksi viestejä,että isänsä ja veljensä on kuulemma tehnyt itsemurhan joskus (viesti 2 pv sitten)...jne. Huhhuh! Koska todellakin kanttini pettää?? Varsinkin kun oma poikani - ennen normaali - vain myötäilee naista - ja "hyppää vaikka kaivoon", jos tämä käskee!!!??? Mistä enää apua? Kaikki, mitä on milloinkin sovittu poikani kanssa, poikani peruu, kun tämä nainen niin haluaa... minulle edes mitään ilmoittamatta.
  Näinkö vanhoja ihmisiä nykyisin kohdellaan ja kiusataan?
   
 14. vierailija Vierailija

  Ihan voit miehesi kanssa päättää, ketä pyydät kylään. En ainakaan tuntisi itse kovin ehtoisaksi emännäksi, jos saisin ko. olevan tyypin kotiini/joutuisin vasten tahtoani kutsumaan! Enkä varsinkaan tuollaisen käytöksen jälkeen edes uskaltaisi kotiini päästää!
  Oletko kertonut ja näyttänyt viestit pojallesi? Vaikka taitaa olla turhaa!

  Älä vastaa puheluihin. Viestit kannattaa säilyttää, vaikka et niitä lukisikaan.
   
 15. vierailija Vierailija

  Helpottavaa saada tällainen kommentti, josta huomaan, että joku ainakin oikeasti ymmärtää - ja näin itsekin koen. Toisaalta poikani vuoksi tunnen syyllisyyttäkin jotenkin... olen kertonut viesteistä pojalleni, mutta se on tosiaan turhaa. Loukkaavia kommentteja saan yhä, poikani aina naisen puolella. En olisi koskaan uskonut mitään tällaista, vanhoilla päivilläni. Aika näyttää - emme ole pystyneet hyväksymään tätä naista kotiimme...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti