Hae Anna.fi-sivustolta

Pokka pitää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä All_Marino, 18.12.2012.

 1. tuulilasin lukija Vierailija


  Jos julkinen lifestyleblogi sallitaan, niin miksi ei julkista matkapäiväkirjaa? Viimeksi mainittu sentään liittyy aiheeseen.
   
  Lasted edited by : 21.12.2016
 2. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  [​IMG]
  Klikkaa kuvaa.
  En muista oliko Puertossa vuosi sitten kuvassa näkyviä maksupäätteitä.​
  Maksetaan yleensä käteisellä ja jos jätetään sitä tippiä niin vasta sen jälkeen kun on saatu rahasta takaisin.
   
  Last edited: 17.12.2016
 3. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Kiitos Sotikselle ja Aguilalle tippausvinkeistä. Olen yleensä jättänyt sen noin 10% tipin, riippuen laskun summasta. Parinkympin laskusta siis 2€, mutta viidenkympin, vain 3-4€. Lienee paikallisillekin sopiva määrä. Miten teidän kohdalla. Minkälaisella tippauskulttuurilla olette menneet.

  Annan lukija. Kiitos palautteestasi. Et kuitenkaan ottanut huomioon lainkaan, että miksi se s24 "paratiisi"-ketju meni sotkuiseksi. Minäpä kerron. Trollaavien idioottien takia.

  Viikko siis vielä. Sadetta kuuluu pukkaavan koko jouluviikoksi. Täytyy toivoa, ettö se loppuu siihen. Joko muuten kirkon joululauluillat olivat. Oliko paljon väkeä paikalla ja minkälainen oli tunnelma. Harmi, ettei päässyt itse tuota taas kokemaan. Onneksi uuttavuotta kuitenkin pääsen paikalle juhlistamaan. Voiko vuosi enää paremmin alkaa kuin Puerto Cruzin lämmössä.:)
   
  Last edited: 17.12.2016
 4. säätyyppi vaihtui Vierailija

  Torstaina sää Puertossa muuttui epävakaiseksi. Jatkunee viileähkönä ja sateisena ainakin yli joulun.
  Tänään päivällä oli 20C tiukoilla, vähän jäätiin alle. Enimmäkseen pilvistä, välillä sadetta. Yöllä tuli vettä oikein reippaasti. Turistit kävelevät takit ja sadeasut päällä, tarpeen ovatkin.
  Toivotaan, että vielä tästä lämpenisi ennen kevättä. Että kaikki lomalaiset saisivat nauttia auringosta.

  Tänne matkaavat, ottakaa jokasään vaatetta mukaanne, myös lämmintä!
   
 5. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Ollaan siis siinä mielessä erilaisia, kun mä taas viihdyn jokaisessa kissanristiäisessä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Joulumyyjäisiä on kierretty taas pitkin Juolukuuta ja viimeksi tänään poikkesimme Karkkilan torin joulumyyjäisissä, mistä toki emme mitään ostaneet. Tuttuja tuli kuitenkin tavattua ja samaa toivon myös Puerto Cruzissa. Varsinaisia tuttavia siellä meillä ei ole, mutta monia tuttuja naamoja kuitenkin, joita tervehdimme ja muutaman sanan vaihdamme. Lomallakin kun kaipaa sosiqalista elämää.

  Kysn täältäkin, että oletteko käyttäneet Puerto Cruzissa suomalaistenpankkien palveluja netissä pankkien omilla sovellutuksilla. Neuvoa kaivataan, kun ajattelin maksaa osan laskuista vasta Cruzissa lomaillessa. Muuten joutuu muuttamaan suunnitelmia.

  Joulukortit siis päätyvät suomeen. Viime talven korteistamme, mitä Cruzista lähetimme, vain osa tuli perille. Esim paikalliseen kahvilaan lähetettyä korttia ei vieläkään ole tullut perille, ei Helmikuulta Cruzista, eikä Kesäkuulta Kreetalta viime kesältä. Suomen postia lienee helppo syyttää...:LOL:

  Kiitos vinkistä säätyypin muuttumisesta. Täytynee ottaa ainakin yöpuku ja villasukat mukaan.
   
 6. sää Vierailija

  Kiitos neuvosta. Muutama kerta on siellä maaliskuun alussa tullut käytyä ja koettu on, että pitkälahkeista ja hihaista, ihan takkia myöten on tarvittu. On toki ollut lämpimiäkin päiviä. Nämä sääasiat ovat ikuisuuskysymyksiä, joista joku voi ns. vetää herneet nenäänsä. Sää on sellainen mikä on, sille ei voi mitään. Eikä loma sen vuoksi mene pilalle. Enemmän se on asennekysymys.
  Jos sää on kovin tärkeä, kannattaa ehdottomasti mennä aurinkovarmemmille paikoille.
   
 7. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  "Sää" se on paljon tuurista kiinni. Omalle kohdalle 8 kerran kokemuksella on sattunut vain yksi kylmä ja sateinen loma. Muilla kerroilla ei mitään valittamista ei ole ollut. Päinvastoin, aurinkoa ja hyvää keliä joka reissulla. Iltaisin pitkähihainen on aina ollut "must", kuten myös pitkät housut. Normaali suomen kesäsää siis. Siksi kai paikassa viihdymmekin.:)
   
 8. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Kiitos Sotikselle asiallisesta suhtautumisesta palstan tarkoitukseen, keskusteluun matkailusta kanariansaarilla. Tosin täällä on keskitytty lähinnä Puerto de la Cruziin, mikä sopii meikäläiselle mainiosti. Sääennusteesi kuulostaa juuri halutunlaiselta, mitä siis olin toiveissani tilannutkin. Joulun jälkeen paistaa ainakin neljä viikkoa aurinko putkeen. On totta, että sääilmiöt Puerto Cruzissa kaupungin sisälläkin voivat vaihdella paljonkin. Toisaalla on pilvistä Teiden ympärillä olevien pilvien takia, mutta toisella puolella kaupunkia paistaa aurinko. Lämpötiloissa voi tuolloin olla suuriakin eroja.

  Kiitti paljon vinkistä pankkiasioiden suhteen. Mun täytynee hoitaa muutama pankkiasia sieltä käsin, joten olisi tärkeä voida hoitaa ne turvallisesti. Jos Wifissä ei kerran suositella tuota tehtävän, niin ilmeisesti prepaidkortilla tai jollain. Mitä liittymää olette käyttäneet kännyköissänne pankkiasioihin. Kotimainen liittymäni ei tuolla nettiasioissa toimi, kun siinä on dataesto yllätysten varalle. Eli mistä olette nettiliittymänne nyt hankkineet, kun Shaktin Tiina on äitiyslomalla. Saapi suositella sopivaa. Jos ottaisi vain senverran nettiaikaa, että saa noi pankkiasiat hoidettua. Eläkepappahan tuolla toisaalla kertoi yhteyksien parantuneen alueella viime talvesta. Ymmärsinkö oikein.

  Toivotaan, ettö asiallisuus palstalla jatkuu.:)
   
 9. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Kiitos Go852selle asiallisesta vastauksesta. Tiedän tuon ja minullahan on juuri tuo kotimaisen Elisan liittymä, mihin pitäisi kuulua se 500mt reissudataa. Vaan eipä kuulukaan. Yllätys oli suuri kun Elisan toimipisteellä Helsingin Forumin toimipisteessä sitä kyselin samalla kuin paljon mainostettua S-bonustakin. Eipä koske meikäläistä nuo edut. Mulle kun nuo liittymät kaupattiin puhelimessa, siis Rajaton 4G paketti molemmille hintaan 17,90 Euroa kuukaudessa kappale, niin kukaan ei maininnut, ettei hintaan kuulu reissudataa tai S-bonusta. Se koskee vain niitä 29,90 maksavia paketteja. Tosin meillä on kahden vuoden sopparit tohon hintaan, ilman sitoutumispakkoa. Kuka noista eroon edes haluaisi.

  Eli paikallinen Kanarialainen puhelinkortti tarvitaan netin käyttöön tässä tapauksessa. Mitä suosittelette. Olisin mieluusti hankkinut sen Shaktin Tiinalta, mutta kun ei onnistu, niin ei.
   
 10. Reissupari Vierailija

  Mie täs viel iltapuhteel kirjotan näist juttuloist iha omal murteel. Sitennii murteel, ettei tuo eläkepappa olis ain nälvimäs kirjotusvirheist! Jos jollai jossai on pienkii virhe, nii hää siit yle visaast näppäyttää. Ja vaikkei ois virhee virhettä, nii silti hänel on tapan nokkii ihmisii iha joka asiast. Välil oon tarkistant, et ihmine on kirjottant täysi hyvvää suomee, jost mie antasin kympin. Voi hitsi mitä meininkii hänelt.

  No tännää hää oikei virtesä visers sen apupoikasa Antiiki kans. Menniit haukkumaa meijä naapurit ja siin samal tietyst meijätkii. Myö sunnuntain oltii koolla koko remmi ku ol aika kehno keli. Siin sitte tää rosaledan ystävä otti puhheeks teijä ukkoje ilkeilyt. Nii myö talviasukkaat siin porukal tuumittii, et kirjottakkoo vaa iha julkisest, milt tuommone haukkumine tuntuu. Myö ku ollaa sitä mielt, et koiratha ne on jotka haukkuu ja niitte pittää välil haukkuukkii. Mut työ aikuiset miehet haukutte tääl ihmisii arviolt ku määttäse koira oravii!

  Ollaa myö tuoho jonkiilaine selitys löyvetty. Työ ku nii paljo ootta siel suomipuolel, ni se vaa on tarttunt teihi kui pee junttilatuva seinää. Miekii siel viime kauel olin emäntän kirjottamas ja nätist kirjotinkii. Sitte mie huomasin, jot ei tää oo ihmise paikka. Ei semmost räkkää kenekää kaali kestä. Kyl myö sitte ihmetltii kovast, ko huomattii teijä siel vaa jatkavan. Seura tekkee kaltaseksee, ei voi mittää! Sitte työ sitä tyylii toitte tänne paremmallekii puolelle. Aloittekkii vainoomaa täysi syyttömii ihmisii. Ain ol olevinnaa jottai hajjuu ja rollii, jos joku jottai uskals kirjottaa. Täähä on kuiteskii kaikille avoin palsta, ette työ kaks tätä omista vaik nii luulette.

  Tästä asumisest, et tääl Patsis asutaa kevääsee asti. Meil on semmoset sopimukset, et saahaa pittää nää asunnot ympäri vuoden. Vuokra tullee sillo nii paljo halvemmaks. Ja on helppoo ku ei tarvii mittää kuskata pois eikä takas. Voip ostaa lissää mist tykkää iha ku kottiisa konsanaa. Tämmösii ideoit saap ku tutustuu mukavii ihmisii. Onha meil Patsin lisäks ystävii alakaupungissakii. kute Belairissa, Vallelutsissa, Sinisestalos ja muutamas muussa. Sitte meil on musiikkiystävät täs omas talos ja soitetaa yhes näitte kanrialaiste kans. Nuotit nääs on kansaväline kieli. Ollaa myö espanja kielikurssillakkii. Ja tietyst seurakunnas ja Suomikerhos.

  Nyt meille alko joululoma! Pyhät vietetää rauhallisest ja sitte lähetää ajelemmaa. Tykättii ku ol viime talven auto kuukauven. Tehtii sama nytkii, ni päästää vappaammi kiertelemmää. Meijä yhet ystävät Englannist tulloo tammikuus. Yks ystäväpari ol Eedenis loma ja käytii kyläs puoli ja toisi. Hyö lähtiit viime torstain ja hyvät lomailmat saivatkii. Tämmöst pient touhuu on meil täs ollu. Ihme vaa ku ollaa tervein pysytty, on meit nii moni hallaillu ja pussaillu. Tääl ku on tyylin tuo pussailukkii. Iha hauska tapa ku siihe on tottunt.

  Ja mitä ihmettä sitä ollaa näkevinnää meijä ystävärouvis? Heijä sukupuolestaa? Myö kuulkaa ollaa kaik iha naisellissii naisii, lapsii synnyttänneit ja paljo mukuloit kaikil ussemmaskii polves. Ei tarvii eppäillä eikä arvuutella kumpii ollaa. Miehet meil on oikeit miehii, eikä mittää suunpieksäjii. Kyllähä sitä arvost ja asemast tekis miel sannoo, mut jääköö. Myö nääs inhotaa leuhkimist yli kaike, eikä kehtaa ite itteesä kehhuu. Rehellissii kansalaisii ollaa, hyväntuulisii, ilosii ja kiitollissii ihmisii. Ja tätä mie en ruppee tarkistammaa, onks niit virheit. Nyt niit on, saap ollakkii, mut kiljutonkal en oo käynt! Kellokii lähestyy puoltyötä ja makkaamaa on mentävä.

  Tuos viel laitan myöhemmi tänne joulutoivotukseks jottai kaunist kaikille. Jos kerkeen.
  Nyt hyvvää yötä ja parempaa huomista!
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 11. minä Vierailija

   
 12. minä Vierailija


  *******
  Olipa ihana murre!
   
 13. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Näyttäisi tulleen myös Sotiksen viesti useampaan kertaan framille.

  Tollanen paikallinen liittyvä täytyy sitten noutaa käyttöön, jotta saa pakolliset hoidettua. Toisaalta onhan Pikku Pohjolassa salasanalla suojattu Wifi, josko sitä sitten. Kotomaan puhelinliittymä jää toki käyttöön ja vaimolle hänen lähdettyään luritellaan lemmekkäästi WhatsAppissa. Siis jos tollasia systeemejä yleensä oppii käyttämään.

  Eläkepappa. Mitäs sanot nettiturvallisuudesta vaikkapa Pikku Pohjolan Wifillä, Fsecure Safe + Freedome vielä päälle. Luulisi riittävän. Mutta onko luulo tiedon väärti. Muidenkin mielipide asiaan olisi myös suotavan tärkeä.

  Tänään saimme sitten muuten firmalta joululahjat. Koomista, mullekin vinkkupullo:

  [​IMG] ja mukaan lahjakortti S-ryhmän kauppoihin.

  Lahjakortti on toki tervetullut ja käyttökelpoinen ajatus, mutta mitä minä tuolla viininlitkulla. Viemärinavaukseen kenties. Aikaisempina vuosina, alkoholin käyttöni tietäen, on aina ollut vaihtoehtoinen tuote tarjolla. Nyt ei. Maistuiskohan tuo vaimolle. Lahjapakettiin vaan, vai...:LOL:
   
 14. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  [​IMG]
  En ole mikään tietoturva asiantuntija mutta luulisin tuolla hotellin ilmaisella wifillä voivan laskut maksaa.En tiedä kantaaako yhteys miten hyvin huoneisiin asti,partsilla saattaa pelittää ihan hyvin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. tepska Jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kyllä me ollaan aina hotellin wifillä hoidettu kaikki mahdollinen, pankkiasiat ym. Ei mitään ongelmia. Ja freedome kun on käytössä, niin katsottu tabletilta suomisarjoja, ettei jää kovasti jälkeen (esim. Emmerdale). Sähköpostiin on roskapostit vaan enentyneet reissun jälkeen, ei muuta probleemaa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. tepska Jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ja ennenkuin joku näsäviisas ehtii tarttua tuohon "suomisarjoihin", niin tarkoitan Suomessa näkyviä ohjelmia!

  Hyvää Joulua ja reilun kuukauden päästä Cruzissa nähdään! So long sugar :)
   
 17. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Kiitos Tepskalle ja myös Aguilalle kommenteista. Emmerdalen seuraaminenhan on suorastaan elämää suurempi asia, myös siis lomalla. Eipähän jää niin paljon rästijaksoja Katsomosta katseltavaksi. Viime talven loman jälkeen kun katselin viikon aikana sitten nelisenkymmentä Emmerdalea. Kun sarjaa on seurannut 1990-luvulta, niin sitten sitämyös seuraa. Epäilinkin, että pankkiasiat voi tuolla turvallisesti hoitaa, esim, niinkuin Eläkepappa omissa jorinoissaan kertoi. Joskus noita pankkiasioita pitää vaan hoitaa myös lomillaan.
   
 18. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Kiitos Sotis tervetulotoivotuksista. Eihän toki tuo viini haaskuusen mene. Vaimoni Sarah oli kovasti tyytyväinen "joululahjastaan". Jo viime talvena huomasimme, tai no, vaimoni huomasi noiden talon viinien hyvän maun ja laadun. Varsinkin Bodega Julianin talon viini kuunlemma oli maistuvaa. Sehän tarjoillaan pienistä kannuista, mikä valutetaan niihin tynnyristä tiskin takaa. Aika monessa muussakin paikassa talon viinit ruoan kera kuunlemma maistuivat.

  Kerran ostimme sieltä La Pazin ylimmäisen ostarin Sparista vai mikä se nyt onkaan paikallista kanarialaista punaviiniä , mikä maksoi alle Euron pullo. Juotavaa oli kuunlemma sekin, jopa yllättävän hyvää. On siis helppo yhtyä maistamattakin noihin mielipiteisiin. Asuuhan meillä viininmaistelija ja nautiskelija.;)
   
 19. lapinmaddu Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.09.2014
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  16
  Feliz Navidad Sotis :) Hiljainen joulu on meillä, kun poikaset eivät lennähtäneet tänä jouluna iloksemme. Noh, Perro tuo iloa ja valoa ja kaamoskin alkaa hellittää, vajaa kuukausi ja auringon ensi säteet näkyvät ;) Olen katsellut webbikamerasta Orotavan torin belén asetelmia. Aivan ihania, koululaiset käyvät sankoin joukoin niitä katsomassa. Siinäpä ihana tunnelma.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Reissupari Vierailija

  Aatonaattoa La Pazista!

  Säässä ei ole nyt kehumista. Sataa ja tuulee...on hämärää. Odotellaan jos se tuosta vähän myöhemmin iltapäivällä petraantuisi. Pitää vielä ruokakaupassakin kertaalleen käydä. Perunajauhot on haettava vähän etempää luumukiisseliä varten ja manteleita riisipuuroon. Täällähän tosin kaupat ovat auki normaalisti aattonakin. Joulupäivä vain on juhlapäivä.
  Ihan kuin vähän alkaisi jo ilma kirkastua, kyllä se tästä...

  Joulunajan kohokohta meillä oli toissailtana Santa Cruzin Auditoriossa, Händelin El Mesias konsertissa. Tunnelma ja puitteet olivat upeat ja konsertti aivan mahtava. Orkesteri kuoroineen oli Englannista ja paikallisista kuoroista koottu noin 200 henkinen lisäkuoro oli ihan taivaallista kuultavaa!  A cappella tulkinnan myötä tahdomme me, Pazin pariskunnat, toivottaa kaikille Rauhallista Joulua ja Uutta Vuotta!

  P.S. Lisäystä AetA:n Teneriffan kuvakoosteeseen laitetaan, jahka tässä ehditään...
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 21. Reissupari Vierailija

  Laitan vielä linkin Teneriffan suomalaiseen seurakuntaan. Tällä viikolla mies ne päivitti saatuaan tarvittavat tiedot: http://www.teneriffanseurakunta.fi/

  Puerton säästä noin La Cupulan korkeudelta juuri nyt: Kirkastuu, ei kirkastu, kirkastuu... Sen verran pilviverho tuossa oheni, että nähtiin vuorille sataneen lunta! Onko täällä nyt siis "white christmas"? Noh, siinä määrin ainakin... Eteläisessä Suomessa lumitilanne taitaa siis olla melkein sama kuin täälläkin!!!
  Monet ystävämme ovatkin parhaillaan joulunvietossa Suomessa, mutta sää sielläkin voi olla pettymys. Vaan minkäs keleille mahtaa. Ja enimmäkseenhän täällä Puertossa on kuitenkin oikein mukava sää!

  Hyvällä ja kiitollisella mielellä me käymme Joulun viettohon!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 22. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Mukavat Joulun odotukset vaan sinne Puertoonkin. Täällä eteläsuomessa on just niin pimeää, kuin pahimmissa painajaisissa voitte kuvitella. Tässä osoitteessa lasketaan jo tunteja, jolloin 12-tuntiset päivänvalojaksot alkavat ja lämpötilat nousevat sen parisenkymmentä astetta.

  Nyt joulusaunaan ja sitten valmistamaan jouluista ateriaa jon näin etukäteen.:)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 23. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Nuo korotetut hinnat ovat juhlapyhinä ihan normisettiä. Aikanaan Riu Garoehen taksi normihinnalla maksoi noin 4-4.50 Euroa, mutta pyhäpäivänä 7€. Muutenhan noi taksien hinnat ovat melko stabiileja. 3.15 € aloitusmaksulla pääsee yllättävän pitkän matkan.

  Monissa kaupoissa alkoivat muuten tänään alennusmyynnit ja täytyykin vielä pari kierrosta noihin tehdä, ennenkuin vaimoni viikon päästä täältä poistuu. Charcolle en eilen kerennyt, mutta tänään kävin. Ihmisiä oli ravintoloissa ja kahviloissa paljon, joten hintatason täytyy olla oikea.

  Kumma kyllä, täällä menee yllåttävän paljon rahaa, vaikkei oikein mitään ostakaan. Useat kahvi ja teereissut, sekä syömiset verottavat halvahkosta hintatasosta huolimatta kukkaroa. Teepusseja hankimme hotellihuoneeseen, kun keittomahdollisuus kerran on. Jäähän sekin raha sitten muuhun.

  Täytyy toivoa, että calima loppuu pian. Toi sola tuolla ylhäällä olisi kliffampi kokea sellaisenaan. Teiden lumipeitekin jää näkymättä caliman takia. Partsilta kun sitä olisi kiva kattella. Samoin kuin iltapiväaringossa tsittailla. Saas nähä koska...o_O
   
 24. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  En toistaiseksi ole vielä törmännyt varsinaisiin kausialennusmyynteihin, mutta erilaista "offertaa" ja "rebajaa" täällä on koko ajan. Loppiaisen jälkeen on vasta se varsinainen repäisy.

  Melkein sääliksi käy kun lukee saarilla olevien tyrmistyneitä kommentteja calimasta. Kerran vuodessa viikon tai pari matkaavalle ei välttämättä koskaan ole hiekkatomuriemua osunut omaan kokemuspiiriin. Ja tällä kertaa calima on ollut erityisen voimakas. Hiekkaa on ilmassa edelleen, mutta nyt jo onneksi hieman vähemmän. Mutta ikävä kyllä tämä päivä on ollut suurelta osin myös pilvinen.

  Kyllä täällä rahaa saa kulumaan, jos kaikki pääateriat syö ravintoloissa, tykkää kahvilaelämästä, viihtyy aktiivisesti "yöjalassa" jne. Minua ei joka ehtoo saa baanalle edes aseella uhaten, mutta tykkään kovasti toisinaan istua Suomesta tulevien ja täkäläisten ystävien kanssa hyvän ruoan äärellä vähän pidempäänkin.

  Antigue, mainitsit linja-autoaseman remontin jatkumisesta. En ole kuullut edes sellaisen aloittamisesta. Parkkialueena tuo näyttää nyt pihamaan osalta toimivan.

  Eläkepaapalle heitän tässä pienen opponoinnin, minusta sirocon suunta on aina saharasta pohjoiseen. Calima liikkuu länteen, eikä sisällä myrskyä, eikä useimmiten edes kovaa tuulta.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sirocco

  Hyvää illan jatkoa!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 25. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  355
  Sotis,
  Oletteko jo saaneet maistella Arautava Blanco Dulce Gran Reserva 2002
  viiniä?
  Muillekin tiedoksi mistä viinistä on kyse:
  http://www.kanaria24.com/fi/kanaria-nyt/2/espanjan-vuoden-viini-tulee-teneriffalta

  Kohta on vuosi lopuillaan, ensimmäinen kerta vuosikausiin kun emme ole Teneriffalla lomailleet. Kyllä vaan, kuin jotain vuodesta jäisi puuttumaan.

  Viettäkää mukavia päiviä siellä ja toivotaan että Calima loppuisi pian, on kyllä pientä kokemusta sen haitoista.

  Terveisiä myös muille siellä lomaileville.(y)

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 26. eläkemuori Uusi jäsen

  liittynyt:
  19.07.2016
  Viestejä:
  21
  Saadut tykkäykset:
  11
  Tietääkö kukaan hyvää hierojaa Puertossa? Siis hyvää ja kohtuuhintaista.
   
 27. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Varasin juuri ensi viikoksi 1.5 tunnin hieronnan Anne Mari Hairetchelta hintaan 43 Euroa. Ei ollut mielestäni kallis. Olemme jo monta vuotta käyneet siellä. Osaava ja hyvä palvelu suomen kielellä.

  Huomenna menemmme Zamora-kadulle thaihieronnan tunnin jalkahierontaan hintaan 40 Euroa. Kerron myöhemmin miten se toimi.
   
 28. eläkemuori Uusi jäsen

  liittynyt:
  19.07.2016
  Viestejä:
  21
  Saadut tykkäykset:
  11
  Kiitos Antigue tiedosta. Etsinkin sitten Anne Marin yhteystiedot ja varaan ajan.
  Kerro ihmeessä myös jalkahieronnan toimivuudesta.
   
 29. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Tuo Anne-Marin hierontapiste on helppo löytää. Charcolta lähdette puistokahvilan kohdalta länteen ravintolan ja parfymerian välistä Puerto Viejolle. Kun edessänne on vaaleanpunainen kahvila, sitä ei voi olla huomaamatta, vielä kaksi korttelia eteenpäin. Paikka on oikealla puolella ja helppo huomata.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti