Hae Anna.fi-sivustolta

Pokka pitää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä All_Marino, 18.12.2012.

 1. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  185
  Vähän auringosta ja sähköstä.

  Carunan tarina on suomalainen versio itänaapurissa kovin tutusta valtionomistuksen siirrosta oligarkeille. Suomessa kehitettiin ammoin, valtionyhtiön helmassa, yhteistyössä taajuusmuuttajateollisuuden superosaajien kanssa, maailman paras tekniikka, jota valtio ei silloin ollut mitenkään kiinnostunut edistämään. Oli myös laki, joka tehokkaasti esti kaikenlaisen pientuotannon kytkemisen verkkoon. Laki muuttui vasta kun sähkölaitospuolen lobbarit sallivat -ja ketkä paistattelevatkaan nyt aurinkoenergian edistäjänä?

  Kanarialla, kuten välimerenmaissa muutenkin, on lämmintä vettä perinteisesti tehty aurinkoenergia-avusteisesti. Siksi ne aurinkopaneelit, joita katoilla on, on useimmin nestekiertoisia, ei sähköenergian tuottajia. Vaihtoehto kuumanveden tuottamiseen noissa maissa on kaasu, koska sähköverkot on tyypillisesti olleet heikkoja.

  Manner-Espanjassa, kuten Italiassakin, aurinkoenergia lanseerattiin pörssiavusteisesti vuosituhannen vaihteessa, kun EU-avustukset oli maksimaalisia. Se johti vakaviin markkinahäiriöihin, mutta niillä oli jo silloin ideana, että laitokset rakennetaan riittävän isoina ja kansalaisille, joille tarjottiin mahdollisuus ostaa sieltä paneeleita, joiden tuotannolle taattiin takuutuotto valtioavusteisesti, annettiin myös paikoin tariffiteknisiä kompensaatioita sähköenergiaa ostettaessa. Nyt Espanjassa on herätty siihen, ettei tullutkaan bisnes, OHO! Oliko se yllätys, hmm...
  Ne, joiden kimppuun käydään, on kumminkin tyypillisesti pientuottajat, ei ne suuret laitokset, jotka on rakennettu meidänkin verorahoilla. Ne fyrkat on kupattu ja pysyy.

  Alunperin Saksassakin paneelijärjestelmät rakennettiin rakennuksiin, tyypillisesti katoille ja varsin pieninä. Jotta laajan rakennuskonseptin ihme saatiin tapahtumaan, se edellytti valtavaa subventaatiota, eikä ihan terveellä pohjalla sekään tuki ollut, eikä ole.

  Jos valtio, kunta tai muu sen kaltainen instituutio haluaisi laaja-alaisesti tukea aurinkoenergian rakentamista Suomessa, se ottaisi oppia Espanjan ja Italian valtiomafioilta.

  Monenlaiset tahot on ottaneet. Saksassakin on nykyjään moottoritien varret täynnä aurinkoenergiapuistoja ja ne on rakennettu maanpinnalle jättömaalle, joita ei juuri muuhun voi hyödyntää. Suomessa esim. monet sähkölaitokset toteuttaa koelaitoksia -niitä paneeliperustaisia, eikä enää juuri katoille vaan jättömaille.

  Moni kumminkin odottaa tekniikan murrosta, malttamattomasti, ei siis niitä kiinalaisia paneeleita, vaikka nykyisin ne, volyymin tähden, ovatkin markkinajohtajia.

  Odotetaan, kuin kuuta nousevaa, että järjestelmän rakenneperiaate lopulta muuttuu ja järjestelmän perustushinta romahtaa. Viimeistään silloin alkaa laitoksia näkyä taatusti Orotavan laaksossakin, eikä ne enää perustu paneeleihin. Jos osoittautuu, että niiden järjestelmien rakennemateriaalin periaate on jälleen kehitelty Suomessa, olen asiasta pirun onnellinen.

  Energioiden verotus on EU-alueella kansallisten päätösten armoilla. Helposti meilläkin pientuottajan kimppuun ehkä joskus käydään, mutta käydäänkö carunanomaisten laitosten -siis meillä? ;) Verkkoon liitetyt laitokset on meillä myös luvanvaraisia edelleen. Välimeren seuduilla on kuluttajilla luovempi ote. Kun verkkoon kytkettyjen aurinkosähköjärjestelmien määrä ylittää tietyn kriittisen massan, sähköenergian hinta kääntyy pörssissä joinakin tunteina aina negatiiviseksi. Energiaa ei saada kaupaksi ja tukiaiset, ne on määräaikaisia. Niistä se Merkelkään ei heti pääse eroon. Ketkä ne tukiaiset muuten maksaakaan?
   
  Last edited: 29.03.2017
  • Tykkään Tykkään x 3
 2. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 129
  Saadut tykkäykset:
  585

  Voi järkytys, kuinka yksinkertaista sakkia noi espanjalaiset on. Muualla Euroopassa yritetään kaikin voimin panostaa uusiutuviin energiamuotoihin ja tuolla omien hallituksen virheiden takia siitä verotetaan. Niinkuin totesin, pelkkää tyhmien rahastusta koko "ilmastonmuutos". Mutta tottahan tuo näyttää olevan, joten Taxikuski oli oikeassa. Vedenlämmittimiä sensijaan on myös yksityisten katoilla.

  Noista jutuista huolimatta useiden Puerto Cruzin hotellien katoilla on aurinkopaneeleita. Mitenköhän niihin on lupia saatu. Vai lienevätkö valtion omaisuutta. Vai onko ulkomaalaisilla toimijoilla joku erityislupa omaan sähköntuotantoon.

  HIFK voitti Turuus....:LOL::LOL::LOL:
   
 3. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  185
  Hyvä HIFK!

  Espanjalaiset ja Italialaiset ei oo yksinkertaisia. Ne tietää että mafialla on monta nimeä, mutta vaan yksi tarkoitus: Ottaa sun rahas ja pitää ne. Nimiä voi olla valtio, Nordea, Caruna, jne.
  Idiootit on EU-kansalaisia, jotka maksoi sen kaiken. Sorry! Menkää katsomaan Puolan teitä nyt ja verratkaa niitä Suomeen. Mistä ne rahat niihin teihin tulikaan?

  Ne Cruz'in hotellien katolla olevatkin on pääsääntöisesti lämpimän veden tuotantoon tarkoitettuja, vesikiertoisia systeemejä, mutta vaikka ei olisikaan, se ei ole ongelma. Yleensä "ongelma" syntyy vasta, kun kiinteistössä energiasta on ylijäämää, eli myydään ylijäämä verkkoon. Siksi meillä aivottomasti laitoksia on mitoitettu kiinteistön minimikuormitustilanteen mukaan sen takaamiseksi, ettei verkkoon voi koskaan siirtyä mitään, eli aurinkoenergialaitoksen teho on pienempi, kuin kiinteistön minimikuormitus. Pohdippa siinä sitä koulua heinäkuussa ;)

  Niillä osakeyhtiömuotoisilla laitoksilla, suurtuottajilla, jotka omistaa, sähkölaitokset, pörssiyritykset, valtio ja vähäisin osin jopa piensijoittajat, ei tuota ongelmaa ole. Se on sitä politiikkaa. Sijoitatko riskivapaasti sellaiseen, vai jäätkö yksin taistelemaan muuttuvan veropolitikan kanssa. Sun kimppuun voidaan käydä, mutta ylikansalliset konsernit tuo 40 juristia oikeuteen, kukin ja lobbarit ja haastaa valtion EY-tuomioistuimeen. Mikä on oleva lopputulos?
   
  Last edited: 30.03.2017
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 129
  Saadut tykkäykset:
  585
  Go852. Hyvä keino on maksaa ostokset pankki tai luottokortilla. Silloin rahat kulkevat pankin kautta ja jonkinlaista valvontaa esiintyy. Oman kokemukseni mukaan, jos korttia kaivat esiin, niin ilme usein myyjällä muuttuu totisemmaksi, ja monessa paikassa olen saanut "tarjouksia" tuotteista, mitkä ovat kiinnostaneet, mutta ehtona käteisen käyttö.

  Sotis. Samaa mieltä Venezuelakadun Compostellanasta. Hyvää ruokaa, omasta mielestä kohtuuhintaan ja isot annokset. Monasti olemme tilanneet vain yhden pizzan ja tulleet molemmat kylläisiksi. Suositeltava paikka kaikenkaikkiaan. Oliko se "brittibaari" siinä kulmassa se, missä on sohvat ja katokset ulkona. Siellä nimittäin on käyty monasti futista katselemassa ja iltaa istumassa. Kiva paikka ulkotulineen kaikkineen.

  Energiantuotannosta vielä. Tänään kotiin duunista saavuttuani puolen päivän aikaan kävin vilkaisemassa aurinkopaneelien tuottoa invertteristä ja karvan päälle 4KW sieltä tuli. Ei huono Maaliskuulle. Mielenkiinnolla odotan, että paljonko kesäaikaan saadaan energiaa tuotettua.

  Puertossa oleilevat. Käykääpä varailemassa itsellenne hieronta-aikoja. Vinkki tuli tuosta vierestä Sarahilta, joka siis Sunnuntaina Puerto Cruziin saapuu ja Maanantaina aloittaa työt.(y)
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 129
  Saadut tykkäykset:
  585
  Vaimoni Sarah kiittää saamastaan mielenkiinnosta, vaikka se ei aivan kohdilleen osukaan. Tällaista se on, kun ihmiset tekevät johtopäätöksiä, ilman, että kompetenssi niihin riittää. Kiitos kuitenkin mielenkiinnostanne Sarahia kohtaan ja tervemenoa itsekukin kyselemään AM Hairetchen hierontapisteelle häneltä itseltään, kuka on, mitä osaa ja mihin hintaan sen hieronnan saa. Eikö se liene yksinkertaisin keino selvittää asia. Tällaisilla palstoilla se tuskin onnistuu.

  Vai on Suomikerhollakin mainos hänen tulostaan Puerto Cruziin. Hienoa, kokemuksesta voin sanoa, että osaaviin käsiin pääsette, varsinkin kun hänen tarkoituksensa ei ole keskittyä pelkkään urheiluhierontaan, vaan kivunhoitoa lievittävään hoitoon. Puerto Cruzin eläkeläiset kun useimmatkaan eivät ole urheilijatyyppiä, vaan enemmänkin sen kivunlievityksen tarpeessa olevia normikansalaisia. Suomalaisellehan monasti se ainoa syy mennä hierontaan tai muuhun kipua lievittävään, kuten lääkäriin, on, että kipukynnys kehossa ylittää kukkaronnyörien aiheuttaman painetilan ajatusmaailmassa. Kivunlievitykseen Sarah on suuntautumassa opinnoissaan ja jos hyvin käy, toimii hän aikanaan ihan omassa yrityksessään kaikkien Puerto Cruzin eläkeläisten ja matkaajien iloksi. Kun kipu lihaksistossa yllättää ja on vaikea olla, silloin löytyy apu läheltä, suomen kielellä, englanniksikin, kiitos Sarahin menneisyyden Manchesterissä aikanaan. Sieltä se hänen nimensä tulee, joten sitä täällä käytettäköön.

  Huomen aamulla pitäisi sitten 5aikaan hänet Helsinki-Vantaalle Mersulla kuskata, kun Sarahin kone nousee 7.15 kohti Reina Sofiaa. Arvatkaa vaan ystävät hyvät, että haluttaisiko lähteä mukaan. Vasta eilen illalla se iski, todellisuus, että upea vaimoni lähteen harjoittelu/työkeikalle kahdeksi viikoksi ja minä jään tänne rännän ja sateen vihmomaan kotomaahan omia töitäni tekemään. Paljon mielummin olisin tuossa samaisessa koneessa matkalla kohti paratiisinomaista Puerto de la Cruzia.

  Mukavaa Lauantaipäivää vaan kaikille. Muistakaa käydä varaamassa niitä harjoittelijan hieronta-aikoja. Harjoittelutyötunnit tulevat Sarahille tarpeeseen, kun niitä pitää opiskelun lomassa tietty määrä saada kasaan. Enkä usko harjoittelijahintojen olevan kovinkaan suuria kenekään kukkarolle, kun täällä kotomaassakin heidän koulullaan 30 min maksaa 14€ ja 45 min 18€. Tuskin se Puerto Cruzissa edes tuota maksaa. Kysyjä paikan päällä tietää ja nopeimmat pääsevät mukaan. Kuka ehtii ekaksi.(y)

  Nyt pikku shoppailukierrokselle ja sitten sauna lämpiämään.:)
   
 6. netiketti Vierailija

  Mikäli henkilö oikeudettomasti joukkotiedotusvälinettä käyttämällä; taikka, muuten toimittamalla lukuisten ihmisten saataville esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, katsotaan teko yksityiselämää loukkaavaksi tiedon levittämiseksi. Yksityiselämää loukkaavana tiedon levittämisenä ei pidetä sellaisen yksityiselämää koskevan tiedon, vihjauksen tai kuvan esittämistä politiikassa, elinkeinoelämässä tai julkisessa virassa tai tehtävässä taikka näihin rinnastettavassa tehtävässä toimivasta, joka voi vaikuttaa tämän toiminnan arviointiin mainitussa tehtävässä, mikäli tämä esittäminen on tarpeen yhteiskunnallisesti merkittävän asian käsittelemiseksi. Yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä tuomitaan sakkoa tai vankeutta enintään kaksi vuotta.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 7. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 129
  Saadut tykkäykset:
  585
  Metsään meni, ja pahasti. Linkkihän ei johda mihinkään. Kerro nyt ihmeessä, mistä moisen kaivoit ja miksi sen liitit allekirjoittaneeseen. Eikö oikeasti ole palstalle mitään sanottavaa, kun on pakkomielteisesti yritettävä vain allekirjoittaneesta tarinoida. Vai oliko kyseessä aprillipila. Sellaisena tuon toki ymmärrän.:LOL:

  Kiitokset Sotikselle baaripalautteesta. Ollaan monesti oltu Sarahin kanssa siellä jalkapalloa kattelemassa, niin sisä kuin ulkotiloissakin. Hintataso on kohtuullinen ja telkkareita tarpeeksi, jotta kaikki voivat pelejä seurata. Se on iso plussa. Poikkea jos ehdit vielä Cafe Oneilsissä joku päivä Mickaelia moikkaamassa. Sieltä saa mm aitoa Guiness-olutta, mikä kuunlemma on saaren parasta. Mr Sotis voisi vaikka tykätä siitä.

  Meillä paikallinen yrittäjä ilmoitti kauppansa viereen rakennettavasta huvipuistosta, jonka rakentaminen alkaa jo ensi viikolla ja valmista pitäisi olla jo Kesäkuun lopulla. Saas nähdä, kuinka moni on siitä käynyt kyselemässä. Ihan hyvä källi sekin. Samoin kuin armeijan tarpeisiin koulutetut kissat.:D

  Varauksia hierontaan on muuten jo tullut suoraan Sarahille. Varatkaa niitä aikoja suoraan AM Hairechelta, siis sieltä hierontapisteeltä. Hän hoitaa rahastuksen ja hinnoittelun, eikä Sarah saa harjoittelujaksolta lainkaan palkkaa. Kiinnostusta toki näköjään onneksi löytyy.

  Ps. Mulla on edelleen toimiva Instagram tili. Ihan vaan tiedoksi.
   
 8. Löytäjä Vierailija

  Siellähän oli varsin paljon kuvia Puertosta, joten kuuluu sitä kautta palstan aiheeseen.

  Myös samoja kuvia kuin olet täällä esitellyt.
   
 9. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 129
  Saadut tykkäykset:
  585
  Alan pikkuhiljaa ymmärtämään, miksi tällaiset keskustelupalstat kuolevat näivettyen pois. Siinä vaiheessa kun asioista keskustelun sijaan aletaan menemään henkilökohtaisten asioiden penkomiseen ja julkituomiseen ollaan jo niin kaukana alkuperäisestä keskustelupalstan tarkoituksesta, kuin vain saattaa voi. En tiedä kuinka älykkäänä noidenkin kuvien postaajaa voi pitää, mutta kovin paljoa ei luonto tuolle idiootille ole antanut. Olen laittanut ylläpidolle viestiä kuvien ja nimien luvattomasta julkituomisesta ja kysellyt heidän vastuutaan asiassa.

  Monille muille Puerto Cruzin matkaajille tiedoksi, että paikassa elelee näköjään henkisesti sairasta sakkia joilla on paljon ongelmia ymmärryksessä, sekä älyllisessä kehityksessä. Muistakaa tämä, jos aiotte pidempää aikaa paikassa viettää. Mua ei moinen kiinnosta, kun tuollaisia on tullut jo paljon nähtyä ja opittua niitä kaukaa kiertämään. Huh huh, mitä älykääpiöitä.

  Naurattaa moinen ääliöimäisyys vain siksi, että satun pitämään Puerto Cruzista ja kerron sen julkisesti. Voiko joku olla noin kateellinen, typerä ja henkisesti sairas, että pitää asiakeskustelun sijaan purkaa pahaa oloaan tällä palstalla tuon tuosta purkaen sen allekirjoittanutta kohtaan. Toisaalta mitään suurempaa vahinkoahan tuossa ei aikaan saatu. Tunnistavathan ne järkevät Puerto Cruzin asukit nyt tulevan hierojansa ihan ulkonäöltä. Ainoastaan noiden kuvien postaaja näytti typeryytensä. Naurattaa moinen yksinkertaisuus ja idioottimaisuus

  Sääliksi käy.:poop:

  Ps. Pelkästään luvan kysymisellä kuvien käyttöön olisi tämä teksti voitu välttää.
   
  Last edited: 01.04.2017
 10. PDLA Vierailija  antiikki hei, olen aina ihmetellyt sinua kirjoituksinesi mutta nyt kun pääsin katsomaan sinun insta tiliäsi niin sinusta tuli paljon inhimillisempi ihminen, samoin vaimostasi kun oikeiden kuvien kanssa näin teidät, kirjoituksesi antoivat väärän kuvan teistä
  ps. itse olen vaimoni kanssa puerton ihannoija jonne myös haluamme eläkepäiviämme viettämään
   
 11. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 129
  Saadut tykkäykset:
  585
  Kiitos. Kerro ihmeessä lisää, mistä moisen käsityksen olet saanut. Monilla on luetun perusteella tietty kuva jostain tyypistä, kuten minulla aikanaan Sotiksesta, joka paljastuiihanaksi ihmiseksi, mukavan seuralliseksi sekä hauskaksi tyypiksi, jonka kanssa meillä on paljon yhteisiä ajatuksia. Kysy, niin vastataan, mutta asiallisesti.

  Silti täällä pitäisi kirjoitella jostain ihan muusta kuin Antiguesta. Kerro vaikka jotain näkemyksistäsi eläkepäivistä Puerto Cruzissa. Voihan olla, että niitä vietetään siellä yhtä aikaa. Ties vaikka oltaisiin jo tavattukin. Senverran sosiaalinen tyyppi olen. Kysymällä siis selviää.(y)
   
 12. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  185
  Se, mistä tämän stalkkerin touhut juontuu, on kaikkien nähtävillä s24 Kanarian palstan puolella. Sontasäkki siellä sitkeästi vastaa itse itselleen. Siltä hänen sielunmaisemansa näyttää. Haju onkin häätänyt kaikki muut kirjoittajat.

  Mutta joo, sitkeästi olen vältellyt naamakirjaa selvästi yli kuuskymppiseksi ja ollut uskossani vahva, että en sillä mitään tee. Nyt, ollessani jälleen uudelleen koulutettavana kummallisiin tehtäviin, osoittaa kouluttava yhteisö monin keinoin, että papalla pitäs olla profiili, muillakin papoilla on.

  Nämä palstat ovat -vaikka olisi kuinka hyvää moderointia, mielenterveyspotilaiden avoterapiaosastoja. Nytkin, viikonloppuna, kun mode ei ole töissä, aliaivo suoltaa tavaraansa tietäen, että palsta siivotaan vasta huomenna. Kaikkeen tuohon riittää yksi mielenterveyspotilas. Hän on tarmokas.

  Voi vain toivoa, tälläkin perusteella, että Anna-lehti muuttaa kantaansa anonymiteettiin. Jos vain rekisteröidyllä nimimerkillä saisi kirjoittaa, bannit eliminoisi saastuttajan.

  Olen kovasti kuullut Kanarian ystävien facebook-osastoa kehuttavan. Saas nähdä, vaan vielä sinnittelen profiilittomana.
   
 13. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 129
  Saadut tykkäykset:
  585
  Papalta taas hyvä kirjoitus. Myös allekirjoittanut on pysytellyt tarkoituksella Facebookista poissa, sillä sen hyötypuolen lisäksi on olemassa myös haittapuoli. Nuo kuvat on muuten poimittu Sarahin Instagram-tililtä, ei Facebookista. Siellä kun asetukset kuunlemma voi muokata siten, että vain kaverit voivat juttusi nähdä. Näköjään tuollaisten älykääpiöiden aivopierut ajavat tällaiset palstat loppuun ja kaikkien Kanariansaarista kiinnostuneiden pitää sitten omalla nimellä ja naamalla kirjoittaa Facebookin vastaaville foorumeille. Toivotaan tosiaan, että Anna-lehti haluaa säilyttää tämän palstan ja rekisteröintipakko tulisi kaikille kirjoittajille. Puskistahuutelu kun täällä useimpien kohdalla on mielenterveyspotilaiden aivopieruja täynnä. Rekisteröintipakko tai palsta menee nurin. Saas nähdä kumpi valitaan.

  Pahinta tässä luvattomien kuvien postauksessa on, että jatkossa henkilökohtaisia kuvia tulee kavereille Instagrammissa vähemmän postattua. Kiitos palstan ja Puerto Cruzin tiettyjen älykääpiöiden aivopierujen. Ajatelkaa, että aikuiset ihmiset ovat noin ääliöitä. Haluan taas korostaa, että luvan kysymällä, tämäkin teksti olisi voitu välttää.

  Aamuviiden aikaan Sarahin lentokentälle jätin ja parin tunnin päästä hänen pitäisi Reina Sofialla jo olla. Siitä sitten reilu tunti ja Puerto Cruz kutsuu. Toivotaan sinnepäin hyviä kelejä ja Sarahille paljon töitä, jotta harjoitustunteja kertyy. Jos ei kerry, niin hauskaa lomaa kuitenkin. Ikävä on jo tässä vaiheessa kova ja tätä pitäisi kaksi viikkoa kestää. Toki kestän, eikä se ole ongelma, mutta kaipuu ja seura olisi mieluisampi vaihtoehto. Tosin olen iloinen Sarahin puolesta hänen päästessään Puerto Cruziin ja voihan koko tuo reissu muuttaa jatkossa joitain asioita elämässämme. Saas nähdä.;)

  Tänään täällä kotona tiedossa rengasjumppaa, kun kesärenkaisiin pitäisi siirtyä. Onneksi Sarahin lähdön takia katoksesa on kaksi autoa, niin ainakin toiseen voi huoletta kesärenkaat vaihtaa. :)
   
  Last edited: 02.04.2017
 14. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 129
  Saadut tykkäykset:
  585
  Eläkepappa. Poliisiin ollaan oltu yhteydessä. Sarah lähetti tutkintapyynnön ja kyselyn, miten tästä edetään nettipoliisille jo eilen. Asia siis hoidossa. Odotamme siis Poliisin kantaa näiden yksityisyyteen kuuluvien asioiden luvattoman julkistamisen suhteen, kunhan palaavat työpaikoilleen huomenissa ja asian kerkeävät tutkimaan. "Fobba" valitettavasti oli just nyt lomalla. Mutta nythän se nähdään, mihin tämä johtaa.;)

  Samanlaisen kyselyn lähetin myös Annan palstalle palautteena. Toivotaan, että se johtaa pakollisiin rekisteröitymisiin jatkossa kirjoittajien kohdalla. Nythän homma ei "villinä läntenä" toimi.
   
 15. PDLA Vierailija

  Hei Antigue, kyselit eläkepäiviemme viettämisestä Teneriffalla Puertossa.
  Ensimmäiseksi vielä kun jaksaa uusimme patikat Teidelle ylös, Teide-Pico Viejo, Tabornon kierto ja Masca vain alas ja paatilla Gigantesiin, sitten voi jo rauhoittua ja keksiä uusia kujeita autoillen, Titsalla liikkuen ja lähiympäristössä patikoiden. Iltaisin kaupugin elämää seuraillen tapasten ja hyvän paikallisen punaviinin kera.
  Haaveita on, talvet saarilla (myös naapurisaaret) ja kesäisin Välimeren maissa viettoa, ainoa haittapuoli on raha jota ei ehkä riitä kaikkeen, varsinkaan kesä suunnitelmiin jatkuvasti

  PS. emme ole tavanneet
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  842
  Saadut tykkäykset:
  334
  Toivon oikein mukavia päiviä Antiguen vaimolle, työniloa ja sopivan määrän harjoitusta tulevaan ammattiin. Hienoa kun tuollainen mahdollisuus tuli harjoittelupaikkaan.
  Siellä on sitten elämää arjessa ja kokemusta siitäkin, ihan hienoa.
  Harmi kun suurin turistikausi on vähenemään päin.
  Tsemppiä Puerton päiville!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 129
  Saadut tykkäykset:
  585
  PDLA. Samankaltaisia suunnitelmia täälläkin. Eläkeikään, siihen varhaistettuunkin on senverran vielä vuosia jäljellä, että noita mainitsemiasi reittejä olisi tarkoitus kokeilla jo aikaisemmin. Varsinkin Mascan reissun väliin jääminen viime Tammikuussa harmittaa minua kovasti. Se kuitenkin tehdään, se on varma. Autolla on saari tullut kierrettyä ja aina on jotain kivaa eteen osunut. Teneriffa on monipuolinen loma ja oleskelukohde, jossa on helppo viihtyä. Vaimoni Sarahin kanssa olemme puhuneet, että Las Palmasissa pitää käydä vielä ennen eläkeikää. Eläkkeellä sitten saarihyppelyä mahdollisuuksien mukaan. Muista PDLA, että eläkkeen koittaessa, miksei jo aikaisemminkin, kannattaa hankkia NIE-numero, joka vaatii jonkin osoitteen Teneriffalla. Vuokra-asunto riittää, jolloin saarihyppelyn hinnoittelu putoaa ja joistain muistakin tuoteista, kuten lääkkeistä saa alennuksen. Viime talvena tapaamani kaverini Reiska taisi mainita, että lääkkeistä joutuu maksamaan vain 10% hinnasta, joka muutenkin on halvempi, kuin suomessa. Korjatkaa, jos muistan väärin.

  Kiitos Senorita1selle toivotuksista. Välitän ne WhatsUpin kautta Sarahille. Huonosti alkoi hänen matkansa. Tjäreborgilla kuunlemma oli Reina Sofialla hässäkkää ja muita vaikeuksia ja lisäksi bussikuski oli jättänyt hotelli Bambiin menevät matkailijat KILOMETRIN päähän hotellista, jolloin kaman rahtaamista riitti. Onneksi paikka kuitenkin on tuttu, jollokn hän perille löysi. Valitettuaan asiasta Tjäreborgille, sai Sarah hyvityksenä bussimatkan hinnan kuitenkin takaisin. Lisäksi hotelli Bambi on kuunlemma sen tasoinen läävä, ettei kuunlemma enää koskaan siihen paikkaan tarvitse mennä. WIFIä ei kuunlemma ilmaisena ole, mutta 2viikon hinta onneksi vain 15 €uroa. Ensimmäisen illan ateria on kuunlemma Pomodorossa munakas, josta Beheive-bubiin Calle la Hoyalle tapaamaan ystäväämme Helgiä, joka Puerto Cruzissa myös juuri nyt oleilee. Hauskaa iltaa vaan heille ja huomenna reippaanna sitten työn touhuihin.

  Nyt täällä pikkuhiljaa yöpuulle ja huomenna töihin. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.
   
 18. PDLA Vierailija

   
 19. PDLA Vierailija

  Kiitos. Bambi on hyvällä paikalla varsinkin vaimosi työpaikan kannalta ja muutenkin lähellä kun haluaa nopsasti "kotiin". Toteuta se Mascan reissu...et pety
  Ps. NIE numero on jo
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 129
  Saadut tykkäykset:
  585
  Onneksi olkoon. Olet voittanut. Poliisin mahdollisesti tapauksesta kiinostuttua, palkintosi Eurosumma paljastuu myöhemmin.

  Epäilen kuitenkin koko tekstin olevan pelkkä trollaus, eli trollin tuotosta. Teksti on niin harhaista, asiavirheitä ja oletuksia täynnä, että tähän on pakko puuttua, vaikka olisin halunnut sivuuttaa koko aiheen jo aikaa sitten. Vastaukseeni käytän ranskalaisilla viivoilla ryyditettyä asiapakettia, jotta totuus tulisi esille.

  - Julkisuushakuisuutta minulla ei ole.

  -Siksi kirjoitan palstalle nimimerkillä, en omalla nimelläni.

  -Siksi käytän Sarahia palstalla, en kuitenkaan arjessa.

  -Siksi kiellän ketään julkistamasta nimiä tai kuvia palstalla. Niiden luvaton julkaiseminen on laitonta.

  -Poliisille on annettu tutkintapyyntö asiasta. Niin myös jatkossa.

  -Lainaamassani vietissä yksityisyydensuojaa rikotaan, siksi sitä kritisoin.

  -kuvien ja henkilötitojen levitys on rikos. Siksi ilmoitus Poliisille.

  Työnkuvaan.

  - Hieronnasta 90% liittyy niska-hartiaseudun ja selän ongelmiin. Ne siis ovat pääosissa.

  -Lisäksi Sarah keskittyy muuhunkin kivun lievittämiseen ja hierontaan.

  - Hieronta opislelu on suunniteltu lisä kauneushoitopalveluille. Puerto Cruzissa kun ei suomalaista kosmetologia ole. Joskus voi olla molemmat samassa paikassa.

  -Firmamme ei ole nurin, vaan tauolla suunnitellun lisäopiskelun takia.

  Että näin. Kannattaisiko ensin ottaa asioista selvää, eikä lonkalta heitellä oletuksia ja valheita palstalle. Tällä kertaa se johti mahdolliseen Poliisin väliintuloon.

  Oikein hyvää huomenta vaan kaikille.

  Edit kirvihr
   
  Last edited: 03.04.2017
 21. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  185
  Nimiogelmaisista ja muista trolleista.

  Hommalla on paljon ulottuvuuksia. Aikanaan, kun nettipoliiseja oli Fobba ja pari kollegaa, ei juttua olisi tutkinut kukaan. Ei välttämättä syyteharkintaan johda nytkään, mutta tunnistetietojen haku toivottavasti tulee tehdyksi. Kun niitä tutkintoja tulee tarpeeksi ja samat tunnistetiedot löytyy, paljastuu tekojen laajuus. Vertailemalla tätäkin tekoa s24 tapauksiin, saadaan sitten ajan kuluessa riittävä massa, jotta tekijän identifiointiin lähdetään.

  Toinen mahdollisuus on, että tutkijat päättää tehdä tapauksesta ”varoittavan esimerkin”. Niin tai näin, aina kannattaa tehdä rikosilmoitus. Vain siten saasta on eliminoitavissa, aikanaan. Aika aikaa kutakin...

  lisätään: Kiitos moderaattorille rikollisen aineiston poistosta.
   
  Last edited: 03.04.2017
  • Tykkään Tykkään x 2
 22. Annehanne Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  57
  Caliman kourissa ollaan siis oltu. Ensin ihmettelin kurkkuani ja rykimistä, mutta sitä hiekkatomun ärsytystä se taitaa olla. Saapi koko calima häipyä, mutta toivottavasti aurinko kuitenkin paistaisi ainakin vielä tämän viikon.

  Nyt on El Monasteriokin käyty, paikka oli hieno kaikin puolin. Onneksi sattui olemaan pilvetön päivä, joten maisemat sieltä ylhäältä näkyi joka puolelle ja olivat mahtavat. Kiitos vinkistä, niin jaksoimme kivuta sinne ylös. Polku oli kyllä haastava sekä ylös että alas. Jo bussimatka Monasterioon (bussi 352) oli elämys. Matka La Pazista kesti 50 min, 20 km, ja linnuntietä olisi ollut n. 2,5 km.

  Kaupunkia on koluttu edestakaisin lähes joka ilta. Ja tuo liian innokas El Pescadorin sisäänheittäjä kävi myös meidän kimppuun ja vei sisälle ihailemaan kaloja. Tuollainen innokkuus ei meihin pure, varsinkin kun sitten jätti meidät kuin nallit kalliolle keskelle salia ja häipyi itse jonnekin.

  Muuten asiakashenkisyys ja palvelu on täällä hyvää ja asiallista. Yleensähän laskun pyytäminen kestää ja sitten sen laskun tuleminen vielä kauemmin. Ja vaihtorahoja (silloin aikanaan kun vielä käteisellä maksettiin) vasta saikin odottaa. Onneksi ajat ovat muuttuneet.

  Viikon tämä herkku vielä kestää...
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 23. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 129
  Saadut tykkäykset:
  585
  Täytyy toivoa, että Poliisi oikesti tekee varoittavaa esimerkkiä "nimiongelmaisten" kaltaisten kanssa. Pienestä tuntuvat ihmiset ongelmia itselleen tekevän. Lieköhän ihan terveen aikuisen perikuva koko tyyppi. Mikäli Poliisi noihin "paljastuksiin" tarttuu, niin olen käynyt myös ylläpidon kanssa kirjeenvaihtoa, että säilyttäisivät viestit IP-tietoineen, helpottaakseen viranomaisen työtä. Saas nähdä.

  Sarahin eka päivä oli kuunlemma antoisa. Tosin vain yksi asiakas, huomenna jo kaksi, mutta Kanariansaarten yrittäjyydestä Sarah kuunlemma oppi niin paljon kolmessa tunnissa, että kuunlemma huikaisee. Eli siltäkin kannalta onnistunut reissu. Tsemppiä vaan ihanalle vaimolleni sinne Puertoon jatkossakin. Ota kaikki oppi irti ja pidä hauskaa, olet sen ansainnut kaikesta tuosta kateellisesta ja katkerasta loanheitosta huolimatta.


  Monasterio on tosiaan kokemus ja sinne mäen päälle kannattaa tosiaan kavuta. Näköalat sieltä ovat 360° huikeat ja tuleehan siitä hyvä olo jo menttaalisesti, että kiipesinhän perille ja onnistuin, kaikesta vaikeakulkuisuudesta huolimatta.

  Puerto Cruzin ravinteleissa on nykyään muuten yllättävän vähän niitä sisäänheittäjiä. Ainakin vähenemään päin. Charcolla toki, mutta se on helppo kiertää, kulkemalla puiston kautta, vaikkakin Sotiksen famiglian kanssa vierailemani Casona olikin senverran positiivinen kokemus ja sinne poikkean varmasti toistekin. Kenties samassa hyvässä seurassa Sarah mukanani. Saas nähdä. Muuten mielestäni sisäänheittäjien aktiivisuus on kaupungissa vähentynyt.

  Hauskaa loppulomaa Annehannelle, Sotiksille ja muillekin siellä vielä talvehteville. Kevään merkit ovat jo kotosuomessakin jo pitkällä kun palaatte. Lämpötilat tosin vielä alhaisemmat, mutta calimaa ei taatusti ole. Katupölykin kaupungeista alkaa olla jo vähentynyt.

  Mukavat illat kaikille. Niin ja kiitos ylläpidolle trollauksien poistosta.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 24. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 129
  Saadut tykkäykset:
  585
  News flash.(y)

  Sarah lähetti juuri minulle viralliset oppilashierontojen hinnat AM Hairechella.

  - 30 minuuttia 15 Euroa
  - 45 minuuttia 20 Euroa
  - 60 minuuttia 25 Euroa

  Ihan vaan väärinkäytösten välttämiseksi. Tuo siis virallinen hinnasto. Hymy ja osaava palvelu kuuluvat tietysti hintaan.

  Enjoy friends.:)
   
 25. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  185
  Monasterio oli kumma juttu. Emännän kaverilla oli synttärit, jonka takia hän etukäteen halusi varmistaa sen juhlapaikaksi. Ei oltu ikinä käyty, joten piti varmistaa ennakkoon. Sitten piti juhlia ja koska kaikki tuo häiritsi valokuvausta, piti käydä sitten vielä kuvaamassa. Kolme kertaa käytiin siis viime jaksolla.

  Makee mesta! Vaikka olenkin läskisoosin vankkumaton ystävä, laardi jäi vähän maistamisen tasolle. Niin riemastunut olin ravintoloiden kirjosta, että mennään varmasti vastakin. On monta paikkaa moneen makuun.

  Sitten Antiguelle! Olet sinä sitkee sissi; uskot ihmiseen. Syyntakeettomat on semmoinen joukko, jota ”normaali” ei voi ymmärtää. Meidän erikoinen, syyntakeeton, on sitten luku ihan erikseen. Kyse ei hänellä ole tahdonvaltaisista toimista. Hänen pakkomaneerinsa eivät ole hänen päätettävissään. On yhteiskunnan instituutioiden tehtävä asettaa potilaalle rajat. Osa hoitohenkilökunnasta on sitä mieltä, että kirjoituksensa tännekin on terapiaa…

  Empatia on vaikea laji.
   
  • Tykkään Tykkään x 2

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti