Hae Anna.fi-sivustolta

Pokka pitää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä All_Marino, 18.12.2012.

 1. Kyssäri Vierailija

  Hei kertokaa mitkä Suomipaikat mahdollisesti ovat lopettamassa Puertossa, minusta ainakin ne ovat kaikki kivoja, ja tykkään poiketa, sääli jos jotkut lopettavat.
   
 2. Reissupari Vierailija

  Tuoreet terveiset Puerto de la Cruzista, jossa vierähti puoli vuotta. Jo kolmanneksi kaudeksi on meillä sama, mieleinen asunto siellä odottamassa. Eipä oltaisi uskottu, että meistä tulee Puerton talvehtijoita! Jälkikasvukin vähän veisteli, että jokos on veto loppunut, kun sinne vaan...?

  Nyt palailimme Madridin kautta, jossa viihdyimme viikon. Upea suurkaupunki, jonka historialliseen arkkitehtuuriin ja upeisiin puistoihin ihastuimme, kuten El Retiroon, ym.
  Asuntomme, apartamentos Madrid To Let sijaitsi aivan Sol-aukion laidalla. Kymmenkunta kivaa ostos- ja ravintolakatua ihan äärellä. Ruoka oli todella herkullista, söimme joka ilta ulkona. Ostokset olivat paljon edullisempia, mitä etukäteen olimme ajatelleet. Paitsi kitara, sillä mies toteutti toiveensa ja osti aidon espanjalaisen kitaran. Ja minä lankesin Desigualin herkullisiin väreihin. Mutta muut, kuten lastenvaatteet olivat erittäin huokeita ja myös kauniita muutamissa ketjuissa.

  Nyt tulikin vuoden sisällä koettua neljä miljoonakaupunkia. Matkan varrella niistä siis kolme: Barcelona, Rooma ja Madrid, sekä viime kesänä myös Pietari. Kattaus etenkin taiteiden osalta on niin mahtava, että siinä riittää sulateltavaa. Varmaan vasta sitten, jahka saamme kuvakoosteet valmiiksi, avautuu kaikki selkeämmin.

  Olemme tavattoman kiitollisia kaikesta näkemästämme. Puerto de la Cruz on suloinen pikkukaupunki ja sopiva etenkin meille varttuneemmille. Lapsetkin löysivät vihdoin talvikotiimme, eivätkä enää ihmettele miksi siellä viihdymme. Perheen pienimmille Loro Parque oli tietenkin elämys.

  Nyt on kuitenkin ihanaa taas Suomessa; kuinka oma koti voikaan olla näin viihtyisä! Eikä haittaa edes nämä koleat säät, sillä pitkän poissaolon jälkeen oma maa tuntuu mansikalta.

  Kerrottavaa Teneriffalta olisi vaikka millä mitalla. Tämä palsta kaiketi jää kesätauolle, joten kuulumisia sitten laitellaan AetA:n reissukuviin - kunhan keretään...

  Syd. terveiset Puertossa vakituisesti asuville, sekä karavaanareille ja kaikille ystäville ympäri Suomen. Nähdään tässä kesän mittaan ja sitten taas syksyllä!

  Toivotamme oikein hyvää, lämmintä suvea kaikille!:):)
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  Upeaa luettavaa Reissupari. Hienoa, että aikanne Puerto Cruzissa oli antoisa. Sellainen se pieni, viehättävä kaupunki on, se vie sydämmen mennessään ja antaa paljon kaudeudellaan, sekä ihmisten ystävällisyydellä. Siksi kai me Puerto Cruziin hurahtaneet sinne aina palaammekin kaivaten sen rentoa tunnelmaa. Tervetuloa kotisuomeen ja mukavaa uuden puolivuotiskauden odottelua. Joku päivä tämänkin talon pariskunta viettää laillanne puolivuotiskausia tuossa samaisessa kaupungissa. Vielä muutama vuosi ja sitten.

  Kyssäri. Minulla on vähän enemmän tietoa, mutta en sitä vielä julkista, sillä niiden yrittäjien suunnitelmat voivat vielä muuttua, joten Sotiksen neuvo seurata heidän Facebook-sivujaan saa nyt jäädä toistaiseksi ainoaksi tietolähteeksi. Toimin näin, sillä turhien huhujen levittäminen ei ole asianmukaista.

  Koomiselta näyttää taas palsta. Tässä osiossa ylläpidolla on taas riittänyt tekemistä ja veikkaan, että sitä sitä tulee vielä lisää palstan tiimoilta. Elämme taas jännittäviä aikoa.o_O
   
 4. Leffa Vierailija

  Suomipaikoista on suunnitteilla hupielokuva, Pikkupohjolan Pönöttäjät.
  Pääosissa pari liian pieneen toppatakkiin pukeutunutta vineton lipittäjää. He särpivät ruokansa lippalakit päässä ja röyhtäilevät voimakkaasti. Asuvat lähellä. Suomikerhon safkareissulla he juovat kaikki viinit, eikä toisille jää mitään.
  Perustuu tositapahtumiin. Myös runsaasti sivuosarooleja, joihin etsitään sopivia amatöörinäyttelijöitä. Eläkkeellä oleva elokuvaohjaaja katseli meininkiä viime talven, josta sai idean. Kysyy ensin asiakkailta, voisiko ottaa tositv:nä.
   
 5. puolitutut Vierailija

  "Koomiselta näyttää taas palsta. Tässä osiossa ylläpidolla on taas riittänyt tekemistä ja veikkaan, että sitä sitä tulee vielä lisää palstan tiimoilta. Elämme taas jännittäviä aikoa".

  Ai siis, että mikä näyttää koomiselta? Sekö, että joku muukin sanoo mielipiteensä avoimella KESKUSTELUpalstalla kuin sinä? Varoitamme nyt joukolla, ettet poista ainuttakaan viestiä, ennenkuin toiset kirjoittajat ovat ehtineet lukea ja sitä pyytävät. Ilkeät vielä itse sanoa, että saa olla toistakin mieltä!
  Olemme kaikki täällä Kanariansaarten lomalaisia tai asukkaita.

  Mitä vikaa oli esim. TiinaK:n ja niiden parin muun viesteissä? Yöllä hiivit palstoilla hävittämässä ihmisten kirjoituksia. Koita etsiä jännityksesi, saivartelusi ja koomailusi muualta.

  Ainut koominen juttu tulee olemaan tuo leffa, jos se toteutuu.
  Ei muuta komiikkaa.
   
 6. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  Tiedoksi vaan, että allekirjoittanut ei poista täältä yhtäkään viestiä. Ylläpito ne poistot tekee. Niihin liittynee syynsä. Jos ihmettelet miksi, kannattaa tutustua keskustelupalstojen sääntöihin. Koomisia sensijaan on tuo mesoaminen ja meikäläisen ja muiden rekisteröityneiden kirjoittajien vaimentamisesn yritykset.

  Kuka muu kaipaa Puerto Cruziin vaikkapa ihailemaan tätä kaunokaista:

  [​IMG]

  Packard:)
   
 7. PuertonPekka Vierailija

  Päivää vaan rouvat!

  Suuri yleisö on puhunut ja kertonut mielipiteensä. Tarvittaisi toimenpiteitä saada yksi addikti kuriin täällä, jotta palsta voisi toimia keskustelupalstana. Tuolla nimimerkki "talviasukas pdlc" kirjoitti täyttä asiaa. Tietysti voitte pitää foorumin omananne, jolloin se on yhtä köyhä kuin ennenkin. Uusia rekisteröityneitä kirjoittajia tuskin saatte. Entiset ovat kaikonneet ja syykin on selvä.
   
 8. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  Paljon tulee yhdeltä kirjoittajalta allekirjoittanutta herjaavia viestejä. Kukahan se addikti oikeastaan on. Nimimerkkejä vaihdellen esitetään olevansa lauma, jotka vastutavaa kirjoituksiani. Ei mene läpi. Sama ralli oli päällä S24sella parisen vuotta sitten, ennekuin päätin siirtyä tälle palstalle, missä kirjoitti yksi aktiivinen kirjoittaja, joka hänkin on tuon tuosta ollut trollin hampaissa. Palsta piristyi, ja sain kiitoksia mukaantulostani, sekä jopa kiitokset yhdeltä palstan vanhalta aktiivilta, että palstan pelastin. Kirjoitukseni eivät voi myöskään olla kovinkaan vastenmielisiä niiden mielestä, jotka mukana aktiivisesti ovat, sillä tykkäyksiä teksteistäni on tullut paljon, ne voitte bongata kuvani vierestä. Se, tykkääkö joku minusta on sinänsä yhdentekevää, mutta kivahan se on teksteistä kiitosta saada, siitä ei kahta sanaa. Mutta jos joku ei tyylistäni tai kirjoituksistani tykkää, olkoon se hänen ongelmansa. Vinkiksi senverran, että älä lue, jos häiritsee. Parhaiten vältät lukemasta kirjoituksiani rekisteröitymällä ja estämällä viestini, tai niiden kirjoittajien viestit, joita et halua seurata se on niin helppoa. Kyse on vain viitsimisestä. Paljon helpompaa kuitenkin, kuin nuo asiattomat herjausyritykset tai pakonomainen mollaaminen. Niillä ei minua palstalta pois ajeta.

  Heitän pallon takaisin "PuertonPekalle". Rekisteröitykää kaikki ja kirjoittakaa asiallisia viestejä palstalle, niin lupaan seurata niitä sivusta, mikäli mahdollista. Pään työntäminen puskaan, mä en ala kun toi on täällä menttaliteetti kuuluu hiekkalaatikolle, ei aikuisten keskustelupalstalle. Saas nähdä montako uutta rekisteröitynyttä tämä poikii. Josko vaikka "kaikki" eilen herjauksia heittäneet näyttäisivät esimerkkiä. Elämme mielenkiintoisia aikoa.

  Ties kuinka monennen kerran. Täällä ei keskitytä henkilöihin vaan asioihin, niinkuin keskusteluplstojen sääntöihin kuuluu. Sen yksinkertaisen totuuden sisäistämällä palsta saattaa jopa näyttää taas lukukelpoiselta.

  Nyt alkaa Emmerdale, joten palaan myöhemmin asiaan. Josko vaikka kuvien merkeissä...:LOL:
   
 9. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  Jaaha. Uutta nimimerkkiä kehiin, uudella näkökulmalla, mutta sanoma TAAS kerran sama, eli palstalle täysin sopimaton ja väärä. Täällä ei keskustella henkilöistä, vaan asioista. Tämä palsta ei ole tarkoitettu yksilöjen mollaamiseen, ei eripuran luontiin, eikä varsinkaan analyyseihin ihmisistä, kun minkäälaista kompetenssiä asiaan ei ole. Kuinkahan monta kertaa tämä pitää tänne kirjoittaa. Sorry "Helena" but i smell a rat.

  Ylläpito voisi, samalla tavalla kuin aikaisemminkin puuttua kovalla kädellä noihin herjauksiin, eripuran viljelemisiin ja asiattomiin viesteihin.

  Vaimoni Sarah vieraili Puerto Cruzissa. Se on matkatarina, joka kuuluu palstalle. Jos ostan kelloja Puerto Cruzista, voin sen kirjoittaa palstalle. Jos satun paikasta pitämään ja minulla on sen suhteen suunnitelmia, on oikeuteni siitä kirjoittaa ja toivoa näkökulmia, sekä neuvoja kauemmin Puerto Cruzissa aikaansa viettäneiltä. Esim asuntoasiat ovat tällaisia. Myös kallis sähkön hinta Cruzissa kiinnostaa, joten aurinkopaneelien mahdollinen käyttö kuuluu keskusteluun. Kotimaan asiat Kanarian aktiivimatkailijoiden kohdalla kuuluvat kuulumisineen, tapaamisineen ja suunnitelmiin asiaa. Sitä kutsutaan keskusteluksi samalla tavalla ajattelevien kesken, myös eriäviä mielipiteitä tulee toki asioista esittää ja kanssamatkustajien tekemiset kiinnostavat moniakin. Se mikä ei kuulu asiaan, on keskittyminen kirjoittajien herjaamiseen ja eripuran luomiseen palstan sekoittamiseksi.

  Tällaista. Tähän asiaan palattaneen vielä. Uusia rekisteröimättömiä nimimerkkejä ilmaantunee vastakin arvostelemaan allekirjoittanutta ja olen pahoillani muiden lukijoiden, siis todellisten sellaisten puolesta, kun tätä samaa sotkua pitää selvitellä ja vääntää rautalangasta samat jutut uudestaan ja uudestaan. Ja vain yhden häiriintyneen S24 trollin takia.

  Palaamme asiaan.:)

  Edit. Kij vihr
   
  Last edited: 04.05.2017
 10. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  Ex vierailija. minä en hauku täällä ketään.

  Uusi näkökulma samaan aiheeseen, eli allekirjoittaneen mollaamiseen ja herjaamiseen. Uskoako, vai ei, kas siinä pulmaa itsekullekin.;)

  Olisiko mitää kirjoitettavaa jostain palstalle kuuluvasta aiheesta.o_O
   
  Last edited: 04.05.2017
 11. Juuri näin Vierailija

  Siis pankkitunnuksilla rekisteröityminen ja vielä nimi ja osoite kehiin!! Siitä se elämä alkaa. Heh!
  Tätä kannatan.
  Mielenkiinnolla seuraan joko tämä palsta tulee tiensä päähän. Kauan se on vienytkin.
   
 12. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612

  Miksi se tulee tiensä päähän, jos vain rekisteröidyille suodaan kirjoitusoikeus. Eihän Facebookiinkaan saa kirjoittaa ilman rekisteröintiä. Pankkitunnuksia, Facebook-tunnuksia tai validia sähköpostiosoitetta tarvitseva kirjautuminen palvelisi kaikkia. Palstan luettavuus turhien trollaustaen poistuessa olisi ihan eri luokkaa. Kenties moni uskaltaisi jopa rekisteröityä, kun nyt, niinkuin huomaat, joudut jatkuvien hyökkäysten kohteeksi, jos olet rekisteröitynyt. Kokeilemisen arvoinen idea. Kannatetaan.

  Nyt hyvää yötä.:)
   
 13. Tässä ratkaisu Vierailija

  Mikäs sulla on ongelmana? Otat vaan Antiguen keinot käyttöön. Kirjoitat viestin ja liität siihen valokuvan jostain Puertolaisesta vanhasta taximersusta, tai vaikka mainoksen jostakin aurinkopaneelista. Näin viestisi täyttää jopa Sir. Antiguen tarkat kriteerit eli viestisi liittyy silloin Kanariansaariin. Näin hän on näköjään tehnyt tuossa ylempänä. Kirjoitus ei liity Puertoon millään tavalla, mutta taximersun kuva auttoi ja Antiguen viesti on saanut jäädä.
  Samaa mieltä olen lukijamäärien tippumisesta. En usko että kovinkaan moni jaksaa seurata yhden kirjoittajan valtaamaa keskustelupalstaa.

  [​IMG]

  Eikös ole komea Mercedes Puertossa?
   
 14. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  Lukijamäärät tuskin täällä tippuisivat, vaikka kaikki kirjoittajat pysyisivät asiassa turhan saivartelun sijaan. Silti puolustan rekisteröintipakkoa kirjoittajille, viitaten nimenomaan facebookin ym alustojen käytäntöön. Näin jäisi monen rekisteröityneen turhat huutelut puskista pois. Monet meistä vakiokirjoittajista ja lukijoista tunnistavat noita puskistahuutelijoiden juttuja motiiveineen. Mut antaa olla, ei tuo käytös minua lannista. Kirjoitan jatkossakin palstalle tuntojani Puerto Cruzista ja siihen liittyvistä toiveista, sekä odotuksista. Halusi sitä joku tai ei. Ylläpito kyllä korjaa räikeimmät ylilyönnit pois.
   
 15. Minä en tiedä onko hän kaunistus. Olen vähemmistöön kuuluvana hieman huono arvioimaan naiskauneutta. Et sattuisi tietämään onko Puertossa suomalaisia kampaamoita meille miespuolisille vähemmistöön kuuluville? Olisi mukava saada tuntea kotimaiset mieskädet stailaamassa minua entistä miehekkäämmäksi urokseksi. Saa muutkin vastata jotka tietävät Puertosta tämän miehisemmän puolen.
   
 16. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  Sähköinen ilmoitus poliisille on lähetetty linkkeineen liittyen luvattomasta Sarahin kuvien levittelystä. Samoin olen ollut ylläpitoon yhteydessä, jotta säilyttävät edelliset herjaavat viestit poliisin yhteydenottoa varten.

  Oikeesti hei. Voiko joku olla noin katkera.:LOL:
   
 17. Kuuliko Houston? Vierailija

  Sotis puhuu järkevästi. Jos ollaan erimieltä asioista, palstan kaksi rekkautumispakkoa vinkuvaa ukkoa vaihtaa nimimerkkiä kuin kameleontit.
  Näiltä "huonosti naamioituneilta" seuraa hyvinkin rumaa tekstiä. On tosiaan lapsellisen helppoa tunnistaa nuo "oikeakieliset S24 taustaiset". Suurin tyhmyys on kuitenkin se, että asiayhteys paljastaa heidät, (papan ja A:n). Kuten tämänkin "mielipiteitten vaihdon" aikaan.

  Pinnat Sotikselle myös, ettei käytä vastenmielistä trolli-sanaa, eikä muutenkaan puhu halveksivasti ihmisistä.
  Väkeä oli paljon liikkeellä, mutta jonkun mielestä oli vain yksi. (hymyä)
  Eipä kannusta rekisteröitymään. Vierailijat kun ensin katselevat, minkälainen on "pito talossa". Heitä lienee n. 95%.
  Eikös se ole vähän kuin oikeassakin elämässä, miten vierasta kohdellaan!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  "Kuuliko Houston" Ei luule enää.

  Miten itsekukin kanarian matkaaja aikoo viettää kesäänsä kotosuomessa. Olisi mielenkiintoista tietää, vietättekö aikaanne mökillä, kaupungissa tai muuten vaan reissaten. Toki monilla on vielä allekirjoittaneen tavoin riesanaan työn ikee, mutta aktiviteettejä riittää. Tänä vuonna olisi tarkoitus poiketa useammankin viime talvena tapaamani henkilön luona kyläilemässä ja mennyttä talvea muistelemassa.

  Onko liian arka ja kielletty aihe, vai voiko näistä kirjoitella.o_O
   
 19. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  Ylläpito laittoi minulle seuraavanlaista palautetta yhteydenottooni.

  Hei,

  Ja kiitos viestistänne. Olemme pyytäneet moderaattoriamme erityistarkkailemaan tilannetta.

  Katsomme, mitä jatkotoimenpiteitä voimme tehdä.


  Mukavaa viikonloppua.

  Yst. terveisin,
  Anna.fin toimitus

  Saas nähdä miten toimii.
   
  Last edited: 06.05.2017
 20. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  No mutta, tämähän on kuin Pekingin saastelaskeumassa, tämä palstan trollaus. S24 trolli näkyy sillä puolella ilmoittavankin, että siirtyy kiusaamaan Annan Kanarian palstaa.

  Palaan esitettyihin heittoihin viikonlopun lopussa, kun mode sitten maanantaina palailee töihin. En tarjoile apetta idioottimärehtijälle. Olen vaihteeksi Stadissa ja ihan Pohjois-Helsingissäkin on tajuttomat ruuhkat näin perjantaisin. PdlC:n keskusta on hyvinkin autoinen sumppu, mutta se jotenkin soljuu, se liikenne. Täällä junantuomat lähes tukkii kaiken liikkumisen, kun on kiire perjantaina töistä kauppaan. Ajetaan risteykset tukkoon. Mikäs siinä. Kesken rakennusprojektinkin eläkeläisellä on aikaa ja Mersussa on kiva matkustaa.

  Alkoi seuraavan oleskelujakson emmeet elämään. Voi olla, että muuttuu taas kolme viikkoa kahdeksaksi. Casablanca vaihtuisi silloin tuttuun Tajinasteen. Aika näyttää. Muitakin variaatioita on koko ajan kehitteillä. Tässä kun on aikaa. Semmoista se on. Pitäisi olla sielläkin, että kaverit ja kakarat ehtisi käymään, vaan jo kutsuu isänmaan haasteelliset tehtävät, etenkin kesäkuussa. Hyttysiä pitää syöttää -siis naaraita.

  Tästä haudon matkaa Savoon, emäntä Espanjaan, Kanarialla vihattuun hallintokaupunkiin. Itse menen tutkimaan suomalaista epäonnistumista vieraslajien istutuksissa. Teneriffalla on asiasta katkerat kokemuksensa, tai paremmin monta. Varmaan useimmat teistä tuntevat Lagunan yliopistoihmisten pienimuotoiset esitelmät koskien esim. Kanadasta tuotua mäntyä, tai ilmeisimmin Ranskan Alpeilta tuotua sorkkaeläintä. Kovin on samankaltaisia siellä tehdyt virheet kuin omamme. Hyvin samanlainen on myös vastuukäytäntö. Hyvää viikonloppua!
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 21. Toinen pappa Vierailija

  Miksi sinä Eläkepappa tuolla tavalla olet alkanut haukkumaan palstalaisia? Ennenhän sinä olet mielestäni kirjoittanut suht asiallisesti ja ihan asiallisia juttuja. Ei sinun tässä kirjoittajien pilkkamis asiassa kannata matkia Antigueta vaikka kaveruksia olettekin. Pidetään yhdessä hyvää keskustelupalstaa yllä ja eihän sellaiselle toisten palstalaisten haukkumiset kuulu. Toivottavasti olet samaa mieltä. Jos et ole jostain lomakohteen asiasta samaa mieltä niin ymmärrä myös toisenlaiset näkemykset asiaan ilman että kaivat voimasanoja esille. Ne eivät keskustelupalstalle kuulu.
  Hyvää viikonloppua kaikille tämän papan puolesta. Kesä se jo ovella kolkutteleekin.
   
 22. Kiitokset "Toiselle papalle", oikeassa oleet. Sitähän tässä ollaan ihmetelty, että välillä "eläkepappa org" kirjoittaa oikein hyvin ja asiaa. Sitten hän taantuu antiikiksi ja tulee ne trollit ja hajut. Ne kun heille tuolla toisaalla niin väkevästi tarttuivat hynttyisiin.

  Tämän hetkiseen tilanteeseen saattaa vaikuttaa, ettei muori ole pitämässä pappaa ojennuksessa. Valtoimenaan nyt siellä pienessä hönössä kirjoittelee hän aikansa kuluksi. Eläkepappa ja Antsukka ovat välillä niin liikuttavan pehmoisia lutukoita. Heitä pitää ymmärtää!
  Kun muori tulee reissusta, pappa lähtee taas eläimiä bongaamaan ja kirjoittaa luontoasioista ihan mallikkaasti.

  Hieno kevätpäivä olikin tänään, ihan kuin kesä alkaisi. Sitten sää-Kerttu meni ja pilasi kesätunnelmat kylmillä suihkuvirtauksilla. Josko viikon päästä taas lämpenisi?
  Eikös tämä olekin se höpinäosasto. Höpötellään siis mitä ajatukseen astuu. Kaikki aiheet sallittu. Laitellaan kuviakin reilusti oman maun mukaan. Ei kuitenkaan pornoa.
  Hyvät yöt, hyvät pyhät. Kyllä se siitä.
   
 23. kohti kesää Vierailija

  Koska me nyt ollaan kyllästytty autojen kuviin, laitetaan vaikka näitä eläinten kuvia.
  Eikös olekkin hauska tää lehmien kesälaitumelle pääsy!
  Sitäpaitsi on Kanriallakin lehmiä, Lagunan suunnalla nähtiin. Laittakaa lisää kuvia Höpinäpalstan piristykseksi. ps. Olen kanssa sitä mieltä, että ei tuhmia kuvia. Kaikki muut kyllä käy.
  [​IMG]
   
 24. Antiikin mese Vierailija

  Heitän vastauksena kuvan Antiguen Mersusta. Älkää kysykö miten sain kuvan käyttööni, en vastaa.[​IMG]
   
 25. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227

  [​IMG]
  Vierailija nimimerkillä pappa lypsyllä on lisännyt kuvan joka on kovasti tutun näköinen kysynkin nyt häneltä ja muiltakin missä ja koska kuva on otettu,muistaako kukaan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti