Hae Anna.fi-sivustolta

Pokka pitää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä All_Marino, 18.12.2012.

 1. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 085
  Saadut tykkäykset:
  538
  Tämä kiinnostaisi minuakin, samoin kuin Park Plaza ihan keskustassa. Jos oikein pitkälle matkalle Puerto Cruziin pääsen ensi talvena, niin majoitus saa olla vaatimaton, kunhan on edullinen. Valitettavasti Riu Garoehen ei ole varaa 8-12 viikoksi majoittua 1000 Euroa viikko.

  Myös ihan vuokraamiskuviot kiinnostavat. Sotis vinkkasi Katja Hämäläisestä, mutta mitä kauttaa esim Eläkepappa itselleen asuntoja etsiskelee. Tuo Tajinaste olisi kyllä meille loistavalla paikalla. Ollaan usein ohi kulkiessa ihailtu tuota rakennusta. Myös muiden neuvokkaat vinkit ovat tervetulleita. Mitä edullisempi asunto löytyisi, sen parempi ja pidempi aika olisi mahdollisuus paikalla viettää. Vieläkö 2-3 kk vuokrasopimuksia on mahdollista tehdä. Tammikuussa ainakin Optimassa ilmoittivat, ettei onnistu. Minkälaisia kokemuksia.o_O
   
 2. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  662
  Saadut tykkäykset:
  181
  Vastaan kyllä sitten, kun diilit on tehty. Kun oma sopimukseni on auki ja entinen varaus purkamatta, en avaa enempää. Kun diili on tehty, toki tarjoan informaatiota. Sen lähtökohta on täällä saatu info.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. PuertonPekka Vierailija

  Kauniisti sanoit "ymmärtämätön". Eli oletkin se ymmärtäväisin. Sinusta ilmenee inhimillisyys, joka niin monelta nykypäivänä tuntuu olevan kadoksissa.
  Kiitokset meidän monien puolesta. Toivotaan, että tulet Puertoon ensi kaudella!

  Terveisin, Pekka, Marja, Heikki ja Helena, Reissupari AetA, ynnä muut Puerton talvehtijat.
  Tuurissa tavataan!
   
 4. Totta tosiaan Vierailija

  Toivottavasti sinä Eläkepappa laitoit sotikselle privaviestiä ennen tämän viestisi laittoa. Meinaan vaan ettei tule väärinkäsityksiä.
   
 5. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  662
  Saadut tykkäykset:
  181
  Toistaiseksi Sotavento ja eläkepappa eivät ole koskaan vaihdelleet yksityisviestejä. Koskaan ei pidä sanoa "ei koskaan". Mikäpä siinä. Nainenhan osaa näyttää närhen munat, munattomille.
   
 6. Nimimerkitön Vierailija

  Nettitrollia ei pitäisi tukea millään lailla. Siitähän se voimansa saa. Täälläkin on nähty, että se ei ole mennyt kaikkien ymmärrykseen. Lopulta nämä tukijatkin joutuvat "maksumiehiksi". Sitä saa, mitä tilaa.
   
 7. ei puskis Vierailija

  Lopettakaa jo Antiikin ja Eläkeukon kiusaaminen. Annetaan kaikkien kukkien kukkia. Antiikin kerronta on ylivoimaista tällä foorumilla ja varsinkin eläkeukon lämpötilatiedot La Pazin alueelta korvaamattomat ja todella tarpeelliset.
  Toivotan tälle kaksikolle hyvää kesää ja innolla odotan taas tulevan Puertokauden kertomuksia ja kommentointeja.
   
 8. Toivo Vierailija

  Voitteko te Puerton Talvehtijat aloittaa keskustelun omassa osiossaan vaikka nimellä Puerton Talvehtijat ?
   
 9. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 085
  Saadut tykkäykset:
  538
  Onhan taas ollut älämölöä palstalla. Paljon porua ja vähän villoja sisältäviä viestejä toki suurin osa. Tätä tää nyt kai sitten on, kun Otavamedia tuon TURHAN puskista huutelun sallii. Ehdin tuossa lukaista nopeasti kahvitunilla muutamia kirjoituksia ja haluan nyt kertoa terveiset "LaPazin porukoille", että jos oikein yhdessä olette loukkaantuneet tuosta raha vie ja rahvas vikisee kommentistani, kannattaisi miettiä uudestaan. Vastasin muuten viestiinne, Mummelin ketjussa jo, mutta ylläpito moderoi viestinne pois. Oletteko oikeasti tosissanne, koko porukka. Siiskö ihan porukalla loukkaannuitte, kun kerroin ison rahan vievän parhaat asunnot päältä muiden keräillessä irtopaloja. Miksiköhän asuntojen saanti on vaikeutunut ja hinnat nousseet.

  Jokainen voi käydä vastaukseni lukaisemassa Mummelin uudesta ketjusta. Lainauksessa lukee vain, "viesti moderoitu" ja vastaukseni siihen perään. Tuo sama, poistettu viesti on muuten palstalle lähetetty nyt viisi kertaa, useiden eri nimimerkkien toimesta ja joka kerta ylläpito on sen poistanut, mitä pidän vahinkona, sillä niin älyttömästä asiasta nyt on haloota nostettu ja vuoden verran vihaa meikäläistä kohtaan lietsottu, että ihmettelen. Tässä vähän palautetta. Iso raha, siis rikkaat vievät kaikessa parhaat päältä. Me rahvas, johon siis itsenikin sisällytän, sitten luovimme armopalojen perässä. Toisin sanoen halutuimmille alueille ei pääse asumaan, kuin suhteilla, hyvällä onnella tai rahan avulla. Katselkaa vaikkapa asuntojen hintoja Helsingin arvoalueilla tai muualla maailmassa halutuimmissa osoitteissa. Enkä nyt puhu "ihan kiva" tyyppisistä asunnoista, vaan vähän isommassa kuvassa olevasta luksuksesta. Sama koskee Puerto de la Cruzia. Joillekin alueille meillä rahvaalla vaan ei ole asiaa, jos onnea ei ole mukana.

  Oikea reagointinne asiaan olisi ollut vastaus tyyliin: olen jyrkästi eri mieltä, mutta...

  Toisin sanoen tekemällä kärpäsestä härkäsen mielensäpahoittajan pieteetillä olette terrorisoineet tätä palstaa syytellen, herjaten ja opponoimalla ihan turhaan. Ja vain siksi, että ymmärsitte lukemanne väärin. Eikö olisi jo aika unohtaa tuo ja mennä elämässä eteenpäin, siis "La Pazin" jengin kohdalla. Jos ei, niin ihmettelen. Ajatelkaa itse, mitä olette tehneet palstalle jo lähes vuoden ajan ja vain siksi, että ette ymmärtäneet lukemaanne. On nimittäin asuntoja ja ASUNTOJA. Arvatkaa kummat rikkaat vievät.

  Kiitos myös muutamasta maltillisemmasta viestistä palstalla, sekä kannustavista sanoista yhden kirjoittajan kohdalla, nimittäin " Ei puskis" antoi taas uskoa palstan tulevaisuuteen. Saan nähdä miten noiden mielensä pahoittajien ja muuten vaan pakkaa huvikseen sekoittavien kanssa lienee.

  Puskista huutelu ei ole pahasta, jos ymmärtää, mitä sieltä huudella. Ei se sen kummempaa ole.
   
 10. ihmetteijä Vierailija

  Kyll mää vaan niin kauhiast ihmettelen tämmöttissii palstoi. Näissä mennään henkilökohtaisuuksiin ja solvataan henkilöitä. Jos vain olisi asiallista sanailua, mutta ihme nimittelyä ja häiriköintiä. Olisipa kiva nähdä ihan kasvotuksin nämä nimittelijät ja nimittelyn kohteen, siis puolin ja toisinhan tuota on tapahtunut. Olisiko pokkaa sanoa samat sanaset päin naamaa.
  Ihan vain itsekseni tätä ajattelin....
  Jos joku joskus kysyy/kommentoi ihan asiallisesti jotain, niin siihen ei kyllä vastausta saa sitten millään. Nimim. kokemusta on :D
   
 11. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  836
  Saadut tykkäykset:
  326
  Sotavento,
  Tänään jo ajattelin että lumentulot on täällä loppuneet, mutta mitä vielä taas tulee lunta!
  Eilinen päivä oli aika haipakkaa kirjoitusten osalta, tuli seurattua kun taas piti ottaa levon kannalta. Tuo on totta että saattaisi olla hyvä "Pazin porukat" olisi omassa ryhmässään ja tietoa saisi sitten heiltä kun on tarvis, varmaan on paljon tietoa asioista mm. seurakunnan touhuista, toki seurakunnallakin on omat sivunsa.
  Paljon helpompaa olisi kaikille saada etsimäänsä tietoa.

  Niinhän se on viikkoturistit kokevat lomailuna mutta siellä pidempään asuvat, se on elämää mukavassa ympäristössä, arjen pyörittämistä, kotitöineen ja ruuan laittoineen. Helppoa kumminkin välillä sukeltaa viettämään leppoisia hetkiä, erilaisissa ruokapaikoissa, istua kahviloissa ja sen semmoista.
  Muistan aikoinaan kun tutut asuivat Pariisissa kertoivat että eletään sikäli helppoa elämää, ketään ei rasiteta kyläilyillä, kokoonnutaan syömään johonkin kivaan ravintolaan ulkokahvilat ja ravintolat ovat heidän olohuoneensa.

  Harmi että haaveet ei ole toteutuneet vaikka aikoinaan sanoimme että sitten kun olemme eläkkeellä niin sitten. Hyvä näinkin, joskus vielä saattaa olla mahdollisuus pidempiaikaiseen asumiseen. Miten nyt kaikkien terveystilanteet ja muut asiat menevätkin.

  Mökkikauden avajaisista ei enää ole ollut huolta, aikoja sitten luovuimme mökkeilystä. Ensin kyllä oli vaikeaa tottua ettei enää sinne mennä, mutta nyt jo ajattelemme että onneksi osasimme ajoissa luopua.
  Iloitaan näistäkin reissuista, usein kesäkaudella jossain lähemmissä kohteissa on kiva käydä viikon parin reissuilla. Viimeksi olimme Kyproksella koko perheen voimin, se oli mukavaa.

  Minua kiinnostaisi tietää onko San Felipessä miten niitä huoneita uusittu, jostain keskustelukanavilta on nähnyt kuvia uudistetuista huoneista.
  No voidaan kysäistä lähempänä ajankohtaa suoraan hotelliltakin.
  Aika hyvin huonetoiveet on toteutuneet.

  No joo kyllä tätä jorinaa riittäisi.

  Oikein mukavaa päivän jatkoa!

  Terveisin
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 12. hukassa Vierailija

  Ketjuja saa perustaa Kanariaosioon vaikka kuinka paljon, mutta ne näyttävät täyttyvän näiden kahden tuotoksista, niin että perässä ei pysy (jos tarvitseekaan)
  Ei voi olla ihmettelemättä Antiguen kirjoitusvauhtia. Jo on joutuisat sormet. Mikä tästä vielä tulee?
  En ole mikään sanomaan mitään. Katsellaan nyt tässä kuitenkin, kuinka tämä kehittyy. Ei kyllä hyvältä näytä.
   
 13. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  836
  Saadut tykkäykset:
  326
  Sotavento. tuo on kyllä totta, nyt on raja ylitetty, ja kyllä niitä muistoja voi lukea vuosien takaa, ei silloin tällaista ollut. Kyllä sanailua oli suuntaan ja toiseen mutta sentään ns. rajoissa pysyttiin.
  Meikäläinen harvoin hermostuu mutta kyllä nyt täytyy sanoa että yli meni..
  No pitää tietysti ajatella että ne jotka pahaa toisista kirjoittaa ei kai se niillekään hyvää tee kuin ehkä hetken.
  Ei tämä koko elämää ole, sitä vaan on niin paljon ystäviä ympäri Suomen jotka näitä Puerton asioita seuraavat, terveisiä vaan. Harmi että tällaiseksi muuttui.
  Kyllä sitä on mielessä käynyt että antaa ajan kulua ja katsoa mihin suuntaan keskusteluosiot menevät.
  Tuo nyt oli aika hurja ja odottamatonta että Mummelin avaama jokavuotinen Puerto de la Cruz nyt vuosi 2017-2018 sai osakseen kaikkea muuta kuin sivistynyttä keskustelua. Keskustelu jo jonka otsikko on suuntaa antava mistä keskustellaan.
  Näillä nyt mennään eteenpäin.
  Kaikkea hyvää sinulle ja puolisollesi, myös muille Puerton todellisille ystäville oikein hyvää kevättä.

  Terveisin
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 762
  Saadut tykkäykset:
  206
  Auran aallot
  Eppua lainaten:-Jos posket ei näy takaapäin niin missä vika on?No sosiaalihuoltohan on ollut vastuuton.
  Kas viina menee ensin poskiin sieltä aivoihin ja sieltä käsin vaikuttaa se kaikkiin vaivoihin.
  Tuo yllä oleva tuli luetuista jutuistanne mieleeni mutta ei hätää sillä onhan iki ihanassa Puertosamme otsikon kavereille tarjolla vertaistukea mm. viikkotapaaaminen pitkässä pöydässä siinä La Bamban vastakulmassa.
  Muutaman henkilön tästäkin seurueesta tunnen ei mitään hävettävää siinä suhteessa.
  Viinat ja kiljut haihtuu sieltä nupista kun lopettaa ottamisen, kusipäällä se keltainen neste senkun loiskuaa.
  Ei pidä provosoitua, kun provosoidaan.
  Tuo mummelin avaama ketju oli aiemmin vähän sellainen tulevan matkan fiilistelyyn tarkoitettu,salaisuutena voin teille kertoa että mummeli harkitsee pyytää ylläpitoa poistamaan koko ketjun.
  Älkää peukuttako tätä jouduttu arvostelun kohteeksi.​
   
  Last edited: 09.05.2017
  • Tykkään Tykkään x 3
 15. munkit Vierailija

  En peukuta, mutta tosi kuin vesi. Tai viina tai virtsa.
  Se "Munkit" video silloin aikoinaan oli hupijuttu vailla vertaa. Soipisi tähänkin saumaan.

  Joo, turha kai toivoa mitään järjellistä keskustelua tänne.
   
 16. PuertonPekka Vierailija

  Kyllä ehdottomasti. En tiedä syytä, miksi palstan pari järkevää henkilöä ei tee mitään? Ilman napakoita toimenpiteitä palsta tullaan hävittämään.

  Meitä Puerton talvehtijoita on kolmisenkymmentä tämän asian takana. Lisäksi tietysti nämä kaikki muut täällä kirjoittaneet.

  Toivoisimme oikeata keskustelupalstaa, koskien Kanariansaarten matkailua.
  Tätä palstaa sanottiin viime talvena Puertossa Antiikki-palstaksi. Onko se oikein?

  Säälillä ajattelen niitä yksinäisiä ja arkoja lukijoita, jotka haluaisivat tänne kirjoittaa. Tiedän heitä olevan, koska ovat kertoneet peloistaan joutua kiusatuksi. Kukaan ei voi oikeasti olla niin kovasydäminen, että hyväksyy tällaista.

  Meillä olisi kivoja linkkejä, koskien tulevan kauden ohjelmistoa Puerto de la Cruzissa.
  Esim. oopperat, on tulossa hieno ohjelmisto!
  Tällaiselle palstalle ei kannata laittaa mitään. Katsotaan sitten, josko parannusta tulee. Etenkin viikkolomalaisille foorumi olisi tuiki tarpeellinen.

  Tämähän ei ole yhden, tai kahdenkaan miehen show, vaan kaikille tasapuolisesti avoin area.
  Nähtäväksi jää miten käy.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 17. Viikkoturisti Vierailija

  Viikkoturisti kiittää saamastaan informaatiosta, panee lukulasit pois ja kirjan kannet kiinni.
   
 18. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 085
  Saadut tykkäykset:
  538
  Kyselin vähän varovaisesti TUIn toimistosta, Helsingin Forumista 8-12 viikon matkoille ensi talvelle. Ei kuunlemma onnistu TUIn kautta kuin 6 viikon matkan varaaminen. Tuttu matkamyyjä kun tiskin takana oli, teki hän minulle kaksi eri laskelmaa tuon 6 viikon ajalta mietittäväksi Kaksi hotellia, eli Riu Garoe 6 viikoa 8800 Euroa ja Weare La Paz 6600 Euroa tuolta ajalta. Aika kallista sanoisin. Taitaa jäädä. Taidan kysellä suoraan Casablancasta tai Pez Azulista noita, kunhan päivämäärät ovat selvät Sarahin loman kohdalta. Toi myös muita matkatoimistoja aion vielä kilpailuttaa, mutta tuolla hinnalla ei missään nimessä. Voi kun vaan tietäsi oikeat päivämäärät, niin alkaisin kysellä myös asuntoa tuoksi ajaksi. Pelkät lennot kun eivät ihmeitä maksa.

  TUI muuten lopettaa kaikki henkilökohtaiset palvelut ja matkamyynti siirtyy nettiin, sekä puhelinmyyntiin muutaman viikon kuluessa. Näin minulle kerrottiin.

  PuertonPekka. Kyllä sinun kirjoituksesi palstalle mahtuu. Tekstiä kehiin vaan.
   
  Last edited: 11.05.2017
 19. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 085
  Saadut tykkäykset:
  538
  Sotis. Täytyy ottaa Sarahin kanssa tuo asia piakkoin vakavaan keskusteluun. Oma suunnitelma on Tammi-Helmikuu, jopa Maaliskuu, jos edullinen majoitus löytyy. Ymmärrän ongelman. Puerto de la Cruz on suosittu lomakohde ja monet ovat jo asuntojaan varannut. Mitä myöhemmäksi oman varaamista lykkään, sen vaikemampaa sen löytäminen on. Josko saisi Sarahin opiskulunsa päättymisen jälkeen pitämään vähän vapaata aikaa, ennekuin työelämään palaa. Silloin Joulu-Tammi ja Helmikuu olisivat mahdollisia

  Mutta olet oikesssa. Projekti on saatava pian käyntiin. Kiitos muistutuksesta.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. lyhyesti Vierailija

  Olemme. On palsta köyhä, siksi jää.
   
 21. Anna.fi-toimitus Administrator Ylläpidon jäsen

  liittynyt:
  05.04.2013
  Viestejä:
  86
  Saadut tykkäykset:
  18
  Hei kaikki. Haluamme muistuttaa keskustelualueen säännöistä.

  Ohjeita keskustelupalstan käyttäjille:

  1. Älä hauku muita keskustelijoita, vaikka olisit eri mieltä.
  2. Emme hyväksy rasismia, kiroilua, herjaamista, yksityiselämää loukkaavia viestejä tai muita asiattomuuksia.
  3. Älä rohkaise häiriköitä reagoimalla heidän viesteihinsä.
  4. Keskustelupalstalle tai profiiliin ei saa ladata eikä linkittää asiattomia kuvia.
  5. Toimituksella ja moderaattoreilla on oikeus muokata tai poistaa lähetettyjä kirjoituksia parhaaksi katsomallaan tavalla.
  6. Jokainen keskusteluihin osallistuva henkilö vastaa itse siitä, että hänen viestiensä sisältö on Suomen lakien ja hyvien tapojen mukainen. Kirjoittaja on Suomen lain mukaisesti rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa viestiensä sisällöstä.

  Keskustelun tulee jatkua asiallisena ja muita kunnioittava.

  Lisätietoa: https://keskustelu.anna.fi/help/terms
   
  • Tykkään Tykkään x 4
 22. Canarios Vierailija

  Miksi sun pitää pitää tätä palstaa jonain omana facebookkina? Ei ketään kiinnosta sun vaimon tekemiset. Juuri tuollaisilla viesteillä sä pilaat palstan.
   
 23. Kanariansaaret Vierailija

  7. Keskustele vain palstan aiheista. Tämän palstan aiheena on Kanariansaaret. Autojutut eivät kuulu Kanariansaaret palstalle. Myöskään teidän vaimojenne tai aviomiestenne tekemiset eivät liity millään tavalla Kanariansaariin.
   
 24. Lisäys.ehdotus Vierailija

  8. Palsta ei saa olla kenenkään henkilökohtainen blogi. Bloggaajille on omat fooruminsa, täällä keskustellaan Kanariasta.
   
 25. kannatan Vierailija

  Hyvä lisäysehdotus. Eihän täällä juuri ole ollutkaan kuin yksi blogisti. Ei sovi yleiselle keskustelupalstalle kenenkään kotiasiat. Mitä valkkaria vaimo milloinkin juo, minkä merkkisellä autolla ajaa ja milloin menee saunaan, etc.

  Tätä en sano pahalla, mutta minusta se tuntui jotenkin tympeältä.
  Tykkäykset tietysti vauhdittivat bloggaria aina vaan vuolaammin kertomaan omiaan.
  Pilkkasävyyn tuli sitten näpäytys: Kanaria-asiaan! - jos joku muu teki samoin.

  Tällaisella foorumilla tulisi olla samat säännöt kaikille.
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti