Hae Anna.fi-sivustolta

Pokka pitää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä All_Marino, 18.12.2012.

 1. Kwaak Vierailija

  2 blogistia A ja S
   
 2. kannatan Vierailija

  Ihan totta! Sen takia viime viikonloppuna täällä oli lehmien ja vuohien kuvia. Ihan kaikenkarvaista kirjoittelua vapaalla tyylillä. Oikeastaan sitä oli hauska lukea.

  Tuolta alkupuolelta katsoin, että All Marino oli tarkoittanut tämän avaamansa höpinäketjun vapaamuotoisempaan jutusteluun.

  Että näin, mutta samat säännöt kaikille!
   
 3. titsa50 Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.01.2010
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  24
  Ihmettelen kyllä tätä viestittelyä ja nokkimista. Niinkuin Aquila sanoi; ei pidä provosoitua jos provosoidaan. Aikanaan minäkin kirjoittelin tänne, mutta eipä enää paljon kiinnosta. Lueskelen kyllä silloin tällöin ja siinäpä se on ollut. Niin mukavaa kuin meillä oli aikoinaan kallenkin pakinoiden aikaan. Terveisiä vaan mummelille, ookkelle, senoritalle, sotikselle, aquilalle, all marinolle, lapin maddulle ketään teistä unohtamatta. Minulla on polvi reistaillut pari vuotta, joten taukoa on nyt tullut. Ehkäpä ensi talvena pääsen taas Cruziin.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. Kyllä kyllä Vierailija

  Kyllä tunnistan.
  Minulle kävi aikoinaan niin nolosti, että menin heitä tykkäämään muutaman kerran.
  Sitten, kun palstan vierailijat alkoivat saada pilkkaa ja halveksuntaa osakseen, silmäni aukenivat.
  Tämän foorumin ilmapiiri on kyllä muutenkin tunkkainen. Eikä se siitä taida raikastua jatkossakaan.
   
 5. Aihe on vapaa Vierailija

  Totta. Säännöissä ei sanota sanallakaan että täällä pitää kirjoittaa Kanariansaarista, minkä asian Antigue on jo tiennyt ennenkin. Koska aihe on vapaa, en oikein tiedä mihin keskittyisin. Luulen että alan puhumaan biodynaamisen kaalin viljelystä, sekä kaurapuuron lämmittämisestä mikrossa ekologisena tekona.
  Mihin sinä aiot keskittyä nyt kun aihe ei enää ole välttämättä Kanariansaaret?
   
 6. kuva aina mukaan Vierailija

  Papua New Guinea, my paradise and home for ten years.
  [​IMG]
   
 7. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  Hyvä kirjoitus havaintoineen Sotikselta. Kohdistinta yritetään tosiaan siirtää Kanariansaarten keskustelusta toisaalle. Ylläpidon ohjeiden jälkeen palstalle on tullu 22 tyhjänäiväistä, opponoivaa, vakikirjoittajia harjaavaa, sekä syyttelevää viestiä. Todennäköisesti vielä yhdeltä ja samalta kirjoittajalta ilman minkäänlaista sisältöä. Saman tämä tyyppi teki naapuripalstalla ja kun se nyt on saatu henkihieveriin, alkoi nyt sitten sekainen paasaaminen täällä, kymmenillä, pia sadoilla nimimerkeillä. Kysmymys kuuluukin, suostuuko Otavamedia tuollaiseen syyttelyä, opponointia ja muiden kirjoittajien herjaamista tuottavan sisällön julkaisemiseen. Asia jäänee nähtäväksi.

  Aguilalle kyselyä, että se varjoliitopaikka, mistä aikaisemmin puhuit, olisiko ollut El Tangue, mikä sijaitseeko se etelänpuoleisen moottoritien puolelta Teidelle lähtevän tien varrella, suurinpiirtein puolesta välistä Santa Cruzia ja Reina Sofiaa. Multa nimittäin löytyy paikalta kuvia, kun varjoliitäjät valmistautuvat ja lähtevät siitä lentoon kohti rannikkoa. Yhdellä autoreissullamme, kun saaren kiersimme monista suunnista ympäri, eri korkeuksista, satuimme Sarahin kansaa sopivasti paikalle. Olivat muuten Brittejä nuo silloiset liitelijät. Mielestäni aika loivasta rinteestä nuo matkaan lähtivät, ei siis mistään jyrkänteeltä. Voin yrittää niitä kuvia etsiä tuolta tallennuksista, jos kiinnostaa.

  Hyvää huomenta vaan kaikille.
   
 8. Kyllä kyllä Vierailija

  Joo. Eiliset kirjoitukset takaisin, tai höpinöihin tulee semmoset stoorit, että sitten se suljetaan. Jokainen ihminen mielipiteineen on arvokas Annan matkailufoorumilla. Alatyylisiä rivouksia emme kirjoita. Tämä pampuillekin tiedoksi.

  Täällä höpistään ja Mummelin palstalle kirjoitetaan asiapitoisemmin.
   
 9. Ihanaa Vierailija

  Ihana kevät! Ylös, ulos ja lenkille! Me lähdemme läheiselle laavulle makkaranpaistoon lasten ja koirien kanssa.
  Eihän tää nettivouhkaaminen mitään oikeeta elämää ole!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Ihanaa Vierailija

  Noin juuri. Kiitos Sotikselle ja mukavaa päivän jatkoa!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  :LOL:;)o_O(y)
  Loistava veto laittaa nuo säännöt "liimattuna" esiin näytölle. Tulee mieleen joku muukin, melkein mode ja ihan eri palsta :p
   
 12. Reissupari Vierailija

  Hei. Ei tullut oikein selkeästi tuossa tuo viestien vaihto, jotain kahteenkin kertaan. Mutta tuohon malliin kuitenkin.

  Jos joku tuntee "Tartsa N":n, tai "Takkutukan", niin olisi kiva tietää, vieläkö käyvät Puertossa? Tai missä kirjoittelevat? Käyvätkö täällä lukemassa? Tuskin enää... Mehän emme toisiamme tunteneet, vaan viestejä läheteltiin hyvässä hengessä.
  Lämpimät terveisemme, mikäli satutte huomaamaan!
   
 13. Piaggio Ape 50 Vierailija

  [​IMG]

  :LOL:
   
 14. lähimuisti Vierailija

  Miettikääpäs nyt millä ratsastatte. On kyse suomalaisena tunnistettavana yrittäjästä. Miten kävisi, jos hän osoittautuisi osapuoleksi?
   
 15. kivapeli Vierailija

  Hauskan näköinen kyytipeli. Onko se mopoauto, näyttää tuktukilta. Mistä sait vai rakensitko itse? Varmaan kätevä kesällä.
   
 16. Piaggio Ape 50 Vierailija

  Ape:ssa on 50 cc moottori, eli mopon konehan tuossa on. Ihan törkeeeen siisti vekotin. Tuollainen on pakko hankkia. Valmiina matkailumopona tuo vaan maksaa yli kymppitonnin, mutta voihan tuollaisen itsekin rakentaa. Käytetty Ape on alkaen noin 1000€ plus rakentelut siihen päälle:
  http://www.widepathcamper.com/ape-camper.html

  [​IMG]

  :LOL:
   
 17. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  Sitten viime viestini palstalle on ilmaantunut 59 herjaavaa, syyttelevää, asiatonta ja palstan agendaan sisällötöntä viestiä. Tätäkö tosiaan halutaan. Tätäkö Otava-media haluaa. Jos, niin ihmettelen.

  Selvittelin eilisen päivän aikana muiden tekemisieni lomassa, eri mahdollisuuksia vuokrata asunto Puerto de la Cruzista. Kiitos aktiivisille kanssaeläjille palstalla hyvistä vinkeistä ja tuesta tuon projektin suhteen. Asiat on Sarahinkin kanssa keskusteltu niin, että tavoite viettää 3 kuukautta Puerto Cruzissa saattaa toteutua. Riippuen toki asunnon löytymisestä ja jos yllätyksiä ei tule vastaan ennen lähtöajankohtaa, mikä toki on myös vielä avoin. Nyt kuitenkin tiedämme päivämäärän, jolloin projekti polkaistaan liikkeelle. Saas nähdä miten meitin käy.;)
   
 18. rakentavaakin Vierailija

  Joka ainoa noista viesteistä on äärimmäisen tarpeellinen, jotta ylläpitäjä hermostuu ja nettipoliisi tekee työnsä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  865
  Saadut tykkäykset:
  351
  Seurailen kirjailija Heli Ilaskarin blogia. Länsi Uusimaa lehdessä on nuo kirjoitukset. Hyvin mukavaa luettavaa, suosittelen!
  Saattaa olla monelle tuttua ja myös kirja Oravanpyörästä Onnellisten Saarille oli mukaansa tempaavaa luettavaa.

  Aurinko paistaa ja kevät jo näyttäytyy vihdoinkin!

  Terveisin
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. titsa50 Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.01.2010
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  24
  No hei
  Noista ruokalistoista tuli mullekin mieleen yks, joka on meillä käytössä vieläkin eli Las Palmasissa n.2004 asuttiin Las Lanzas hotellissa ja siellä oli hissin seinässä suomalainen ruokalista. No mehän revettiin täysin kun siellä luki että; Kottekuisia limadullia. Eli kuin kotona tehtyjä lihapullia. Siinä hississä ei meinannut naurusta loppua tulla, mutta vieläkin kun kutsun "lapset" syömään niin soitan että täällä olisi pottumuusia ja kottekuisia limadullia.:)
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 21. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  865
  Saadut tykkäykset:
  351
  Totta, tuo Titsan Kottekuisia Limadullia sai kyllä täällä myös naurun aikaiseksi!

  Kyllä niitä hauskoja tapauksia on kuin aikoinaan Herreriassa teimme ruokatilausta ja otimme juomaksi talon viiniä ja nuori tarjoilijapoika puhui melko kivasti suomea ja kysyi sitten tuon viinin kohdalla " montakos litros laitetaan", no jos nyt otettaisiin ensi alkuun yksi litros vastasimme.
  Aikaa on tuosta kerrasta jo tosi paljon. Joka kerta kun siellä käydään muistuu mieleen tuo montako litros laitetaan.

  Suomen kieltä harvoin kuulee missään ravintoloissa ja liikkeissä puhuttavan ja ne ärsyttävät huudot ovat harvinaisia "mitä kuuluu kukkuluuruu"

  Tulevaa matkaa niin toivekkaana odotellaan. Haaveita tulevasta, ystävien tapaamisia, yhdessäoloa. Joku retkikin pitää tehdä,
  Vielä on mietinnässä minne tällä kertaa,
  Viimeksi mummelin kanssa retkemme Sautzaliin meni vähän ketuille kun säätila ei suosinut meitä, niin oli siellä kova sade ettei autosta voinut poistuia ja parempi oli suunnata takaisin Puertoon.

  Eipä meitä se kauakaan harmittanut kun jo taas suuntasimme toisaalle.
  Mitään kummempia tarkkoja suunnitelmia ei tehdä, monasti on parhaita ne kun extempore lähdetään "minne nokka näyttää"
  aamulla tekstaria ja ehdotuksia ja sitten menoksi.

  Valmisretkillä emme ole aikoihin olleet, sekin voisi vaihteeksi ollas mukavaa. En ole vielä perehtynyt Aurinkomatkojen retkitarjontaan.
  Hyvän oppaan kera yleensä olleet mukavia nuo valmisretket. Aikoinaan "Mini Mari" oli super, nyt kuulemma on taas joku uusi myös hyvä retkiopas, tietomäärä hyvä ja myös sopivasti huumoria tuo iloisuutta retkeilijöille.

  Mukavaa tiistai päivää!

  terveisin
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 22. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  Sotis. Tällaisen viestin ylläpito minulle lähetti vastauksena kysellessäni heiltä Kanariansaarten keskusteluosion tilanteesta:

  Hei,

  Ja kiitos viestistä. Pahoittelumme, että tilanne on jatkunut samankaltaisena viikonlopun yli.

  Ongelma on tiedossamme ja olemme päättäneet tehdä jatkotoimenpiteitä niin, että kyseisiin keskusteluketjuihin voi osallistua väliaikaisesti ainoastaan rekisteröityneet käyttäjät.

  Tekniikan kanssa menee kuitenkin oma aikansa, joten toivomme malttia.


  Oikein mukavaa viikkoa teille!

  Yst. terveisin,
  Anna.fin toimitus

  Senorita1. Kivoja muisteloita. Matkatoimistojen retkille hyvä vaihtoehto voisi olla La Comeran retki. Ainakin meille Finnmatkojen (TUIn) opas oli erinomaisen asiantunteva ja kertoi saaren historiasta ja tavoista mielenkiintoisesti. Myös suomikerhon retkellä oppaat lienevät asiantuntevia. Ainakin viime talven retkelläni suomikerhon opas Anna kertoi mielenkiintoisesti saaren historiasta, Guachoista ja tapahtumista espanjalaisten vyöryessä saarelle. Ainakin itselleni tuli täytenä yllätyksenä, että Espanjan "suurella ja mahtavalla" armadalla meni 100 vuotta saada Teneriffan saari haltuunsa. Guachot kun panivat tosissaan hanttiin. Noilla valmisretkillä saa paljon tietoa, mitä itse joutuisi kauan etsiskelemään, jos edes tulisi mieleen kaikki se tietoisuus, mitä oppailla tarjolla on.

  Nyt täytyy lopettaa. Hammaslääkäri.:mad:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 23. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 196
  Saadut tykkäykset:
  612
  Joku levittelee kuunlemma Puerto Cruzissa "kylillä" huhua, jonka mukaan Polar bar Tenerife olisi sulkemassa ovensa. Omistaja itse katkaisikin huhuilta siivet Polar barin Facebook seinällä, ettei näin ole. Polar on kuunlemma avoinna ke-su 16-22 hänen mukaansa. Älkää siis uskoko kuulopuheisiin. Siis te tämänkin palstan lukijat, jotka Puerto Cruzissa juuri nyt elelette.

  Täytyypä taas poiketa ensi talvena limonadeilla.
   
 24. VeinJo Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.05.2012
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  18
  Hei, piti kaivaa vanha nikki naftaliinistä, kun ajattelin että joskus voisin kysellä tai kommentoida.
  En ole tänne kirjoitellut, lukenut juttuja vaan, mutta nyt tuli tarve herättää vanha nimimerkki henkiin.
  Jotenkin tuntuu, että tämä foorumi on supistunut yksien ja samanhenkisten juttelupaikaksi, missä "soraäänet" on vaiennettu.
  Mutta seurataan mielenkiinnolla tilannetta.
  Puerto de la Cruz on hieno paikka, missä on mukava olla - kaikkien tasapuolisesti.
   
 25. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  Mukavaa, että vanhoja niccejä kaivellaan naftaliinista. Eniten odotan, että ne, jotka ilmoittivat ehdottomaksi edellytykseksi sen, että kukaan ei voisi kirjoitella toisten nimissä ja että he silloin, sillä ehdolla, rekisteröisivät silloin oman nimimerkkinsä, menettelevät lupauksensa mukaisesti. Monet, värikkäästi kirjoittavat nimimerkit -ne ennen rekisteröitymättömät , rikastaisivat siten jatkossa palstaa. Rupusakki, joka ei usko sääntöihin, olisi jatkossa rekisteröimispakon puitteissa helppo eliminoida. Sitä kovasti kannatan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti