Hae Anna.fi-sivustolta

Pokka pitää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä All_Marino, 18.12.2012.

 1. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 083
  Saadut tykkäykset:
  538
  Sotis otti esiin asian, mikä minuakin ihmetyttää. Ihmettelen itsekin tuota linjausta. Toki jos kuva on postattu herjaustarkoituksessa ilkeämielisten kommenttien kera, niin ymmärrän poiston, mutta siitähän ei Aguilan tai Ookke Karan kuvissa ollut kyse. Outo linjaus mun mielestä. Kohtahan ei voi ottaa julkisella paikalla kuvaa, jos siellä ihmisiä liikkuu. Toisaalta jos täällä aikaisemmin mellastanut ja nyt sitä s24sella tekevä muutama häiriintynyt tyyppi saa luetunymmärtämisensä puutteen takia tuollaista älämölöä aikaan, niin kuin toki täälläkin huomattiin, niin on kai parempi, ettei anneta aihetta päästä pilkkaamaan ketään. Siksi uskon linjauksen olevan tämä.

  Häiriökäyttäytymisestä, siis naapuripalstalla tapahtuvasta senverran, että te, jotka luette näitä palstoja, älkää erehtykö luulemaan, että tuo s24sen hulabaloo-kännisekoilu-osasto edustaa koko Puerto de la Cruzin tai Teneriffan talvehtijakuntaa tai matkailijoita. Kyse on muutamasta marinoinnissaan katkeroituneesta tyypistä, joilla on vaikea ymmärtää, että toisilla menee paremmin. (Miksiköhän, syy selviää myöhemmin)En tajua, miksi ovat ottaneet juuri minut silmätikukseen. Ehkei palstalla kannattaisi olla liian avoin, tai no, nuo nyt paljastuneet jutut ovat tulleet heille ilmi keskusteluissa Puerto Cruzissa, joten se ryhmä on helpohko tunnistaa paikan päällä. Aika monen naama on hyvässä muistissa ja pian myös Poliisin tiedostoissa epäiltyjen kirjoissa. Josko se raakkuminen sitten loppuisi.

  Korjataan heidän väitteitään vähän. En ole koskaan kehunut Mersulla. Olen vain kirjoittanut, että ne ovat käyttöautoja ja lähtiessämme jonnekin, vaikkapa Lohjan torille, että nyt Mersun tähti kohti Lohjan toria. Toinen väite omaisuudella kehuminen. En ole erityisen varakas. Tulen toimeen, tai siis me Sarahin kanssa tulemme, koska molemmilla on työpaikka. Harrastan sijoittamista, mutta siinä mittakaavassa, kun se palkoillisella on mahdollista. Kymppikin on jo alku saada korkoa korolle. Ihan vaan sijoitusvinkiksi. Kympillä toki saa myös sixpackin kaljaa, minkä joku muu valitsee. Elämä on valintoja täynnä. Koivisto, rauha hänen sielulleen. En ole väittänyt häntä tunteneeneeni, vaan tavanneeni TÖIDEN merkeissä useammassakin paikassa. Olenhan tavannut myös kolme seuraavakin presidenttiä, mutta en heitä toki tunne. Stadissa kun on DUUNISSA, noin voi tapahtua. Katkokaamme tällä tavalla siivet noilta naapuripalstan väitteiltä.

  Vielä vihje vaurastumiseen. Sen Perjantaipullon hinnan voi sijoittaa viisaamminkin, sillä vanhuus tulee ja eläkkeelläkin pitäisi elää. Tunnetusti suomen eläkejärjestelmä ei mitään luksusta tarjoa. Siksi vaikka kymppi kuussa, kunhan aloittaa tarpeeksi aikaisin takaa mukavat eläpepäivät vaikkapa Puerto Cruzissa.

  Pian juhlitaan Sarahin kummitytön ylppäteitä.
   
 2. VeinJo Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.05.2012
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  18
  Eikö Antique sinun pitäisi puolustautua S24 foorumilla. Minusta täällä ei kukaan ole sinusta poikkipuolista sanaa sanonut, ainakaan sen jälkeen kun sait rekisteröintipakon tänne voimaan.
  Ole tyytyväinen tämän foorumin nykytilaan ja vastaile trolleiksi nimittämillesi S24:n kirjoittajille siellä.
  Kyllä täältä räntäsateesta jo kaipaa Kanarialle.
  Mukavaan kesää ja loman odotusta kaikille!
   
 3. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 083
  Saadut tykkäykset:
  538

  Olen jo puolustautunut. Kirjoitin eilen illalla palstalle vastineeni. Kunhan vaan totesin tuossa edellä tilanteen. Tiedoksi, etten vaikuttanut mitenkään rekisteröintipakon aikaansaamiseksi tälle palstalle. Se oli ylläpidon ratkaisu, minkä kaiken sen sk*idan postailujen jälkeen, ymmärrän hyvin. Palaute tästä asiasta siis sinne, mihin se kuuluu.

  Kyllä muuten kaipaakin Kanarian lämpimiä tuulia ja auringonpaistetta juuri nyt. On tämä kummallista, kun Kesäkuun tokana päivänä on 8 astetta lämmintä. Onneksi asuntoasiat ensi talven suhteen alkavat olla allekirjoitusta vailla valmiina, työnantaja on myöntyväinen pidempää oleskeluun Kanarian lämmössä ja matkakassakin on jo kasassa. On todella mitä odottaa. Mutta eletään tää kesä ensin tästä alta pois.
   
 4. teidetar Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.06.2017
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  7
  Tietäiskö joku millaisia estudioita on Bambissa? Olisi hyvällä paikalla keskustassa.
   
 5. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 083
  Saadut tykkäykset:
  538
  Teidetar. Huoneet ovat vaatimattomia, hyvin perushuoneita ja jo hiukan kuluneita, mutta sijainti on Sarahin mukaan loistava, sekä hotelli on hyvin rauhallinen. Mitään ylimääräistä älämölöä, kuten ravintoloiden mekkalaa ei kuulunut Sarahin mukaan lainkaan. Plussaa vielä Suomikerhon kirjaston sijainti sadan metrin päässä Bambista. Hän oli kahden viikon matkansa ajan nukkunut Bambissa loistavasti. Sijanti kuitenkin oli hänen mielestään loistava, keskellä kaikkea, mitä Puerto Cruzissa on parhaimmillaan tarjota. Sarah suosittelee hotellia, jos luksusta ei odota, vaan hyvät perustarpeet riittävät.

  Jatketaan syömisen jälkeen. Sarah kehui myös aamiaista siedettäväksi. Parvekkeiden ongelma on, että aurinko paistaa niihin vain vähän aikaa, mutta hotlan katolla voi ottaa aurinkoa, jos haluaa. Uima-allaskin löytyy 2kerroksesta, mutta se on pieni. Kokonaisuutena arvosana kaksi tähteä Sarahilta ja sitähän Bambi taitaa ollakin. Verrattavissa kuluneisuudeltaan Pez Azuliin ja aikaisempaan Lavaggiin. Sijainnille tosin täydet viisi tähteä. Toivottavasti tästä on apua.
   
  Last edited: 04.06.2017
 6. teidetar Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.06.2017
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  7
  Kiitos Antigue tuoreesta tiedosta.Se olisi oman tilanteeni huomioonottaen loistavalla paikalla kun tuppaa nuo jalat ja selkä helposti väsymään.Ei olisi pitkä matka ruokakauppaan ja se että auringossa voi oleskella siellä altaalla.Laitampa yhdeksi vaihtoehdoksi.
   
 7. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 083
  Saadut tykkäykset:
  538
  Senverran haluan oikaista, että uimallas ei ole siellä auringonottopaikalla katolla, vaan sisällä 2-kerroksessa. Sijainniltaanhan tuo Bambi tosiaan on loistavalla paikalla. Lisäksi se on edullinen hinnaltaan. Ruokakauppa Hiperdino on muutaman sadan metrin päässä, suomi kerho sadan ja Pikku Pohjolaankin, sekä seurakunnan kahvilaan on reilu 500 metriä matkaa. Seurakunnan kahvilassa kahvi ja pulla ovat hyvin huokeita, sekä lounastakin tarjoillaan ilmeisen edullisesti. Samassa korttelissa sitten Pikku Pohjola, missä mukavaa seuraa riittää.

  Ei siis ihan huono valinta.(y)
   
 8. teidetar Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.06.2017
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  7
  Minusta joskus noista vähän kulahtaneistakin huoneista saa oman näköisiä kun vähän sisustaa.Nätti oma liina pöydälle ja matto tekee ihmeitä.Minulle olis tärkeää keittiö rekvisiitta kipot kupit ja välineet.Ne kun tahtovat olla mitä sattuu.Ja hyvä tv pitäis olla.Mut niitähän voi tinkiä omistajalta sitten lisää paikanpäällä..Eikös sitä niinkin sanota että siellä koti missä sydän.Hyvää yötä
   
 9. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 260
  Saadut tykkäykset:
  282
  Minäkin joskus 5 viikkoisen Bambissa asustanut. Silloin oli kyllä hyvät keittiövälineet ja astiat asiallisia, siitä vain on kauan kun siellä olin joten tämänpäivän tilannetta en tiedä. Siinä kakkoskerroksen uima-allas aluueellakin oli auringonotto petejä joissa olikin aina väkeä kovasti.
  Parveke näkymä oli vastakkaisen talon seinään ja Kiinalaisravintolan henkilökunnan taukopaikkaan. s e oli pikkuruinen parveke jossa viettivät taukonsa. Televisioo ei silloin huoneessa ollut. Varmasti moni asia on muuttunut, mutta paikan sijainti on pysynyt samana, Ihan hyvä paikka ja kai ne silloiset torakka-armeijatkin on jo pois hävitetty.
   
 10. teidetar Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.06.2017
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  7
  Pitempää reissua ensi talvikaudeksi suunnitellessa tulee paljonkin asioita jotka täytyy huomioida että elämä siellä sujuisi hyvin.Yksi tärkeä on terveydenhoito_On matkavakuutus akuutteja tilanteita varten ja eurooppalainen sv-kortti mutta sitten kun eka kertaa menee terv.keskukseen niin täytyykö vielä olla espanjaksi tai englanniksi käännetty eläketodistus ja sit saa ne määrätyt lääkkeet edulliseen omavastuu hintaan.Viimeksi muutama vuosi sitten unohdin sen ja tilasin sen jälkikäteen.
   
 11. teidetar Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.06.2017
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  7
  Ei kelvannu eläkekortti piti olla oikein paperitodistus et on pensionista ja euromääräinen eläke kuukaudessa.Toki ehtii ne kelakorvaukset hakea palattuakin mut viimeksi taisi viedä melkein puolivuotta.Oli ruuhka kelan ulkomaanosastolla.No täytyy varustautua nyt kaikki paperit mukaan periaatteella.Olen samaa mieltä että pitempi reissu vaatii taloustaitoa kun tänne kotiinkin jää kustannuksia aiheuttavia asioita.Mutta kyllä se siitä.Kiva kun teiltä voi kysyä täällä ja vaihtaa mielipiteitä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 083
  Saadut tykkäykset:
  538
  Sotis. Ekaa kertaa nyt yli kuukauden matkalle kun lähdemme, pitää tosiaan miettiä kaikenlaista. Ensinnäkin taloomme pitää saada asukas hoitamaan kissaamme Elmeriä. Tänne taloon siksi, ettei se jää tyhjilleen pitkäksi aikaa. Elmerikin tykkää, kun saa olla kotonaan. Se homma alkaa olla hoidossa, kun vakinuorisomme, Sarahin pari työkaveria, tulevat tänne asumaan, niinkuin viime talvenakin. Sitten kulut, joihin kuuluu lainanlyhennykset talosta, sähkölaskut, autojen vakuutukset ja muu pikkulasku kuten useiden lehtien tilaukset. Lisäksi sitten itse asunnon vuokra kohteessa, lennot molempiin suuntiin, tälläkin kertaa ehkä eri aikoihin, kun Sarah saattaa jäädä vielä vähäksi aikaa, kun minä palaan töihin. Lisäksi kulutusvarat Puerto Cruzissa, mitä menee syömiseen, shoppailuun ja liikkumiseen sekä tuon päälle mahdollinen visiitti naapurisaarelle Las Palmasiin, mikä toki on vasta suunnitelman vaiheessa.

  Vakuutukset meillä on kunnossa. Jatkuva mahkavakuutus voimassa koko vuoden, täysajan tapaturmavakuutus, siitä tosin en tiedä onko käyttöä Teneriffalla. Lääkkeitä en onneksi tarvitse lainkaan. Täällä puhuttu hammaslääkäri, jossa pitää kysellä hiukan hintoja taitaa olla ainoa meno siinä suhteessa.

  Voiton puolella siis ollaan. Asunto on vuokrattu, lentoja pitää vähän alkaa kysellä ja matkakassa menojen suhteen kasassa. Pikku suunnittelua se tosin vaati.

  Kysymys. Jos haluaa Los Rodeosin kentälle, niin mahtaako onnistua jos lentää välilaskulla jonkun espanjan kentän tai vaikka Lontoon kautta. Onko kellään kokemuksia.o_O

  Teidetar. Kiva kun tulit mukaan. Mukavahan se on kanssaihmistä autaa, jos vain voi. Se kun on ollut aina tapana.
   
 13. teidetar Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.06.2017
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  7
  Viimeksi kun Puertossa piipahdin satuin saamaan tosi kivat lennot.Helsinki-Barcelona oli Norwegian ja Barcelona-Teneriffe nortte Wueling yhtiön.Tosi hyvin oli vaihtoaika ja kaikki muukin pelasi.Nämä yhtiöt lentelevät kai edelleenkin.Ja paluulentokin oli samojen firmojen siivillä.Toivon et tästä vinkistä on apua.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 14. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 083
  Saadut tykkäykset:
  538
  Huomenta vaan.

  Sotis. Ei ihan huono idea tuo lento Las Palmasin kautta Los Rodeos kentällä. Jos vaikka viettäisi tosiaan muutaman päivän Palmasissa. Täytyypä ehdottaa Sarahille.

  Tottakai noi on e-laskuina suoraan veloituksessa. Pankki haluaa omansa ja sitä vaatii. Autoja emme laita seisontaan, kun lupasimme taloa ja Elmeriä vahtivalle nuorisolle, että niitä voivat käyttää. Ainostaan tuo kesäavoauto on pois liikennekäytöstä ja mitäpä sillä olisi talvella käyttöäkään. Lehtiäkään ei viitsi peruuttaa, varsinkin kun yksi niistä on äidilleni tilattu 70-vuotislahjaksi loppuiäksi. Paikallislehti lienee ainoa, mitä vois harkita tauottaa.

  Vakuutusehtojen tsekkaus on hyvä idea. Kiitos vinkistä.

  Eipä olisi pitänyt lähteä palstaa edemmäs kalaan tuon Las Palmas kyselyn kanssa. Vinkkejä vastaanotetaan mielellään ja uskon muitakin kiinnostavan lukea paikasta.

  Nyt takaisin kerjuulle. Mukavaa päivää kaikille.
   
 15. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 083
  Saadut tykkäykset:
  538
  Juu. Katjan kauttahan kämppä löytyi. Hienoa kuulla, ettei ongelmia tule eteen hänen kanssaan toimiessa. En sitä toki epäillytkään, sillä niin moni on häntä suositellut Puerto Cruzissa sinun (Sotiksen) lisäksi.

  Vakuutusyhtiössä käyn pikapuolin ja tuo matkustusilmoitus, vaikka siitä täälläkin puhetta on ollut, ei se tullut pieneen mieleenikään. Mutta miksi Kelaan pitää ilmoittaa. En koskaan ole heidän kanssaan asioinut Kelakortin hakua lukuunottamatta. Auta taas tyhmää ja valaise, miksi ja mitä sinne ilmoitetaan.
   
 16. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 083
  Saadut tykkäykset:
  538
  Nyt on asunto sitten täysin varma ensi talvelle. Vietämme Puerto Cruzissa tällä kertaa sitten pidemmän aikaa. Saas nähdä kyllästyykö, vai haluaako vain lisää. Ensi talvena siellä vietetty aika on jo senverran pitkä, että hötkyilyyn ei liene enää tarvetta. Monenmoisiin suuntiin täytynee suunnistaa ja saas nähdä, tuleeko se Mascan reissu tehtyä. Tosin tuonne on vielä pitkä aika, joten yritetään nauttia tästä kesästä ensin. Kyllä nyt on meillä molemmilla Sarahin kanssa tunnelmat katossa. Josko vaikka kerettäisiin Sotiksen famiglian kera vihdoin sinne Bodega Julianiin aterioimaan.

  Jos vaikka seurailisi siitä leipää myyvän kahvilan terassilta ajan kanssa tuota:

  [​IMG]

  Ratkiriemukasta iltaa kaikille.
   
 17. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  662
  Saadut tykkäykset:
  181
  Se ei ole helppoa, jos ei aina kovin vaikeakaan, se optimaalinen oleskelujakso. Homma lienee kovinkin yksilöllistä eri lähtökohdista.

  Viime vuoteen saakka meillä aika piteni koko ajan. Nyt keväällä sitten vähän askarrutti. Pitäisi asua kerrostalossa ja myydä lelut veks, niin voisi olla huoleton. Nyt joutuu aina funtsimaan, miten kotopää pärjää, koska on toki muutakin.

  Siis vähän supistettiin, enkä ole enää ollenkaan varma, että pyrin pidentämään jatkossakaan yli neljännesvuoteen.

  On kumminkin varmasti fiksu liike kokeilla pidempi jakso. Ei ole niin kiire keretä ja on aina niitä, jotka muuttavat lopulta kokonaankin. Ei oo kuitenkaan mun kuppi teetä.
   
 18. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 083
  Saadut tykkäykset:
  538
  Juu. Pidemmän oleskelun ajaksi joutuu tosiaan vähän miettimään. Onneksi meillä on hyviä tuttuja, jorka saamme tänne taloomme asumaan tuon matkan ajaksi. Onhan tuossa toki tuo naapurikin, joka touhuilee tonttiemmä välissä olevallla verstaallaan päivittäin. Eniten huolettaa kissan kanssa. Siis se, että saa Elmerille hoitajan tuoksi ajaksi.

  Sitten on noi vakuutukset, postilaatikon tyhjennykset, laskujen hoito, pihan auraus ja pahin kaikesta, en näe pitkään aikaan Emmerdalea telkkarista. Silti tätä on hyvä kokeilla. Sitten "seniori-iässä" kun saatan muuttaa todennäköisesti puolivuosittaiskausiksi Cruziin. Kyllä se tarkemmin ajatellen on paras vaihtoehto. Suomen kesä, silloin kun se alkaa, on kaunis, joten viihdyn kyllä täälläkin.

  Eilen muuten Sarah teki illalliseksi sieni-paprika-munakasta. Hyvää oli, mutta tänään sitten maha on ollut kipeä, todella kipeä. Mitähän sieniä hän minun puolikkaaseeni käytti...o_O
   
 19. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 083
  Saadut tykkäykset:
  538
  Juu postin saa keskeytettyä, mutta maInostenjakajaa ei. Se suoltaa viikottain laatikon täydeltä roskaa, mikä sitten siirtyy muutamaa paikallislehteä lukuunottamatta suoraan kierrätykseen. Voishan sitä laittaa "ei mainoksia" lapun, mutta tossa tienvarressa ne ei oikein säily. Siksi se lodju pitää tyhjentää usein. Noh, talovahdit sen toki tekee.

  Kuukauden valmismatkoja mekin ollaan harrastettu jo pidemmän aikaa. Nyt sitten ekan kerran pidempi ajanjakso vuokra-asunnossa. Saas nähdä miten toimii. Nythän on tarkoitus myös tehdä ruokaa itse, aikaisemmin ulkonasyöminen on ollut jokapäiväistä. Kyllähän se silloin lomailun sijaan alkaa muistuttaa asumista. Tosin duuniinhan ei tarvitse tuolloin mennä, joten se taas muuttaa homman lomailun puolelle.
   
 20. teidetar Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.06.2017
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  7
  Antigue Ei hätää Suomen tv:n kanavien ohjelmia voi seurata Book
  Antigue ei hätää booxtv.fi sieltä voi ladata tablettiin tai kännykkään suomen tvkanavien ohjelmia näyttävän sovelluksen.Voi katsoa vrk:n viiveellä tai suoria ohjelmiakin näkyy.En aivan tarkkaan muista katselinko emmerdeiliä mut salkkarit oli ainaskin.Ja jos vielä on ilmainen wifi niin vielä parempi sitten pienellä kkmaksulla voi katsella lemppareita.Minulla pelasi hyvin.
   
 21. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 083
  Saadut tykkäykset:
  538
  Kiitos Teidetar vinkistä. En tiedä onko asunnossamme wifi, mutta eikös nykyisten roaming säännösten mukaan data ole "ilmaista" myös Kanarialla. Oma operaattori Elisa lupaa vain tietyn määrän dataa, mutta Teliahan lupasi, ettei yllätyksiä enää Euroopassa tule. Jos sillä rajaton data kuuluu paketin hintaan, hankin matkan ajaksi Telian liittymän mukaan. Nykyistä rajaton 4G Elisalta ei mun kannata lopettaa, kun se maksaa vain 17.95€ kk. Sen halvemmalla kun ei rajatonta liittymää varmasti saa. Mut joo, täytyy tutkailla asiaa.
   
 22. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  662
  Saadut tykkäykset:
  181
  Tuo ”VPN” taisi tulla nimeenkin vasta tänä vuonna. Kyseessä on siis F-securen Freedome VPN.

  En täysin ymmärrä, miksi tekniikkaa pitää mainostaa nimessä. Ehkä nörttikieli on tuki-ihmisten helppo hiffata, siis nörteille.

  Itse käyttökokemus oli loppukäyttäjälle äärimmäisen helppo. Piti vain valita, mistä maasta haluat näyttää viestien tulevan. Kun valitset Suomen lipun ja oletuspaikan Espoo, näkyvät kaikki Suomi TV:n lähetykset ja YLE Arena normaalisti.

  VPN tekniikka taitaa olla -tai oli aikanaan nörttien työkalu yhdistää firman verkko salatusti yleisen verkon yli. Osa tietysti riemuitsee siitä, että mainossovellusten jäljitysominaisuudet voi lähes eliminoida ja jopa operaattorilla on vaikeampaa seurata toimiasi.

  Tätä uusinta versiota en ole käyttänyt, mutta uskon, nimestä huolimatta, että se on loppukäyttäjälle helppo. Myöskään Total-versiota en ole käyttänyt. Se sisältänee sekä Safen että Freedomen.

  Virussuojaus Windows-käyttäjille tullee Kanarialla hyvin tärkeäksi, kun kivikautinen verkko siirtyy tälle vuosituhannelle. Siinä verkossa hakkeri liikkuu yhtä sujuvasti, kun meillä täällä, eli kaikki haittailmiöt kohdentuvat Kanarialle myös vastaavasti.

  Onneksi on LINUX!

  Lisätään: PdlC:ssa on vanhaa tekniikkaa jäljellä esim. Casablancassa siinä rakenteessa, millä hotellin verkko liittyy operaattorin verkkoon. Niiden kanssa F-Securen softalla oli ongelmia.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 23. teidetar Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.06.2017
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  7
   
 24. teidetar Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.06.2017
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  7
  Aina on oltava virussuojaus ajantasalla vaarallisten aikojen vuoksi.Mun kokemus booxtv:stä on keväältä 2016.Nykyistä tilannetta en tiedä.
   
 25. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  662
  Saadut tykkäykset:
  181
  Olen kovin eri mieltä, varsinkin tuosta Linux-pointista. Linuxin paras puoli on se, että sen kanssa ei tarvitse viruksista olla huolissaan. Jos sen sijaan tarvitsee hävittää jälkiään operaattoriin päin, se vaatii Linux-käyttäjältä merkittävästi enemmän tietotaitoa, kuin esim. windows-maailmassa, jossa sitä varten on valmistuotteita. Pahin sillä saralla on toki prepaid -molemmissa ympäristöissä.
  Juridisesti on mielenkiintoista, miten vpn tulkitaan, koska rajapinta sille on jokin verkko Suomessa. Tyypillisesti siten sitä käyttää joku, jolla on se firman verkon laajennus vpn:n kautta ja hän siis siirtää lähetyksen firman verkossa, Suomeen välitetyn yhteyden yli julkisten verkkojen kautta salattuna -siis firman sisäisessä verkossa.
  Se sopimus, jolla joku ohjelma Suomessa saadaan esittää, jossain verkossa, on YLEn, MTV:n, tms. toimijan, joka on maksanut siitä copyright'in haltijalle. Siten YLE tai MTV ei tee mitään väärää, jos se näkyy...
  Itse copyright-oikeuden haltijan tulisi nähdä, mitä vpn-yhteyden sisällä tehdään, jolloin vpn-tulisi hakkeroida. Sen laillisuus sitten taas...

  Suurin virhe tuossa ilmeisimmin on, että "Linuxia kehuvat yleensä ovat juuri F-Securen VPN-tsydeemin aktiiveja". Linuxissa ei pääsääntöisesti käytetä F-Securen VPN-tsydeemiä.

  Mukavaa viikonloppua täältäkin.
   
  Last edited: 09.06.2017
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti