Hae Anna.fi-sivustolta

Pokka pitää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä All_Marino, 18.12.2012.

 1. Frendit Vierailija

  Antiikki-mussukka. Kyllä meillä sitten hupia Puertossa piisaa. Siellähän meitä sun frendejä jo vartookin Famigliaanne koko joukko. Kautemme alkaa jo pian! Tulenette sitten perässä...

  See you and your great family!:)(y):)
   
 2. Mun mielestä Vierailija

  Koti Puertossa
  Sivistyneesti käyttäytyvät, lempeät, lähimmäisenrakkaat, korrektit, hyväluonteiset ihmiset tulevat toimeen kaikkien kanssa ja jopa niiden jotka eivät ole yhtä hyvä käytöksisiä tai fiksuja.
  Turhakkeet riitelevät, kyräilevät, ovat ylimielisiä muita kohtaan.
  Jokainen kaveeratkoon kenen kanssa haluaa vai onko se sulta pois?
  Puerton paikallisena luulisi sun jotain tietävän.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. Frendit Vierailija

  Älähän nyt noin tosissasi... Eikö sullakaan ole huumorintajua?
  Me huumorimmeiset ja Puerton asukkaat ollaan nyt vaan vähän lepopäivän ratoksi kirjoiteltu.
  Kukin vuorollamme, kun yhdessä ollaan!
  Aina hauskaa olla pittää...ei maha mittää!

  Kaikkea kivaa sullekin toivottelemme. Nähdään Pto.Cruzissa!
   
 4. Pois vaan turhat Vierailija

  Totta. Se että ylläpito poisti Sotavennon kirjoittaman herjausviestin, todistaa ettei edes palstan vakikirjoittajat ole sääntöjen yläpuolella.
  Kiitos ylläpidolle Sotiksen kirjoittaman herjausviestin poistamisesta. Minä tein ilmoituksen.
   
  Lasted edited by : 01.10.2017
 5. Puerton frendit Vierailija

  Me siis ollaan niitä frendejä, joilla on kakkoskodit Puertossa.
  Ei me mitään paikallisia sentäs olla. Keväin, syksyin palstalla pyörähdämme.
  Niinhän me kaveerataankin just näiden ystävien kanssa.
  Reissataan yhdessä kesäkaudella Suomessa ja Euroopassa.
  Puertossa on sitten lisääkin ystäviä, samanhenkisiä ja iloisia.
  Emme päivystä täällä kun on niin paljon kaikkee muuta.

  Koitahan pärjäillä, äläkä suotta kyräile!
  Hyvät voinnit ja iloisempaa mieltä!(y)
   
 6. Miksi.... Vierailija

  Harmi, että asiallisia viestejä on niin paljon poistatettu. Eniten se on sattunut rekkautumattomien kohdalle. Niin kuin olisimme kakkosluokan kansalaisia.
   
 7. Kertokaa pian! Vierailija

  No niin hävisi kuin se Lintulan luostarin nunna. Nyt ei ole asiat hyvin!
   
 8. Kissallinen Vierailija

  Miten kissan niin kävi. Oliko se sairas, onnettomuus vai mikä ? Kuviakin siitä oli täällä. Ei tietysti helppoa. On tullut tuokin koettua ja luulen tietäväni miltä tuntuu.
   
 9. Kissallinen Vierailija

  Jospa muutettaisiin tykkäystyyliä täällä vastaamaan paremmin keskustelupalstaa. Tämä ei ole fase. Tykätkööt siellä omien normiensa mukaan. Pois muutosvastarinta. Ikäihminenkin pystyy uudistumaan. Nuo tykkäämiset nimittäin herättää närää.
   
 10. Mirrin nirri Vierailija

  Tuttavat tuolla kylän raitilla sellaista puhuivat, että matkalle lähtö,
  eikä kissalle saatu hoitajaa. Joskus matkan alla lemmikki "katoaa", nuori ja tervekin.
  Annamanna tuntee Antiguen, ehkäpä hän sitten kertoo tarkemmin.
  Usein ihmiset kieltävät tällaiset asiat.
   
 11. Iltasatu Vierailija

  Anteeksi vapaaherratar. Väärä oli tieto eläkkeellä olemisestasi. Väärää tietoa jaetaan. Ikävä asia.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Terveisiä vaan Pohjolan sairaalasta. Pikku olkapääleikkaus on nyt tehty ja potilas pääsee kotiin, kunhan noutajan Mersu saapuu sairaalan ovelle. Olihan miellyttävä kokemus tämä. Homma pelasi kuin junan vessa, toki ilman bakteereja ja työnantajan vakuutuksella oli yksityisellä käynti mahdollista. Nopeasti pääsi hoitoon ja olo on mitä parhain. Tässä kohtaa haluan muistuttaa teitä kaikkia lukijoita matkavakuutuksen tärkeydestä. Hyvään hoitoon pääsee Teneriffallakin yksityiselle, kunhan vakuutusasiat ovat kunnossa

  Viikonloppu oli synkkä osoitus taas siitä, mitä vain häiriköintitarkoituksessa "matkailevat" saavat aikaan. Palstalle postattiin noin 150 asiatonta, herjaavaa, sekä agitoivaa viestiä, missä useissa sääntöjä rikottiin räikeästi, ihan rikoksen tasolle saakka. Ei näin, ystävät hyvät, ei näin.

  Tämähän on Kanariansaarten matkailuun keskittyvä palsta jossa kaikille olisi ollut tilaa kirjoittaa, mutta ei ilmeisesti napannut ja trollaus, sekä häiriköintivietti vei taas kerran mahdollisuuden rekisteröimättömiltä palstalle kirjoittaa. Miksi näin, jäänee arvoitukseksi. Se on peiliin katsomisen paikka kaikille teille, jotka häiriköitte herjaten ja suoranaisia rivouksia postaillen palstalle. Nyt moni asiallinen kirjoittaja menetti mahdollisuuden kysellä, kommentoida, sekä kertoa omia matkakertomuksiaan kanariansaarten matkailun ystäville. Meitä palstan aktiiveja asian tiimoilta on turha syytellä.

  Nyt pari viikkoa saikkua minimissään, joten palailemne asiaan.

  Edit. Kirj vihr
   
  Last edited: 02.10.2017
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. lapinmaddu Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.09.2014
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  16
  My first born linnunpoikaseni vaimoineen lennähtää lokakuun loppupuolella viikoksi Puertoon. Sotis, miten olikaan kuuluuko Botanico hotla ns. kantakaupunkiin? Meinaan niitä superhalpoja taxikyytejä. Casablanca kuuluu ainaskin vaikka onkin jo aika korkeella. Oi voi teitä onnellisia kohta siellä ;)
   
 14. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Lapinmaddu. Botanico hotelli on yläkaupungilla La Pazissa Vielä 600-800 metriä mäkeä ylöspäin Casablancasta. Bontacicolla kuitenkin on jatkuvat ilmaiset bussikuljetukset Pyramidesin(Martianez) ososkeskuksen alatasanteelle ja takaisin, joten taksia ei tarvita. Toki taksikin maksaa vain noin 3.50Euroa alhaalta hotellille, joten se tuskin on kynnyskysymys, varsinkin jos Botanicoon on varaa majoittua.

  Edit Kirj vihr
   
  Last edited: 03.10.2017
 15. lapinmaddu Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.09.2014
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  16
  Todella vastemielistä kuittailua varallisuudesta harrastaa tämä palstan häirikkö :(
   
 16. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Olipas Lapinmaddulta harvinaisen tökerö ja sopimaton heitto.

  Sori nyt Lapinmaddu. En ymmärrä mikä tuossa viestissäni oli kuittailua. Itselläni ei koskaan mahdollisuutta Hotelli Botanicoon ole ollut mennä, sen älyttömän kalleuden takia. ( Oho, Aurinkomatkoilla alkaen n.1200 Euroa/viikko)

  http://www.aurinkomatkat.fi/kanariansaaret/puerto-de-la-cruz-teneriffa/botanico


  Tjäreborg: https://www.tjareborg.fi/varaa-matka-hotelli-hae?HotelId=12237&ItemId=12237&QueryAges=42,42&QueryDepDate=20171210&QueryDepID=12728&QueryDur=8&QueryResID=12191&QueryUnits=0&UseBookingFlow=true#hotel-search-control Alkaen 2170 Euroa viikko

  Apollomatkat: https://www.apollomatkat.fi/lomavalikoima/eurooppa/espanja/kanariansaaret/teneriffa/puerto-de-la-cruz/hotellit/botanico?reviewType=tripadvisor&productCategoryCode=FlightAndHotel&page=priceCalendar&departureAirportCode=HEL&durationGroupCode=7&paxAges=18,18&departureDate=2017-12-03&arrivalAirportCode=TFS&flightPackageCode=HELTFS71#HEL#2017-12-03#7#HELTFS71 3330 Euroa/viikko Joulukuussa.

  TUI: https://www.tui.fi/lomakohde/espanj...otanico-the-oriental-spa-garden/pc-000075375/ Alle 1200/viikko Joulukuussa.

  Jos jollakulla hotelliin tuollaisia summia on sijoittaa, niin silloin 3.50 Euron taksimatka tuskin on kynnyskysymys. Miten tuo viestini siis oli kuittailua ja miten se liittyy häiriköintiin.:eek:

  Edit. Lisäsin linkkejä. Summat siis 1160-3300/ viikko Botanicossa.
   
  Last edited: 03.10.2017
 17. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Viikonloppuna oli kovasti valheellista tietoa liikkeellä, esimerkiksi kissastamme Elmeristä, jossa ilkeämieliset, mielipuolisetkin salaliittoteoriat väittivät ties mitä. Hengissä rakas Elmerimme kuitenkin on:

  [​IMG]

  Kuva tältä aamulta, kun Elmeri tiiraili ikkunasta ulos ja häiriintyi tullessani kännykän kanssa kuvaamaan.

  Onneksi hoitopaikka tulevan talven matkamme ajaksi on siis varmistunut, kun meille taloomme tulee yksi kaverini Elmeriä hoitamaan. Parasta tässä on, ettei Elmerin tarvitse liikkua kotoaan mihinkään. Matkaa voi siis odotella hyvillä mielin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Onpas masentava sää. Lämpöä +10 ja vettä tulee taivaan täydeltä. Olisinpa Puerto Cruzissa jo nyt. Kaverini R:) lähetteli sieltä viestiä, että ilmat on mitä parhaat ja odottelikin meitä jo saapuvaksi. Arvatkaa vaan, kuinka mielelläni lähtisin, jos en työn ikeessä vielä olisi kiinni.

  Eilen meikäläistä häiriköksi nimitellyt Lapinmaddu ei sitten viitsinyt purkaustaan millään lailla kommentoida, vaikka kävi vastaukseni jälkeen palstalla tykkäämässä Sotavennon kirjoituksesta. Mikähän lie tarkoitusperä tuolle purkaukselle. Debatointia moinen toisten aiheetta syyttely ei ainakaan palstalla lisää yhtään. Olisi toki mielenkiintoista kuulla syy moiseen loanheittoon, mutta sitä joutunee odottamaan, kuten kaikkia muitakin täällä esiteltyjä syytöksiä niitä kyseltyämme on joutunut.

  Sattumaa, vai ei, kas siinäpä kaikille lukijoille miettimistä.
   
 19. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Sotis on täysin oikeassa noiden henkilökohtaisuuksien väliin jättämisellä. Niiden puiminen julkisesti ei liene kenenkään etu. Jatkossa jos löytyy jotain huomauttamista kirjoituksistani, niin niistä voi kertoa vaikkapa YVllä. Enkä nyt tarkoita Sotaventoa, vaan lähinnä tuollaisia purkauksia, mitä tuolla ylempänä löytyy. Puolestani asia saa jäädä tähän, enkä aio enää enempää kysellä tuon perään. Osaanpahan sitten jatkossa suhtautua joidenkin kirjoituksiin.

  Mascan tapahtumista tosiaan oli Facessa ilmeisesti juttua. Sarah niistä minulle kertoili, mutta kun katselin Emmerdalea samaan aikaan, ei lahoon päähän jäänyt kuin hutera muistikuva tapahtuneesta. Vasta nyt, kun Sotis asian esiin toi, muistin, että minunhan piti se juttu kaivaa esiin ja mainita asiasta täälläkin. Jutun pääpointti, toki ikävän kuolemantapauksen ja loukkaantumisenkin lomaan on, että ketään ei suositella lähtemään Mascaan rantavaellukselle ilman osaavaa opasta. Eli omien polkujensa kulkijat huomioikaa tämä ennen kuin suin päin maastoon säntäätte.
   
 20. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
 21. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Huomenta vaan kaikille.

  Olipas taas melko raskas yö. Olkapääleikkaukseni takia en oikealla kyljelläni pysty nukkumaan lainkaan, ja juuri sillä kyljellä olen tottunut nukkumaan. Koitin illalla mennä ajoissa petiin, Sarahin jäädessä telkkarista vielä leffaa katselemaan. Leffa loppui, Sarah tuli nukkumaan ja oma pyörimiseni sängyssä jatkui. Vähän yhden jälkeen nousin ylös todeten, ettei uni tässä tule. Siirryin sohvalle, jossa olen unenpäästä vähän saanut kiinni, kiitos tuon vallitsevan säryn olkapäässä ja käsivarressa. Uni kuitenkin tuli aikanaan ja heräsin, Sarahin kellonsoittoon, mutta onneksi nukahdin samantien uudestaan ja vasta nyt Yhdeksän aikaan sitten heräsin. Sain siis nukuttua, mutta kyllä tämä sohva saa kaikki muut paikat puuduksiin ja kipeäksi, siinä nukuttua. Nyt on niskat jumissa. Se lisättynä edelleen kipeään olkapäähän, ei ole kivaa. Sori tämä vuodatus, joka ei sinänsä kuulu kanariapalstalle. Toisaalta tulee kyllä kokemuksesta mieleen monet Puerto Cruzin hotellien vuoteet, ja niissä käytettävät infernaalisen kovat patjat, jotka samanlaista uniongelmaa on joskus aikaan saanut. Kanariansaarilla on myös ongelmansa ja mielestäni vuoteiden taso on yksi sellainen. Aika harvoin on Puerto Cruzissakaan vuodetta, johon olisin täysin tyytyväinen, vastaan tullut. Riu Garoessa lienee ollut paras. Sillä hinnalla tosin pitääkin olla.

  Minkälaisia kokemuksia teillä on sänkyjen laadusta kanarialla. Siis niin kuin nukkumismielessä.
   
 22. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  Aiheesta syntyy helposti ikuisuuskeskustelu. Ihmisillä on hyvin yksilölliset sängyn ja patjan tarpeet. Tämä tarkoittaa sitä, että jos patja on sopiva höyhensarjalaiselle, se ei välttämättä tue roheaa. Omassa kämpässä se sänky on yleensä hyvin erilainen, kuin vuokrauskäyttöön tarkoitetussa, myös hinnaltaan. Sänkyjen siivouksen ammattilaiset saattavat myös suosia varsinaisen lakanan alla jonkinmoista pinnoiteliinaa. Korkean ilmankosteuden kanssa se on hiostava kokemus.

  Tyynyn ei tulisi olla liian matala eikä liian korkea. Tyyny on oikean korkuinen silloin, kun selkärangan linja on suora. Vääränlainen tyyny aiheuttaa herkästi kipuja niska- ja hartia-alueelle.

  Kun oleskeluajalle tulee pituutta, vuokraisännän tyynyt päätyy helposti komeroon ja on helppo ostaa oma. Harvempi ostaa oman sängyn, tai edes patjan.

  Hyvän patjan ostaminen on välineurheilua: Halvalla ei saa hyvää. Patjan vaihtoväli riippuu laadusta: Hyväkin patja pitäisi kuitenkin vaihtaa. Vaihtoväli riippuu niistä edellisistä vuokralaisista. Lohdullista Puertossa on, että siivoojat on ammattilaisia. Niitä petauspatjoja näkyy ehkä siksi usein roskalavoilla. En ole vielä itse majoittunut huonosti siivottuun kämppään.
   
 23. Annehanne Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  57
  Tervehdys palstalle pitkästä aikaa. On ollut kesällä muuta tekemistä, mutta silloin tällöin olen kuitenkin käynyt lukemassa ketjuja. Mutta enpä viitsi sitä sen enempää kommentoida.

  Noista patjoista ja tyynyistä olen kerran vuosia sitten jollekin Kanaria-palstalle vuodattanutkin kokemuksia. Huonoimmat patjat meille ovat sattuneet Las Palmasin Luz Playassa vuosia sitten (ennen paikan remonttia). Kivikovat. Kolme viikkoa huonosti nukuttuja öitä. Parhaat ovat olleet Puerton Casablancassa. Jo niiden vuoksi varmaan seuraavallakin Puerton matkalla valitsemme ko. paikan. Eläkepapan mainitseman muovipäällysteisen pinnoitelakanan yleensä otamme pois.

  Eikä tosiaan ole tyynyissäkään kehumista, mutta ne ovat olleet "pienempi paha".

  Siivoukset ovat olleet joka paikassa vähintään hyvällä tasolla. Tosin meidän osalta 6 kertaa viikossa on liioiteltua, sen verran tulee itsen pidettyä siitä huolta. Varsinkin kun tiskaus ei enää kuulu palveluun. Kokemuksesta olemme todenneet, että majoituspaikoissa on niin vahvat rutiinit, että niiden '"horjuttaminen" ei tunnu onnistuvan. Siivoojat käyvät joka tapauksessa.

  Tulevan joulun vietämme Las Palmasissa apart. Brisamarissa. Uusi hotelli meille, odotan innolla. Ihan hyviä arvosteluja se on matkailijoilta saanut, ja näyttää olevan melkoisen loppuunmyyty alkavana kautena. Kyseessä kolmas "loma" Las Palmaksessa, mielenkiintoista nähdä, onko mitään muuttunut vajaassa kymmenessä vuodessa. Mielellään lukisin lisää Brisamarista, jos jollakulla lukijalla on siitä kokemuksia.
   
 24. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Huomenta vaan.

  Vihdoinkin nukuin kunnolla leikkaukseni jälkeen. Oikealla kyljellä nukkuminen ei edelleenkään onnistu, mutta melkein 8tuntia unta tuli putkeen. Nyt jopa pysyin mukavassa sängyssä koko yön ajan. Hotelleissa Teneriffalla monentasoista sänkyä kyllä löytyy. Pahin katastrofi oli Valle Marissa, missä sänkyhmme oli asennettu kumilakanat normilakanoiden alle. Toinen kun yöllä kääntyi, niin kaamea narina herätti sitten toisen. Eikö se kumilakana kovin mukavakaan ollut. Eläkepappa mainitsi myös liian matalat tyynyt. Ne pitkittäiset ohuenohuet tyynyt ovat tosiaan rasittavia. Nyt pidemmän matkan ajaksi täytynee tosiaan käydä kunnon tyynyt Puerto Cruzista kaupasta ostamassa.

  Sain eilen WhatsApp viestiä Puerto Cruzzista kaveriltani liittyen Kanarian nettiyhteyksiin. AirFibreltä kuulemma saa rajattoman nopean nettiyhteyden 50€/kk, jonka pitäisi riittää kaivatun Emmerdalen katsomiseen myös siellä. Tietokoneeseen vaan Freedome, niin onnistuu. Onhan 50€/kk aika kova hinta, mutta helpottaahan se asioita, kun ei tarvitse etsiskellä Wifiä asioidensa hoitamiseen, vaan voi ne turvallisesti omassa kämpässään hoitaa. Varteenotettava vaihtoehto kuitenkin. Käsittääkseni myös Facessa tuosta AirFibrestä on ollut juttua. Käykää bongaamassa lisätietoa sieltä. Pitäisköhän itsenikin Faceen liittyä. Tietoa kun siellä liikkuu paljon. Mietitään, edelleen...

  Eilen tapasin sattumalta yhden mukavan Puerto Cruzissa talvehtijan ja piakkoin siinäkin suunnassa matka kohti lomaparatiisia kohti alkaa. Oli hauska nähdä pitkästä aikaa, itseasiassa ihan ekaa kertaa suomessa joku, jonka on tavannut vain Puerto Cruzissa. Hyvin juttua pakollisen kaffekupposen ja pullan merkeissä riitti ja sovimme tapaavamme loppuvuodesta hiukan lämpimämmissä olosuhteissa. Hauskaa matkaa heidän suuntaansa, lähtöönsä kun ei ole enää pikäkään aika.

  Annahannelle hauskaa Joulunviettoaikaa Las Palmasiin. Nauttikaa, Joulu Kanarialla on erilainen, mutta positiivisesti kokemisen arvoinen. Yhden kerran sen olen kokenut ja ensi talvena toisen. Mutta miten ihmeessä se Joulupukki voi tulla, jollei Jouluna ole lunta...;)
   
 25. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Sotis? Tuosta AirFibrestä sain vinkin yhdeltä kerhon aktiivilta, jonka kanssa on pidetty muutaman kerran yhteyksiä WhatsAppin välityksellä. Kiitos I:)lle monista hyvistä neuvoista näin kesäkaudenkin aikana. Hänen mukaansa jopa siis suomen TVn katselun pitäisi tuolla nettiyhteydellä onnistua. Siihen vaan ilmeisesti täytyy hankkia oma jakoboksi, kun kyse on langattomasta yhteydestä, minkä voi jakaa useisiin laitteisiin. Jos I:) Luet tämän, niin viitsitkö mulle viestittää, onko noin. Yritin netistä noista tutkailla, mutta toi Espanjan kieli ei vaan tarpeeksi taivu. Sellasen neuvon myös sain, että tilaa se nettiyhteys etukäteen valmiiksi.

  Sotis, jos teillä on valmis nettiyhteys kämpässänne, niin täytyypä kysellä välittäjältämme, olisiko meidänkin lukaalissa moinen. Mut jos ei, pitää tutkailla tota AirFibreä. 50€/kk ei tosiaan kuulosta liialta. Täytyypä tutkailla tuota jo pikkuhiljaa ajatuksella. Kohtahan sitä jo tarvitaan.

  Olkapää alkaa oikeasti tuntua jo paremmalta. Kipuja ei juuri enää ole ja käsikin nousee jo pään yläpuolelle. Täytyy sanoa, että harvinaisen helpolla on päästy. Muutama Burana koko viikkoon ja kivut ovat pysyneet poissa. Miksi ihmeessä se lekuri jotain Panacodeja mulle määräsi. Ilmoitin sille samoin tein, etten niitä aio edes apteekista hakea. Minä en noin vahvoja lääkkeitä suostu syömään. Kaikki muistanevat lääkevastaisuuteni. Onneksi suht helpolla on päästy.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti