Hae Anna.fi-sivustolta

Pokka pitää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä All_Marino, 18.12.2012.

 1. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Tuohon aikaisempaan AirFibren nettijuttuun sain taas I:)tä tiedon, että nettiyhteys pitää tilata etukäteen ja AirFibren asentajat tulevat boksin kämppään asentamaan, ilmeisesti jonkinlaista korvausta vastaan. Nettisivukin kuulemma kääntyy englanniksi, joten täytyy käydä tutustumassa. Kiitos vielä kerran I:).

  Korj. kirjvihr.
   
  Last edited: 07.10.2017
 2. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Huomenta vaan.

  Uusi aamu ja taas ollaan päivä lähempänä Kanarian matkaamme. Kaiken tämän syksyn synkkyyden keskellä sitä jo oikeasti valoisampiin ja lämpimämpiin maisemiin kaipailee. Olen ottanut itselleni haasteen tuolle talven lomalleni. Kunnon kohotus on homman nimi ja pitkiä kävelyretkiä, sekä mahdollisesti jopa juoksulenkkejä on tiedossa, jos mitään yllätystä ei tule vastaan. Viime kesänä harjoitettu pienimuotoinen yleisurheilu paikallisella kentällä sai kipinän moiseen aikaan. Urheilukerhomme nuori vetäjä laati minulle alan opiskelijana ihan kunto-ohjelman, jota olisi tarkoitus noudattaa tai pyrkiä noudattamaan. Kunnollinen sykemittari on yksi asia, mikä pitää hankkia. Onhan minulla noita tuolla muutama, mutta vanhoja, raskastekoisia ne on, joten sellainen tallentava lienee seuraavaksi ostoslistalla. Aguila ja Eläkepappa taisivat viime talvena jotain mallia suositella, mutta en sitä enää löytänyt. Ovathan nuo laitteet voineet toki taas kehittyäkin, mutta haussa olisi edullinen, sekä tasokas laite niin sykkeen, matkan, ynnä muiden tärkeiden asioiden mittaamiseen, joten neuvoja otetaan tältä saralta mielellään vastaan. Ehdotuksia.;)

  Mikä olisikaan parempi maasto saada kunnonkohotusta aikaan, kuin aurinkoinen ja valoisa Puerto de la Cruz. Nyt kauppakierrokselle. Palataan asiaan. :cool:
   
 3. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  Nettiyhteys
  [​IMG]

  Reititin
  [​IMG]
  Antenni​
  Kuvissa olevat Airfibren laitteet olivat talvella 2015 meillä käytössä kun Riscossa 3 kuukautta asuttiin.Nettiyhteys ei ole järin nopea jos katsoo esim. jotain Yle Areenasta niin päivällä saattaa näkyä hyvin mutta illalla vilkkaaseen aikaan pätkii. Ohjelmat pitäisi kait ensin ladata esim. tabletille ja katsoa vasta sitten.
  Nettisurffailu somejutut onnistuu noilla nopeuksilla kyllä samoin pankkiasioiden hoito.
  Meillä perittiin noista laitteista 65 Euron takuumaksu jonka sai takaisin kun palautti laitteet liikkeeseen.
  En muista maksoiko asentajan käynti mitään vai sisältyikö se tuohon liittymän 29€ maksavaan kuukausihintaan.
  Itse meinaan kokeilla nettiyhteyden muodostamista kännykän avulla, hintavertailuja kannattaa tehdä, kotimaiset simmit ovat nykyisin pitkälti samoissa hinnoissa kuin liittymät siellä.

  [​IMG]
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Rantaelämää Uusi jäsen

  liittynyt:
  06.01.2012
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  8
  Hei :)

  Nyt olen ehtinyt lukea yli puolen vuoden keskustelut, eräskin tunti siinä hupeni.

  Yritin etsiä lentoja mm. Finnairilta Teneriffan pohjoisen kentälle, ei antanut lähikuukausille ensimmäistäkään.
  Muistin sitten palstan ja täältä löysin tiedon haulla lentämättömyydestä parissa minuutissa, ei ole Finnairillakaan kaikki kotona, kohteissa lentokenttä löytyy, eivät voi sitten ilmoittaa, ettei ko. kentälle lennetä, kun joku sitä yrittää.

  Suuret kiitokset Sotavennolle, Antigualle ja muille osallisille hyvistä ravintolasuosituksista ja muista neuvoista. Tuli herkuteltua niin Compostelanassa, La Casonassa, El Pescadorissa kuin Julianissa ja monissa muissa.

  Matka onnistui oikein hyvin, kuljetus etelän kentältä Vivatransferilla oli erinomainen , samoin hotelli ja sääkin suosi, ainoastaan yhtenä päivänä satoi hiukan. Nuoriso kävi Siam-parkissa, Santa Crutzissa ym., me vanhukset rentouduimme ihan Puertossa.

  Marraskuussa olisi aikomus tutustua Taoro Gardeniin, entiseen Atalayaan, alkoi tehdä mieli vuoristonäkymiä, merta ei niinkään, tuli oltua veneilemässä tyynessä ja myrskyssä kesällä Suomenlahdella pari kuukautta.

  Onkohan kenelläkään jo kokemuksia Taoro Gardenista, ei tosin ole vielä ollut montakaan kuukautta auki remontin jälkeen?

  Viestejä lueskellessani kävi niin, että luin Antiguen viestiä, jossa kertoi Sarahin menevän viimeisenä iltana Julianiin, mies tuli juuri silloin kysymään "että mennäänhän taas siihen pieneen paikkaan syömään?" Mieluista oli lammas kaikkien mielestä ja talon punaviinikin erinomaista, harmitti myöhemmin, etten kysynyt, voisiko sitä mahdollisesti hankkia jostain. Nyt täytyy korjata sekin asia.

  Antigue oli ottamassa molemmille kaksi laukkua ruumaan ja käsimatkatavarat päälle, kaiketi liput ovat ne kalleimmat Flex, niihin saa ottaa kaksi/matkustaja ja keskihintaiseen 1/matkustaja.

  Aikamoista rallia on keskustelut tai paremminkin häiriköinnit olleet, ei montakaan järkevää viestiä noilta rekistöröimättömiltä.

  Terveisin Rantaelämää alias keväällä Calima, silloin en päässyt kirjautumaan, niin kuin en monena edellisenäkään vuotena, ei edes linkit vaihtoon toimineet, taisi olla jotain tekemistä sillä, että täällä muutettiin jotain keskustelujen pohjaa tai jotain tietokonehässeliä.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. annamanna Vierailija

  Miten onnistuu maksaminen sellaisella kortilla esim Visa Electron? Joka siis varmistaa saldon?
   
  Lasted edited by : 09.10.2017
 6. Annehanne Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  57
  Annamanna, mikäli tarkoitit Visa Electronia, sen käyttö on vaivatonta ja se toimii loistavasti niissä paikoissa, jotka sen hyväksyvät maksuvälineeksi. Viime vuosina olemme käyttäneet matkoilla pelkästään sitä ja tarvittaessa (harvoin) sitten ihan käteistä rahaa.

  Jossain vaiheessa Suomessa "uhattiin" lopettaa Visa Electron, mutta nyt on ollut ihan hiljaista sen suhteen. Sen käyttö on mielestäni päin vastoin laajentunut viime vuosina.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 7. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Tervetuloa vaan mukaan "Rantaelämää".

  Aloitan nyt siitä, että upea kuulla palautetta, jos nämä meidän horinat jollekulle jotain apua lomalleen tai lomakohteen valinnassa tuo. Juuri siksi täällä kirjoitellaan. Ajankuluahan tämä toki vain on, mutta tarkoitus on mahdollisuuksien mukaan antaa inspiraatiota ja neuvoja parhaan kykynsä mukaan palstan lukijoille, joita kaikesta turhastakin älämölöstä huolimatta on paljon. Jos siis edes joku saa näistä jutuistamme, siis kaikkien kirjoittajien tarinoista tai kuvista lomalleen jotain innostusta saa tai päätöksen lomasta aikaan, niin olemme onnistuneet. Tämä lienee hyvän keskustelupalstan tarkoitus.

  Rantaelämää. Ei ole mikään kalliimpi lippu tuo meidän Norweigianin lennolle hankittu. Useamman laukun salaisuus piilee matkan pituudessa. joka lasketan tällä kertaa kuukausissa, viikkojen sijaan. Siksi 2 laukkua/ henkilö on mahdollista. Itseäni tuo edelleen epäilyttää, mutta matkalipussa niin selkeästi lukee, joten se pitänee paikkansa. Miten Sotiksella, oletko katsellut lippuasi noiden matkalaukkujen määrän suhteen ? Norskillahan te lensitte, vai muistanko väärin.

  Palstan häiriköinnistä samaa mieltä. En ole S24lla moneen päivään vieraillut. S24selle en myöskään lainkaan kirjoita. Täytyypä käydä vilkaisemassa, mitä nyt siellä nyt framilla on. Kommentoin sitä vaikkapa tuonne palstaa koskevaan ketjuun myöhemmin.

  Visa Electronista ei kokemuksia. Korttien suhteen pitää kuitenkin tarkka olla, kuten kaiken muunkin omaisuuden. Tilaisuus tekee varkaan, pitää paikkansa myös Kanariansaarilla, varsinkin kun nuorisotyöttömyys on niissä lukemissa kuin on. Olkaa siis varovaisia lomillanne. Syytä huoleen ei toki ole, mutta varovaisuus on hyve.

  Edit. Annehanne ansiokkaasti Visa Electronin tilanteen selvittikin.(y)
   
 8. VeinJo Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.05.2012
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  18
  Epätietoinen Hirvaalta haluaa esittää teille kaiken tietäville ja - nähneille kysymyksen. Tää tuntuu teistä lapselliselta, mutta minua se askarruttaa. Eli ollaan aijottu mennä Titsalla Orotavoon, mutta mistä tietää millä pysäkillä pitää jäädä pois, kun sen keskustaan haluaa. Onko jotain selvää maamerkkiä, tai muuta keskustaa osoittavaa paikkaa?
  Sangen kiitollisena otan vastaan kommentteja.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Veinjo. Ihan aiheellinen kysymys. Hyppäät Bussista pois Orotavan linja-autoasemalla, jos Titsalla 101 matkustat. Tunnistat sen kyllä, kun bussi katoksen alle pysähtyy. Muistaakseni myös linjat 345 ja 350 menevät La Orotavaan ja niiden päätepysäkki on nimenomaan tuo linja-autoasema. Asemalta suuntaat sitten vasemmalle kohti vanhaa kaupunkia.

  [​IMG]

  Tuossa mahdollisia vaihtoehtoja oikean Titsan valintaan.

  https://www.google.fi/search?client...f-8&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=6znbWe_fPM_i8AeBk6ngCg

  Laitoin vaan Googlen haun "Titsa Puerto Cruz to la Orotava"

  Edit. Tuli väärä linkki.
   
  Last edited: 09.10.2017
  • Tykkään Tykkään x 2
 10. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Suunnitelmiin tulevana talvena kuuluu ilman muuta patikointi La Orotavaan. Paikka on kaunis katsella ja kivan nostalginen kulkea. Korkeuserot tosin ovat suuria, mikä itsekunkin tulee pitää mielessä. Mäet ovat yllättävän jyrkkiä, tiet kapeita, mutta arkkitehtuuri kauniine rakennuksineen maksaa kyllä vaivan. La Orotavassa on myös paljon kivoja pikku kahviloita, sekä ravintoloita, missä poiketa välipalalle tai vaikkapa virkistäytymään juoman merkeissä. Suomalaisia tuolla tapaa harvakseltaan, mutta turisteja La Orotavassa satunnaisesti liikkuu paljonkin. Ei tietysti lähellekään niin paljoa kuin Puerto Cruzissa.

  Kulkemisessa La Orotavaan, siis sinne pän, tai takaisin kannattaa ottaa huomioon siestan aiheuttamat ruuhkat. Kaupunki on pieni ja siellä asuu paljon väkeä, joten kun koulut, virastot, kaupat ja työntekoon liittyvä yhteisö låhtee kaikki yhtä aikaa siestan viettoon tulee ruuhkia. Sama toisinkin päin siestalta paluun suhteen. Muistakaa, että La Orotava ei ole ns. Turistikaupunki ja siellä melkein kaikki paikat menevät siestan ajaksi kiinni. Ei palveluja ja kovat ruuhkat kapeilla kaduilla. Ei houkutteleva yhdistelmä.
   
 11. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Sotis. Jonkun verran autolla Teneriffaa kiertäneenä uskallan väittää, että siestan alkamisen ja loppumisen ajankohtiin, kaupungeissa liittyy ruuhkia. Toki muitakin syitä liikenteen ruuhkautumiseen löytyy, mutta esim Pez Azulissa parvekkeella oli helppo huomata kaupungista poispäin lähtevän liikenteen lisääntyvän, heti siestan alkamisen jälkeen. Liikennettähän Pez Azulin ohi toki virtaa koko ajan, mutta siestan alkamisen jälkeen ajetaan jo jonoissa hitaasti. Näin myös pienemmissä kylissä. Varsinkin koulujen läheisyydessä.

  Maakin on sitten järissyt La Palmalla, sekä merellä Teneriffan lähistöllä. Eläkepappa kertonee lisää.
   
 12. Canariojone Uusi jäsen

  liittynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  4
  On tullut ajettua niin Titsalla kuin vuokra-autolla La Orotavaan ja kaupungin läpi
  ja kyllä ruuhkaa on ollut aamupäivällä kuin myös iltapäivällä. Pikkukaupunki kun on. Liikenne on vaan lisääntynyt paljon viime vuosikymmeninä. Avoinna olevia ruokapaikkoja on aina löytynyt, oli siesta tai ei. Tämä vain 15 vuoden kokemuksella.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Sotis ja tietysti myös muut kokeneemmat vuokralla-asujat voisivat kertoa noviisille vuokrakämpässä asumisesta. Onko tarvinnut ostaa paljon keittiövälineitä. Entä perivaatteita ja pyyhkeitä sun semmosta elämiseen tarvittavia välttämättömiä tarvikketa. Toisin sanoen, onko keittiössä läheskään kaikkea tarvittavaa. Onko sängyissä yhtään mitään, peittoja, tyynyjä tai lakanoita. Nämä ovat ensikertaialselle uusia juttuja, joten apua tarvitaan. Tästä riippuu paljon, montako matkalaukkua mukaan lähtee.;)
   
 14. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Sotis ja tietysti myös muut kokeneemmat vuokralla-asujat voisivat kertoa noviisille vuokrakämpässä asumisesta. Onko tarvinnut ostaa paljon keittiövälineitä. Entä perivaatteita ja pyyhkeitä sun semmosta elämiseen tarvittavia välttämättömiä tarvikketa. Toisin sanoen, onko keittiössä läheskään kaikkea tarvittavaa. Onko sängyissä yhtään mitään, peittoja, tyynyjä tai lakanoita. Nämä ovat ensikertalaiselle uusia juttuja, joten apua tarvitaan. Tästä riippuu paljon, montako matkalaukkua mukaan lähtee.;)
   
 15. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  356
  Kiitos kun on ollut mukavaa luettavaa palstoilla.
  Nyt jotenkuten olen elämässä mukana, sairaalassa jossain parempien hetkien ollessa luin kirjoituksianne. Mukavia odotuksia lomille lähteville, toisille pitempään oleville ja viikkolomalaisille!

  Tasan kuukausi sitten olin lähdössä muille maille vierahille, ts. sydän oli särkymässä. Olen kiitollinen pelastavalle ammattilaiselle joka ei heti antanut periksi, hätäleikkaus ja elvytys, kotiväki jo sai tietoa että tilanne on huono.
  Nyt kumminkinkin olen hengissä, taitavien ammattilaisten avustuksella.

  Ihanaa on kun on kirjoituksianne saanut lukea, niitä outojakin kirjoituksia luin ohimennen, ne oudot ilkeydet joita joku jaksaa kirjoittaa tuntui omituisilta mutta ei mikään suututtutanut ehkä säälin tunne kirjoittajaa kohtaan, jokin on pielessä ihmismielessä.no turha niitä on muistella kun jo on poistettukin.

  Kiva lukea miten talviasukkailla on suunnitelmia tulevaan kauteen, mukava tunne miten Sotiksilla on "oma" vakiasunto.
  Kun onnistuu saamaan hyvän asunnon siitä kaiketi pitää kynsin hampain kiinni, hyvällä paikalla, kaikki palvelut lähellä.
  Vielä ei ole kovaa ikävää joskin muisteloita niitä on Puertosta, kunhan tervehdyn tilanne on varmaan erilainen.
  Mummelin reissussa olen "mukana" istun siinä viereisellä penkillä ajatuksissani, katselen ja tunnen seesteisyyden hetket joita niin monesti olemme Puertossa kokeneet.

  Mukavia suunnitelmia matkaan lähtijöille, sitten joskus mekin...

  Kaunista syksyistä väriloistokasta päivää!

  Kaikkea hyvää!

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 16. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Voimia ja parantumista Senoritalle.

  Meillä vähän myös alakuloisia fiiliksiä perheenjäsenen kuoleman vuoksi. Tänään kävimme laskemassa uurnan Helsingin Malmille maahan, joten hautakiveä vaille on tuonkin koettelemuksen tie. Elämäähän tämä vain on ja kuolema siihen olennaisesti kuuluu, mutta ajoittain surulliseksi kuolema vetää. Mutta kyllä tämä tästä.

  Oma vakiasunto olisi Puerto Cruzissa mukava saada. Ensi talvena koitetaan yhtä ja jos nappaa, siitä pidetään jatkossa kiinni. Saas nähdä miten käy. Enkä edelleenkään ole poissulkenut mahdollisuutta ostaa omaa kämppää Puerto Cruzista, vaikka vaimo tuossa vierellä asiaa toppuutteleekin. Ensin toki pitää olla 100% varma, että asunnon viihtyvyys on sitä mitä haetaan ja naapurusto sellaista, että viihtyvyys säilyy. Sitten aletaaan vasta miettimään omistusvaihtoehtoa. Jos niin ei käy, toivon löytäväni täydellisen vuokrakämpän missä viihdymme jatkossakin vielä vuosien ajan.
   
 17. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Juu, Sotis. Ei meillä ole kiire mihinkään asuntojen suhteen. Tottakai eri paikkoja pitää tutkailla ja sitä oikeaa etsiskellä. Epäilen suuresti, että ensi talven asuntomme on se oikea. Kivallahan paikka se on, riittävän iso ja vielä omalla pihalla, mutta epäilen sen jäävän kertakokeiluksia asuntona. Ensi talvena sitten katsotaan vähän toista aluetta ja toisenlaista lukaalia. Pääasia lienee, että asiakassuhde välittäjään on saavutettu ja jatkossa halutessaan asunnon löytää helpommin.

  En ole koskaan hakenut asiakirjoja sähköisesti. Kävit siis kuvassa, valokuvausliike lähetti kuvasi poliisille/viranomaiselle ja sinä täytit kaavakkeen valmiiksi netissä. Noinko se meni. Valmis asiakirja sitten saapuu kirjattuna postiin...o_O
   
 18. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  On se helppo netin kautta tuo kortti uusia, mutta edellyttää että on jo sormenjälki tunniste poliisilla ja niinhän se onkin jos normiaikana on tuon kortin tai passin uusinut. netistä löytää ne valokuvaamotkin jotka suoraan kuvan lähettää poliisille. Kaikki ei lähetä. Meillä sai valmiin lähetyksen noutaa sitten R- kioskista. Henkilöllisyys pitää siinä todistaa. Kuvallinen kela kortti ei kelvannut mutta ajokortti tai entinen kortti tai passi riittää todistamaan . Ei helpommaksi voi mennä. Ajokortti sentään piti trafilla käydä uusimassa itse.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Juu, Sotis on taas oikeassa. Kokemuksesta voin sanoa, että kuukausi hotelliolosuhteissa menee mennen tullen, vaikkakin vikalla viikolla sitä jo alkaa kotiin kaipaamaan. Tai no, ei ehkä kaipaamaan, mutta fiilis, että kiva päästä taas kotiin nousee. Tämä kausi on meille se koe, miten viidytään pidempään. Tämä lienee pitkää aikaan ainoa vuosi, kun työssäkäyvillä mahdollisuus useamman kuukauden oleskeluun Puerto Cruzissa löytyy. Se on monen tekijän summa, mutta siitä ei enempää. Nyt kuitenkin mitataan se todellinen viihtyvyys tuossa kauniissa ja ainakin aikaisemmin niin viihtyisässä kaupungissa. Muutama seuraava vuosi sitten, jos viihtyvyyttä sekä mielenkiintoa löytyy, vietetään taas korkeintaan kuukauden, parhaimmillaan kahden kuukauden jaksoja Puerto Cruzissa.

  Onhan totta, että maailmaa olisi vielä nähtäväksi, liiankin kanssa. Se, haluammeko sitä, tarkkenee ensi talven ja kevään aikana. Elämmme mielenkiintoisia aikoja.;)

  Kuvallinen henkilökortti lienee viisas hankita passin rinnalle. Sellaista kun ei mulla koskaan ole ollut. Ajokortti ei ilmeisesti riitä henkilötunnistukseen Kanarialla.
   
 20. VeinJo Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.05.2012
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  18
  Palasin ihmisten ilmoille kairasta ja lueskeltuani näitä Annan kanariafoorumeita huomasin, että entinen meno palstoilla jatkuu.
  Angs käy loputonta taistelua puskistahuutelioita vastaan. Ihmetyttää miksi hän ei käy sotaansa sillä tantereella missä vastapuoli on. Täällä kirjoittelu on varmaan hänenkin mielestä asiallista. Eli rohkeasti vaan S24:lle takaisin.

  Öitä on vielä paljon nukuttava ennenkuin sinne Charcon liukumäkeen pääsee, mutta se hetki lähestyy...
  Hei!
   
 21. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Veinjo. Vähän "pattitilanne" tuo kahden keskustelualustan välinen juttu on. Annassa ei voi ylläpidon linjausten mukaan kirjoittaa kuin rekisteröityneenä. S24 ottaa kiljuen vastaan kaikki, lakaisee kyllä pahimpia törkyjä ajoittain pois, mutta lukijoitahan ne vain haluavat. Loppupeleissä näin. Että mediamyynnille on edellytykset.

  Itse olen kirjoittanut edellisen kerran S24:lle vuosia sitten, mutta se ei estä henkilööni kohdistuvaa jatkuvaa hyökkäilyä siellä. Hyvinkin törkeitä, samaa kaavaa ja totuttuja argumentteja toistavia kirjoituksia. Kuka tahansa tajuaa, että on tullut astuttua to-del-la herkille varpaille. Noilla kirjoituksilla halutaan ainoastaan satuttaa ja tahrata mielikuvaa henkilöstäni.

  Yksikään Puertossa asuva ei noita kirjoita, kyllä ne nakutellaan ihan toisaalla.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 22. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Sorry vaan Veinjo. En tarkoituksellisesti tuo S24 asioita tälle palstalle. Pattitilanne, niinkuin Sotis tuossa tokaisi. Varsinkin Sotiksesta levitellään sellaista kuraa ajoittain naapuripalstalla, että pakko oli puuttua, kun kuranheittäjän juuret löytyvät tämän palstan historiasta. Toivotaan, ettei asiaan enää tarvitse palata.

  Vai päiväkammasta jo piikkejä lähtee Sotiksen famiglialla. Onnittelut, olen vilpittömästi onnellinen puolestanne. Meillä mennään viikkokammalla, mutta perässä tullaan.

  Käväisin asken lämmittämössä saunaa ja päätin lakaista saunamme terassilta syksyn pudonneita koivunlehtiä pois. Homman valmistuttua tulin rinta rottingilla kertomaan Sarahille, että mitä olin tehnyt. Eikä, ei niin olisi saanut tehdä... Sarah olisi halunnut ottaa syksyisen kuvan uusien terassimme LED-valojen loisteessa. Että sillälailla. Ei vissiin mennyt ihan putkeen...:LOL:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 23. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Tämänpäiväistä sadetta katsellessa, mieli alkaa Puertoon jo kaivata. Joitan viikkoja vielä ja se toteutuu. Moni onnellinen on sinne jo päässyt ja moni siihen suuntaan suunnistaa monena päivänä viikossa tälläkin viikolla. Kuulemani mukaan Puerto Cruzissa on ollut jo liiankin kuumat ilmat. Eikös tämä aika vuodesta yleensä tuolla lämpötilat korkeimmillaan ole. Kyllä kelpaisi nuo lämpötilat. Tylsää tällä kotonakin yksikseen on olla, kun olkapääleikkauksen takia olen edelleen sairaslomalla. Pitäisköhän kattella äkkilähtö ja käydä tsekkaamassa Puerto Cruzin säätilat ihan paikan päällä.

  Edit. Eipä tule lähdettyä. Alle 800 Euron ei Puerto Cruziin pääse, vaikka voisi lähteä jo huomenna. Yhdeltä hengeltä hintaa tulee jo 975e/vko. Se on liikaa viikon lomasta, varsinkin kun muutamien viikkojen päästä tiedossa on pidempi oleskelu. Suosittu näkyy olevan Puerto Cruz ja Kanariansaaret yleensäkin, kun melkein kaikki matkat on jo ensi kuulle myyty. Siksi kai äkkilähtöjenkin hinta on noin korkea. Tarjolla on vain matkaa kahteen hotelliin Park Plazaan ja Pez Azuliin. Jos hinta olisi ollut 400e korvilla/ viikko, niin olisin voinut jopa harkita. Mihin ovat kadonneet ne ajat, kun seuraavan päivän lähtöjä sai halvimmillaan 195e/viikko.(n)
   
  Last edited: 16.10.2017
 24. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Ei ihan huono idea. Tarttis vaan saada itseään niskasta kiinni ja etsiä ne kirjat.
   
 25. lapinmaddu Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.09.2014
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  16
  Täällä yksi "poikanen" toivoo lämmön jatkuvan kun ensi viikolla Puertoon lennähtävät ;)

  Sotis, miten viime vuosina, vieläkö kalasatamassa on kastanjoiden paistoa ollut? Tuosta kun hehkutin heille, niin varauksella, onkohan sitä tapahtumaa vielä. Ihan kauhistuin ajan kulumista kun muistelin että olemme viimeksi 2011 olleet joulun Puertossa ja 2014 tammikuussa, mihin tuo aika menee, Perrokin täyttää marraskuussa 4vuotta.

  Heh, keksittiin näin some-aikana hauska juttu he menevät jonain päivänä kalasataman webbikameran eteen äitille vilkuttamaan ;)
   
  • Tykkään Tykkään x 1

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti