Hae Anna.fi-sivustolta

Pokka pitää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä All_Marino, 18.12.2012.

 1. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Arvasinkin, että jotain "suojanpuolesta" rantaa Aguila tarkoitti. En tosin tiennyt sellaisen olemassaolosta. Ja vieläpä kahdella saarella. Äkkilähtösivun päivitä painiketta painellaan tuon tuosta, Tällä hetkellä Torstain lähdölle Pez Azuliin 670e on halvin. Mutta niin kuin Sotis totesi, yksin matkustavia rankaistaan ja hinta on lähes 900e, jos sillä päätän lähteä. Meinasin tänään poiketa "huvikseen/puolitosissaan" paikallisessa matkatoimistossa, josko kaivaisivat minulle jotain. Jos päästään alle 500. saattaa olla, että tämä poikanen poistuu Puerto Cruzin suuntaan lähipäivinä. Enempää en suostu maksamaan. Siinä kun ei ole mitään järkeä, varsinkin kun viikkokausien oleskelua on myöhemmin talvella Puerto Cruzissa tiedossa. Samalla reissulla poikkean paikallisen Tele-Finlandin myyntipisteellä, mistä noista nettiasioista vähän kyselen. Palaute siitä löytyy myöhemmin nettiasioita käsittelevästä ketjusta.

  Lapinmaddu. Ei ihan huono idea tuo. Täytyypä omalla lomalla vilkutella kotiinpäin, kunhan kalasatamaan päästään-.
   
 2. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Sotis. Syyslomaviikko on se syy, että hinnat ovat tapissa. Kävin kyselemässä paikallisesta matkatoimistosta, mutta ei onnistunut. Tällaista se on. Onneksi talvella pääsee korjaamaan matkakuumeen sitten korkojen kera. Pelkät lennot olisi vielä 500lla saanut, mutta siihen majoitus päälle. Eniten mua rassaa noissa valmismatkoissa tuo yksin matkaavan lisämaksu. Aivan järjenvastainen systeemi moinen. Mietin toki tuota R:)n soffallakin bunkkaamista, mutta en taida viitsiä vaivata. Olisihan sekin toki vaihtoehto.
   
 3. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  [​IMG]
  Laitan ihan kokeiluna näytille erään kävelyreitti suunnitelmani, noista sinisistä infopisaroista löytyy klikkaamalla lisätietoa kohdenäkymistä ja mahdollisuus katsoa näkymä Google mapsissa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Goce Jäsen

  liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  6
  Eikös Maga ole siinä teatterin vieressä portaiden alapäässä. Iniarte kadulla.
  Martelius hotelli on Bambaa vastapäätä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Goce valitsi sijainnin oikein. Maga on nimenomaan rappusten alapäässä Iriarten ja Calle san Juanin kulmassa. Hotellin edustalla on pari terassia kulman molemmin puolin, ja se pieni puisto vanhan elokuvateatterin läheisyydessä. Eli ihan kävelykatumeiningillä mennään. Kuva:

  [​IMG]

  Sotis. Älä turhaan arastele sen tunnuslukusovellutuksen kanssa. Se on ehkä yksi parhaista keksinnöistä, mitä Nordea on pitkään aikaan tarjonnut. Jos puhelimessasi on virusturva kunnossa, esim F-Secure, niin mennessäsi verkkopankkiin se kytkee erillisen pankkisalauksen päälle. Silloin pankin käyttö on turvallista. Sovellutus on hyvä myös tietokoneella verkkopankissa käydessä. Kirjaudut koneella pankkiin, avaat tunnuslukusovellutuksen ja pääset aina samalla tunnuksella hoitaman pankkiasiasi. Huomaa, että Nordean pankkisovellutuksessa on myös viivakoodilukija, jolloin jään turhia kirjoitusvaiheita väliin, kun laskuja maksat. Rohkeasti vaan systeemi käyttöön.

  Eläkepapan "palstojen välinen" tarkoittaa hänen "sääpalstansa" arvostelemista siellä toisella palstalla. Se arvostelu ei s24sen tapaan ole kovinkaan järkeenkäypää. Siitä on kysymys.

  Nyt katsastamaan tähtikeulaa. Meinasi Mersulla ajo loppua, kun kävin eilen Veholla moikkaamassa yhtä tuttua automyyjää. Tarjolla oli NIIIIN nätti Range Rover, että se piti koeajaa Sarahin kanssa tänään. Vaihtohintakin olisi ollut hyvä, joten todennäköisesti tuohon maasturiin olisin tarttunut. Pari tuntia Veholta poistumiseni jälkeen automyyjä soitti, että möi just Rangen. Tommonen oli tarjolla:

  [​IMG]

  Että näin. Nyt harmittaa. Nopea söi hitaamman.o_O

  Edit. Korjattu osoite.
   
  Last edited: 20.10.2017
 6. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Sotis, pankkiasioista vielä. Nordean mobiilipankin ja tunnuslukusovellutuksen käyttö on kyllä melko turvallista, jos vielä lisänä tuo virusturva, pankkisalauksineen on. Tämä tuli esiin, kun päivitin puhelimeni ohjelmiston. Yrittäessäni kirjautua Nordean mobiilipankkiin, se ei onnistunut enää tunnuslukusovellutuksella, sillä Nordean pankkisovellutus ei tunnistanut puhelintani ja tunnuslukusovellutusta lainkaan. Piti käydä tietokoneelta aktivoimassa tunnuslukusovellutus uudestaan. Tämä tarkoittanee, että vaikka asiakasnumerosi ja tunnuslukusi, sen siis minkä olet itse valinnut joutuu vääriin käsiin, ei sitä voi käyttää kuin omassa laitteessasi. Muissa se ei toimi. Rohkeasti vaan sen käyttöön. Se helpottaa elämää.

  Magan ympäristöstä samaa mieltä. Kivoja kävelykatuja, joissa paljon ravintoloita, ostospaikkoja ja palveluja on tarjolla. Vahinko, että leffateatterit ovat lopettaneet. Mahtaakohan Puerto Cruzissa muualla olla enää elokuvateatteria kuin La Villa ostoskeskuksessa.

  S24/Annan kanariaosio keskustelu on näköjään lukittu.
   
 7. salerosa*** Jäsen

  liittynyt:
  17.11.2009
  Viestejä:
  69
  Saadut tykkäykset:
  12
  Heippa, harvemmin kirjoittelen tänne, mutta lueskelen kyllä silloin tällöin. Mun mielestä (ja myös google mapsin) se Maga on Iriarten ja San Juanin kulmassa, ei Zamoran. No, hälläkö niin väliä, Puertossa kuitenkin. Vielä olis 39 päivää ja sitten 3 viikkoa Vingissä vinkuillaan :) Odotan kyllä niin taas tätä lomaa, joka päivä täytyy live cameraa käydä kurkkailemassa. Mieheni hommas tablettiin Moi-mobiilin kortin, tulee vähän halvemmaksi kuin edellinen paikalta ostettu prepaid. Ja vielä tuost S24:sta, mä oon kyllä koko aamun ja päivän nähnyt sen avautuvan. Ihan mielenkiinnosta olen käyny kattoos kun sanottiin sen olevan lukittu. No, mulla ei oo lukittu. Mysteeri :D Eipä muuta, Puertossa nähdään Sotis :)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Salerosa**. Ei S24 ole lukittu. Tällä palstalla Annan kanariaosio vs Suomi24, minkä Sotis aikanaan aloitti, on lukittu. S24 ei kiinnosta yhtään. Silloin tällöin käyn vilkaisemassa, yleensä, jos joku tällä palstalla siihen jotenkin viittaa, koko kaatopaikkaa.

  Olet oikeassa. Calle Iriarten ja Calle San Juanin kulmassa Maga on. Muistini petti, onhan siitä jo reilut puoli vuotta, kun viimeksi tuosta ohi on kuljettu.
   
 9. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  Ketju Annan Kanariaosio vs. Suomi24 on lukittu. Luulen hyvin ymmärtäväni miksi, mutta mitään ensikäden tietoa minulla ei ole. Aiemmin totesin, että niin kauan kuin Annan kirjoitusoikeudessa rekisteröintipakko on voimassa, ei ole ehkä syytä liiemmin kommentoida s24 puolta, toistaiseksi. Tuo siis oli henkilökohtainen näkemykseni. Oli olemassa riski, että täältä kopioidaan ketju tarkoituksella, että sitä rinnakkaisesti käydään s24 puolella. Siltä se vähän näytti.

  S24 puolella esitettiin suora uhkaus, että välittömästi, kun Annan rekisteröintipakko poistuu, trollaus aloitetaan taas. Samalla esitettiin trollauksen lopettamista toistaiseksi myös s24 puolella. :):LOL:

  Henkilökohtaisesti pidän asetelmaa hyvänä. Vaikka viestien määrä radikaalistikin laskisi, laatu nousee. Se voi tuoda uusia kirjoittajia, kun epäasiallisuus ei vieroita. Näin toivon.
   
 10. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  On nää kauheita nämä Puerto Cruzin Wifi-yhteydet. Näen, että postasin aikaisemmin jotain palstalle, mutta en sitä itse voi lukea. Toisin sanoen aikajanassa näkyy postaus, mutta tekstiä ei.

  Plaza del Charcolla on nykyään Free Wifi Tenerife. Pitää kirjautua Google tilillä tai Facetunnuksilla. Verkko on voimakas. Kunhan muistan tuon roskasähköpostini salasanan, niin kirjaudun ja kerron lisää nettiketjussa.

  Nyt ravintols El Padrinossa tuotiin eteeni juuri merianturaa kermakastikkeessa, joten ...;)
   
 11. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Hyvää huomenta vaan. Ensimmäinen aamu Puerto Cruzissa hyvin nukutun yön jälkeen. Vaikka tämä R:)n asunto on vilkkaan ulosmenotien varressa, ja illalla kuulosti, ettei tässä metelissä nukuttua saa, niin mitä vielä. Hyvin tuli uni ja pitkän päivän jälkeen 10 tunnin yöunet onnistuivat loistavasti. Aamu valkeni pilvisenä, mutta sinertävä taivas kuultaa jo horisontissa. Saas nähdä kuinka lämmin päivä tulee.

  Elinen ilta sujui tutuissa merkeissä tutuissa paikoissa vieraillessa ja tuttuja naamoja tavatessa. Hyvin paikalliset eläkeläiset meikäläisen ruman naaman muistavat ja juttua iltasella Pikku Pohjolassa riitti. Lyhyehköksi ilta tosin jäi, kun matkaajalla alkoi väsy painaa. Nyt kahvikuppi käteen, ulos parvekkeelle siitä nauttimaan ja auringonpaistetta odottamaan. tuolta se palmujen takaa jo sarastaa.

  Palataan.
   
 12. VinoTinto Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.08.2017
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  13
  Palstalla oli tosiaan eilen joku huolto. Päivällä kun yritin niin tuli 502 bad gateway. Myöhään illalla pääsi lukemaan. Siinä vaiheessa näkyi päivän ainoana Antiguen aamukuudelta kirjoittama lentokenttärapsa. Mikäli oma kirjotus on häviksissä ei tartte ottaa omaan piikkiin, eikä sitä ole välttämättä tahallaan poistettu ylläpidon toimestakaan.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Juu. Nyt on jo aivan liian lämmin. Istun varjossa ja hikeä pukkaa. Ei tääkään hyvä ole. Liika on liikaa. Lämpenee kuulemma viikonloppua kohti. Parempi tää kuitenkin on, kun istua himassa räntäsadetta pitelemässä.

  Tervetuloa vaan Sotis tänne. Näkemäni mukaan sama orkesteri päivystää täällä. Ihan kuin aikakoneella olisi tänne tullut. Se kai on tämän paikan viehätyskin. Tuttu ja turvallinen.

  Kaikille Puerto Cruzin ja Teneriffan kirppisten ystäville tiedoksi, että Puerton Lauantaikirppiksen rinnalle on ilmaantunut myös Keskiviikkokirpputori. Suuri suosio lienee syynä lisäpäivään. Santa Cruzissa Sunnuntaikirppus jatkuu niinkuin ennenkin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Juu. Hellettä piisaa. Tälle päivälle paikallinen säätiedotus lupasi +29 ja se on helppo uskoa. Vaikka taas istun paikallani, niin hikeä pukkaa. Tää alkaa olla jo liikaa tää lämpö.

  Kävelin ennen tähän PPhen kahville tuloani Taoron rappuset ylös ja taas melkoinen yllätys, nimittäin vesiputous ei ollut lainkaan toiminnassa. Mistähän moinen, olisiko huoltotauko tai jotain.

  Plaza del Charcolla on siis käytössä Free Wifi, jonka saa käyttöönsä Facebook tai Google tunnuksilla. Kokeilin sitä eilen illalla ja hidas se yhteys on. Kyllä sitä toki ilmaiseksi käyttää ja pakolliset uutiset mediasta lukee.

  Saas nähdä mihin suuntaan tänään kuleksitaan...
   
 15. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Juu. Kyllä täällä lämmössä viihdyn, siitä ei kahta sanaa. Lämmöstä nautitaan koko rahan edestä. On vaan ollut yllätys kuinka paljon lämpimämpää on on nyt verraten Joulu-Tammikuuhun, milloin yleensä täällä ollaan. En siis valita, olen yllättynyt.

  Ilmastointi on hyvä, R:)n autossa sellsinen on ja se helpottaa elämää tai tekee elämästä helpompaa. Käväisin varaamassa TUIlta bussikuljetuksen Lauantaiksi lentokentälle. Kuljetus maksaa 20€ etelän kentälle, joten päivälennolle ei R:)n kannata lähteä kentälle ajamaan.

  Tutvallista matkaa Sotiksen famiglialle ja tervetuloa Puerto Cruziin.:)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. lapinmaddu Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.09.2014
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  16
  Sieltä kalasatamasta tuo poikaseni eilen vilkutteli äitille ;) Hauskaa tämä some tällaisenaan on. Lämpöä oli +34 varjossa. Suosituksi on kuulema tullut tuo Casablancaan johtavien portaiden tapaspaikka, jonoa oli pöytiin. Kävivät Magassa, muttei minulle tuttu tarjoilija sattunut olemaan paikalla jotta olisivat terveiset voineet välittää. On se hauskaa että molemmat poikaseni ovat tykästyneet "meidän paikkaan" että siellä itsekseenkin käyvät.

  Tästä lähdenkin jäätävään pakkastuuleen Perron kaa, lunta ei meillä ole lainkaan, joki on riitteessä, iso Inari vapaana. Muikkua on tullut mukavasti, niitä nautitaan eri muodoissa. Viikonloppua Sotis ja mukavaa kohtamatkaa :)
   
  • Ihana! Ihana! x 1
 17. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Tervetuloa "kotiin" Sotis. Teitin famiglian toisen puoliskon tapasinkin jo. Mulla vika kokonainen päivä täällä, joten läksin hortoilemaan ympäri kyliä viimeisiä kertoja tälle reissulle. Mahtavat on olleet kelit, pakko sanoa. Lämpötilat on paljin korkeammat kuin talvikuukauksina mutta hyvin viihdyn. Eipähän tarvitse tehdä kotona lumitöitä. Onneksi laitoin talvirenkaat autoon. Huomenna siis takas himaan. Ja mikä parasta ihanan vaimoni ja valloittavan Elmerin seuraan.
   
 18. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Kiitos vaan Sotis toivotuksista. Lentokentällä olen odottelemassa lähtöselvityksen alkua. Sää on pilvinen myös täällä etelän puolella, joten ero eiliseen on huima. Lentokenttäkuljetus oli hauska tapaus. R:) heitti minut autollaan Hotelli Teneguian eteen, mistä pikkubussi meidät kyytiin nouti. Olin koko bussin ainoa suomalainen ja ruotsalaisikin oli vain kuusi kappaletta. Sama trendi on ollut aikaisemminkin, sillä viime reissullammekin olimme Sarahin kera ainoat Puerto Cruziin matkanneet matkaajat. Mistähän moinen johtuu. Olisiko niin, että Puerton matkaajat ovat pääsääntöisesti omatoimimatkaajia. Muuta selitystä ei tule mieleen. Hankin muuten TUIn oppaalta tämän kuljetuksen Reina Sofialle vasta Puertossa ja hinta oli mielestäni sopiva 21 Euroa. Eipä juuri tuohon hintaan kannata kyytejä kysellä. Nyt lähtlselvitys alkaa, joten palaillaan kotomaan kamaralta.

  Kivaa päivää kaikille.;)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Sotis. Kirjoitit jotain Norweigianin bussista. Onko siis mahdollista, että heidän kauttaan kuljetuksen Puertoon voisi hankkia. Ollaan nimittäin vähän kahden vaiheilla, tilataanko R:) paikalle, vai olisiko muita vaihteohtoja. Ongelmaksi, siis hypoteettisesti muodostuu mielestäni myöhäinen saapumisemme iltalennolla Reina Sofialle, ja hiukan arveluttaa R:)n jaksaminen yömyöhään. Kello 23.00han lähtee Los Cristianosista myös Titsa 343, joka poikkeaa Lentokentän kautta. Se lienee halvin vaihtoehto. Mutta jos tuosta Norskin vaihtoehdosta enemmän tiedät, niin kertoisitko siitä lisää. Helpointahan tuo matka olisi maksaa vaikka etukäteen.

  Rahan kulutus pitkäaikasasumisessa on kyllä kiinnostava aihe. Viime talvena PPn eläkeläiset väittivät selviävänsä 8-10 Eurolla päivä, mutta se hiukan epäilyttää. Hyvä idea pitää vähän kirjaa aiheesta. Täytyypä ottaa myös työ alle.
   
 20. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
 21. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Sotis. Kiitos bussikulejetusvinkistä. Poikkesin samaisessa matkatoimistossa, mistä Norweigianin lennot varsimme myös varaamassa edestakaiset bussikuljetukset Puerto Cruziin, mielestäni edulliseen hintaan 41 Euroa yhteensä/suunta kahdelta henkilöltä. Ei ollenkaan paha hinta, eikä tarvitse vaivata ketään tuttuja noutamaan myöhäiseen tuloaikaan ja aikaiseen lähtöaikaan. Varsinkaan, kun he samaan hintaan eivät viitsi Reina Sofialle saakka ajaa. Hyvä, että otit asian puheeksi. Siitä oli apua meille ja varmasti monille muillekin lukinoille.

  Vanhojen autojen kulkue on kyllä miellyttävää nähtävää. Pari vuotta sitten, kun Valle Marissa majailimme, niitä kulkueita oli kaksikin kappaletta, kun paikallinen Mercedes Benz-klubi, sekä veteraaniautoilijat järjestivät muutaman päivän välein omansa. Nähtävää riitti ja kamera oli kovassa käytössä tuolloin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 22. Rantaelämää Uusi jäsen

  liittynyt:
  06.01.2012
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  8
  Hei taas,

  Hellettä näyttää pukkaavan, saisi pian normalisoitua, tosin ei sataakaan saisi ainakaan koko aikaa.
  En tiedä, mikä aivohäiriö minulla oli matkaa tilatessa, en katsellut säätiloja ja oletin, että siinä 20. asteen pinnassa mennään.
  Olemme olleet aina ajalla joulu-helmikuu ja silloin lukemat on juurikin noin.

  Tänään aloin miettimään, että viikko on kyllä tosi lyhyt aika, eihän siinä ehdi kuin asettua ja sitten taas kotiin.
  Nyt tullaan sitten sillä mielellä, että jos säät sallivat ja löydetään paluulento sopivaan aikaan, niin ollaan sitten vielä lomailemassa viikko tai kaksi.
  Ajattelin kaiketi silloin, että viikko riittää nyt, kun alkuvuodesta suht varmasti ollaan taas siellä.

  Antique mainitsi jossain viestissä, että on hyvä, kun on neuvoista ja kertomuksista jollekin hyötyä.
  Kyllä täällä varmasti käy matkustavaisia lukemassa tietoa ja suosituksia kohteesta.
  Minäkin aikaisemmin otin matkavihkon ja kynän ja syvennyin keskusteluihin, kirjasin sitten vihkooni sitä mukaa, kun tuli kiinnostava käyntikohde, hotelli, ruokapaikka tai muuta mielenkiintoista ja hiirenkorvilla vihko jo on, joten käyttöä on ollut ja on edelleen.

  Norwegianilla voisi olla lentoja, täällä taitaa kokemuksia löytyä tuostakin lentoyhtiöstä. Onkos paljonkin eroa esim. Thomas Cookin lentoihin?

  Viihtyisää kotoilua Sotkiselle ja muillekin niin täällä kuin siellä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 23. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Juu. Hauskaa matkaa vaan "Rantaelämää". Olkoon matkasi onnistunut.

  Säistä sen verran, että eikös ne "sateisimmat" ilmat ajoitu juuri tähän Marraskuulle Kanarialla. Muistelisin, että ne muutama myrsky, mistä olen lukenut ja isommat sadepäivät olisivat juuri näillä päivämäärillä olleet. Yhtenä vuonna saavuimme Puerto Cruziin Joulukuun alussa, ja ekana päivänä tapasimme vaimoni Sarahin työkaverin San Telmolla sattumoisin. Päivämäärä taisi olla 9.12 ja tämä työkaveri kertoi, että koko heidän kolmen viikon lomansa ajan on ollut pilvistä ja sadetta tarjolla. Vuosi taisi olla 2012. Meidän kohdalle kuukauteen mahtui sitten vain muutama pilvinen päivä, parin ekan ollessa ne pahimmat. Joulukuun puolvälissä sitten ilmeisesti alkaa ilmat selkenemään.

  Tosin luin jostain, että Kanarialle on luvattu kylmää tulevaa talvea. Saas nähdä.
   
 24. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Terveiset vaan puusaunan lämmöstä. Sauna lienee yksi niistä asioista, mitä moni talvehtiessaan Kanarialla kaipaa. Jos joskus oman kämpän, toivottavasti rivarin tai talon Puerto Cruzista tai sen lähistöstä ostan, niin sauna sinne rakennetaan. Kuljetan tarvikkeet vaikka autolastillinen kerrallaan suomesta paikalle. Muutamia saunojahan Puerto Cruzissakin käytössä kuitenkin on, joten niistäkin voitaisiin jonkinlaista listaa palstalle laittaa. Ainoa minun käyttämäni sauna löytyy Riu Garoe-hotellista. Miten muiden kokemukset aiheesta ja suosituksia, missä voisimme saunassa poiketa ensi talvena pidemmän aikaa paikalla viettäessämme. Mahtaako Suomi-kerholla olla jonkinlaista saunailtaa tarjolla jäsenilleen.

  Yksi lopettanut, minua ja Sarahia kiinnostanut paikka, nimittäin Cafe O'Neils on myös sulkenut ovensa, vaikka vasta keväällä se myytiin uudelle omistajalleen. Näin myytävänä kyltin tuon "Generalissiman" varrella sijaitsevan pubin rautaportissa . Paikkahan on ollut suosikkimme sen aikaisemman mukavan omistajan Mickaelin takia. Lisäksi sieltä sai maailman parasta olutta Guinessia. Nyt täytyy löytää uusi paikka, mistä kyseistä aitoa juomaa löytyy, eikä nigerialaista kopiota, kuten monissa kaupoissa.

  Edit. Muutettu bubi pubiksi.
   
  Last edited: 05.11.2017
 25. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 211
  Saadut tykkäykset:
  628
  Kiitos vaan korjauksesta Veinjo, vaikka heikkotasoinen kuittailuyrityshän tuo enemmänkin on.

  Pubi on tosiaan paikka, jossa juodaan, kuka mitäkin juomaa ja mitä ihmeellisimmilä verukkeilla. Itse kuitenkin keskityn Teneriffallakin Fantaan, sekä Cokikseen, sillä en käytä lainkaan alkoholia. Siksi heittosi on lähinnä tragikoominen.

  Bubi Wallenius taas on tosiaan suomalainen, nyt jo eläköitynyt selostajalegenda Yleisradiolta, usko tai älä, niin tiedän sen, sillä hän sattuu kuulumaan henkilökohtaisiin ysäviini. Senverran monta sataa kertaa on Stadin jäähallissa HIFKn matseja ja otteita ruodittu katsomossa ja kaffekupposen ääressä, sekä ympäristön ruokaravintoloissa aterioinnin merkeissä, että uskallan väittää tuntevani tyypin. Itse asiassa tapasin hänet viimeksi viime viikolla Stadissa Stockmannin edessä, hänen tullessaan aamukahvireissultaan Stoccan Roberts Coffeesta, missä joka päivä aamukaffella poikkeaa, eläkeläinen kun nykyään on. Muutama sana siinä kiireen lomassa toki HIFKn nykytilasta ja tulevaisuudesta vaihdettiin. Ei siis huolta, erotan Bubin ja Pubin toisistaan.

  Hauskaa matkaa vaan sinulle. Nauti ja rentoudu. Se tekee ihmisen mielelle hyvää.
   
 26. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  Juu, ei ole kaikki uivelot vielä muuttaneet. Maaliskuuhun mennessä kerkee tuottaa vielä paljon tuubaa.

  Kaikki kunnia selostajalle, mutta on minusta kuuluisampikin Bubi. Se sai kertoman mukaan sorsasta herpeksen ja kuoli.

  Kuulin myös Puerton itsenäisyyspäiväjuhlavalmisteluista; siitä päivällisestä. Koetetaan ilmeisesti kilpailla kotoisten linnanjuhlien kanssa pönötyksessä. No, ei sinne ole pakko tupata, onneksi.:)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti