Hae Anna.fi-sivustolta

 1. Anna.fi:n keskustelut siirtyvät Kaksplus.fi:n alle 1.12.2020.

  Tästä syystä käyttäjätunnukset lakkaavat toimimasta. Voit luoda uudet tunnukset Kaksplus.fissä osoitteessa keskustelu.kaksplus.fi/register

  Tervetuloa edelleen keskustelemaan kiinnostavista aiheista osoitteeseen keskustelu.kaksplus.fi

  Ystävällisin terveisin,

  Annan toimitus
  Dismiss Notice

Pokka pitää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä All_Marino, 18.12.2012.

 1. Hetuli Uusi jäsen

  liittynyt:
  03.08.2013
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  4
  Aikani kuluksi aina silloin tällöin lueskelen näitä Puerto Cruz keskusteluja.
  Omasta ensimmäisestä käynnistä lienee n. 15 v. Hotellina oli Marina Kalasatamassa. Heti ensi hetkestä ihastuin paikkaan, totesin tänne tulemme uudestaan.
  Monen monissa paikoissa on vuosien saatossa käyty ympäri maailmaa, mutta yksi on ykkönen, Puerto de la Cruz.
  Viime talven aikanakin kahteen otteeseen pääsimme sinne vierailemaan. Lokakuussa epäilytti Tjären emoyhtiön konkurssi, mutta pääsimme matkaan. Helmikuun lopulla ei vielä niinkään korona, vaan calima ja hiekkamyrsky. Mutta taas oli onni matkassa ja lento lähti ajallaan.
  Useissa eri tyyppisissä hotelleissa olemme olleet, on ollut AI, puolihoito, aamiainen, ja ilman aamiaista.
  Ainoa hotelli missä olemme olleet kaksi kertaa on Masaru,
  kaksi viimeistä vierailua.
  Kuten Talvikko1 totesikin, jokaisella on omat makunsa ja mieltymyksensä.
  Sen verran kuitenkin palaan kirjoitukseen Bahia Principeen,
  ainoa kerta kun vatsatauti on Puertossa vaivannut on kun olimme Bahia Principessa AI:lla.
  Ystäväni oli ollut muutamaa kuukautta aiemmin samalla konseptilla, vatsatauti heilläkin. Tapauksista jo muutama vuosi,
  en kuitenkaan "syyttäisi" ruokaa, vaan ennemmin ruokailijoiden
  käyttäytymistä noutopöydässä.
  Kiva on lukea kirjoituksia Puertosta, etenkin nuo patikkaretkien
  kuvat ovat mielenkiintoisia.
  Ensimmäisen kerran kun menimme bussilla Calderalle ja siellä kuljimme hienoissa maisemissa, teki lähtemättömän vaikutuksen. Silloisessa Matkaopas lehdessä oli artikkeli, jossa neuvottiin kuinka Calderalle pääsee.
  Nyt on ikää sen verran, että on tyytyminen muiden kuviin patikkareisuilta.
  Omat reitit Puertossa kulkevat lähiympäristössä.

  Nyt ei voi kuin toivoa että selvitään tästä korona-ajasta.

  Hyvää kevättä kaikille!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  Aikani kuluksi minäkin

  [​IMG]
  En itse lähde mitään seikkaperäisiä vaellusreittejä kirjoittelemaan, en ota sitä riskiä että joku minun ohjeillani siellä eksyy tai teloo itsensä ja sitten sanotaan että se Aguilahan sanoi että kyllä sieltä pääsee kulkemaan.
  Neuvoisin ottamaan itse asioista selvää, kuvasin tuohon vähän kirjallisuutta josta luulisin olevan paljon iloa kaikille luonnossa liikkuville.
  Aktiivi vaeltaja hankkii jonkinlaisen GPS laitteen ja opettelee sen käytön sen jälkeen vain taivas on rajana polkujen valinnassa.

  [​IMG]
  Maps course sovelluksen avulla voi GPS laitteeseen ladata polkuja esim. Wikiloc sivustolta.​
  Älypuhelimeenkin on joku sovellus saatavissa mutta meikäläinen on enempi vanhan liiton miehiä ja suosii gepsiä. Kännykkä vaatii kenttää GPS ei, sille riittää kun sateliitit pysyy taivaalla.

  [​IMG]
  Antingue kyseli miten pääsee Sanatoriolle, Titsa Parador hotellille eli päätepysäkille, sieltä lähtee polku opastetaulut löytyy. Yleensä siellä on paljon porukkaa liikkeellä, muista että kysyvä ei tieltä eksy.
  [​IMG]
  Matkalla Sanatoriolle kuljetaan tämän Pietras Amarillas kallion ohitse siinä riittä meikäläisellä ihmettelimistä kun eka kerran tuosta ohitse kuljin.

  [​IMG]
  Titsaa käyttäen jää aikaa patikointiin vajaat viisi tuntia siinä ajassa ehtii käydä Sanatoriossa ja kuvata lähellä hotellia olevan Roque Cinchadon.
   
 3. Paavo ja Tuula Jäsen

  liittynyt:
  09.11.2009
  Viestejä:
  87
  Saadut tykkäykset:
  27
  Antigue kertoi vaellusten aloituksestaan. Meillä se alkoi parikymmentä vuotta sitten. Yksi työkaveri toi Matkaopas (?) lehden numeron, jossa oli kertomus "Vaeltelua pilvien yläpuolella". Lehdessä oli juttua Teneriffan ja erityisesti Teiden vaelluksista. Jutussa kerrottiin opastetuista vaelluksista, joita järjestivät esim. Linnakon pariskunta ja Heikki Lappalainen.

  Otimme yhteyttä Linnakon pariskuntaan ja sovimme seuraavalle syksylle opastetun vaelluksen. Meitä oli kaksi pariskuntaa opastettavana ja kiersimme Urkupillireitin. Ihastuimme vaellukseen ja kiersimme omin päin saman reitin uudelleen. Seuraavana syksynä kiersimme taas reitin uudelleen.

  Syksyllä olimme sitten yhteydessä Lappalaisen Heikkiin ja hänen kanssaan nousimme Guajaralle. Vuosi eteenpäin ja vaelsimme Heikin opastamana La Gomeralla.

  Mietimme, voisimmeko tehdä vaelluksia kaksistaan oman aikataulun mukaan. Hankimme Sunflower Landscapes Tenerife vaellusoppaan ja sanakirjan avulla käänsimme vaelluksia suomeksi. Näillä ohjeilla vaelsimme onnistuneesti Teneriffalla monet kerrat. Nyt olemme vaeltaneet kaikilla Kanarian saarten seitsemällä suurimmalla saarella sekä Madeiralla.

  Vuosien kuluessa vaellusoppaita on kertynyt lähes kaksikymmentä eri paikoista. Välimeren saarilla olemme vaeltaneet ja viime vuosina myös Alpeilla.

  Verrattomana apuvälineenä olemme käyttäneet jo monet vuodet gps`sään Wikilocista ladattuja reittejä. Aguilalle onnittelut jälkikäteen ja kiitokset monista ohjeista, joita olemme saaneet gps`sään liittyvistä ongelmista.

  Tämän vuoden matkat corona taitaa sotkea myös loppuvuoden osalta. Mutta viimeistään ensi vuonna lähdemme jälleen ulkomaan poluille. Mutta siihen saakka nautitaan kotimaan vaelluspoluista.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 223
  Saadut tykkäykset:
  635
  Kiitos Hetulille muistelmisista. Tartun tähän kertomalla, että oma eka Puerto Cruzin reissu oli vuonna 2000, muutama viikko sen jälkeen kun Eurot oli virallisesti otettu Euromaissa käyttöön. Matkamme oli ns matkajokeri Teneriffalle ja ihmettelimme kovasti Reija Sofialla, että mikä ihmeen Puerto de La Cruz ja miksi me joudumme matkaamaan kohteeseen puolitoista tuntia, kun muut pääsevät perille alle puolen tunnin. Majoituimme Martianezin rannan läheisyyteen Palmeras Playa- hotelliin, mikä vielä silloin toimi hotellina. Silloin ekalla Puerto Cruzin reissullamme kaupunki tuntui todella suurelta ja Plaza del Charcon takainen kaupungin länsipuoli tuntui olevan älyttömän kaukana, joten vietimme aikaamme lähinnä Martianezin - San Telmon- Plaza del Charcon välimaastoissa. Siihen aikaan Palmeras Playassa oli vieraiden viihdyttäjänä ns seremoniamestari, joka altaalla loikoilevia asiakkaita houkutteli eri aktiviteetteihin, milloin pelaamaan biljardia, pingistä tai jumppaa altaassa. Iltaisin sitten hotellin aulassa oli ohjelmaa, kuten papukaija-showta, missä esiintyjille tärkeinä oli päästä ottamaan valokuvia asiakasta papukaija olkapäällä, ja sitten myöhemmin päästä myymään noita kuvia kohteille. Itse kuvaamiseen esiintymisajasta meni lähes tunti ja show kesti sitten varttitunnin, kun oli kiire päästä keräämään hotellihuoneiden numeroita, mihin kuvat maksua vastaan toimitettaisiin. Voi sitä irvistysten määrää, kun ilmoitti, ettei ole valmis tuollaista summaa maksamaan moisesta palvelusta. Toinen hauska muisto Palmeras Playasta oli tuon seremoniamestarin illtarientojen musiikin soitto aulabaarissa, mihin monet turistit olivat kokoontuneet. Aina kun soi Eviva Espanjá, tämä seremoniamestari huusi tuon kohdan Eviva Espanjá jälkeen ”humppa humppa” . Tämä jäi niin elävästi mieleen, että radiosta vieläkin kappaleen kuultuani tuo hokema tulee esiin.

  Muita hotelleja, missä olemme majoittuneet, ovat Teidemar, La Carabela, Bambi, Riu Garoe pariin otteeseen, Valle Mar, Pez Azul ja Bahia Príncipe san Felipe. Sitten pariin otteeseen vuokra-asunnossa, aiemmin Pargue Tajinastessa, sekä viime talvena Valle Luzissa. Siihen päälle vielä pari kertaa kaverin nurkissa. Kerran eksyimme sitten äkkilähdöllä Playa de Las Americasiin Pyramides-hotelliin, mikä on karmein hotelli, missä koskaan olen vieraillut. Haju hotellissa oli kuvottava, torakat juoksivat ympäri kylpyhuonetta ja uima-allas näytti siltä, ettei sitä koskaan ollut putsattu. Mieleenpainuvinta tuossa reissussa oli kuitenkin se, että viikon matkalla saimme molemmat vatsaflunssat ja vietimme siitä viikosta 3 päivää sairaalassa tiputuksessa. Ikimuistoinen loma siis.

  Kuten arvata saattaa, Puerto Cruz kolahti, ja tuntuu yhä näiden kaikkien vuosien jälkeen kodilta, ihan kuin kesämökille menisi, ja sinne kaipaa yhä uudestaan ja uudestaan. Voisin lähteä sinne heti, jos se jotenkin töiden ja rajoitusten lomassa oli mahdollista. Mutta meidän aikamme tulee vielä, ja tulemme viettämään Puerto Cruzissa aikaamme enenevässä määrin.

  Kitos myös Aguilalle, sekä Paavo&Tuulalle vaelluksen liittyvistä kommenteista. Palaan niihin myöhemmin. Antoisaa iltaa ja terveyttä kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. jori-o Jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  74
  Saadut tykkäykset:
  4
  Minun ensimmäinen matkani Puerto de la Cruz'iin ja yleensä ulkomaille oli 1981. Toimistona oli Spies ja hotellina Teidemar (huone 201). Spiesillä oli silloin toimisto hotellin aulassa. Taisimme olla hyviä asiakkaita, kävimme melkein joka päivä retkellä ja parhaimpana päivänä kahdesti. Olimme ujoja ja kielitaidottomia. Samalla viikolla oli Espanjassa se everstijuntan vallankaappausyritys.
  Seuraava reissu oli vasta vuonna 1988 ja hotellina Trovador Spiesin kautta sekin.
  Sen jälkeen matkoja on ollut kait parikymmentä. Hotelleina Bambi, Teidemar, Tenerife Wing, Tenerife Playa. Näissä olen ollut ainakin kaksi kertaa.
  Toimistoina ovat olleet Spies, Tjäreborg, Finnmatkat ja Aurinkimatkat.

  Terv. jori-o
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 223
  Saadut tykkäykset:
  635
  Jori-o. Kerro ihmeessä lisää tuosta hotelli Trovadorista. Siitä en ole koskaan kuullutkaan. Toki noina vuosina 1980-luvulla oli ihan muuta mielessä, kuin matkustelu, joten siitäkin syystä tuo hotelli on minulta täysin pimennossa. Missä sijaitsi, onko tilalla joku toinen hotelli, vai onko myyty asuintaloksi.

  Teidemar on ollut meidänkin listalla kaksi kertaa, tai no, ensimmäisen ja viimeisen. Huoneemme oli kadun puolella, muistaakseni kolmannessa kerroksessa, siinä saksalaisbubin yläpuolella. Kahden viikon matkasta kuuntelimme viikon ajan, kun kiinalainen trubaduuri lauloi espanjalaisia rakkauslauluja humalaisille saksalaisille turisteille, jotka hoilasivat mukana, joka ilta reilusti yli puolenyön. Viikon jälkeen sitten riitti ja vaadimme uutta huonetta respasta. Sellainen löytyikin sivukadulle puolelta ja sitten nukkuminenkin onnistui taas iltaisin. Suurin syy odotteluun lienee juuri mainitsemasi ujous, mennä valittamaan moisesta ”pikkuasiasta”. Viikon kun sitten keräsi rohkeutta ja raivoa, valvoen joka ilta puolilleöin, päätös oli helppo. Toki palvelu pelasi hotellissa hyvin ja saimme samantien siis uuden huoneen. Sijainniltaan Teidemar on hyvällä paikalla rauhallisessa La Pazissa, joten se kyllä miellyttäisi. Toki se synkkä bubi on edelleen siellä alakerrassa, joten jätän tämän hotellin jatkossa väliin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  360
  Meille niin rakas Puerto de la Cruz ei ole koskaan pettymystä tuottanut.

  Ensin kiersimme Puerto de la Cruzia innokkaina hyvissä ruokapaikoissa, tutustuimme moniin, moniin ravintoloihin, kivoja muistoja ja ihania makuelämyksiä, se oli silloin aikonaan kun vielä pihviaikaa meille, Brasialaista lihaa siellä usein tarjottiin ja kotimaassa ei oikein ollut vielä tuontilihaa, mutta silloin Puertoon päästyämme parhaissa ”pihvipaikoissa” nautimme hyvin valmistettuja illallisia.

  Ruokamieltymykset on vuosien mittaan muuttuneet. Ihanaa ystävällisyyttä ja palvelut sen kuin parani käyntikertojen lisääntyessä. Hinnat olivat edullisia verrattuina kotimaan ravintolahintoihin, moneen kertaa se oli ihmetyksen aiheena.

  Aikoinaan Panhuilu musiikki hurmasi , nykyään sitä ei juurikaan siellä kuulu. Puerton illassa tuo musiikki kuulosti taivaallisen ihanalta.

  Musiikkia käytiin ja käydään vieläkin kuuntelemassa niin Tejas Verdesissä, kuin muissakin musiikki bodegoissa, tunnelma on aivan uskomatonta noissa paikoissa, paikalliset osallistuvat tunteen palolla täysillä, esiintyvät välillä, usein niitä vakioasiakkaita, edelleenkin. Pieniä paikkoja ovat mutta sopu tilaa antaa ja tarjoilijoiden uskomaton muisti kuka tilasi mitäkin ja missä pöydässä. Kas kun pöydän ympärillä asiakkaita enemmän kuin voisi uskoa.

  Pienessä tilassa tanssikin onnistuu ja se miten nuo musiikin mukaan tanssivat ovat täysillä mukana. Ne tulisieluiset katseet, ja liikehdinnät on näkemisen arvoista. Musiikin esittäjät, osa jo siirtynyt eläkkeelle, voi ihanuutta esim.Tejas Verdesissa mm. Malaguenan laulava herra saa asiakkaat pidättämään henkeään .Muissakin bodegoissa joissa paikalliset ilta illan jälkeen viettävät aikaansa, usein tarttuen mikrofoniin, uskomattoman hyviä laulajia.

  Puerto vei sydämen, sinne matkustettiin vuosittain parhaissa vuosissa kaksi kertaa 2-3 viikon lomia.Vielä on jatkunut nuo reissut, viime vuonna vielä kahteen otteeseen , tämä vuosi nyt jäi väliin, ehkä vielä joskus.

  Eri hotelleissa olemme majoittuneet, niin huoneistohotelleissa , ja hotelleissa. On ollut aamiaisella, puolihoidolla ja AI llä. Hyvätasoisia ja ihan perushotellejakin, jokaiseen olemme menneet avoimin mielin.

  Hotellit jos muistankaan kaikkia, Bellavista, Florida Plaza, Lavaggi, Chimisay, Parque Tajinaste,Teneguia,Pez Azul, Masaru, Atalya, Puerto Palace, Bahia Principe San Felipe, Luabay hm. tuliko kaikkikaan? Samoissa hotelleissa useamman kerran kerran, viime vuosina San Felipessä. Hotellien nimet muuttuneet moneen kertaan.

  Kyllä majoituskin tietyn tunteen antaa lomaan.

  Näillä lukemattomilla reissuilla olemme tutustuneet moniin kanssamatkustajiin. Vuosia on ystävyys jatkunut!

  Terveisin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  [​IMG]
  Onko palstalaisilla tietoa kuvan "tornista" itse tiedän paikan mutta en itse kohteesta yhtikäs mitään.
  Tiedättekö kuvauspaikan, tornin sijainnin, kohteen historia kiinnostaa.
   
  Last edited: 12.05.2020
  • Tykkään Tykkään x 3
 9. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  360
  Kyllä tuo torni on katseissa ollut , viimeksi juuri ajattelin taas jälleen kerran että mikä on sen paikan historia. Vaan ei ole tullut selvitettyä, kai joku paikallinen sen tietää.
  On minulla valokuva siitä joskin vähän eri kulmalta otettu.

  CalleMazaroco kadulta kuvattu on tuo laittamasi kuva?

  Tuo pytinki sijaitsee Calle de Lomo Niews kadulla . Monesta suunnasta tuo näkyy.
  Siitä Kahvila Marbore kohdalta suoraan siihen mistä Titsan bussit lähtivät saa hyvin kuvattua.
  Rapistunut ja villiintyneen maaston seassa ainakin viimeksi oli kun siellä käytiin, verkkoaitauksen takana.

  Mielenkiintoista mikä on tosiaan paikan historia!

  Terveisin.
   
  Last edited: 13.05.2020
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 223
  Saadut tykkäykset:
  635
  Pakko myöntää, ettei tuo torni ole silmiini osunut, niin, että olisi jäänyt mieleen. :unsure:

  Hieno juttu, että jo niin kovin tutuksi tulleesta Puerto Cruzistakin löytyy vielä paikkoja, mihin pitää tutustua tarkemminkin. Ehkä sitten seuraavalla reissulla.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  360
  Antigue,

  Kysyit Hotelli Trovdor missä sijaitsee.
  Tässä sivut ko. hotellista;
  http://www.hotelestrovador.es/es/
  Lisäys:
  Muiltakin sivuilta löytyy enemmän kokemuksia ko. hotellista.
   
  Last edited: 13.05.2020
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. jori-o Jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  74
  Saadut tykkäykset:
  4
  Jaha. Vastaukseni oli hävinnyt jonnekkin bittiavaruuteen.
  Senorita1 löysikin Trovadorin paikan Puertosta.
  Vielä vuodesta -81, Loro Parque oli nimensä veroinen, siellä oli siihen aikaan vain lintuja. Lähinnä papukaijoja.

  jori-o
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  Templete de Lomo Nieves

  [​IMG]
  Senorita 1 tunsi kohteen ja tiesi jopa kuvauspaikan siintä komiat pisteet.
  Kun klikkaatte tuota kuvaa niin avautuu katunäkymä 14 Calle de Lomo Nieves.
  Eilinen kysymykseni lähti vähän ennenaikaisesti julkisuuteen, tajusin nääs vasta eilen hakea Googlen kuvahaulla tuota kohdetta.
  Jos te nyt kirjoitatte Googlen hakuun vaikka Templete de Lomo Nieves tai Puerto de la cruz El Sitio Luna niin kohteesta löytyy runsaasti tietoa.
  Lyhyesti noilta sivustoilta lainattua: rakennettu vuonna 1876 paikalle rakennettiin
  myöhemmin 40 huoneen Hotel Luna.

  Punavärin takana minun jutuissani on aina linkki.
   
  Last edited: 14.05.2020
  • Tykkään Tykkään x 2
 14. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 268
  Saadut tykkäykset:
  295
  Aguilalle kiitos, taas kerran kauttasi saamme tietoa. Toki tuo paikka on hyvinkin tuttu, mutta kaikki muu siitä olluhkin sitten tietämätöntä. Nyt tietää jo paljon ja jos joskus vielä siitä läheltä menee niin voi jo kuvitella aikakautta milloin on rakennettu ja kuvitella miltä silloin paikkakunta muuten näytti
  Voisivathan tuon paikan kunnostaa ja tuonympäristön siistiä. onhan se toienkin paikka kunnossa pidetty, erakko kivihän on hyvin samantyyppinen rakennelma..
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  360
  Kiitos Aguila ,

  Vähän rakennelman historiaa ja löytyyhän sitä, sekä myös että on sitä puuhasteltu kuntoon laittamisesta, mielenkiintoinen historia.
  Puertossa on jäljellä vanhaa ainakin hitusen verran, mielenkiintoisia tarinoita tuosta "temppelistä"
  Tässä yksi esimerkki, muitakin kirjoituksia löytyy.

  http://celestinogh.blogspot.com/2012/04/templete-de-lomo-nieves-del-puerto-de.html

  Puerton vanhoja valokuvia jo aikoinaan mummelin kanssa katseltiin, kiinnostavaa tuon kaupungin "vanhan ajan" elämä valokuvin on hienoa katseltavaa, kuten nyt näitä yksittäisiä rakennelmia, mitä ovat olleet ja milloin jne.

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 223
  Saadut tykkäykset:
  635
  Miten ihmeessä tuo on jäänyt minulta huomaamatta Puerto Cruzissa. Kuvista kyllä paikallistan suurinpiirtein missä se sijaitsee, mutta silti ko torni on minulle muuten täysi mysteeri. Seuraavalla reissullani täytyy oikein käydä etsimässä ko rakennelma. Matkaaja on täysin hämillään tilanteesta...
   
 17. Hetuli Uusi jäsen

  liittynyt:
  03.08.2013
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  4
  Täällä myös ihmetellään kuinka tuo torni on jäänyt "rekisteröimättä".
  Sinänsä oli kuva piirtynyt mieleen, mutta enpä osannut sijoittaa kartalle.
  Monet kerrat on rampattu tuota kadunvartta Titsa-bussien vanhalla lähtöpaikalla. Tultu rannan suunnasta yms. , varmasti nähty, mutta ei vaan mielessä
   
 18. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  360
 19. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  Ei ole.
  Tämän oheisen kuvan on Antigue joskus joskus liittänyt Erään lomamatkailijan tarinoihin Puerto de la Cruzista.
  Kuvan oikeassa alareunassa lukee panoramica desde el Taoro.

  [​IMG]

   
  Last edited: 16.05.2020
  • Tykkään Tykkään x 2
 20. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  360
  Kiitos Aguila.

  Jo vain ei ollut lainkaan sama temppeli kuvassa jonka arvelin olevan:oops:
  No niin, taas lisää luettavaa tuosta Temppelistä joka on rakennettu 1876.
  Onpahan sieltä valokuva jostain -50 luvultakin
  Tuntuu se olevan monelle ollut ”näkymätön" nykypäivänä.

  Pitää katsella ko. blogin muitakin kirjoituksia, kääntäjä on kyllä apuna oltava.

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 21. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  Kuva-arvoitus
  [​IMG]

  Kuva 1

  [​IMG]
  Kuva 2

  [​IMG]
  Kuva 3
  Tunnistatteko kuvauspaikat Teneriffalla.
   
 22. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  360
  Aguila ,
  Mielenkiinnolla odottelen vastauksia, missä kuvattu? Kakkoskuvan arvaan että on kuvattu Carachikossa luonnon merivesiuima-allas. Saman tapaisia muissakin paikoissa.
  Ei kyllä ihan natsaa omiin kuviini, mutta kuvakulma kenties tai juu, paikka tykkänään muualla?:LOL:

  Terveisin,
   
 23. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 223
  Saadut tykkäykset:
  635
  Täytyy myös myöntää, että arvailuksi jää noiden Aguilan kuvien tunnistaminen. Tossa laiturilla, jos on siis sama laituri missä muistelen käyneeni, mutten muista enää paikan nimeä, kun siitä on jo vuosia aikaa. Tuo Garachico tuntuu kyllä tutulta, ja yhdistäisin sen mielikuvissani noihin paikkoihin, matkoillani Mascaan tai Buenavistaan.

  edit kirjvihr
   
  Last edited: 17.05.2020
 24. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  Kuva 2 on kuvattu Garashicossa sen tiesi molemmat vastaamaan uskaltautuneet.

  En paljasta vielä noita kahta muuta kuvaa, annan pari vihjeittä:

  kuva 1 on kuvattu kyläpahasessa jolla sama nimi kuin kakkoskuvan piscinas naturalesilla.
  Kuvassa 3 vasemmalla on selvästi tunnistettava vuoren huippu (Taborno) siintä voi päätellä kuvauspaikan sijaintia.
  Tabornon huipun kierrosta saa kuulemma sulan hattuunsa, palataan siihen myöhemmin.

  Yrittänyttä ei laiteta kuuluu sanonta.
   
 25. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  360
  Aguila,
  Kuva-arvoitus nro 1 ja 3

  Eipä ole noissa kohteissa meikäläiset käyneet.
  Huh mikä kyläpahanen tosiaan El Caleton La Matanza on josta tuo kuva 1 on kuvattu.
  video kohteesta, toivottavasti linkitän oikein:

  https://www.facebook.com/keliaujame...458566225941/2933514856730459/?type=2&theater

  Numero 3 kuvaa en paikallistanut.

  Kivaa näinkin tutustua saareen, monen näköistä paikkaa tosiaan löytyy saarelta:oops:
  Tabornon huipun kierrosta juttua odotellen!

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  Terveisin,
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti