Hae Anna.fi-sivustolta

Pokka pitää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä All_Marino, 18.12.2012.

 1. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  Ihan vain muistin virkistämiseksi.
   
 2. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  355
  Tuo joulurauhan julistus on tärkeä hetki joka jouluaattona. Meillä on oma tapamme ottaa joulu vastaan katselemalla tuon joulurauhan julistuksen tv stä.
  Nuoremmat menevät paikan päälle jos suinkin on mahdollista.
  Se hetki on meille tärkeä ollut jo vuosikymmeniä.
  Siitä vasta alkaa joulu..

  Tuo hiekkapöly saattoi olla minunkin "taudin" aiheuttaja vaikka vakuutuslääkäri oli toista mieltä. Ensiavussa oli monia hengitysvaikeuksista kärsiviä potilaita happinaamareineen, ei sitä meikäläiset huomanneet muuten kuin että oli köhää ja partsin kaiteet vaikka päivittäin siivottiin tunsi tuon hienon hienon hiekan käsissään. Paikalliset sanoivat että monella allergikoilla on vaikeuksia kun tuo hiekka ärsyttää.
  No täällä ei hiekkapölyt ole harmina, keväällä vasta kun katuja siivotaan;)

  terveisin Senorita
   
 3. jake_blues Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.10.2014
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ihmetyttää suuresti tuo Aurinkomatkojen toiminta? Mitä muuta syytä on enää ostaa pakettimatkaa matkatoimistoilta kuin matkaopaspalvelut? Itse olen ollut juurikin Aurinkomatkojen palveluun tyytyväinen ja juuri siksi pysynyt heidän asiakkaanaan. Hyvän palvelun takia en ole lähtenyt hakemaan muutaman kympin säästöjä. Mutta mitään isompia ongelmia minulla ei ole vielä ollutkaan.

  Sotiksella näyttää olevan huomenna juhlapäivä. Hänellä tulee kuluneeksi 8 vuotta siitä kun liittyi silloiseen Plazaan. :)
   
 4. Jepjep Vierailija

   
 5. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  355
  No voi hitsiläinen, näin jälkeenpäin on kai turha tuota enää pohtia mutta emmepä tulleet ajatelleeksi että olisimme kyselleet Aurinkomatkoilta kotilentoa, se jäi kyllä aivan totaalisesti pois kuvioista.
  Olemme käyneet ostamassa kyllä Puerton AM toimistosta retkipaketin vaikka olimme toisen matkanjärjestäjän matkalla ja mielellään meille myivät sen retken.

  Lento jolla tulimme takaisin oli myös Aurinkomatkalaisten paluulento sinä päivänä, että silleen homma olisi varmaan onnistunut mutta kun ei vaan tullut mieleen.
  Paljon myös AM matkoilla reissattu ja olemme olleet tyytyväisiä. Nyt olimme eri matkanjärjestäjän reissulla.

  Kiitos linkistä "pintxot" ohjeisiin, herkulliselta näyttää ja varmasti maistuu myös!
   
 6. ent. masa10 Vierailija

  Minäkö se roisto olenkin, sekoilija jostain Suomi 24 hautomosta?

  Arvostettu kirjoittaja Sotavento kirjoittaa yksiselitteisesti, että Kuparipannu on suljettu. Aguila ystävällisesti nosti kyseisen kirjoituksen esiin ja se on luettavissa tuossa hieman ylempänä.
  Minä onneton menin huomauttamaan Sotaventolle tästä perättömän tiedon levittämisestä ja Sotavento nimittää minut sekoilijaksi. Mää ihmettele kauhiast.
  Aurinkomatkojen sekoiluasi kyllä pahoittelet kovasti, mutta Kuparipannusekoilustasi syytät muita.
  Ihmetyttää se, että noinkin kokenut kirjoittaja uskoo Suomi-24 palstan perättömiä kirjoituksia ja menee täydellisesti trollien ansaan. Semminkin kun kyseisessä ketjussa oli useita päinvastaisia kirjoituksia, joissa tyrmättiin trollien valheet.
  Kaikkea hyvää kaikille!
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 7. eikö vain Vierailija

  Tuo yksi vaki kirjoittaja voisi perustaa oman blogin, niin "Höpinätkin" olisi enemmän alkuperäisen tyylinen. Ei haittasi vaikka olisi joku päivä ilman mitään juttua.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  355
  La Pazissa siinä Carretera Botanico varrella oli tai ehkä vieläkin leipomomyymälä ja siinä oli tummaa leipää ja tietysti niitä vaaleitakin, tumma leipä kyllä maistuu vaihteeksi kun on tarjolla melko usein vain vaaleata leipää.
  Masarussa kun usein asuimme, silloin tuli käytyä siinä pikku putiikissa.
  Viime vuosina olemme majoittuneet alakaupungissa. Nyt en ole seurannut leipomoiden tarjontaa viime reissuilla.
  Nordic shopista taitaa tulla mukavasti tuliaisia:).
  Täällä kärvistellään niin sykeässä ilmanalassa, flunssa sentään alkaa paranemaan.
  Koville otti reissulta paluu, on ollut niin saamaton olotila mutta eiköhän se tästä.

  Tässä yhtä lajia herkkua Puertossa, nam!

  [​IMG]
   
 9. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  355
  Sotavento,

  Lisää syötäviä. ihanat alkuruuat tässä pari kuvaa,
  [​IMG]
  [​IMG]

  Hotelimme alacarte ravintola Mediterraano, todella ihania ruokia! Tuo salaatti on jo niin iso että kävisi pääruuasta, alimmainen on myös alkuruoka nam!
   
 10. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  355
  Lisään vielä että nuo kaksi kuvaa on otettu viime reissulla mutta listalla vielä on näitä jotka on kovin suosittuja. Ravintolassa on myös viinit äärettömän hyviä. Alkuun aina tuovat cavaa, juhlan tuntua!
  [​IMG]
  Tämä varmasti on myös tuttu paikka viime vuodelta?
   
 11. mukana Jäsen

  liittynyt:
  03.01.2014
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  23
   
 12. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  355
  Hyvää Itsenäisyyspäivää täältä myös,
  Kovin on sateista.
  Nyt kun menee ulos saa kunnon tuulikampauksen.
   
 13. jake_blues Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.10.2014
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tässä hyvä kalaruoka Kanarian huoneistohotelleissa valmistettavaksi. Ei vaadi uunia eikä tuo käryä sisään. Omata mielestäni 15 minuuttua kypsennystä ei riitä eikä 42 asteen lämpötila. Tuo vie aikaa 20-30 minuuttia ja kalan sisälämpötilan pitäisi nousta noin 50 asteeseen. Vaarallista tuo ei ole sillä lohi ei liemessä pääse kuivamaan. Ruusukaalia ei kannata kypsentää samassa liemessä. Suolavesi riittää.
  http://www.soppa365.fi/resepti/55014/jaeaehtyvaessae-liemessae-kypsynyt-lohi-ja-ruusukaalit/
   
 14. lapinmaddu Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.09.2014
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  16
  Oikein mukavaa Joulun aikaa Sotis täältä lumisesta Lapista. Sää on vaihdellut -25 pakkasesta tämän päivän +3 lämmintä. Perinteinen joulu on meillä pojat ja minjä lennähtivät viikoksei meiltä ilahduttamaan. Perrolle joulupakettien paperit ja narut olivat kuten lapsosille parasta antia.
  Joulua ja hyvää uutta vuottakin Teille :)
   
 15. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  355
  (y)Kiitos, myös sinne Puertoon Oikein Hyvää Uutta Vuotta!
   
 16. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Hyvää loppiaista myös sinne teille täältä ehkä tämän talven kovimmista pakkasista. Ei vielä ole liian kovaa, mutta torstain- perjantain paikkeilla sitä pitäisi sitten olla ihan kunnolla. pelkona tälläisellä omavesijärjestelmän omaavalla pelko putkien jäätymisestä kun ei ole lunta suojana. Pitää vain antaa veden valua kaiket yöt, onneksi lähteessä piisaa vettä.

  Web kameraa pitää melkein päivittäin katsoa miltä sää näyttää, paremmalta on tähän asti näyttänyt kuin viime talvena, toivotaan mukavaa jatkoa talveenne siellä.
   
 17. Heh Vierailija

  Ja sitten vaan kehiin vinkkejä jäätyneiden putkien sulatukseen kun kerran helpottaa.
   
 18. Vekselström Jäsen

  liittynyt:
  20.01.2012
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  1
  50v ja 60v synttärit PDLC :_ssa jostakin syystä tullut vietettyä...tack!
   
 19. jake_blues Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.10.2014
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  2
  Nyt on taas työtä ja siten rahaa mutta ei lomaa. Kanarian loma siirtyy siis taas eteenpäin. Pitää nyt sitten säästää seuraavaa lomaa varten...
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. el teide Vierailija

  Innokkaana Puerton ystävänä tiedustelisin erästä asiaa täältä oikeilta asiantuntijoilta?
  Luin äskettäin S24-palstalta ketjun joka koski kaupunkianne josta tiedätte oikeasti. Ketjun nimi oli Puerto de la Cruz- Elämää paratiisissa ja nimimerkki Antigue. Voisiko hän todellakin olla siellä nyt? Kirjoittaa sujuvasti (liiankin), useinkin oikeasti tietäen, joskus kyllä epäilyttää tuntien itsekin kaupunkia melko hyvin ja nyt olisikin selvinnyt että olisikin virtuaalilomalla ollut jo siellä useamman viikon? Asuu Valle Mar hoteliissa jossa mukamas aivan ala-arvoinen aamupala, käy Pikku Pohjolassa päivittäin, juo vain kahvia ja ruokaillessa ainoastaan cokista, gourmetruokien kera, vesi juomana vieraskäsite? Siis onko todellinen henkilö paikanpäällä?
   
 21. hyfgttyy Vierailija

   
 22. salerosa*** Jäsen

  liittynyt:
  17.11.2009
  Viestejä:
  69
  Saadut tykkäykset:
  12
  Puertosta kotiuduin tiistaina 16.2, ja suurkiitos mukavasta seurasta pariskunta Sotavento, oli kivaa :) Kolmisen päivää meni sadetta ja tuulta pidellessä, mutta ei se iltaruokailua haitannut. Ruoat oli taas niin hyviä, kuten talon viinitkin. Kotiinpaluu sujui lennon osalta hyvin, tosin se yömatkustaminen ei mitään herkkua ole - kirvelevin ja punaisin silmin Turkuun saavuttiin. Matkalla kotiin ajettiin pieni kolari, peräänajo, 80-kympin alueella tuli sivutieltä auto suoraan eteen, kiihdyttämättä mitenkään melkein seisoi edessämme. Jarruttaen ja tööttiä voimakkaasti painaen törmättiin silti perään. Onneksi ei suurempia vahinkoja tullut, edelläajavan selvä syy tällä kertaa- hänen vak.yhtiö korvaa, onneksi.
  Noh, kotona illemmalla huomasin ettei tule vettä, ei muuta kuin pannuhuoneeseen ja kappas paineet pumpusta kadonneet. Mies sitten vääntämään paineet päälle ja se namiskukkeli poikki. Ruuvimeisselillä vääntäen paineet päälle ja vettä tulee vähäks aikaa. Uusi namiskukkeli saapuu ensi viikolla, siihen asti mennään ruuvaamalla :D Ja ettei ihan nappiin vieläkään niin oma lepotuolini loukkaantui poissaolooni ja katkaisi vaijerin jotten vaan päässyt lepoasentoon, heh heh, onneks oli varavaijeri vielä, niin se saatiin heti korjattua.
  Että kyllä kotona on mukavaa, ja ensi viikolla vielä mukavampaa kun saa nuo pyykit pestyä :)
   
 23. Annehanne Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  57
  Olen jo vuosia seurannut sekä S24- että tätä keskustelufoorumia. Matkan varrella olen saanut erittäin hyviä vinkkejä ja neuvoja monilta eri kirjoittajilta. Asiattomuudet olen yrittänyt jättää omaan arvoonsa, eivät ansaitse huomiota minkäänlaista. Ihan uskomatonta, että aikuiset (?) ihmiset voivat keskustelupalstoilla anonyymeinä käyttäytyä noin asiattomasti.

  No, joka tapauksessa varsinkin muutamien asiallisesti kirjoittavien henkilöiden kertomukset ja kuvat Puertosta saivat minussa aikaan uteliaisuuden, jonka vuoksi vietin viime vuonna muutaman viikon ko. paikassa. Ja ihastuin (viileästä ja epävakaisesta säästä huolimatta) paikkaan ja ilmapiiriin. Ensi vuonna uudestaan ja viikolla pidennettyyn oleskeluun. Kiitos siis vinkeistä, jotka olivat asiallisia ja nyt omankin kokemuksen pohjalta myös totuudenmukaisia. Hyvää jatkoa!
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 24. Annehanne Jäsen

  liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  57

  Mainitsit nuo Finnarin suorat lennot Kanarialta Helsinkiin. Olenkin jo pari vuotta ihmetellyt, kun maaliskuussa usean viikon matkoja AM:lla ei enää ole ollut myynnissä. Onko todella kysyntä niin paljon kutistunut, ettei kannata? Kuitenkin muilta matkanjärjestäjiltä tuntuisivat suosittujen kohteiden ja majoituspaikkojen 3 -4 vk:n matkat olevan loppuunmyydyt jo varhaisessa vaiheessa. Tämä talvena kyselin AM:ltä asiaa, mutta kertoivat, että keväällä matkavalikoima vielä lisääntyy. No ei ole ainakaaan Kanarian osalta tapahtunut mitään.

  Mielelläni suosisin suomalaista, mutta tästä syystä on ollut pakko kääntyä kansainvälisempien tarjoajien puoleen. Perhesyistä pidemmät kotimaasta poissaolot ovat tässä vaiheessa poissuljettu vaihtoehto.

  Viikon kuluttua lento sinne Teneriffalle. Nyt eteläosaan, ensi vuonna sinne pohjoisen puolelle. Odottavan aika on pitkä...

  Hyvää viikonloppua!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 25. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  355
  Sotavento,
  On kiva lukea kuulumisia Puertosta, eipä onnistunut matkaan lähtö maaliskuussa ja tulevasta ensi kaudestakaan ei ole tietoa. Ehkä kumminkin joskus sinne vielä.
  Täällä on ollut nyt vähän kevään tuntua, kuinka kauan? Se jää nähtäväksi kun noita sääennustuksia kuuntelee. Tulee se kevät lopulta sittenkin.
  Kiitos Sotikselle mukavista kirjoituksista!

  Tuntuu pahalta kun saa huomata miten vakavia loukkauksia voikin joku kirjoittaa näillä keskustelupalstoilla, ei hyvänen aika, ei voi kuin ihmetellä.
  Mikä mahtaa olla syynä tuollaisiin ylilyönteihin?
  Kaikkea hyvää teille sinne Puerto de la Cruziin!

  Maaliskuisin terveisin Senorita

  [​IMG] [​IMG][​IMG]
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti