Hae Anna.fi-sivustolta

Pokka pitää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä All_Marino, 18.12.2012.

 1. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 213
  Saadut tykkäykset:
  628
  Aika hiljaista täällä höpinät osiossa. Mistä moinen. Puerto Cruzissa on kuullun mukaan satanut viime aikoina ja myrskyäkin esiintynyt. Kertokaa nyt paikallolijat vähän lisää. Puerto Cruzin uutisia kun olisi kiva lukea useammankin näkökulman kautta. Toki parasta olisi, jos aikuiset ihmiset voisivat kirjoittaa niistä yhdelle palstalle useamman sijaan. Nythän täällä näyttäisi havaintojeni mukaan muodostuneen "kuppikuntia" joissa vastaillaan asioihin kukin "omalla" palstallaan ja käydään vain tai mielenkiinnosta kuitenkin lukaisemassa toisaalla. Ei näin, ystävät hyvät, ei näin. Olemme kaikki samalla asialla rakkaudestamme, tai ainakin kiintymyksestämme Puerto de la Cruz nimiseen kaupunkiin ja kanarialaiseen elämäntapaan, sekä sen ihanaan ilmastoon. Emmenkö siis voisi kaikki mahtua samoihin keskusteluihin jotta meitä askarruttavat kysymykset voisi lukea sieltä, missä niitä kyselet, eikä itsekunkin "omassa" ketjussa. Ihan vaan vaikki itsenäisen Suomen ja itsenäisyyspäivän takia.

  Nyt täällä kotomaassa itsenäisyyspäivä alkoi riisipuuron keitolla, joka jo puuhellalla hautuu. Tätä kirjoittaessani juon Presidentti kahvia, syön ruisleipää ja pian jälkiruoaksi Fazerin sinistä tämän sinivalkoisen päivän kunniaksi. Riisipuuron valmistuttua se nautitaan perinteisin menoin kanelilla ja sokerilla höystettynä sellaisenaan. Sitten vasta joulun aikaan riisipuuroon mukaan tulee väskynäsoppa makua antamaan.

  Eilinen ilta oli todellinen pettymys ruoan suhteen. Ostimme paikallisesta K-marketista kinkkurullan, jota leivinuunissa kasvispedillä kypsytimme reilun parin tunnin ajan. Tuoksu oli huumaava ja suurin odotuksin rulla vihanneksineen uunista pois, mutta se pettymyt, kaamea infernaalinen pettymys, kun verkon rullan päältä poistimme ja rullaa aloimme viipaloida. Pelkkää läskiä, sianihraa oli rullattu rullalle, eikä rullasta irronnut yhtä haarukallista enempää syötävää. Se yksikin oli sitkeästä puraisu ja takaisin lautaselle tyyppinen maistelukokemus. Ateriamme koostui sittemmin pelkistä uunivihanneksista jota ruisleivällä ja mustaleima Emmentalilla ryyditin. Toivottavasti oma eilinen aterianne oli Puerto Cruzissa parempi. Tuon huonommaksi se ei voi mennä. Siihen en ainakaan usko. Voitte olla varmoja, että tuo K-kauppias kuulee kunniansa.:mad:

  Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.:)
   
 2. lapinmaddu Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.09.2014
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  16
  Hyvää Itsenäisyyspäivää Sotis & co :)
  Meillä pakkanen paukkuu - 27 C ja kaamos on alkanut. Tällä hetkellä (klo 10) taivas loistaa oranssin ja turkoosin sävyissä. Kohta laskeutuu sininen hämärä ja pimeys. Takka päälle ja runsaasti kynttilöitä, kyllä sen kestää ;)
   
 3. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 213
  Saadut tykkäykset:
  628

  Voisitko laittaa iloksemme Itsenäisyyspäivän kuvaa tuon sävyisestä taivaasta. Me etelän immeiset emme sellaista ole koskaan nähneet.:)
   
 4. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  Toivotan ketjun aloittajalle ja kaikille muillekin oikein hyvää Itsenäisyyspäivää.
   
 5. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  Ihmisillä on sisäsyntyinen taipumus luoda erilaisia puolueita ja heimoja. Kirjoittajakunta jakautuu helposti ryhmiin, jossa toiset haluavat olla toisille opponentteja. Usein joku ryhmä, tai yksilö, väittää olevansa ainoa ”asiantuntija”.

  Klikkiä leimaa asenne, jossa kokija määrittelee sen, mitä hän on, jostain vähemmästä kuin kokemuksista itsestään ja esimerkiksi Teneriffan tuntemisestaan. Ihmiset vastustavat eri näkökulmaa jopa niin paljon, että se synnyttää vihamielisyyttä niitä kohtaan, joiden mieltymykset ovat toisenlaisia.

  Huomaamattomimmillaan tätä esiintyy asennetasolla: ajatuksena omasta oikeassa olemisesta ja muiden tarpeesta muuttua. Oikeaoppisuus voi ilmetä myös esimerkiksi keskustelukulttuurin ja ilmaisutyylin muotokielenä ja pyrkimyksenä yhtenäistää ilmaisutavat, jopa näkemykset.

  Sallivampi kulttuuri pyrkii kokonaisuuteen. Se hyväksyy moninaisuuden ja näkee sen rikkautena.

  Tällöin ei ole merkityksellistä, mitä lauluja laulamme, mistä opuksesta ja millä nuotilla, vaan julistamisen asenne, jota voidaan ilmaista tänään näin ja huomenna noin. Trolli löytää tästä pontimen, mutta todellakin vääräoppisen.

  Kenenkään ei pitäisi ajatella, että vain me olemme oikea klikki ja meillä on paras tieto. On vain yksi Annan Teneriffa-palsta, jossa kirjoitamme toisillemme, mutta johon on sisäänrakennettu välineet, millä voimme valita ketä ”seuraamme”, ketä ei. Palstan luojan idea on ilmeisesti se, että näin voitaisiin estää Titanicin törmääminen jäävuoreen.

  Ilmaisun ytimessä on opin ja käsitysten yläpuolella oleva persoona. Kuulumme matkailukansaan, joka on matkalla samaan päämäärään saman kulttuurin innoittamana, vaikka se ne mielikuvat lopulta vaikuttaisikin kovin erilaisilta kokemuksilta.

  Vaikuttamishakuisuus etsii ajanmukaista olemisen kulttuuria kyetäkseen vaikuttamaan omissa ketjuissa, jopa laajemmin. Se haastaa dynaamisiin suhteisiin, jolloin palsta on erilaisten näkökulmien muodostama yhteys – ei vain paikka, johon kirjoitellaan.

  Itsenäisyyspäivänämme tämä on helppo asettaa laajempaan asiayhteyteen. Suomi on täynnä kuppikuntia, joita Isänmaa yhdistää. Se ykseys on voittopuolisesti pääosalle helppo löytää. Silloinkin kaikki kuokkavieraat eivät tuota yhtenäiskulttuuria tunnusta. Suuressa kuvassa miniatyyrit jäävät kuitenkin marginaaliin.

  Hyvää itsenäisyyspäivää!
   
  Last edited: 06.12.2016
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. pectus Vierailija

  Riihikuiva tallelokeroon, povariin vain pikkusumma jolla pärjää ja jonka menetys ei harmita. Ei tarvitse vähän väliä automaatilla käydä rahaa nostamassa tai pikkuostoksia kortilla maksaa. Ryöstö on eri asia kuin taskuvarkaus. Kiinnostaa kuulla lisää aiheesta.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 213
  Saadut tykkäykset:
  628
  Juuri noin toimin kuin "Pectus" tuossa yllä kirjoittaa. Käteiset tallelokeroon ja vain senverran rahaa, mukaan kuin kuvittelen tarvitsevani. Tosin tuo keino toimii vain hotellimatkalaisilla ja paikoissa missä tallelokero löytyy. Esim pankkikortin otan mukaan vain, jos nimenomaan olen jotain sitä vaativaa hankkimassa. Koskaan ei ole eteen tullut mitään ryöstöön viittaavaa ja hyvä niin. Mutta noita juttuja liikkuu, että sitä Puerto Cruzinkin kaltaisessa paratiisissä tapahtuu. Viisaammat kertokoon enemmän.

  Itsenäisyyspäivän iltaohjelma alkoi telkkarista, ja vaimoni tapittaa sitä silmät kovana. Mua kun moinen ei juuri kiinnosta, vaikka Noora-lotta Neziri olikin ilo nähdä kauniina mekossaan, niin päätin tulla tänne turisemaan.

  Tämän Itsenäisyysillan menu meidän residenssissä on seuraavanlainen, nyt kun noista menuista juttua on ollut:

  [​IMG] [​IMG]

  Eli tarjolla oli seuraavaa: Bataatti-porkkanakeitto alkuruoaksi. Pääruokana paistettuja porsaan kassler-pihvejä ja lanttukuutioita runsaan salaatin kera. Ruokajuomana Coca cola, Lidlin kivennäisvesi ja Törley alkoholiton kuohari. Jälkiruoaksi suolakeksejä, juustoja, sekä kotileivottua pullaa. Gourmeeta, eikä edes kallista sellaista.

  Mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa kaikille.
   
  Last edited: 06.12.2016
 8. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Antigue
  En usko että me vanhat konkarit pyyntösi mukaan keräännymme kaikki samalle palstalle, etkä sinä nyt oikeastaan pysty siihen meitä edes pakottamaankaan. Ei täällä hallitse yhden miehen käskyt. Eihän?
  Eihän se, että on erilaisia palstoja tarkoita ettei voisi toistakin lukea. Ja kirjoittaakkin jos huvittaa. Mutta kun jo niin kovin kauan on tuo aloittamani palsta joka ainut vuosi avattu seuraavaa kautta varten, niin miksi lopettaa? Ja mikä olisikaan sitten se palsta, johon meidän kaikkien pitäisi kerääntyä, tämäkö, vai aloitatko kenties uuden, kaiken kattavan palstan.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 9. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Kuten Sotavento sanoi, ei ole noiden ryöstöjen + muiden suhteen enään mikään onnela eikä paratiisi, Lyhyen lomanikin aikana niistä kuulin. Se, ettei omalle kohdalle ole osunut, on tietenkin positiivinen asia, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö niitä tapahdu. Eikä voi olla koskaan varma ettei itsellekkin se osu kohdalle, ei, vaikka kuinka olisi varovainen.
  Kun hotellilla autosta purkaudutaan ulos ja siinä sitten vähän tarkkaavaisuus herpaantuu, siinäkin tilanteessa matkalainen menetti koko kassansa loma-ajaksi varatun. Katse oli kiinnitäytyneenä autosta purettaviin laukkuihin ja silloin varas iski, katsoi tilaisuutensa tulleen. Se on harmillista että koko matkaan varattu raha yhdessä paikassa ja niin meni kaikki.
  Siis, varovaisuus on sielläkin paikassa kyllä tarpeen.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 10. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  868
  Saadut tykkäykset:
  358
  Tuo on totta että vaara vaanii jo kun saavutaan kohteeseen jo siinä kun touhutaan laukkujen laittoa bussin tavaratilaan, se miten voi joutua ikävään tilanteeseen kun rahapussi katoaa hotelliin saapuessa.
  Noilta ikäviltä voisi kenties välttyä pitämällä rahat ja kortit huolella piilossa joita ei ihan noin vaan siepata kenties laukusta joka jää maahan odottaman kun avustetaan laukun ottanista tavaratilasta. Sellaisia vaan kuulee että edelleen on hyväuskoisia ettei mitään sellaista voi sattua kenties illan hiljaisempaan aikaan.
  Ei se katso aikaa ei paikkaa jos vähänkin on huoleton.

  Mahdollisimman vähän rahaa ja muutakin omaisuutta houkuttimena. On olemasssa kaulapussukoita, vyölaukkuja, ei sellaisia esillä olevia vaan piilossa.
  Myös hotellin tallelokero on hyvä paikka säilyttää "omaisuuttaan"
  Sekin on mahdollista että sielläkään ei ole sataprosenttisesti turvassa. Mutta varovaisuutta niin siellä kuin missä tahansa missä on jo oma ammattiryhmänsä tuota duunia tekemässä.

  Tuntuu kaiketi turhalta hössötykseltä näistä kirjoitella mutta jos edes jonkun harmin voisi näillä toiomilla ehkäistä.
  En sano että ei minua vaan ole ryöstetty, kuka vaan voi joutua kohteeksi.

  Turvallisia reissuja ja varovaisuutta.

  Ei pelotteluksi tarkoitettu!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Lomakohteissakin Vierailija

  Taskuvarkaudelta voi välttyä varovaisuudella ja huolellisuudella, vaikka "rosvoja" on kaikkialla. Ryöstöltä ei välttämättä voi välttyä, vaikka olisi kuinka varovainen ja huolellinen. Varkauden tai näpistyksen kohteena saatat menettää omaisuuttasi, ryöstön uhrina huomattavasti enemmän.

  Lähde: Wikipedia
  "Ryöstö on Suomen rikoslaissa määritelty rikos, jossa toisen omaisuutta anastetaan tai otetaan luvatta käyttöön väkivallan tai sen uhan avulla. Ero varkauteen on se, että ryöstö sisältää ihmiseen kohdistuvaa väkivaltaa tai sen uhkaa"

  Ovatko Puertossa nimenomaan ryöstöt yleistyneet? Varkaitahan sielläkin on ollut aina.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 213
  Saadut tykkäykset:
  628
  Mummeli. Enhän toki voi ketään samalle hiekkalaatikolle pakottaa, enkä edes niin halua tehdä. Toivoisin vain, että kysymyksiin vastattaisiin siihen ketjuun, mihin se on kirjoitettu. En sen kummempaa. Jokainen toki valitkoon kelle kirjoittaa ja mihin, mutta kun palstalla on 5-10 "aktiivista" kirjoittajaa, tuntuu koomiselta toisten vastaukset kysymyksiin "omiin" ketjuihinsa. Enkä nyt tarkoita sinua Mummeli tässä kohtaa. Mutta mielummin miten vaan, kunhan kirjoittelua tapahtuu. Saattaa vaan ulkopuoliselta näyttää koomiselta tuo vastausten ripottelu sinne tänne, sensijaan, että se päätyisi kysymyksen perään.(n)

  Varkaista. Omalle kohdalle ei koskaan ole sellaisia sattunut. Rahaa otan yleensä sopivaksi katsomani summan mukaani ja säilön tallelokeroon. Mukanani kaupungilla kuljetan vain senverran käteistä, kun on tarvis. Varkaita voi toki olla missä tahansa, myös suomessa, niinkuin on havaittu. En kuitenkaan usko Puerto Cruzin olevan lähellekään niin vaarallinen taskuvarkaiden suhteen, kuin kirjoituksissa annetaan ymmärtää. Toki räkäkännissä, yksin, kolmen aikaan aamuyöllä on iso mahdollisuus tulla rullatuksi. Niinkuin ihan missä päin maailmaa tahansa. Samo toki koskee yksin kulkevia vanhuksia, mutta he harvoin noihin aikoihin kulkevat. Taksilla pääsee, jos pimeässä pelottaa. Yksin myös yöaikaan rullatuksi tuleminen on mahdollista, mutta pitämällä vain vähän rahaa mukana, vahinko ei ole suuri. Mistään massarikollisuudesta, josta pelkotiloja nyt luodaan, tuskin on kyse. Tavallinen järjenkäyttö riittänee. Pidänhän minä kotimaassakin Stadin ruuhkaisilla kaduilla lompakkoni niin, että se pysyy tallessa. Takataskussa tai käsilaukussa päällimmäisenä sitä pitävät sietävätkin menettää rahansa, tyhmyytensä takia. Normi varovaisuus Puerto Cruzissa riittänee. Ei kukaan pimeillä kujilla suomessakaan rahojaan levittele. Kortti tosin toimii tuollakin hyvin, mutta mitä jos se häviääkin. Mikä estää niitä varkaita rullaamasta myös sitä maksukorttia.o_O

  Vihje. Pankkiautomaatilla käydessänne, muistakaa ottaa se automaattikuitti ja hävittää se. Ymmärtänette miksi.(y)

  Mut joo. Ryöstöjä ja varkauksia voi tapahtua missä vain. Varovaisuus kannattaa aina.(y)
   
  Last edited: 07.12.2016
 13. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Väität siis Antigue, että täällä levitetään paisuteltuja ja vääristeltyjä juttuja Puertossa tapahtuneista taskuvarkauksista ja ryöstöistä. Kenen intressissä sellainen olisi? Ei kukaan ole puhunut massarikollisuudesta tai pyrkinyt luomaan pelkotiloja. Kysymys on yksinomaan asiallisista muistutuksista noteerattavista asioista.

  Tylsän pilvinen päivä tästä sitten tuli, poutaa kuitenkin ja lämmintä ihan riittävästi. Mutta ei nyt ihan beach party -kelit...
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 14. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 213
  Saadut tykkäykset:
  628
  En toki väitä niin, arvon Sotis. Kirjoitan vain omista kokemuksistani ja näkemyksistäni asiaan. Kokemustahan ei teihin verraten ole paljoakaan ole, mutta jonkinverran kuitenkin. Koskaan en siis ongelmia kaupungissa ole varkaiden suhteen nähnyt. Varoiteltu sensijaan on ensimmäisestä käyntikerrasta saakka. Varovaisuus on siis hyvästä, mutta pelkotiloihin tuskin on aihetta. Noita tilanteita voi tulla eteen ihan missä tahansa, suomessakin. Näin siis näen asian. Joku toinen näkee toisin.

  Hyvä, että pilviset säät on juuri nyt, kun Joulun jälkeen alkaa sitten auringonpaiste. Tilattu on.:LOL:
   
  Last edited: 07.12.2016
 15. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  Viime vuonna oli samat jutut Puertossa tapahtuneista taskuvarkauksista ja ryöstöistä. En ole itse nähnyt enkä kuullut, mutta kyselen kerholla, jahka sinne joku päivä jaksan mennä. Luulisi infoa asiasta olevan siellä.
  Onko näistä tietoa jossakin mediassa?
   
 16. Reissupari Vierailija

  Ihan samat sanat täältäkin!
  Noiden kahden takia en minäkään ole kehdannut kirjoitella.
  Kuulumisia olisi kyllä paljonkin, kaikkea kivaa ja mielenkiintoista.
  Tunnelmaa keventääkseni laitan musavideon, jonka toivon tuovan hyvää mieltä adventtiin.
  Parin viisastelevan känkkäränkkä-äijän mielipiteet jätän sikseen.

  Tähän Händelin konserttiin ollaan menossa Santa Cruzin Auditorioon.
  Iloista Joulun odotusta kaikille!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 213
  Saadut tykkäykset:
  628
  Vai on meistä tullut känkkäränkkä äijiä. Ja viisastelijoitakin vielä.:LOL: Aloin juuri ymmärtämään hiukan paremmin lukemiani tarinoita kimahtelevista besserwissereistä ja palstan hiljaisuuden syistä. Syy tuomioomme jää toki edelleen epäselväksi, että mistä johtuen Eläkeppaa ja allekirjoittanutta jästipäiksi tai ilmeisen vastenmielisiksi viisastelijoiksi nimitellään. Jos syy on se, että, vastaan ei ole tullut varkauden varkautta tai rikoksen rikosta ja sen uskallamme avoimesti, avoimelle keskustelupalstalle kirjoittaa, kannattaa katsella peiliin. Jos syy on se, että en lähtisi muutamasta tapahtumasta yleistä joukkohysteriaa lietsomaan, vaikka joku onkin joitan kymppejä menettänyt, ihmettelen kovasti arvosteluani. Minä kun en joukkohysteriaan usko, enkä turhien pelkotilojen levittämiseen. Jos noiden syiden takia meikäläistä pidetään palstalla jästipäänä ja vastenmielisenä viisastelijana, kannattaa miettiä itsekunkin tuomitsijan, että kotosuomessa saattaa iltana minä hyvänsä, rauhallisessa pikkukaupungissa tulla sattumanvaraisesti ammutuksi useampikin henkilö täysin ilman omaa vaikutusta asiaan. Miten ihmeessä uskallatte tähän väkivallan kehtoon ja joukkomurhien luvattuun maahan palata, kun Puerto Cruzissa muutama taskuvaras pelottaa noin paljon, että tuomitsette sanansaattajan, joka kehottaa noudattamaan varovaisuutta, mutta ei kannata joukkohysterian kaltaista turhien pelkotilojen lietsontaa. Jos se on jästipäisyyttä ja vastenmielistä, kannattaisi katsella siihen samaiseen peiliin.

  Miten on arvon Sotis. Olen pitänyt sinua fiksuna kirjoittajana ja jättänyt puskistahuutelijoiden "kimahtelusyytökset" ja "besserwisseröinnit" omaan arvoonsa. Jatketaanko asialinjalla jatkossakin, vai valitaanko ainakin palstan kannalta se karikkoisempi tie. Usko tai älä, keinoja löytyy meikäläiseltä kirjoittaa ilkeitäkin, värikkäin sanankääntein, kuitenkin asiallisesti, asiapitoisin sisällöin ja silti kaataen kohtuullisen epämiellyttävää palautetta minua piikitteleviä kohtaan. Miten siis on, haluatko täsmentää palautettasi, tiedät kyllä havaitsemanani fiksuna ihmisenä miten, vai otanko sarkastisemman linjan palstalla jatkossa kaikkeen mitä kirjoitat. Saat valita, yhdessä jatketaan. Voihan toki olla, ettei minuakaan tälle hiekkalaatikolle haluta, mutta siihen keinonne tuskin riittävät. Miten on.o_O

  Vielä kerran. Olkaa hei varovaisia siellä. Taskuvarkauksia esiintyy Puerto Cruzissakin, joten kuljettakaa vain pieniä summia mukananne ja maksakaa pankkikortilla varoen ostoksianne. Rikollisia on kaikkialla maailmassa, joten varovaisuuteen on syytä. Pimeällä yöaikaan katselkaa, missä kuljette ja ottakaa taksi, jos hiukankin epäilyttää yksin kulkeminen. Käyttörahavarantojen rahtaaminen suomesta lienee itsekunkin omassa harkinnassa, kuten myös niiden säilyttäminen. Ottakaa tallelokero, mikäli mahdollista. Olkaa siis varovaisia rahojenne ja KORTTIENNE kanssa. Juuri pankkikortteihin liittyvät rikokset ovat tätänykyä eniten kasvava rikollisuuden muoto maailmalla. Katsokaa siis, miten korttianne käytätte ja missä. Tarkkavaisuudella ja varovaisuudella kuitenkin pärjää Puerto Cruzissakin, kuten kaikkialla muuallakin maailmassa. Joukkohysteriaan ei ole aihetta, joten matkustelkaa turvallisin mielin.

  Sotis. You decide. Choose wisely.(n)
   
 18. jopas jotakin Vierailija


  olipahan röyhkeä, hyökkäävä ja uhkaileva kirjoitus
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. kohtaSamaa Vierailija

  Trollimme on löytänyt tilaisuutensa:)
   
 20. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 213
  Saadut tykkäykset:
  628
  Sotis. Upposit kirjoitukseeni juuri niinkuin halusinkin. Uhkailusta ei ole kyse. Kyse on vain siitä, että lakkaat holhoamasta täällä muita kirjoittajia ja palaat palstalla samaan asemaan, kuin muutkin. Mistään muusta ei tuossa värityskirjaa sisältävässä tarinassani ole kyse. Sori nyt vaan, mutta aina välillä olet melkoinen päällepäsmäri, just niinkuin syytetään. Tarkoitus on kirjoittaa asioista, ei kritisoida muita kirjoittajia. Vaikka siis tuntuisikin pahalta, eikä aina muut ole kanssasi samaa mieltä. Tästä on kyse. Jos kirjoitus tai mielipide on jotenkin väärä, kertoo se vain siitä, että olemme erilaisia. Toinen ongelma lienee, että pitäisi ensin ymmärtää mistä on kyse, ennenkuin rupeaa irvimään toisten kirjoituksista henkilökohtaisuuksilla. Helppoa ja yksinkertaista, eikö.

  Joo, mut lepo vaan. Ei tää niin vakavaa ole kuin luulet. Kyseessä oli vaan leikkimielinen testi. Ei sen kummempaa

  Miten säät tänään Cruzissa. Joko kohta alkaa selkiämään.:)

  Ps. Politiikka on tylsää. Siksi se ei kiinnosta.
   
  Last edited: 08.12.2016
 21. leikkiä Vierailija

  Leikkimielinen testi?
   
 22. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 213
  Saadut tykkäykset:
  628
  Just niin. Runsaan värityskirjan ja tehostesanojen kera. Ei sen kummempaa. Sainpahan huomion ja haluamani vastauksen.

  Opiksi ja ojennukseksi senverran, että kaikki, mikä lukee netissä ei välttämättä ole totta.(y)
   
  Last edited: 08.12.2016
 23. leikkiä Vierailija

  meidän ikioma oppi-isä
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 24. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 213
  Saadut tykkäykset:
  628
  Ruoka-asioista tuskin riitaa saa aikaan, vaikka erimeltä norjan lohesta olenkin. Meillä ei norjalaista lohta syödä missään muodossa. Syykin on selvä. Nähtyäni tuon aikaisemmin palstalle postaamani dokumentin "salmopoly", en periaatteesta ole enää ostanut ko tehotuotetta ja näin tukenut heidän toimintaansa. Tässä asiassa, haluan tuntea eettisen vastuuni. Ahvenanmaan kirjolohi sensijaan putoaa silloin tällöin. Kalapäivä koitetaan pitää vähintään kerran viikossa.

  Naudanlihaakaan ei meillä juuri syödä, muuten kuin sika-nautajauhelihan muodossa. Punainen liha kun ei sovi vaimoni vatsalle. Sianlihaa sensijaan on pöydässämme useinkin. Ihan vaan maun takia.

  Puerto Cruzissa ruoka-asiat pyörinevät sianlihan-lampaan-kanan välillä. Noista se valinta löytynee muutaman pasta-pizzaerehdyksen kera.

  Olet Sotis monasti kirjoittanut, ettet sianlihaa käytä. Onko siihen joku syy, vai eikö vaan putoa.:)
   
 25. opiJAymmärrä Vierailija

  Mikähän uskonto ei sianlihaa salli?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti