Hae Anna.fi-sivustolta

Poliisi tuomio ja viraltapano

Viestiketju osiossa 'Ihminen hädässä' , käynnistäjänä Aija Marttinen, 03.05.2020.

?

Väkivallasta tuomittu poliisi ei voi jatkaa enää poliisissa töitä

 1. Totta. Ei voi jatkaa vaan välitön lopullinen erottaminen poliisista

 2. Ensi psykiatriseen hoitoon kolmeksi kuukaudeksi. Sitten vasta eropassit poliisista

 3. Psykiatrinen hoitoprosessi alkuun. Sen jälkeen asteittainen erottaminen tai mt-eläke

Voit antaa useamman äänen.
Results are only viewable after voting.
 1. Aija Marttinen Vierailija

  Poliisi tuomiolla

  "Yhteiskuntaopin tunnilta" voit tutustua tässä osoitteessa:

  http://www.jouniniskanen.wordpress.com


  Aivan aluksi hän vaati poliisilta perheväkivallan salausta, sen jälkeen hän meni omaan ansaansa, mustaan komediaan, menettäen hallintansa vahingoittaen (nyt entistä) elämänkumppaniaan, naista. Keskellä julkista Helsinkiä. Sekä yrittäen mustasukkaisuudesta tappaa myös naisen uuden miesystävän.

  Hänet pidätettiin ja asetettiin vastuuseen teostaan. Sen jälkeen hän yritti manipuloida,valehdella sekä kieroilla tilanteesta ulos, turhaan. Oikeus tuomitsi hänet.

  Tiedotusvälineet heräsivät. Hänet määrättiin viraltapantavaksi. Nyt hänen on kuitenkin annettu vielä jatkaa poliisina, yhdessä psyykkisten ongelmiensa kanssa jotka seuraavat häntä kuin koira isäntäänsä.

  Tosin poliisin ”tyhjäntoimittajat” ryhmässä. ”Vihapuhepoliisina”.

  Kyseinen poliisien tyhjäntoimittajien osasto nakertaa uskottavuutta koko poliisin instituutioon sekä herättää yleistä luottamuspulaa koko poliisin statukseen.

  Kukaan ei ole tehnyt aloitetta että ohjaisi hänet psykiatriseen hoitoon. Sitä hän tarvitsee. Poliisin naiseen kohdistama raaka väkivalta kuvastaa välinpitämättömyyden ongelman poliisissa itsessään.

  Poliisin oma ongelma laitoksen nk mätä aines. Väärät henkilöt jotka eivät missään nimessä kuuluisi laitoksen tehtäviin. Poliisilaki edellyttää että poliisin on elettävä niin ettei siitä poliisin arvo laske.

  Poliisi nillittää siitä että yleisö kritisoi, onko suomalainen poliisi kuin pikkulapsi, vaatien hyväksyntää ja sitä ettei häntä saa kasvatuksellisesti nuhdella jos ja kun hän tekee väärin. Suomen poliisin olisi aloitettava puhdistaminen ensin itsestään ja kasvu, vasta sen jälkeen moittia yleisöä ”maalittamisesta”

  Kuka hän on lue täältä hänen tarinansa

  artikkeli

  artikkeli

  Entisen lahtelaisen suuri haaste

  Jouni Johannes Niskanen on elävä esimerkki siitä että Suomessa kuka tahansa kusipää tai sosiaalisesti rajoitteinen tapaus pääsee poliisiksi.

  Lahdesta Helsinkiin ajautunut Niskanen halusi aikustuttuaan poliisiksi. Vaikka kasvuun meni vuosikymmeniä hän ei kuitenkaan ehtinyt kasvaa aivan aikuiseksi sillä hän näytti henkiset ongelmansa Helsingin keskustassa ja oikeus tuomitsi hänet. Hän todisti itse itseään vastaan sen että hän on kaikkea muuta kuin soveltuva poliisin ammattiin, henkisten vajavaisuuksiensa johdosta.

  Hän vahingoitti mustasukkaisuudesta (nyt entistä) elämänkumppaniaan, naista Helsingin keskustassa yrittäen tappaa lisäksi tämän uusi miesystävä, oli hiuskarvan varassa ettei mies lyönyt päätään kivetykseen, rikosnimike tässä tapauksessa olisi lähennellyt murhan tunnusmerkistöjä.

  Onni onnettomuudessa on se että tämä Niskanen on niin fyysisesti heikko ettei päässyt tavoitteeseen eli entisen naisensa uuden kumppanin eliminointiin. Onni onnettomuudessa oli myös se että Niskasen mustasukkaisuuden ja henkisen pahoinvoinnin kohteena ei ollut tällä kertaa esimerkiksi joku raskaan sarjan nyrkkeilyn Suomen mestari.

  Poliisi otti Jouni Johannes Niskasen kiinni tapahtuneen johdosta sekä pidätti hänet ja toimitti Pasilan poliisivankilaan.

  Niskanen näyttää pimeän puolensa

  Niskanen yritti kieroilla itsensä vastuusta, valehteli ja manipuloi yrittäen maksaa muun muassa tapahtuman uhreja vaikenemaan. Mikään ei auttanut. Oikeus tuomitsi hänet. Se oli hänen varttinsa julkisuudessa. Koska Niskasella ei ole eväitä saavuttaa tuota varttiaan kunnialla hän kuittasi elämänsä viisitoista minuuttisen julkisuudessa kunniattomuudella.

  Kerrotaan että nyt jälkeenpäin Niskanen on yrittänyt vaikuttaa itseään esillä oleviin arvosteluihin muun muassa verkossa muun muassa uhkailemalla moderaattoreita väkivallalla. Turhaan, niin turhaan.

  Niskasen sääliksi naamioima pelastautumisyritys, lipominen ja nuoleskelu upposi ainoastaan toiseen naistenvihaaja poliisiin, virkaheitto Heikki Porolaan. Kyseisen pallinaama Porolan tunnistaa tästä kuvasta

  Alkoholismin ja sotkuisten ihmissuhteitten lannistaman Porolan kanssa Niskasen kemiat toimivat sillä Porolan näkemyksen mukaan ”poliisin raaka väkivalta naisia kohtaan on liian tavanomaista” Niinkö? sellainen käsityskö poliisilla asioista on? ikävä kyllä laki ja ymmärrys on ihan eri suunnassa kuin Porolan käsitys jonka voi lukea allaolevasta lehtiartikkelista:  Viraltapano


  Oikea rehellinen poliisimies Heikki Kopperoinen näki kuitenkin metsän puilta ja määräsi Jouni Johannes Niskasen viraltapantavaksi.

  Lähtökohta on se että väkivallasta tuomittu ja psykiatrista apua muun muassa hermostollisiin ongelmien sekä paineensietokyvyn puuttumiseen takia tarvitseva henkilö vahingoittaa automaattisesti koko poliisin kokonaisarvoa ja statusta. Muissa maailmassa poliiseilta vaaditaan jatkuvat henkiset kontrollit. Mutta ei Suomessa.

  Väkivallasta tuomittuun poliisiin täytyisi sisällyttää jo vähintään rajoitteita, esimerkiksi aseenkantolupa tälläisellä itsetuhoisella hullulla on yhtä suuri riski kuin uskoisi autonsa avaimet humalaiselle baarin valomerkin aikaan.

  Niskasen tapauksessa suurin häviäjä on poliisin kokonaisvaltainen arvo. Niskasen kaltaiset virkaheitot kun vahingoittavat koko poliisin uskottavuutta ja osaltaan heikentävät vielä rehellisesti poliisin työtä yrittävien olosuhteita.

  On kansalaisvelvollisuus saattaa jokainen suomalaisen poliisin tekemä rikos julkistettavaksi ja julkaistavaksi erityisesti näin verkkomedian aikakautena.Se sellainen on jo pelkästään perustuslaillinen sananvapauden käsittävä oikeus.

  • Yhteiskunnallinen merkitys ja perustuslaillinen oikeus
  • Poliisin kokonaisarvo se vahingoittuu mätämuna poliisien hölmöilyjen takia
  Katso poliisimies Jouni Johannes Niskasen rikoksista uutisarkkeleita tästä

  ARTIKKELI

  ARTIKKELI

  ARTIKKELI

  ARTIKKELI

  ARTIKKELI
   
 2. Markku S Vierailija

  Hyvä äänestys. Noista kolmesta vaihtoehdosta ainoastaan numero 1 onnaa. Tuo Niskanen yritti kaiken lisäksi kiistää oikeudessa tapahtuneen vaikka näyttö oli vakaa aseman kamerat ym. Niskasen tahallisuus ja häikäilemättömyys siis tuli toteen näytetyksi ja tuomio tuli. Ajatelkaas jos vaikka nainen jota hän löi olisi voinut vaikka halvaantua tai kundi jonka yritti mirhata olisi todellakin osunut pää edellä katuun ja kanttu vei. Onneksi tämä Niskanen on niin heikko ettei saa paljain käsin nirhattua edes kärpästäkään.

  Äänestän numero 1

  "Väkivallasta tuomittu poliisi ei voi jatkaa enää poliisissa töitä"

  1. Totta. Ei voi jatkaa vaan välitön lopullinen erottaminen poliisista
   
 3. Kerttuli Vierailija

  1. Totta. Ei voi jatkaa vaan välitön lopullinen erottaminen poliisista[/QUOTE]

  Täältäkin numero uno. Ei missään tapauksessa tuollainen mies voi olla enää poliisina koska siinä' sellaisessa kärsii muidenkin poliisien arvo eikös se ole lakiinkin naputettu tämä poliisin arvostus ja yksi pilaantunut omena korissa pilaa koko korillisen syötävän.
   
 4. Arska Vierailija

  Kantani numero ykkösellä. Siis Niskanen ei ole sovelias enää jatkamaan poliisina. Kantaani tukee virallisen tuomioistuimen tuomiolauselma Niskasen rikoksesta sekä poliisikomentajan sanktio Niskasen viraltapanon muodossa. Niskasen vastuun tunnottomuus, agressiivisuus, jopa tuomariakin yritti huijata sillä kiisti oikeudessa tapahtumien kulun vaikka asialle oli todisteena jopa aseman videokamerat.
   
 5. Seppo Ritola Vierailija

 6. Kaija T Vierailija

  https://jouniniskanen.wordpress.com/


  Poliisi tuomiolla

  Aivan aluksi hän vaati poliisilta perheväkivallan tarkoitusta, sen jälkeen hän itse todisti vaatimuksensa tarkoituksen vahingoittamalla (nyt entistä) elämänkumppaniaan, naista. Keskellä julkista Helsinkiä. Hänen kontrolloimattoman sekä mustasukkaisen väkivallan uhriksi joutui myös naisen uusi miesystävä!

  Kysymys kuuluu kuvastaako poliisin naiseen kohdistama raaka väkivalta välinpitämättömyyden ongelmaa poliisissa itsessään. Päähän kohdistuvassa iskussa ei ole kyseessä vähäteltävä lievä tekomuoto, se on teko jossa on aina kaksi häviäjää, lyöjä ja lyöty.  Hänet pidätettiin ja asetettiin vastuuseen teostaan. Sen jälkeen hän yritti manipuloida,valehdella sekä kieroilla tilanteesta ulos, turhaan. Hän vähätteli tapahtunutta, kiisti ja valehteli oikeudessa jopa tuomarille tapahtumien kulun, siitä huolimatta vaikka näyttö oli vakaa. Narsistina hän piti pilkkanaan kaikkia prosessin asianosaisia uhrista tuomariin. Karkeampi arvio luokittelisi hänet syyntakeettomaksi!

  Joka tapauksessa oikeus tuomitsi hänet! Tiedotusvälineet heräsivät. Hänet määrättiin viraltapantavaksi. Edelleen hän vähättelee, uhoaa ja kehuskeleekin teollaan.

  Psyykkisten ongelmiensa kanssa hän vaikuttaa poliisin tyhjäntoimittajien osastolla, ”Vihapuhepoliisina” joka on poliisin mitä ilmeinen suojatyöpaikka, nakertaen uskottavuutta koko poliisin instituution olemassaoloon sekä herättää hämmennyksen koko suomalaisen poliisin uskottavuuteen.

  Päivän puheenaihe, miten patologinen valehtelija, epävakaa ja vakavaa narsistista persoonallisuushäiriötä kärsivä ihminen voi yleensäkään enää toimia lainvoimaisen väkivaltatuomion jälkeen poliisina?

  Kuka on hänen seuraava uhri? se voi olla vaikka joku toinen poliisi.

  Suomen poliisin oma ongelma laitoksen nk mätä aines. Väärät henkilöt jotka eivät missään nimessä kuuluisi laitoksen tehtäviin. Jo pelkästään poliisilaki edellyttää että poliisin on elettävä niin ettei siitä poliisin arvo laske.

  Suomen poliisi nipottaa siitä että yleisö kritisoi, onko suomalainen poliisi kuin pikkulapsi, vaatii hyväksyntää ei kestä arvostelua ja urputtaa kasvatuksellisesta nuhtelusta jos ja kun hän tekee väärin.

  Kritiikille poliisi on keksinyt mediaseksikkään nimenkin ”maalittaminen”

  Aikuisen terveen ihmisen ominaisuuksiin kuuluu ymmärrys vastuusta ja seuraamuksista.

  Suomen poliisi luo mielikuvia yleisölle että olisi luottamuksensa huipussa. Tuota väärää mielikuvaa poliisi perustelee valheellisilla gallupeilla, jotka on tehty sellaisille jotka eivät ole koskaan joutuneet turvautumaan poliisin apuun tai palveluihin. Juuri heiltä ja juuri heille onkin helppo maalailla ankat suuhun.

  Enemmistö kansasta, siis yhä useampi ja ne jotka ovat joutuneet joskus poliisin kanssa tekemisiin ovat havainneet miten alkeellisen jäykästi Suomen poliisi toimii jos yleensäkään edes toimii.

  Rikoksen uhrin oikeusturva on olematon, ääritapauksissa poliisi tekee rikoksen uhrista rikollisen ellei ja samanaikaisesti rosvoa hänen omaisuutta tai tuhoa hänen elämäänsä tekemällä mitättömästä pikkuasiasta tukin, kärpäsestä härkäsen, tikusta asiaa ja sielusta katinkultaa vuollen.

  Konkreettisesti analyysillä jos joka kuudes suomalainen talous on voudin asiakas, niin joka kolmas luottaa enää poliisiin. Poliisin arvo ei ole siis enää tämän päivän Suomessa kuin 30-40% luokkaa. Kauas on siis ajat viiden vuosikymmenen takaa jolloin poliisi oli vielä sentään nimensä iskussa.  Elokuvateollisuus suoltaa fiktiivisiä mielikuvia poliisista sankarina ja oikeuden puolustajana. Tämän päivän suomessa tilanne on päinvastainen, todellisuudessa suomen poliisi onkin suurin rikollinen joka ei pysty suojelemaan edes itseään eikä edes yritä puhdistaa laitosta mädistä hedelmistä. Suomen poliisi on rikkonainen laitos joka on tänään ristiriidassa jopa itsensä kanssa. Aikuiset miehet tehtailevat rikoksia virkapuku päällä enemmän kuin kansalaisten asukasluku yhteensä.

  Kansalaiset jotka tekevät inhimillisiä vaatimattomia erehdyksiä elämässään juuri heistä suomen poliisi pyrkiikin tekemään suuria rikollisia ja keskittämään resurssinsa heihin.

  Oikeisin rikoksiin ja rikollisiin suomen poliisilla ei ole intressejä. Katujen väkivaltaan, kotiväkivaltaan, lapsiin kohdistuvat rikokset, ryöstöt ja raiskaukset.

  Niissä sellaisissa suomen poliisin pienet päät saattavat mennä pyörälle ja voi tulla hiki jo pelkästä ajatuksesta että joutuu tekemään oikeita töitä.

  Samaan aikaan kun poliisi nipottaa resurssien vähyydestä niin samanaikaisesti poliisi törsää varojaan tyhjäntoimittamiseen, ihmeellisesti löytyykin resursseja ja miehiä netin ääreen syömään munkkeja ja häiriköimään verkon keskustelupalstoja ja tietoliikennettä ”nettipoliiseina”, joiden jo pelkästään verkon asiantuntemus on retuperällä.

  Ja samalla hetkellä kun ”nettipoliisi” otti uuden kupin kahvia hieraisi pieniä muniaan ja vaihtoi nettiselaimensa sivua uusille pornosivuille masturboidakseen taas yhä uudestaan, palkkahan juoksee vaikka toinen sormi on syvällä perseessä.

  Ja taas samalla hetkellä tuli ilmoitus poliisille kodin perheenisän lapseen kohdistuvasta väkivallasta lähiössä, poliisi kuittaa ilmoituksen ”meillä on kiire emme ehdi eikä ole edes miehiä riittävästi tehtävään”

  Suomen poliisin olisi aloitettava pöydän puhdistaminen korjaamalla ja myöntämällä ensin omat virheet. Korjaustyö olisi aloitettava laitoksen puhdistamisella nk mädästä aineksesta.

  Väkivallasta tuomion saanut poliisi osoittaa jo selkeän signaalin siitä että hänen resurssi viranhoitamiseen on jo niin merkittävästi alentunut että hän ei voi toimia enää virassa. Väkivalta ei ole ratkaisu.

  Poliisin työ vaatii hermojen hallitsemista sekä paineensietokykyä. Väkivalta ei ratkaise koskaan asioita, päinvastoin väkivalta on heikon ihmisen tapa osoittaa kyvyttömyyttään tai kertoa yleisölle että hän voi pahoin.

  Kuka hän on lue täältä hänen tarinansa, alkuun johdantona asiaan liittyvät lehtiartikkelit:  artikkeli

  artikkeli


  Entisen lahtelaisen suuri haaste

  Jouni Johannes Niskanen on elävä esimerkki siitä että Suomessa kuka tahansa kusipää tai sosiaalisesti rajoitteinen tapaus pääsee poliisiksi.

  Lahdesta Helsinkiin ajautunut Niskanen halusi aikuisena poliisiksi. Vaikka kasvuun meni vuosikymmeniä hän ei kuitenkaan ehtinyt kasvaa aivan aikuiseksi sillä hän kompastui omiin kömpelöihin jalkoihinsa ja näytti henkiset ongelmansa Helsingin keskustassa ja oikeus tuomitsi hänet.

  Hän todisti itse itseään vastaan realismin sen että hän on kaikkea muuta kuin soveltuva poliisin ammattiin, henkisten puutteellisten ominaisuuksiensa johdosta.

  Hän vahingoitti mustasukkaisuudessaan (nyt entistä) elämänkumppania, naista Helsingin keskustassa yrittäen tappaa lisäksi tämän uusi miesystävä, mikä olisi tilanne todellakin tänään jos voimiensa tunnossa naista lyövän poliisimiehen uhri olisi vaikka halvaantunut, tai tämän uusi miesystävä menehtynyt pään iskeytyessä voimalla katuun? Rikosnimike tässä tapauksessa olisi lähennellyt murhan tunnusmerkistöjä.

  Onni onnettomuudessa on se että tämä Niskanen on niin fyysisesti heikko ettei päässyt tavoitteeseen eli entisen naisensa uuden kumppanin eliminointiin.

  Onni onnettomuudessa oli myös se että Niskasen mustasukkaisuuden ja henkisen pahoinvoinnin kohteena ei ollut tällä kertaa esimerkiksi joku raskaan sarjan nyrkkeilyn Suomen mestari.

  Poliisi otti Jouni Johannes Niskasen kiinni tapahtuneen johdosta sekä pidätti hänet ja toimitti Pasilan poliisivankilaan.

  Niskanen näyttää pimeän puolensa

  Niskanen yritti kieroilla itsensä vastuusta, valehteli ja manipuloi yrittäen maksaa muun muassa tapahtuman uhreja vaikenemaan. Mikään ei auttanut. Kiisti oikeudessa teon vaikka näyttö oli vakaa, tapahtuneenhan todisti muun muassa aseman valvontakamerat. Oikeus tuomitsi hänet. Se oli hänen varttinsa julkisuudessa.

  Koska Niskasella ei ole eväitä saavuttaa tuota varttiaan kunnialla hän kuittasi elämänsä viisitoista minuuttisen julkisuudessa kunniattomuudella.

  Kerrotaan että nyt jälkeenpäin Niskanen on yrittänyt vaikuttaa itseään esillä oleviin arvosteluihin muun muassa verkossa muun muassa uhkailemalla moderaattoreita väkivallalla. Turhaan, niin turhaan.

  Viraltapano

  Oikea rehellinen poliisimies Heikki Kopperoinen näki kuitenkin metsän puilta ja määräsi Jouni Johannes Niskasen viraltapantavaksi.

  Lähtökohta on se että väkivallasta tuomittu ja psykiatrista apua muun muassa hermostollisiin ongelmien sekä paineensietokyvyn puuttumiseen takia tarvitseva henkilö vahingoittaa automaattisesti koko poliisin kokonaisarvoa ja statusta. Muissa maailmassa poliiseilta vaaditaan jatkuvat henkiset kontrollit. Mutta ei Suomessa.

  Niskasen tapauksessa suurin häviäjä on poliisin kokonaisvaltainen arvo. Niskasen kaltaiset virkaheitot kun vahingoittavat koko poliisin uskottavuutta ja osaltaan heikentävät vielä rehellisesti poliisin työtä yrittävien olosuhteita.

  Katso poliisimies Jouni Johannes Niskasen rikollisesta elämästä uutisarkkeleita seuraavissa maistuvissa artikkeleissa:

  https://jouniniskanen.wordpress.com/
   
 7. Tuossa oli mielenkiintoinen linkki Seuran artikkeliin. Ja koko tämä aihe on kiinnostava sillä lähtökohtahan on se että tämän Niskasen kaltaiset rajatilatapaukset romuttavat koko poliisin yleisarvon, ja poliisi joutuu työssään kohtaamaan nykypäivän väkivallan koska kansalaisten luottamuspula poliisiin on suurta, poliisi ei ole enää arvostettu sen takia koska on epärehellinen ja rikkonainen laitos jolla ei näytä olevan mielenkiintoa heittää kuormasta mätiä hedelmiä tunkiolle. Juuri tälläisiä Niskasia takia jotka pitäisi välittömästi erottaa poliisista.

  Jotain luettavaa alkuviikoksi myös tässä: http://www.uutispaukut.wordpress.com/
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti