Hae Anna.fi-sivustolta

Poliisien otteet järkyttäviä

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 22.08.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Belgiassa vierähti pari vuotta ennen kuin näytettiin video poliiseista, joiden käsittelyn jälkeisenä päivänä slovakialainen Josef Chovanec kuoli sairaalassa. Yksi miespoliisi istui rinnan päällä ja naispoliisi tanssi tervehtien Hitleriä sellissä. Kuvissa näkyy, kuinka poliisit pakottavat uhrin sänkyyn ja peittävät hänen päänsä peittoon. Yksi poliisimiehistä istuu 16 minuuttia vangituksi joutuneen rinnan päällä ja muut nauravat innoissaan, minkä lisäksi nuori naispoliisi tanssii tervehtien samalla Hitleriä oikealla kädellään.

  Belgian virkavallan mukaan Chovaned joutui selliin sen vuoksi, että hän oli lentokoneeseen noustessaan aiheuttanut häirintää. Oikeusministeri Koen Geensin mukaan poliisin toimet kuvissa ovat erittäin järkyttäviä. Sisäministeri Pieter De Crem totesi puolestaan, että olosuhteet on selvitettävä. Uhrin vaimo vertaa miehensä kuolemaa poliisin tekoon USA:ssa, missä mustaihoinen George Floyd menehtyi väkivaltaisesti.


  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OpLE9l/jozef-38-dog-efter-polisingripande-i-belgien
   
 2. vierailija Vierailija


  Belgiassa sellikameran valokuvat julkaistiin siis kahden vuoden viiveellä, mutta Suomessa melko nopeasti, vaikka pyrittiinkin ilmeisesti salailuun. Poliisin työ on ilmeisesti vaikeutunut viime vuosina melkoisesti sen jälkeen, kun kiinniotetut ovat sekä huumeiden että alkoholin vaikutuksen alaisia. Tarpeeton väkivalta on hyvä saada aisoihin, sillä jo raudoissa olevia on turha hakata. Silmiinpistävää on se, että useiden poliisien lisäksi paikalla on vartijoita, joiden koulutus ehkei riitä vastaanpanevan maltilliseen taltuttamiseen.
   
 3. vierailija Vierailija

  Todella järkyttäviä. Kauhistuttaa myös ajatella, että koskaan joutuisi mistään syystä suljettuun tilaan noiden sadistien kanssa.
  Järkyttävää myös, että tietoa on salattu. Sama kuin ei kerrottaisi että omalla kadulla on liikkeellä sarjamurhaaja/pahoinpitelijä jota pitää varoa. Jos tietäisi, niin voisi edes voisi edes miettiä kutsuuko poliisia apuun ja missä tilanteessa.
   
 4. vierailija Vierailija

  Ja soveltuvuus alalle testaamatta.
   
 5. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 247
  Saadut tykkäykset:
  559
  Suomessa vaietaan siitä että George Floydin ruumiinavauspöytäkirja valmistui. Kuolinsyy oli fentanyylin yliannostus, ei mikään ulkoinen tekijä. Paljon melua tyhjästä, narkkarin oma syy. Nyt joku pyhimys muka.
  Poliisituttuni kertoi että he hyökkäävät aina monen miehen voimalla pidätettävän kimppuun koska niillä on nykyään usein puukko.
   
 6. vierailija Vierailija

  Ihanaa, kerrankin jollain on linkki puheidensa tueksi! Suomessako nykyään puukot? Puukot on olleet suomalaisten vakio varuste menneinäkin vuosikymmeninä.
   
 7. vierailija Vierailija

  George Floydin virallinen kuolinsyy vaihtui: Tukehtuminen, jonka aiheuttivat häntä pidelleet poliisit
  Julkaistu: 1.6. 23:37, Päivitetty 2.6. 7:49

  Viranomaisten aiempi raportti viittasi Floydin sydänvaivoihin ja päihteiden käyttöön.

  Yhdysvalloissa poliisin väkivaltaisessa pidätystilanteessa (video yllä) kuolleen George Floydin virallinen kuolinsyy on vaihtunut. Viranomaisten julkaisemassa ruumiinavausraportissa kerrotaan, että Floyd kuoli tukehtumiseen, jonka aiheuttivat häntä pidelleet poliisit.

  Viranomaiset julkaisivat raportin pian sen jälkeen, kun Floydin perheen tilaama yksityinen ruumiinavausraportti oli todennut kuolinsyyksi tukehtumisen ja hapen puutteen aivoissa. Aiemmin viranomaisten alustavassa raportissa oli sanottu, että kuolinsyy oli Floydin sydänongelmien, hänen päihteidenkäyttönsä sekä poliisien toiminnan yhteisvaikutus.

  Floydin perhe suuttui alustavasta kuolemansyytutkimuksesta, joka korosti Floydin terveysongelmia kuolinsyynä. He tilasivat siksi kahdelta lääketieteen asiantuntijalta yksityisen ruumiinavausraportin. Sen mukaan kuolema johtui tukehtumisesta, ja siihen vaikuttivat niskaa painaneen poliisin lisäksi myös muut poliisit, jotka auttoivat pitelemään miestä maassa.


  Pian yksityisen raportin julkaisun jälkeen Hennepinin piirikunnan kuolinsyytutkija julkaisi virallisen raportin, jossa kuolinsyyksi esitettiin selvästi Floydin niskan painaminen. Raportti myös toteaa, että Floyd surmattiin.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006527038.html
   
 8. vierailija Vierailija

  CNN kertoo, että riippumattoman lääketieteellisen ruumiinavauksen mukaan Floyd kuoli tukehtumiseen jatkuvasta paineesta, kun poliisit puristivat hänen kaulaansa ja selkäänsä pidätyksen aikana.
  Oikeustieteellisen ruumiinavauksen raportissa vuorostaan tukehtumista ei mainita, vaan kuolinsyyn katsotaan olevan sydänkohtaus.
  Hennepinin läänin mukaan Floydin ruumiista löydettiin fentanyyli nimisen opioidin ja metamfetamiinin jäämiä. Huumeiden määristä ei kuitenkaan ole julkisuudesta esitetty tarkempaa tietoa tai arviota, kuinka merkittävästi ne olisivat saattaneet vaikuttaa Floydin kuolemaan.

  Myös riippumattoman lääketieteellisen ruumiinavauksessa mainittiin Floydin kärsineen sydänsairaudesta ja tämän käyttäneen hiljattain huumeita.

  – Sillä, oliko hän päihtynyt tai oliko hänellä lääkkeitä kehossaan, ei ole merkitystä kuoleman syylle, joka on murha, Floydin perheen asianajaja Antonio Romanucci kommentoi CNN:lle.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...-poliisien-tuomitseminen-on/7838178#gs.e8rkbe
   
 9. vierailija Vierailija

  Mediatiedot: George Floyd kuoli 20 dollarin tähden – tämä kaikki hänen elämänsä viimeisistä hetkistä tiedetään

  JULKAISTU 01.06.2020 07:11

  George Floydin kuolema tapahtui useiden lähteiden mukaan kaupan edustalla väärennetyn shekin ja sekavaksi kuvaillun käyttäytymisen tähden.

  George Floyd, 46, kuoli poliisin liiallisen voimankäytön vuoksi Minneapoliksessa, Minnesotan osavaltiossa Yhdysvalloissa maanantaina 25. toukokuuta.

  BBC:n mukaan kuolemaan johtaneet tapahtumat kestivät kaikkiaan vain 30 minuuttia.

  Kaikki sai alkunsa Cup Foods -nimisessä ruokakaupassa, jossa Floyd oli ostamassa tupakkaa. Hän oli BBC:n mukaan kaupan vakioasiakas, joka ei kaupan omistajan Mike Abumayyalehin mukaan aiheuttanut koskaan ongelmia. Hän ei tosin ollut tapahtuma-aikana töissä.

  Kaupan työntekijä soitti hätäkeskukseen
  BBC:n ja The Sun -lehden mukaan paikallinen poliisi oli saanut puhelun, jonka aikana kaupan ohjeistusta noudattanut työntekijä väitti, että Floyd yritti maksaa ostoksiaan väärennetyllä 20 dollarin shekillä.

  Viranomaisraporttien mukaan noin kello 20.00 soitetussa hätäpuhelussa teini-ikäinen kassatyöntekijä kertoi hätäkeskuspäivystäjälle, että hän oli vaatinut savukkeita takaisin, mutta Floyd ei suostunut siihen. Työntekijän mukaan Floyd vaikutti olevan sekavassa tilassa.

  Kun ensimmäinen poliisipartio saapui paikalle muutaman minuutin kuluttua hätäpuhelusta, he tapasivat Floydin kaupan edustalta istumasta kahden muun ihmisen kanssa.

  Kun poliisipartio lähestyi Floydia, toinen poliiseista tarttui aseeseen ja vaati Floydia näyttämään kätensä. The Sun -lehden mukaan poliisi on kertonut, että Floyd oli ”fyysisesti vastustellut poliiseja”, minkä lisäksi poliisi uskoi Floydin olevan joko huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena.

  On edelleen epäselvää, miksi poliisi oli päätynyt ottamaan aseen esille.

  Tilanne eskaloitui nopeasti: "Älä tapa minua"
  BBC:n mukaan käsirautojen laittaminen sujui kuitenkin rauhallisesti, mutta tilanne eskaloitui, kun poliisit olivat laittamassa Floydia poliisiautoon noin kello 20.14.

  Viranomaisraporttien mukaan Floyd vastusteli autoon menemistä ja kertoi olevansa klaustrofobinen, eli pelkäävänsä ahtaita paikkoja. Paikalle saapui toinenkin partio, joista toinen poliisi oli Derek Chauvin, 44.

  Kaksi poliisipartiota sai Floydin mahalleen asfalttiin. Videoille tallentuneissa tapahtumissa häntä pideltiin maassa kolmen poliisin voimin.

  Aseeton Floyd oli tilanteessa puolustuskyvytön, sillä hänen kätensä olivat käsiraudoissa selän takana. Chauvin painoi polvellaan Floydin niskaa ja kaulaa.

  – En saa henkeä, Floyd sanoi tuskissaan kasvot asfalttia vasten.

  – Älä tapa minua, Floyd sanoi ennen tajuntansa menettämistä.

  CNN:n mukaan poliisi painoi Floydin kaulaa kaikkiaan noin 9 minuuttia, joista noin kaksi minuuttia Floyd makasi maassa reagoimatta mihinkään.
   
 10. vierailija Vierailija

  Niin! Belgiassa Josef Chovianec, joka oli slovakialainen, kuoli poliisin istuttua rinnan päällä liian kauan. Samaan aikaan naispoliisi tanssi ja heitti Hitlerille tervehdyksen pilviin oikeaoppisesti, joten jotain käytös sellissä kertoo hänen arvoistaan. Yhdysvalloissa George Floyd kuoli siihen, että hänen kaulaansa painettiin katuun. Suomessa jouduttiin antamaan ensiapua ihmiselle, jotta saatiin pidätetty taas henkiin.

  Belgiassa kuolleen Josef Chovianecin kuolemaan johtaneet tapahtumat videoitiin, mutta niitä ei julkaistu ennen kuin kahden vuoden kuluttua. Jossain kerrottiin, että koronavirus oli vitkuttelun syy, mutta eihän se voi olla totta, koska sitä ei ollut tapauksen aikaan edes olemassa. Belgiassa EU-parlamentaarikot kokoontuvat, joten pyhätön maine pyritään pitämään taivaallisena, vaikka tavallisia ihmisiä kaikki ovat.

  Mustaihoiset alkoivat mellakoida sen jälkeen, kun George Floyd kuoli. Osoittaa sen, että Yhdysvalloissa musta väestö ei usko virkavaltaa, kun sen sijaan pääosa Slovakiassa ja Suomessa luottaa. Belgiassa kuoli ulkomaalainen, kun sen sijaan muut olivat oman maansa kamaralla.
   
 11. vierailija Vierailija

  Floyd kuoli huumeiden käyttönsä vuoksi, jos poliisi oli painanut pillin tukkoon, niin miehestä ääntä ei lähtisi. Floydin perhe käytti yksityisiä patologeja, jotka tietysti tiedostavat maksavan asiakkaan tarpeet. Marxistinen BLM liike nousee aina liikehtimään kun tarkoituksena on demokraattien äänimäärän lisääminen.
   
 12. vierailija Vierailija

  poliisi toimii kuten asiakas jos asiakas ei tottele käskyä kyyti kylmä kuten pitääkin emme elä utopiassa vaan reality bites
   
 13. vierailija Vierailija

  Siinä on ero poliisin ja rikollisen välillä, että poliisi ei toimi kuten rikollinen. Jos toimii, niin hän on rikollinen. Todellisuus on sitä miksi me sen omalta osaltamme teemme.
   
 14. vierailija Vierailija

  Hyvä muistaa, että Belgiassa poliisin videotallenteet julkaistiin vasta kahden vuoden kuluttua siitä, kun slovakialainen mies kuoli sellissä. Aiheesta hyvä artikkeli myös mainostelevision nettilehdessä.


  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...sta-tekee-natsitervehdyksen/7908986#gs.e05e1h
   
 15. vierailija Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti