Hae Anna.fi-sivustolta

Poliittisen islamin pyrkimys

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 17.08.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ajattelin saunoa nyt, joten enpä ehdi suomentamaan Mohamed Omarin mietteitä poliittisen islamin pyrkimyksistä. Sen verran voi todeta, että yritys on saada sharialait demokraattisin keinoin voimaan sen jälkeen, kun tarpeeksi moni on kääntynyt niiden kannattajaksi. Nyt rakennuslupaa haetaan Uppsalaan kaksikerroksiselle rakennukselle, joka tulee jo nyt eriytyneeseen Stenhagenin kaupunginosaan.


  ”En av dessa byggnader planeras i Uppsala, ett stort islamistiskt center i två våningar i den redan nu segregerade stadsdelen Stenhagen i Uppsala. Den som söker bygglov är en företrädare för Dawa, politisk islam med starkt radikaliserande inslag, vars mål är sharialagar, något som Uppsala kommun verkar djupt okunnig om.”  https://detgodasamhallet.com/2019/0...el-att-bygga-den-islamiska-staten/#more-18096
   
 2. vierailija Vierailija

  Demareiden Taatelista tulossa taas uusia paljastuksia.
   
 3. vierailija Vierailija

  Äärioikeiston ja tietenkin SD sanoma tuo Ruotsin islamistuminen.
  USA ja Euroopan maat ja eräät muutkin maat maailmassa koko ajan saa tietoa Ruotsindemiktŕaattien sivustoilta nettiverkoston kautta.
  Sen takia monet muukalaisvihamieliset saa kuulla niistä myös. Nettiverkosto näkyy toimivan heillä loistavasti, liian loistavasti.
  Se on vaaraksi Ruotsille että annetaan ulkomaille ja myös Ruotsiin äärioikeiston mielipiteitä totuutena.
  Omar on SD ystävä, ei mikään Ruotsin ystävä
  Jos on Ruotsin ystävä, silloin ei juorua pahaa omasta maastaan ja levittele niitä maailman tuulien mukana ympäri maailmaa.
  Nostan hattua heille jotka puolustavat omaa maataan. SD ja Omar ei puolusta ja tykkää Ruotsista, siksi heidän sanoja ei pitäisi viisaitten levittää eteenpäin.
  Viisas ottaa selville miten asia on ennen kuin alkaa omia toisten mielipiteitä.
   
 4. vierailija Vierailija

  Me kaikki olisimme hyvin hämmästyneitä jos muslimit eivät haluaisi toisaalta levittää islamin uskoa eurooppalaisissa asuinmaissaan ja toisaalta hankkia erioikeuksia uskonnollisin perustein. Tämä on normaalia. Meidän syntyperäisten eurrooppalaisten on välttämätöntä tietää ja ymmärtää islamin ja sen eri suuntausten uskonnolliset ja poliittiset päämäärät ja keinot euroopassa. Näitä koskevien tietojen ja tosiasioiden tutkiminen, selvittäminen ja julkituominen on isänmaallinen ja eurooppalainen teko, täysin riippumatta siitä kuka henkilö tai mikä poliittinen, uskonnollinen tai aatteellinen taho näin toimii.

  Jotkut islamia koskevat tiedot ja tosiasiat saattavat valaista sellaisia islamin piirteitä jotka muslimit mielellään piilottaisivat eurooppalaiselta julkisuudelta. Näistä kertominen eurooppalaiseen julkisuuteen on erityisen tärkeää, jotta me voimme varmistaa kaikille asukkaille eurooppalaisten arvojen ja lakien mukaisen elämän.
   
 5. vierailija Vierailija

  Kysehän ei välttämättä ole edes uskonnosta vaan erilaisista sisäänrakennetuista klaani/heimo jne järjestelmistä, jotka he luonnollisesti tuovat länsimaihin mukanaan. Ei nämä kotoudu toisessa tai kolmannessa sukupolvessa. Täyttä jaskaa. Ainoa keino kotoutumiseen on heidän lukumääränsä pitäminen erittäin alhaisena. Nyt tääällä pyörii kymmeniätuhansia toisesta arvomaailmasta tulleita ihmisiä, joiden ajattelusta ei ota selvää kuin toinen samanlainen.
   
 6. vierailija Vierailija

  jokaiseen uskontoon sisältyy ajatus uskonnon säilymisestä. Tämä merkitsee väistämättä sitä, että uskonnon on saatava uusia kannattajia.
  Se taas merkitsee, että uskonnon on oltava julksiesti nähtävillä. Toisissa uskonnoissa se tehdään vaatetuksella, toisissa koruilla, toisissa vaikkapa rukousajoilla ja rituaaleilla tai tervehdysten yhteydessä tulevilla uskonnollisilla siunailuilla. Tai sitten keskustelujen yhteydessä kertomalla omasta uskostaan.
  Niin sitä aatetta levitetään.

  Uskonnot ja uskonnolinen puhe tulisi kieltää julkisesta maailmasta. Julkinen maailma on tässä se maailma, johon muilla ihmisillä on pääsy. Pidän uskovaisia ihmisiä tietyllä tapaa jälkeenjääneinä. He eivät osaa elää itse elämäänsä, vaan tarvitsevat ajatuksen auktoriteetista, jumalasta, joka pitää heistä huolta - kuten vanhemmat pitävät lapsestaan huolta.
   
 7. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kysymys on siis poliittisesta islamista, joka ei silti halua esiintyä uskonnollisesti samalla tavoin kuin kristillisdemokraatit. Voisivat ottaa nimeksi vaikkapa shariapuolue, jos todella ovat sellaisia lakeja haluavia. Islamdemokraatit sopii nimeksi, jos jäsenet ovat länsimaisia aatteita ylläpitäviä. Että sellaista!
   
  Last edited: 19.08.2019
 8. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Nykyään kaikki islaminuskoiset niputetaan usein samaksi joukoksi, vaikka uskonnollisia eroja on paljon eri suuntauksilla. Kantaväestö on jakautunut moneen poliittiseen aatesuuntaan, joten aivan samoin voisivat islaminuskoiset toimia. Jos he alkaisivat eriytyä eri puolueisiin jo nyt, tiedettäisiin, kuinka suuri osa heistä kannattaa esimerkiksi sharialakeja ja kuinka moni haluaa sisäistää ne normit, jotka ovat kantaväestöllä tai esimerkiksi Euroopan unionilla.
   
 9. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Islaminuskoisten haluttomuus perustaa omia puolueita voidaan tulkita sitenkin, että he haluavat nopeuttaa sharialakien tuloa. Kenties tarkoitus on ottaa valta sellaisissa puolueissa, jotka suosivat maahanmuuttoa, minkä jälkeen naiveimpien äänestäjien on jo myöhäistä katua. Naiset eivät saa liikkua yksinään ulkona tai ajaa edes autoa ilman miehen lupaa, joten ainoaksi tavaksi jää selviytyä kotioloissa monen lapsen kaitsijana.

  Erityisen lapsenuskoisia ovat vasemmistopuolueet, jotka kuvittelevat pitävänsä yllä ihmisläheistä politiikkaa, vaikka Ruotsissa osa muslimeista on jo käyttänyt väkivaltaa heitä vastustaviin puolueen jäseniin. Ovat olleet demareita nuorisojärjestössä, jota muun muassa pääministeri Stefan Lövfen on kehunut.

  Eipä ole tullut seurattua, kättelikö Iranin ulkoministeri ruotsalaista kolleegansa, joka on siis nainen. Luultavasti ei, vaikka ojensi kouransa kohti homoseksuaalista mieskolleegaansa Suomessa. Iranissa naisen osa on piiloutua vaatteisiin aivan samoin kuin saudien kamaralla. Kauneus katoaa, kun ihmisiltä viedään oikeus näyttää geeniensä muovaama ulkonäkö.


  Ihaninta on nähdä kauneus, jota piilota ei kauheus.
  Tarkistin kättelyasian ja oikeassa olin, sillä eivät kätelleet, jos mediaa on uskominen.


  https://www.expressen.se/nyheter/omrade-avsparrat-infor-iranbesoket-pa-ud/
   
  Last edited: 20.08.2019
 10. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsalaisministerit eivät vaadi vierailtaan oman maansa tapoja, kuten islaminuskoiset tekevät. Jos vieras ei halua kätellä naista, se sallitaan. Jos nainen matkustaa ministerinä muslimimaahan, hän peittää itsensä huivein, kuten sikäläiset tavat vaativat.

  Ruotsalaisista ei ole länsimaisten tapojen vartijaksi, koska he toimivat aina siten kuin vieras haluaa. Eipä ihme, että maahanmuuttajat halajavat Ruotsiin, missä ei ole pakko noudattaa edes maan lakeja. Valtaakin on hopealautaselta tarjolla, jos on punavihreä ehdokas.
   
 11. milläs varmistat? Vierailija

  Siinähän varmistelet, kun vapaa maahanmuutto on kuulemma ihmisoikeus ja virta Lähi-idästä loppumaton vielä Suomen ja Euroopan poliitikkojen suosiollisella siunauksella.
   
 12. vierailija Vierailija

   
 13. vierailija Vierailija

  Kristinuskon ja islamin erona on se, että kristityt kertovat Jee suksesta ja jättävät kuulijalle mahdollisuuden valita. Islamin alaisuudessa tätä valinnan mahdollisuutta ei ole.
   
 14. vierailija Vierailija

  Liioittelet tilannetta mitä ihmisten liikkumiseen tulee.

  Eurooppalaisten arvojen varmistus kaikille asukkaille on vaativa toimi jota viranomaisten on harjoitettava koko ajan suhtautuessaan euroopan muslimeihin. Mikään toinen etninen tai uskonnollinen ryhmä euroopassa ei luullakseni tarvinne samaa määrää huomiota. Se kertoo toki jotain islamista.
   
 15. vierailija Vierailija

  meillähän oikeusministeriö totesi vuonna 2016 ettei Koraaniin nojaavaa lainsäädäntöä pidä alkaa toteuttaa Suomessa.

  se oli hyvä toteamus ja hyvä, että tuotiin julkisuuteen. Asiassa ei ole tietoni mukaan tapahtunut mielenmuutosta oikeusministeriön elimissä. Tämä ilmaus tehtiin sen jälkeen, kun suomessa oleva muslimiyhteisö ehdotti että tänne saataisiin sharia-tuomioistuimet... eihän kaikki muslimit sellaista haaveile teitenkään, mutta tarpeeksi moni näemmä, että ehdottivat sitä julkisesti.
   
 16. vierailija Vierailija

  tiesittekö muuten, että "Iso-Britannia ja Kanada ovat länsimaissa ainoat maat, joissa muslimiyhteisö toimii tunnustetun sharia-lain avulla." en ehtinyt ottaa linkkiä liitettäväksi

  pitäisikin tutkis netistä että miten noissa maissa koetaan ja ajatellaan, että toimiiko ja onko hyvä järjestelmä. briteistä tiedän etteivät tykkää, tosin minulla on hyvin suppea otanta tutuistani siellä, jotka kertovat omalta osaltaan etteivät tiedää muitakaan brittejä, jotka tykkäävät, kandalaisista en tiedä. omaa kantaa minulla ei tähän ole, täytyytutkia lisää.
   
 17. vierailija Vierailija

  Vantaan sanomat:
  "Suomessa arvioidaan olevan jopa satoja muslimeita, jotka kannattavat islamilaista sharia-lakia. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat.

  Koraanin säännöstöön nojaava lainsäädäntö ei silti ole saamassa jalansijaa suomalaisessa oikeusjärjestelmässä, oikeusministeriö vakuuttaa.

  Muslimiyhteisö on ohdottanut jo kuusi vuotta sitten ministeriölle, että lakia muutettaisiin jotta sharia-tuomioistuinten perustaminen olisi mahdollista. Oikeusministeriö ampui ehdotuksen heti alas.

  Myöskään islamin asiantuntija, professori Jaakko Hämeen-Anttila ei pidä islamilaisten tuomioistuinten tuloa Suomeen tai muualle Länsi-Eurooppaan kannatettavana ajatuksena. Iso-Britannia ja Kanada ovat länsimaissa ainoat maat, joissa muslimiyhteisö toimii tunnustetun sharia-lain avulla."
  https://www.vantaansanomat.fi/artik...nattajia-hs-islamilainen-tuomioistuin-ei-sovi
   
 18. vierailija Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti